Pizza Juusto alle vai päälle

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
vittu sä oot sairas päästäs.
Miten tällaisesta juustosta on voinut tehdä valkoista Mozzarellaa, kuten uutinen kertoo:
200558741.jpg
 
Laitapa se ohje tänne kun ei mitenkään löydy enää;)
Ladon vaan juustosiivut (valmiiksi siivutetut, esim goudaa) leivinpaperin päälle pellille. Päälle valelen esim. tomaattisosetta ja tietty mieleiset täytteet. Uuniin 225 asteeseen n. 15 minuutiksi. Annan pizzan hetken aikaa asettua pellillä ennen leikkaamista. Hyvin pysyy kasassa, on kyllä hirmu rasvainen ja juustoisa, mutta sopii mun ruokavalioon hyvin. Eikä sitä jaksa syödä kerralla kovin montaa siivua, kun on se myös täyttävää.
 

Yhteistyössä