***PIKKUKAKKOSTA TOIVOVAT Vol.24***

Tyllerömamma Ihan pakko vähän kommentoida tohon fb:ssä käymääsi keskusteluun lapsettomuudesta ja lapsiarjesta. Argghh.. Mun kohdalla ystäväsi on osittain oikeassa eli kyllä, parisuhde on muuttunut (ei tosin mielestäni ole pilalla), seksi on vähentynyt, vartalo on lösähtänyt, yhtään yötä en ole vajaan kahteen vuoteen nukkunut kokonaan, omaa aikaa ei paljoa ole jne. Myönnän että näiden viimeisen kahden vuoden aikana on ollut enemmän "vaikeita hetkiä (ja edellä mainitut asiat harmittaa)" kuin ennen lasta, mutta myös ilon ja naurun hetkiä on ollut paljon enemmän kuin ennen lasta. Eli koen kyllä olevani onnellisempi kuin ennen lasta, en tosin silloinkaan kokenut olevani onneton. Elämä on jotenkin tunteikkaampaa, siis ainakin omalla kohdallani. Ajattelen myös että jos olisin jäänyt lapsettomaksi, niin elämääni olisi varjostanut suuri suru koska en olisi sitä lasta saanut. Olen siis aina ajatellut että haluan lapsen. Elämäni oli kyllä tasaisempaa aiemmin, mutta ei kait se oo onnellisuuden mittari.. :) Mitkä ne onnellisuuden mittarit muuten ovat?
 
Viimeksi muokattu:
********Keskiviikko 11.5. 2011***********



PIINAILIJAT:
(näillä kuumeilijoilla kiertopäivissä mennään jo yli normaalin kierron tai pitäisi kahden viikon sisällä tulla plussa tai menkat)

Rouva Möppiäinen....tyttö 12/10..................kp X/X *yk 1
oohlalaa.................esik. 03/08..................kp 70/X *yk 1
inskun....................tyttö 04/09..................kp 61/28 *yk 2
Ando......................poika 04..................... kp 54/28 *yk 4
aliisa10..................poika 07/10..................kp 53/X *yk 1
kolibro......................................................kp 50/X *yk 1
Loretta..................poika 11/07....................kp 38/29 *yk 1
Emmuska10............tyttö 02/10....................kp 36/28-34 *yk 2
Heidi-80................poika 08/08....................kp 31/27-34 *yk 8
Jemppi...................tyttö 02/10....................kp 29/28-30 *yk 1
Maria-08.................esik. 12/08....................kp 34/37 *yk 3
Tiitulainen..............tyttö 06/09....................kp 24/28 *yk 8
Murumii..................tyttö 09/08...................kp 20/24-30 *yk 6
Tyllerömamma........tyttö 04/10...................kp 23/29 *yk 2
Taikapapu..............tyttö 4/10.....................kp 20/30 *yk 8
magda...................tyttö 11/09...................kp 20/31 *yk 7
Kinkula...................poika 09/09..................kp 17/28-34 *yk 11

MUKANA MYÖS:
(kierto aluillaan, alle puolivälin.)
valle......................esik. 06/08....................kp 11/30-35 *yk 10
Neiti Näpsän äiti......tyttö 10/08....................kp 7/28-32 *yk 5
Kamomilla -81........ tyttö 12/08....................kp 12/35 *yk 22
nahhn....................poika 06/10...................kp 1/27 *yk 1
vauvaqme...............tyttö -06.......................kp X/X *yk 1





TAUSTAILEMASSA:
Hoodrat
Myrskytuulii.............poika 11/06
Tash......................esik. 05/10
Viuhti10..................esik. 03/10.
Lara--....................poika 09/10
orkidea-.................tyttö 12/10
Aiska.....................poika 01/08
tellervo.................esik.08/07
räsy_nukke............esik. 10/07
LittleStar.................tyttö
Villany



PLUSSANNEET 2011:

Toukokuu2011:
ellen- (yk0), Maira (yk 3)


Huhtikuu2011:
Nauruprinsessa (yk 3), Toimistomyyrä (yk 3), Meritähti82, Astre (yk 14)


Maaliskuu2011:
RiverFlows (yk4), Pistepirkko (yk 8), Sannuli88 (yk 3), Hannaliina (yk 1)


Helmikuu2011:
Matilda-08 (yk3),AJ (yk3), Miina84 (yk4), Minnuska89 (yk 13)

