??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

Hih, mä en kestä. Meillä yritetään kolmosta TAAS. Kierukka poistetaan ens kuun alussa ja oon nyt jo täälä kurkkinut.
Hassua kun huomasin että mun dpo-kierros löytyy tuolta ekalta sivulta. Päivitetty viimeksi 2011 kun viimeksi yritettiin. Laitettiin vauvahaaveet jäihin opiskelujen vuoksi mutta nyt oon taas takasin. :D toivottavasti kaikki jotka silloin -11 jännäili mun kanssa ovat jo saaneet siltä kierrokselta vauvan syliinsä :)
Voinkohan vielä päivitellä sit vanhaa vai laitanko suosista uuden? :D
 
  • Tykkää
Reactions: iloksi
Moi kaikille!

Mä liityn seuraanne jakamaan tätä yrittämisen arkea. Meillä on tässä kuussa ensimmäinen yrityskerta, ja kierto on tasan 28 päivää. Nyt on menossa 27/28 ja aamusta aloin tuntemaan normaaleja menkkaoireita. Tein vihdoin testin ja puhdas negahan sieltä tuli. Nyt on tämän aamupäivän aikana tullut ruskeaa tuhrua ja vähän seassa limaa, mutta juurikin vain pyyhkiessä. Vatsaa vääntää ihan kuin menkkojen alkamisen aikaan. Musta jotenkin tuntuu, että ne menkat on nyt sitten alkamassa, vaikka koskaan aikaisemmin ei oo vuotoa tullut 27. pvä.

Täytyy yrittää paremmalla menestyksellä ensi kuussa...
 
Uusi kierto ja uudet kujeet :) yk6 ja lapsi nro.7 koitellaan saaha alulle.
Menkat alkoi 30.6.2014 ja loppuivat 4.7.2014 ja tikuttelin ovista tämän kierron ja ovis+ tuli 14.7. kp15/28 ja hirmunen oviskipu kp16/28 ja nyt on kierto ollu sen 28.

dpo-1 kauhee panetus, seksiä 3x
dpo 0 hirmunen oviskipu seksiä 2x
dpo 1 seksiä vaan tekee mieli joten tälle päivää seksiä 3x
dpo 2 ei mitään huomioitavaa
dpo 3 samoin kuin dpo2 seksiä 1x
dpo 4 ei mitään mainitsevaa
dpo 5 eipä mitään oireita
dpo 6 nipistelyä alamahassa ja selkää pakottaa.Tänään kp22/28 valkovuoto vetistä.. alkkareihin tuli illasta pientä ruskeaa vuotoa ja valkonen limaklöntti pyyhittäessä.
dpo 7 alamaha nippaillua/vihlontaa, pissattaa koko ajan, tissejä vihloo sivuilta välillä todella ilkeesti. seksiä x1
dpo 8 jäätävän huono olo, alamahassa paineen tunne, tissit sivuilta kipeet, aamupissasta pc-liuska haalea hento plussa, vapisuttaa nyt kovin tuo tulos :O
dpo 9 menkkamaiset jomotukset, etova olo, sivuilta tissit kipeet, limaista valkkaria.. tänään kp25/28
dpo 10 jomottelee ajoittain mahaa, etova olo jatkuu ei meinaa mikään maistua, valkkaria tulee lorona, paleltaa vaikka ulkona helle :) Aamulla toiveet nousi kun plussa pärähti testiin :D vaan vielä testailen kunnes uskallan julistaa itseni pysyväksi plussaksi. Tänään kp26/28
dpo 11 voihan ällötys :x tissit kipeet ja pissattaa koko ajan.. kp27/28 yöpissa punavärin antoi testiin :heart:
dpo 12 kp28/28 aamupissa ja plussa :heart: kumpa nyt pysyvämpää sorttia olisi :) alamahaa pistelee ja tissit tuntuu elävän omaa elämää, paleltaa/hiostuttaa ja unia nään ihan mahottomia : / Jahka testailen ensi viikolla lisää ja jos vuoto ei ala niin sitten julistan varmana plussanneeksi :D
dpo 13 plussa :heart: :kiss: tartteeko mun muuta sanoa :D
LA 6.4.2015
dpo 14 dpo14 <-- kuva äsken tehty tunnin pidätys pissa :heart:
dpo 16 ---> kp1 :ashamed:
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: ttaisku
Hei!
anteeksi kun tulen tänne huutelemaan, mut ajattelin jos täällä olisi tietäjiä..
Mietin tässä että mitä pitäisi tehdä kun en löydä ovulaatiota..
Lasta yritetty enemmän tai vähemmän vuoden verran ja vain yhdestä kierrosta olen löytänyt ne kuuluisat ovislimat ja silloin sain plussankin ovulaatiotestiin.
Lopuissa kierroissa ei limoja ole näkynyt ja testitkin näyttää vain melkein plussia.

