E
emämunaus
Vieras
Miten tällaisesta juustosta on voinut tehdä valkoista Mozzarellaa, kuten uutinen kertoo:vittu sä oot sairas päästäs.
Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Miten tällaisesta juustosta on voinut tehdä valkoista Mozzarellaa, kuten uutinen kertoo:vittu sä oot sairas päästäs.
Ei kärvennykään ja uppoaa juu. Nykyään laitan paprikat ja sienet juuston päälle.ei ne kärvenny, mutta juusto kärventyy helposti ja on tosi pahaa. täytteet uppoaa juustton kun se alkaa alla sulamaan..![]()
No tapansa kullakinmie haluan juuston pizzan päälle ja nuin tehtynä, ei juusto pala eikä kärvenny.
![]()
Laitapa se ohje tänne kun ei mitenkään löydy enääSekä että. Teen nykyisin pitsapohjankin juustosta.![]()
Ladon vaan juustosiivut (valmiiksi siivutetut, esim goudaa) leivinpaperin päälle pellille. Päälle valelen esim. tomaattisosetta ja tietty mieleiset täytteet. Uuniin 225 asteeseen n. 15 minuutiksi. Annan pizzan hetken aikaa asettua pellillä ennen leikkaamista. Hyvin pysyy kasassa, on kyllä hirmu rasvainen ja juustoisa, mutta sopii mun ruokavalioon hyvin. Eikä sitä jaksa syödä kerralla kovin montaa siivua, kun on se myös täyttävää.Laitapa se ohje tänne kun ei mitenkään löydy enää![]()
En ole kokeillut.Kiitos! Onnistuisi siis myös leipäjuustosta, jos sen halkaisee?
Vähäsuolaisesta ja sellaisesesta, jonka teossa on käytetty merisuolaa. On muuten iso ero just maussaEn ole kokeillut.
Sekä että. Teen nykyisin pitsapohjankin juustosta.![]()