Tammikuu2011: Salaisiahaaveita(yk 2), Ninnu-liini (yk6), Äippää (yk 2), Mirage (yk 4), Talvicci (yk2), Nessu86, Dirty Dancing (yk9-10), Neiti Nöttiäinen (yk3), kikka89, Danone81 (YK3)
 
Viimeksi muokattu:
tiitulainen Eihän sitä koskaan tiedä ;)

Täällä testattu tyylipuhdas nega. Eihän sitä tosin tiedä, että oliko päivää liian aikasin testattu, kun en tosiaan tiiä tarkkaa kiertoaikaa - saati ovista.. Mutta tädin odottelulla lähen liikkeelle. Hassua sinänsä, kun on jotenki neutraali olo. En oo pettyny, mutta en kyllä erityisen ilonen. Jotenki varmaan osasin tätä tulosta odottaakin.....
 
tiitulainen Enpä minäkään ole kovin uskonut raskauteen, kovin kun on ollut hiljaista pedin puolella ja en saanut miestä houkuteltua petiin kun oli ovis, mut ilmeisesti siellä on joku sintti hengissä pysyny kun noin haamuilee testi.. :) Että eipä noista tiedä..Tsemppiä! d:)b


Mä täällä odotan et alkaako vielä kuitenkin menkat vai ei, toivottavasti ei alkais..Tää on se pirun hieno puoli aikaisin testaamisessa, saa pala kurkussa kytätä että kuinka käy... :rolleyes: No, loppuviikosta ollaan jo paljon viisaampia. :)
 
Tännekin voisin hyvät kuulumiset päivittää :)
Tänään ultrassa käyty ja pieni viikkoja vastaava kaveri siellä köllötteli ja sydän sykki <3

Kovasti tsemppiä tänne pinoon ja onnea plussanneille :)

Astre ja Tipunen 7+2
 
Tää alotti sitten laihistelun. Jos muutaman kilon saisi pois ennen kun alottaa yrityksen :)
Pussikeitoilla mennään, ensimmäinen pussi vedetty ja vähän on sellanen pläääh olo vaikka ihan ok makusta olikin. Kattellaan ny miten käy, pystynkö pysyy herkuista erossa! :D

Onnea plussanneille!
 
Täälläkin vietetty hiljaiseloa tämän kirjoittelun kanssa....eipä noita kuulumisia hirveästi kyllä ole puoleen eikä toiseen. Tässä kierrossa kylläkin tikutin ovista ja sainkin ovisplussan. Tosin eihän tuo kerro, että ovuloiko sit kuitenkaan. Kovin olen pessimistinen tämänkin kierron suhteen. Olen laskeskellut, että luteaalivaihe jää ilmeisesti liian lyhyeksi, että tärppi voisi edes käydä. Luteaalivaihe ollut sen 9-10 päivää. Tosin ennen edellistä raskautta en edes laskeskellut moisia aikoja, joten en tiedä vaikka olisi ollut iätajat lyhyt tuo luteaalivaihe. Tiedä tuota. Onko täällä muita, joilla olisi ongelmana lyhyt luteaalivaihe?

Kamomilla Jos viitsit päivittää, niin eilen olis ollu kp 18 ja tänään siis kp 19.

Niin ja Onnea plussanneille! :flower:

Kovin tuli omanapainen juttu. :ashamed:
 
Ilmoittaudun pikkukakkosen haaveilijaksi :wave: Esikoispoika on nyt reilu kymmenkuinen(06/10) ja seuraava on saanut luvan saada alkunsa.
Menkat alko tänään ja kierto on se 27 päivää, tai on ainaki ollu. Kuka näistä hormoneista sitte tietää :eek:
Äijän kans ollaan asenteella tuleepi jos tulee. Ei luvassa siis "pakkopanoa" ovulaatio hetkellä. Saattaa vain olla tosin että niille main painottuu :rolleyes:
Itte oon jo miettiny toista lasta jo sillon kun esikoinen oli puolivuotta, mutta imetystä pyrin jatkaan mahollisimman pitkään. Pari kk sitte siirty poika korvikkeeseen...
Siinä tausta tiedot, plussaa ootelessa ja innoissaan kaikkien muitten plussista :heart:
 
tiitulainen :D No kuulostaapa hyvältä!Ei, en jaksa uskoo et ne nippailut ja repäisyt on johtunu tiukoista housuista... ;) Mä pidän kovasti peukkuja! :D

nahhn Tervetuloaa! :) Meillä onkin samanikäinen poika.. :heart:
Kovasti tsemppiä yritykseen!