Olen n. 7kk sitten käynyt yksityisellä gynellä ja ultrauksessa ja hänen mukaan ovulaation pitäisi tapahtua normaalisti, mutta huolestuttaa kun ei lasta kuulu eikä ovulaation merkkejä ole.
Kohtalotovereita? Kokemuksia?
Kiitos jo etukäteen :)
 
Pirplua: En osaa muuta neuvoa kuin että ethän tee ovistestiä aamuvirtsasta? Ja joskus joutuu tehdä testin kahdesti päivässä, lh huippu voi olla niin nopea. Lh.n näkyminen ja vahvistuminen testeissähän on vaihtelevaa, mutta itsellä se nousee vain vrk ennen huippua ja muuten näyttää hyvin hailakkaa. Toisilla se saattaa sahata vähän edestakaisin. Oma ovulaatio on vaihdellut kp 12-17 välillä, useimmiten kp 14. Testaatko riittävän pitkään?

Voi myös auttaa, jos vaihdat testiä. Ehkä herkempään? Itse käytän Citymarketin liuskoja, onko ne nyt sitte rsfu.n ?! Ja niillä testaan pidemmällä aikavälillä, ja kun vahvat viivat löytyy, tarkistan vielä digitestillä hymynaaman.
 
Viimeksi muokattu:
Uusi kiero alkoi su 20.7. / yk 10. Edellinen kierto vihdoin taas 28päivää.

Kp1-2: vuoto alkoi siis sunnuntaina. Veikkasin lauantain oireiden perusteella ja sieltähän ne tulikin. Ihan neutraali fiilis. Iloinen, että kierto palautumassa taas kohdilleen. Kaksi edellistä oli siis 43 ja 41 päivää.
Kp3-6: vuoto ihan normaalia. Ei erityistä. Karsea allerginenreaktio tamponeille. Onneks kortisoni auttoi. Taidan ottaa kuukupin käyttöön.
Kp7-8: vuoto jo todella niukkaa, enemmänkin rusehtavaa valkkaria.
Kp9: seksiä.
Kp10: normiolot. Ei mainittavaa.
Kp11: valkkaria enempi. Tunne, että ovis on ovella. Kn tosi pehmeä, alhaalla ja auki. Seksiä. Kn tuntui ikävästi seksin aikana.
Kp12: valkkaria runsaammin ja muniksia nyppinyt ajoittain. Ilmavaivoja myös. Ovis varmaan päällä / lähestymässä. Kn edelleen pehmeä ja auki.
Kp13: seksiä. Valkkaria edelleen.
Kp14: juilintaa. Valkkaria. Ei erikoista mainittavaa.
Kp15: normiolot. Selästä SI-nivel pois paikoiltaan ja aiheuttaa kovia kipuja. Kovat pään- ja niskansäryt. Seksiä.
Kp16: normiolot.
Kp17: normiolot. Pieniä jomoja.
Kp18: normiolot. Pieniä jomoja. Seksiä.
Kp19: juilintaa. Muutama aika mojova krampin tyylinen tunne pöivällä. Nipistyksiä muniksissa ja alavatsalla.
Kp30: täällä päivittelyt jääneet tolla vähäiselle. Mutta on aivan uskomattoman ihana ilmottaa, että tänään tein sen, positiivisen testin :heart: Pregcheck plussa ja myöhemmin myös Clearblue "raskaana 1-2".
 
