B
Bianca
Vieras
mielestäni puuro on parempaa hellalla valmistettuna, laitan puolet vettä ja puolet maitoa nesteeksi. Mikrossahan se tosin tulee helpommin..
Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Alkuperäinen kirjoittaja Poolo:No, jatkokysymys sitten jos hellalla teette; teettekö maitoon vai veteen?
Alkuperäinen kirjoittaja noksu:Jos monta syöjää niin hellalla, pikapuurot aamulla mikrossa.
Lasten suosikkiherkku on uunissa haudutettu ohrapuuro mut se vie vaan niin pirusti aikaa.
Mutta maku ihan eri hellalla kuin uunissa.
Ja puurosta riippuen maitoon tai veteen.
Me ollaan puuron suurkuluttajia![]()
Alkuperäinen kirjoittaja Poolo:No, jatkokysymys sitten jos hellalla teette; teettekö maitoon vai veteen?
Alkuperäinen kirjoittaja Hoplaa:Hyi, mikropuuro on kamalaa. Kattilassa ehdottomasti! Paitsi kiehuneeseen veteen sekoitettavan pikapuuron (annospusseissa marjoineen) - siinä on ihan sama, miten vesi on saatettu kiehuvaan tilaan... veteen teen kattilassa, paitsi riisipuuro maitoon.
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Hellalla, aina. Mikropuuro on :x Vetten keitän, joskus heitän maitoa sekaan ennen haudutustaJa mehukeiton kanssa syödään ilman suolaa.
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Hellalla, aina. Mikropuuro on :x Vetten keitän, joskus heitän maitoa sekaan ennen haudutustaJa mehukeiton kanssa syödään ilman suolaa.
Niin, veteen keitetty suolaton puuro, sehän se vasta herkkua on.
Toista se on mikropuuro, joka KOSKAAN ei voi olla hyvää.
Alkuperäinen kirjoittaja Poolo:No mun mikropuurosta tulee aina sellainen klimppimössö, ehkä vika on tekijässäSuolaa en muutenkaan juurikaan käytä. Mutta voita laitan kyllä vähän puuron sekaan
![]()