(.) Ei nävy menkkoja ei..Josko sitä sit tekis tänään testin jos posti vaan paketin mukanaan tuo päivällä.. :)
 
Tiitulainen, tsemppiä :)

nahhn,tervetuloa :)


Toinen päivä laihiksesta menossa. :) Aamulla oli oksu lähellä, kun vedin aamupalaks suklaa-vadelma smoothien, hyi hemmetti että oli pahaa!
Nyt kävin ostaa Nutrilettin patukoita, ainakin se yks minkä söin oli hyvää :D

Mää oon ihan hirveessä vauvakuumeessa täällä,koitin ukolle vihjailla vähä aikasemmasta ehkäsyn jättämisestä, mut ei innostunut :D
 
Kiitos tuesta teille kaikille!Tein aamulla taas haamun ja nyt päivästä digin johon sain tekstin "raskaana 1-2", joten poistun täältä, kävi miten kävi, täytyy tilata aika varhaisultraan jossa sitten viimeistään saadaan varmistus että kaikki on ok.

Mutta nyt toivotan kaikille aurinkoista kesää ja paljon plussaonnea!! :heart:
 
Räsy_nukke kannattaa varmaan, jos raskautuu kiinnittää huomio hiilarien laatuun. Ennemmin täysjyvä ruisleipää kun vaaleita leipiä. Makaroonin ja riisin voi helposti korvata kasviksilla. Kasviksista kyllä saa tarpeeksi hiilareita ja lisäksi niitä hyviä :)
Itte oon luonnostaan vhh-ruokavaliolla. Oon sen verran ranttu etten syö mitään mikä ei maistu hyvälle ja peruna,riisi ja makarooni ei maistu juuri miltään...
 
Paljon onnea Maira :heart:

Kopioin viestin suoraan tammikuisista tänne, kun mitään kerrottavaa ei ole:
Täällä ei yhtään mitään. Ei tätiä, ei oireita, ei plussaa :confused: Eli odotellaan. Täytyy huomenna tai viikonloppuna testata (tai edes ostaa se uusi testi) jos ei mitään tapahdu. Ota tästä nyt taas selvää sitten! Ettei vaan johtuis osin siitä, että mietin asiaa ihan koko ajan? :kieh:
 
Olen laskeskellut, että luteaalivaihe jää ilmeisesti liian lyhyeksi, että tärppi voisi edes käydä. Luteaalivaihe ollut sen 9-10 päivää. Tosin ennen edellistä raskautta en edes laskeskellut moisia aikoja, joten en tiedä vaikka olisi ollut iätajat lyhyt tuo luteaalivaihe. Tiedä tuota. Onko täällä muita, joilla olisi ongelmana lyhyt luteaalivaihe?
Mulla on sama ongelma. Vähän riippuen siitä miten sen luteaalivaiheen laskee, niin mulla on muistaakseni jotain 9-11 päivän välillä. Ovisplussasta kun ei kuitenkaan ihan tarkkaan tiedä, koska munasolu irtoaa ja varsinainen ovulaatio on, niin vähän vaikea laskea tarkkoja päiviä. Lyhyt luteaalivaihe mulla oli esikoistakin yrittäessä, saihan hän sit lopulta alkunsa ihan luomusti, n. 1½ vuoden jälkeen, mutta en tiedä onko tää asia vaikuttanut. Meillä nyt on kaikenlaista muutakin ongelmaa. Toi 9-10 päivää on just siinä rajalla, että vaikuttaako vai ei. Jos olisi alle 9pv niin vaikuttaisi aika todennäköisesti. Esim. lugesteron voi sit auttaa, jos se on tosta luteaalivaiheesta kiinni.

Täällä tällä kertaa selvä ovisplussa lauantaina 7.5. Kierto siis aika säännöllinen ja lyhyehkö. Mukavaa. :) Jotenkin kyllä pikkuisen toiveikas olo, jos olisi vaikka tärpännyt. Katellaan, katellaan. :)
 
Viimeksi muokattu:
********TORSTAI 12.5. 2011***********



PIINAILIJAT:
(näillä kuumeilijoilla kiertopäivissä mennään jo yli normaalin kierron tai pitäisi kahden viikon sisällä tulla plussa tai menkat)