Viimeksi muokattu:
Olen tehnyt aamusta, päivästä illasta ja joinakin päivinä varmaan 5 kertaa, mutta kuitenkin ohjeitten mukaan pidättänyt pissaa vähintään 3h.
Toivottavasti itsellänikin olisi kyse vain siitä, että lh huippu menisi nopeasti ohi, en siis joka päivä himotestaile :D
Olen kokeillut cb:n digejä, mammaksin liuskoja (ei näyttäneet mitään edes silloin kun toisella testillä sain varman ovulaation) ja citymarketin pregchekcin liuskoja, ja tuo jälkimmäinen näytti hyvin ovulaation silloin kun se aika varmasti oli kun bongasin limatkin.
Kiitos kumminkin vastauksesta, eiköhän tämä tästä iloksi muutu ja jos ei niin varmaan pitää soitella neuvolaan tms =)
ja onnea kaikille yritykseen!
 
Täällä yritetään toista lasta. Yk6 menossa nyt. Aiemmat kierrot olleet 20,30,31,31 ja 33 päivää.
Nyt menossa kp34. Kivuista päätelle ovis oli kp16 ja/tai 19 eli nyt menossa dpo18 tai 15
Oireita ei paljon ole. Ei edes normaaleja pms oireita. Pari päivää on valkovuoto ollut runsaampaa(niinkuin melkein aina ennen menkkoja) ja koko ajan on täytynyt käydä vessassa tarkistamassa että onko menkat alkanu :D mitään ei kuitenkaa ole näkynyt.
Pohdin koska uskaltaisin testata mutta odottelen vielä muutaman päivän. Toki jos alkaa raskausoireita tuleen niin testaan aiemmin :D
Listaan nyt sen verran mitä muistan
Dpo3 joko ovis nyt vasta tai sitten toinen ovis(mahdollista mutta kai harvinaista)
Dpo6/3 nipistelyä mahassa
Dpo7/4 rinnat aristaa vähän
Dpo9/6lisää nipistelyä, rintojen aristus lisääntynyt
Dpo10-15/7-12 ei mitään erityistä, rintojen aristus lisääntynyt vähän
Dpo16/13 väsyttää ja aamiaisen jälkeen etova olo, normaalia runsaampaa valkovuotoa
Dpo17/14 aamiaisen jälkeen taas etsi ja valkovuoto lisääntyy, illalla lempiherkku eli aurajuusto haisi ja maistui ällölle
Dpo18/15 etova olo nälkäisenä, valkovuotoa jonkin verran, aurajuusto maistuu karvaalta ja haisee pahalle.
Dpo19/16 etova olo heti kun heräsin, syöminen auttoi vähän. Mahassa menkkamaista jomottelua(sitä on ollut jo siitä asti kun menkkojen piti alkaa eli 4 päivää) unohtui melkein mutta kauhee jano ollut monta päivää, osittain johtuu helteistä, mutta mikään vesi määrä ei tunnu riittävän ja suu on kuiva koko ajan. Myös alapää on ruti kuiva :D
Dpo20/17 testipäivä lähenee :D tänään oireita ei oo paljo ollut, väsyttää vaan. Ja selkä on kipee :/ toivottavasti näin pitkä kierto ja isot dpo:t ois ny sitä ittensä
Dpo21/18 ei oo yhtään oireita. Väsymys ainoostaan mut sekin menee huonosti nukuttujen öiden ja helteen piikkiin. Saa nähdä mitä testi näyttää huomen mut oon varma et nega ja menkat tulee pian. Niin ja rinnat on ku ilmapallot, ihan valtavat :O
Dpo22/19 plussahan sieltä tuli <3
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: iloksi
Heippa!
Huutelin täällä huolta tuosta ovulaatiosta, mutta nyt jännittää niin paljon, että on pakko tulla jonnekin avautumaan :D
Tänään siis kp 36/34 ja menkkoja ei näy, ei kuulu. Lämmöt hieman koholla.. (36.5-36.8, norm. 36.3) Olen tehnyt negoja (tai viivanpaikkoja) ja menetin toivoni, kunnes sain päähäni jos ovulaatio olisikin tapahtunut oletettua myöhemmin ja siksi en tässä kierrossa saanut sitä tikutettua... Jäännää =)
 
Viimeksi muokattu:
Pistänpä tähän vertailun vuoksi kaksi plussakiertoa!! (mä olen ollut tänä vuonna raskaana jo kahdesti aiemminkin, mutta eivät ole kyydissä pysyneen km7+0 ja km11).

