V
vinci
Vieras
kertokaas mulle kun mulla on tua ohje jossa marjat laitetaan sulina pohjan päälle ja sit laitetaan se juustojuttu päälle että jos minä soseutan noi mansut(pakasteessa olleet ei siis tuoreet) ja laitan sinne juuston sekaan niin pitääkö mun laittaa enempi jotain liivatetta tai tomusokrua tms??
niin ja kannattaako mun tehdä pohja jo tänään ja huomenna päivällä se juusto osa ja sit yli huomen aamusta tai huomen illalla se värillinen kiille osa??
vai voinko tehdä sen huomenna aamusta pohjan ja illasta sen juuston ja sit ke aamuna kiilteen kun kakku syödään ke iltapv:nä???
en oo noita ku yhen tehny eläissäni joten siksi kyselen!!
niin ja kannattaako mun tehdä pohja jo tänään ja huomenna päivällä se juusto osa ja sit yli huomen aamusta tai huomen illalla se värillinen kiille osa??
vai voinko tehdä sen huomenna aamusta pohjan ja illasta sen juuston ja sit ke aamuna kiilteen kun kakku syödään ke iltapv:nä???
en oo noita ku yhen tehny eläissäni joten siksi kyselen!!