Rouva Möppiäinen....tyttö 12/10..................kp X/X *yk 1
oohlalaa.................esik. 03/08..................kp 71/X *yk 1
inskun....................tyttö 04/09..................kp 62/28 *yk 2
Ando......................poika 04..................... kp 55/28 *yk 4
aliisa10..................poika 07/10..................kp 54/X *yk 1
kolibro......................................................kp 51/X *yk 1
Emmuska10............tyttö 02/10....................kp 37/28-34 *yk 2
Heidi-80................poika 08/08....................kp 32/27-34 *yk 8
Jemppi...................tyttö 02/10....................kp 30/28-30 *yk 1
Maria-08.................esik. 12/08....................kp 35/37 *yk 3
Tiitulainen..............tyttö 06/09....................kp 25/28 *yk 8
Murumii..................tyttö 09/08...................kp 21/24-30 *yk 6
Tyllerömamma........tyttö 04/10...................kp 24/29 *yk 2
Taikapapu..............tyttö 4/10.....................kp 21/30 *yk 8
magda...................tyttö 11/09...................kp 21/31 *yk 7
Kinkula...................poika 09/09..................kp 18/28-34 *yk 11

MUKANA MYÖS:
(kierto aluillaan, alle puolivälin.)
valle......................esik. 06/08....................kp 12/30-35 *yk 10
Neiti Näpsän äiti......tyttö 10/08....................kp 8/28-32 *yk 5
Kamomilla -81........ tyttö 12/08....................kp 13/35 *yk 22
Loretta..................poika 11/07....................kp 8/30 *yk 2nahhn....................poika 06/10...................kp 2/27 *yk 1
vauvaqme...............tyttö -06.......................kp X/X *yk 1





TAUSTAILEMASSA:
Hoodrat
Myrskytuulii.............poika 11/06
Tash......................esik. 05/10
Viuhti10..................esik. 03/10.
Lara--....................poika 09/10
orkidea-.................tyttö 12/10
Aiska.....................poika 01/08
tellervo.................esik.08/07
räsy_nukke............esik. 10/07
LittleStar.................tyttö
Villany



PLUSSANNEET 2011:

Toukokuu2011:
ellen- (yk0), Maira (yk 3)


Huhtikuu2011:
Nauruprinsessa (yk 3), Toimistomyyrä (yk 3), Meritähti82, Astre (yk 14)


Maaliskuu2011:
RiverFlows (yk4), Pistepirkko (yk 8), Sannuli88 (yk 3), Hannaliina (yk 1)


Helmikuu2011:
Matilda-08 (yk3),AJ (yk3), Miina84 (yk4), Minnuska89 (yk 13)

Tammikuu2011: Salaisiahaaveita(yk 2), Ninnu-liini (yk6), Äippää (yk 2), Mirage (yk 4), Talvicci (yk2), Nessu86, Dirty Dancing (yk9-10), Neiti Nöttiäinen (yk3), kikka89, Danone81 (YK3)
 
Huomenta ja oikein ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille! toivottavasti perjantai 13.päivä ei pilaa kenenkään päivää :LOL:

kp36 ja pitihän se sortua testaamaan ja aivan puhdas negahan sieltä tuli : / tiistaina olisi se aika ultraan joten peukut pystyyn ettei menkat alkaisi ennen sitä, että saisi nyt selvyyden asioihin =)

Onkos muuten listan alkupään porukasta nyt kuulunut mitään, että pitääkö kp:t paikkaansa vai ovatko vaan hävinneet taustailemaan?
 
Suoraan vaan omaan napaan :ashamed: On vähän epätietonen tilanne. Tätiä ei näy eikä kuulu. Eilen ja tänään on kahdesti tai kolmesti yhteensä jäänyt sellasta vaaleanpunaista-rusehtavaa valkkaria paperiin pyyhkiessä :confused: Sellasesta samankaltasesta vuodosta jäin saikulle esikoista odottaessa. Kuitenkin testit näyttää negaa. Miksikään vuodoksi tai edes tuhruksi tota en kutsuis. Pitää varmaan tässä viikonloppuna testata. Tilasin mammaksilta testejä, mutta piruvie, kun eivät ehtineet sitten tänään postissa. Enhän mä nyt malta mihinkään viikonlopun ylitse odottaa :LOL: eli tiitulainen tiedän NIIIIIN ton kärsimättömyyden ;) No katotaan mihin tää päätyy. Mulla on monesti myös menkat myöhästyneet siks, että oon jännittäny oonko raskaana vai en. Tosin yleensä negatestiä seuraavana päivänä viimeistään ollu sitten hanat auki. Kuka näistä nyt sitte taas ottais selvää!

Aurinkoista viikonloppua kaikille joka tapauksessa! Me aletaan huomenna kokoamaan esikolle hiekkalaatikkoa pihalle :)
 

Yhteistyössä