MAALISKUU
dpo -1 HYMYNAAMA vatsan turvotus, illalla kivulias olo, ja jomotusta oikean munasarjan kohdalla (petipuuhia)
dpo 0-1 yksittäisiä nipsaisuja oik. puolella (petipuuhia dpo0)
dpo 2 poreilua alavatsassa
dpo 3 hurja iltaväsymys ja poreilua alavatsassa ja sekopäisiä unia.
dpo 4 hengästymistä lukiessa, hulluja unia
dpo 5 flunssan oireet, lämpöä, hulluja unia, valkovuotoa
dpo 6 flunssa, valkovuotoa, hullut unet jatkuu
dpo7 ärtyneisyys, valkovuotoa, nännit kipeytyneet, hajuherkkyys
dpo8 nännit kipeät, hajuherkkyys, unet jatkuu
dpo9 hajuherkkyys, nännit arat, valkovuotoa.
dpo 10 r-testi nega. Tänään siis kp 27/28-30. Menkkaoireet loistaa poissaolollaan.
dpo 11 väsyttää, nännit aristaa
dpo 12 väsymystä, nännit aristaa ja vatsa löysällä. r-testiin testiajalla HAAMU! Saas nähdä miten tää tästä kehittyy!! Tänään 29/28-30. Menkkaoireita ei edelleenkään ollenkaan. Nännit aristaa, ei juuri muita oireita.
dpo13 r-testissä edelleen vailakka haamuviiva. Ei ole vahvistunut eilisestä, tosin erilainen testi.

Dpo15 raskaustesti vahvasti positiivinen.

HEINÄKUU
15.7. 14/12kp
runsaasti limoja, ovis testi vahvistui. (petipuuhia)
17.7. 16/14kp ovis plussa hymynaama.
Dpo 0 Aamuyöllä klo 02 voimakkaita ovisoireita, illalla petipuuhia ts. 20h oviksen jälkeen.
Dpo 1 ei mitään oireita
Dpo 2 ei mitään oireita, pieni poreilu alavatsalla
Dpo 3 allerginen päivä, iltaväsy yllätti, pissattaa
Dpo 4 liikutus hyvästä biisistä, hengästyminen lukiessa, muutama jonotus munasarjassa
Dpo 5 jomotusta muniksessa oikealla ehkä aavistus tissikipua, herkkunälkä, niukka vv voidemaista
Dpo 6 jatkuva herkkunälkä, turvottaa, koko alavatsalla paineen tunnetta. Tosin ei ihme, kun syö koko ajan... Väsyttää. Ja ärsyttää. Ajoittain juili muniksia. Kuivaa.
Dpo 7 Rinnat aristaa, niukka rihmainen valkovuoto, hiivaa?!, finnejä otsassa
Dpo 8 Rinnat aristaa, puristamalla "maitoa", finnejä naamassa. Hyvin kuivaa, ei vv.
Dpo 9 Rinnat turvottaa ja aristaa, puristamalla maitoa, huippaa kun nousee ylös. Hengästyttää lukiessa. Kuivaa. Pientä jomotusta.
Dpo 10 Rinnat aristaa, ei muuta?! En viitsi enää puristaa... Huippausta, hengästystä.
Dpo 11 Rintoja vähän aristaa, enempi illalla. Yksi limaklöntti, missä ruskeaa. Allergista nuhaa, nenä tukossa, aivastuttaa. Menkkamaisia alavatsakipuja illalla. Turvottaa.
Dpo 12 Haalea positiivinen testi! Ei mitään tuntemuksia? Menkkajomotusta vain ohi menevän pienen hetken. Rinnat vähän arat ja vähän turvottaa. Vv ehkä lisääntymässä. kp27/28
Dpo 13
Dpo 14 Raskaustesti positiivinen.

Eli luulemani, itselleni tyypilliset raskausoireet loistaa poissaolollaan ts. runsas valkovuoto, hajuherkkyys ja sekopäiset unet. Luotettavin oireeni siis onkin, että menkkatuntemukset pysyvät poissa ja ei ole vuotoa. Ja rintojen oireilu.

Nyt vaan peukkuja, että pysyy kyydissä ja vahvistuu!
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: iloksi
En tiedä, saanko nyt kirjoittaa tänne edes, koska emme varsinaisesti yritä lasta. Emme toisaalta hirveästi yritä sitä myöskään ehkäistä, mikäli keskeytettyä yhdytää ei lasketa ehkäisyksi.

No, mutta kuitenkin. Se, miksi nyt kirjoitan tätä, johtuu ihan vain siitä, että viime viikonloppuna, noin viikko oletetusta ovulaatiosta tuli noin puolen päivän ajan tuhruvuotoa. Sellaista ihan selkeää ruskeaa vuotoa. Minulla ei koskaan tule tiputteluvuotoa, ei ainakaan noin paljon ennen kuin menkkojen pitäisi alkaa.

Lisäksi minua väsyttää ihan hulluna, itkettää ja nälättää koko ajan ja rintoja aristaa. Rintojen aristus tosin on ihan normaalia minulle ennen menkkoja.

Kiitos ja anteeksi. Minun piti vain kirjoittaa nämä ajatukseni johonkin, kun ne piinaavat mieltäni. Nyt on siis noin kiertopäivä 25/30, joten katsellaan.
 
Viimeksi muokattu:
Moikka Skinka!
Jos tuhru kesti vain hetken , voi kyseessä olla justii esim kiinnittymisvuotoa. Olitteko petipuuhissa juuri oletetun oviksen aikoihin tai siinä tietämillä?

Et ole yksin ajatustesi kanssa! :) onko teillä kuitenkin tilanne, että lapsi saa tulla jos on tullakseen?
 
Tuhrua kesti tosiaan sen verran, että sen huomasi selvästi, mutta loppui sitten ihan seinään. Ja petipuuhia on kyllä riittänyt läpi kuun.

Lapsi saa tulla, jos on tulossa :) ei se välttämättä täydellisesti elämäntilanteeseen sovi, mutta sitten sovitellaan palasia jotenkin!
 
  • Tykkää
Reactions: ttaisku
tänään kp 41(42)/34, ei menkkoja eikä plussaa. Soittelin neuvolaan tänään ja huomenna lääkäri soittaa miten toimitaan, plussan suhteen kirves on heitetty kaivoon aikaa sitten. Alkais ne menkat niin pääsisi uuteen yritykseen :)
 
Uusi kierto ja nyt menty enemmänki *tulee jos tullakseen* tyylillä, yk7 siis nyt ja oviksen tikutin ja varmistin digillä ja tässä kierrossa käytin kokeeksi greippimehua, ovis+ ja hymy tuli 15.8. (eli kp16/28-30). Lapsi nro.7 koitellaan saaha alkuun.

dpo -1 ovisplussa ja digi hymyilee, seksiä 2x
dpo 0 ovis ja kauheet kivut, seksiä 1x
dpo 1 alamahaa vieläkin jomottelee eilisen oviksen jäliltä, seksiä 1x
dpo 2 alamaha vieläkii hellänä oviksesta, nippailee mutta oletan johtuvan oviksen jälkimeiningeistä
dpo 3 alamaha vieläkii sellanen hellä :/ eipä juuri muita "oireita" vielä tänään kp20/28-30
dpo 4 ei mitään oireita.. aamulla kurkku kipee ja maha kuralla, mutta suurinosa meillä kipeenä että sitä sitten minullakin :( kp21/28-30 seksiä 1x
dpo 5 sivuille tissejä pakottaa, vv lisääntynyt ja kuumottaa mutta suuremmin ei vielä mitään mainitsettavaa. kp22/28-30 illasta vähä alamahaa vihlas/ jomotteli/nipisteli parin tunnin ajan.
dpo 6 jotain pakotusta ala mahassa, ei suurempia oireita
dpo 7 pikkasen rintoja kivistää sivuilta ja jatkuva nälkä, alamahaa nipistelee ja vv vuotoa tulee. Huippaa ja väsyttää kovasti..
dpo 8 vasemmalla puolen mahaa nipistelee, muuten ei juurikaan mitää oireita.
dpo 9 nännejä vähän kihelmöi, muuten ei mitään oireita.
dpo 10 ei mitään oireita.. tänään kp27/28-30
dpo 11 ei mitään oireita, testasin aamulla tuttavallisen negan, apteekinoman (sinikorkkinen) haalean esi-äiti haamu. kp28/28-30
dpo 12 kp29/28-30, ei oireita minkäänlaisia
dpo 13 kp30/28-30 ja aamulla heräsin todella kuvottavaan oloon, tuikkii alamahaan, muuten ei erityisiä oireita vieläkään, sofin 25miu sain pinkin haamun mutta en innostu vielä.
dpo 14 ei erityisiä oireita vieläkään, aavistuksen mahaan ehkä nipistelee. Nyt kp31/28-30..
dpo 15 -> kp1
 
Viimeksi muokattu:
Mäkin tuun tänne nyt kirjottelee ylös, niin vähän tietäs sit mitä oloja millonkin. Eli meillä 5 lapsi yrityksessä. Huhtikuussa km.

dpo0 Iltapäivällä alko alavatsa kipuilu, ja sitä jatkui loppupäivän
dpo1 Ala-vatsa vieläkin arka ja kipeä, illalla hieman helpotti
dpo2 Illasta masu oudon oloinen, muuten ihan normi olo.
dpo3 Edelleen masu semmonen jännä tuntunen ja selkä ollu tosi kipee!
dpo4 Aikalailla ihan normaalia, ei siis mitään oireita. Kauhea flunssa alko, ja peiton alla sohvalla meni päivä.
dpo5 Enempi vv vuotoa, mutta muuten suhteellisen normaali olo.
dpo6 Päivän ollut ihan normaali olo, mitä nyt tämä flunssa häirinny. Illasta tuli etova olo :O Mut voiskohan liittyä flunssaan...?
dpo7 Rinnat asteen arat (tai sit kuvittelen). Ja siis iski autoa ajaessa ihan älyttömän huono olo, mutta liitin sen mun flunssaan. Tiedä sitten.
dpo8 Huono olo jatkunut pitkin päivää. Edelleen yhdistelen sen flunssaan. Mutta olekkan enää ihan niin varma.
dpo9 Huono olo edelleen jatkuu. Ja nyt jo flunssa alkaa olee ohi
dpo10 Huono olo vähän helpompi mutta rinnat kosketus arat.
dpo11 ja 12 Olot vaan jatkui samanmoisina
dpo13 -> KP1 :(
 
Viimeksi muokattu:
Nämä jälkikäteen muisteltuja oireita..
Kp 1-5 menkat
Kp 6 vällyttelyä
Kp 7 vällyttelyä
kp 8 vällyttelyä (ovistestiin hailakka plus aamupisu..)
kp 9 vällyttelyä (ovistestiin hailakka viiva, tikut loppu..)
kp 10 Ovis? limaisaa. Vällyttelyä.
Kp 11 jälkimaininkia, vällyttelyä
Kp 12 kaasostressiä, ei vällyihin
Kp 13 vain lievä krapula, vällyttelyä iltaan
kp 14 - 15 illalla sohvalta kaukosäädintä kurottaessa kova kipu nivusesta munasarjaan, yöllä erikoista nipistelyä mahalla, poreilua kuin sodastream ja plasmapallo vatsassa
Kp 15 vällyttelyä
Kp 16 erikoinen tunne tärpistä, mahassa paineentunnetta
kp 17 edelleen varma olo tärpistä, mahassa turvotusta, todentuntuisia häiriöisiä unia
Kp 18 Taas sitä paineentunnetta, jano, lenkillä kauhee hiki ja hengästys, häiriöiset unet
Kp 19 punaviini illalla tökkäs. Mahassa turvotusta. Yö tosi levoton, varma tunne tärpistä ja sekavat unet (näytin miehelle raskaustestiä unessa, jossa haamu --> aamun testi - Nega)
Kp 20 Totaali väsymys. Koko päivän kauhee jano.
Kp 21 Väsymystä, lievää etomista ja pahoinvointia autossa ja istuessa pyörivillä tuoleilla pankissa (First respond testi nega)
Kp 22 Erikoinen epävarmuus, tunne kuin kaikki muut ois hävinnyt paitsi mahan turvotus ja varmuus alkavista menkoista. Pettymys fiilis. Iltapissasta ovulaatiotikkuun hento merkki.
Kp 23 Kuvotusta, janotusta. Kainalohiki erikoinen. Erikoiset unet..
Kp 24 Väsymystä. Janotusta. Hengästymistä. Haamu/plussa Predictoriin.
 
  • Tykkää
Reactions: iloksi
Iiks! Ketju meinaa tipahtaa, joten täältä nosto!

Tässä vielä ketjun "säännöt" tai ennemminkin ohjeet luettavaksi :

Tämä pino on niille, jotka eivät vielä ole saaneet plussaa testiin, mutta haluavat seurata loppukierron oireita esimerkiksi dpo- tasolla tai ihan ranskalaisilla viivoilla. Tyyli on vapaa

Tarkoituksena on kirjoittaa yksi viesti/piinailija/(kierto), jota päivitetään päivä kerrallaan tai sitä mukaa kun oireita ilmenee, niin ei oireet ja tuntemukset ehdi unohtua. Saa tietysti täyttää jälkeenpäinkin.
Jos haluaa seurata kaikki kiertonsa samassa viestissä, niin sekin on tietysti sallittua ja jopa helpottaa omaa seurantaa :)
Yhden viestin periaate sen vuoksi, että pino pysyisi kohtalaisen mittaisena ja oireet ja se lopputulos olisi samassa viestissä nähtävissä.

Oikein lämpimästi kaikki Tervetuloa mukaan !
Oikein paljon tsemppiä kaikille piinailijoille!
 
Kirjoittelenpa aikani kuluksi sitten kuviteltuja oireita. Toinen lapsi toiveissa, esikoinen 6 kk. Yrityskerta 6. Kierto 28vrk.

Kp 1-6 menkat
Kp 7-10 odottelua (seksiä jossain välissä)
Kp 11 eka ovistesti nega
Kp 12 ovistesti nega
Kp 13 haalea viiva
Kp 14 tummempi viiva
Kp 15 viivat lähes tasapaksut (seksiä)
Kp 16 tasapaksut viivat (seksiä)
Kp 17 varma ovisplussa. Iltapäivällä kova vatsakipu (tod. Näk. Ovis) (seksiä)
Kp 18 dpo1. Tunne tärpistä (toiveajattelua)
Kp 19 dpo2. Nälkä. Pientä vatsakipua.
Kp 20 dpo3. Pientä nippailua vatsassa. Turvotusta (söin eilen todella paljon) Ovislimaa???
Kp 21 dpo4. Turvotusta, pissattaa(kahvi), menkkajomotusta, limaa edelleen? Ovistesti puhdas nega
Kp 22 dpo5. Ei oireita. Usko tärppiin kadonnut.
Kp 23 dpo6. Ikenet kipeät ja turvoksissa. Rusehtavaa limaa, vatsaa nippailee. Raskaustesti nega.
Kp 24 dpo7. Menkkajomotusta. Kuumeinen olo.
Kp 25 dpo8. Ovistesti puhdas nega. Menkkajomotusta, alaselkää vihloo.
Kp 26 dpo9. Raskaustesti nega. Väsyttää, tisseissä hetkellisesti arkuutta. (seksiä)
Kp 27 dpo10. Väsyttää. Ovistesti puhdas nega. Kovat menkkajomotukset, palelua.
Kp 28 dpo11. Raskaustesti nega. Palelua. Menkkajomotusta.
Kp 29 dpo12. Ovistesti puhdas nega. Vetistä vv. Missä menkkajomotukset??
Kp 30 dpo13. Vetistä vv ja paljon. Menkkoja tai oireita ei näy. Pc raskaustesti nega (muuttui 10 min päästä haamuksi) myöhemmin tehty rfsu nega
Kp 31 dpo14. Missä menkat, missä plussa? Lievä turvotus (menkat tulossa?) ja vaihtui kp1
 
Viimeksi muokattu:
Toista lasta yritellään (esikoinen 13 kk), ensimmäinen kierto menossa ilman ehkäisyä. Piti ottaa rennosti, mutta täällä sitä taas ollaan oireita kyttäämässä :D Kierto on ollut n. 30-35 pv, en tikuta ovista, limojen ja muiden tuntemusten perusteella oon arvioinut oviksen ajankohdaksi kp 16-17.

dpo -1 Limoja ja jomotteluja, petipuuhia
dpo 0 Limoja ja jomotteluja
dpo 1 Lieviä jomotteluja, limat ohi, petipuuhia
dpo 3 Petipuuhia
dpo 4 Nipistystuntemuksia alavatsalla, muuten ei mitään oloja
dpo 5 Koko päivä menossa, en ehtinyt huomata erityisiä olotiloja
dpo 6 Häivähdys vaaleanpunaista limaa, vatsaa ja alaselkää lievästi särkee
dpo 7 -> kp 1... :O
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä