??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

Pippurihännän toukokuu, yk1, kierto vaihteleva 28-35 päivää, imetys juuri loppunut

kp 13 lempee, kunnon limat ilmaantuvat ja halut huipussaan
kp 14 alavatsan juilintaa, munasarjoissa pistelee, limaa, halut voimissaan edelleen
kp 15-16 ei varsinaisesti limaa, mutta muuta valkkaria kyllä, nännien aristusta yhtenä päivänä
kp 17 kellertävää valkovuotoa
kp 18-21 ei mitään
kp 22 repäisykipu yllättäen sohvalta noustessa
kp 23-27 lisää repäisykipuja ja ummetuksen tapaista kivistystä alavatsalla, alaselän kipuilua, pelkään kystaa tai yhtäkkiä puhjennuta endoa, iho tuoksuu oudolle, finnejä leukaan
kp 28 nega extraherkällä testillä, vähän jotain viivanpaikkaa/väriä testiajan jälkeen, mutta tulkitsen negaksi, menkkakipuja
kp 29 menkkakipuja
kp 30 Clearbluen herkkä testi näyttää vaaleahkoa, mutta selvää plussaa, menkkakipuja
kp 31 menkkakipuja, ei muita oireita
kp 32 Clearbluen digitesti näyttää "raskaana 2-3", menkoista (28 päivän kierrolla) laskien rv4+4 eli plussaa se on!

Ehkä imetyksen hiljattainen päättyminen teki sen, että rinnoissa ei tuntunut minkäänlaisia oireita loppukierrosta eikä olen tuntunut kunnolla plussan jälkeenkään. Siksi en meinannut plussaa uskoakaan, kun aiemmista kahdesta raskaudesta tissioireet ovat olleet kaikkien selvimmät. Oviksen on täytynyt olla kp 14-15 paikkeilla, koska tuo oli ainoa seksikerta koko kierrossa, kun ei vielä pitänyt tosissaan edes yrittää. Edellistä yritettiin sen verran pitkään, että ei aateltu kerrasta lähtevän, mutta niin vaan lähti. Toivottavasti pysyy matkassa, toistaiseksi näyttää ihan lupaavalta...
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: iloksi ja ttaisku
Iltaa kaikille, täällä loppukierto meneillään, kp 30/32, ehkä dpo 10, ei täysin varma kun nyt päätin etten ovista tikuta. En merkannut oireita ylös joten muistista listaan :)

dpo 1-2 ei mitää erikoista, nukuin koko ajan :)
dpo 3 vihlomista ja tuikkailua vasemmalla puolella pitkin päivää
dpo 4 paaaljon kosteusvoidemaista valkovuotoa
dpo 5 maha täysin sekaisin, mielialat heittelee: itkua ja kiukkua
dpo 6 eipä tainnut ihmeempiä olla
dpo 7 herkkä mielentila, pirteä olo, tunne että menkat alkaa,mutta eipä alkanut silti
dpo 8 rinnat arat, edelleen tunne alkavista menkoista, välillä pistelee ja juilasee alamahasta mutta ei ole menkkajuilimista, ei satu mutta epämukava olo. Nälkä
dpo 9 jatkuva jano-> vessassa ravaaminen, nälkä nälkä nälkä. Menkkaolot, hinku siivota. Rinnat melko arat. Hutera olo, hieman oksettanut pari kertaa.
dpo 10 edelleen hirveä jano ja vessassa juoksu, ärsyyntynyt olo, miehelle tiuskimista, koko ajan tunne et menkat alkanut, vessareissuilla tarkistus joka kerta. Rinnat vähän arat vielä. Välillä kuuma , välillä kylmä. Nokka ollut tukossa enemmän tai vähemmän joka päivä, varmaan siitepölyt. Juuri hampaat pesin, ja alkoi alaikenestä verta vuotamaan, eikös seki voi olla mahdollinen oire? Tai vaihtoehtoisesti ientulehdus tietty, joskus on tullut verta mutta nyt vuosi ihan kunnolla vaikka en kerinnyt paljoon harjailee.
dpo 11 voi olla että on jo pidemmällä dpo:t, mutta näillä eteenpäin. Kp 31/32, kierto venähtää ehkä parilla päivällä. Aamulla heräsin ja olin varma et yöllä alkanu menkat, niin kostealta tuntui housuissa, mutta eipä mitää menkkoja kuulunutkaan. Veri/rauta maistu eilen yöllä ku join ja tänään aamusta, nyt ei enää. Vähän taas ällö olo. Millään unta en saanut,oli kuuma ja pirteä olo. Selkeitä unia, näin että olin raskaana ja tunsin vauvan potkivan. :) hajuaisti herkillä, ällöttää pestyjen pyykkien tuoksu. Päätä särkeny, nivusia vihlassu välillä päivisin ja iltaisin. Painontunne alamahassa. Eilen illalla oli kauhea turvotus ylävatsassa. Toivottavasti nämä ei ole kaikki oireita vain alkavista menkoista. Ihan viimeisintään menkkojen pitäisi lauantaina alkaa, silloin kp 34, jos siihen aamuun mennessä ei mitään kuulu niin testailee. Nyt on jännät kolme päivää edessä.

Nonniin, kp 32/32 sain plussan testiin <3 testin päätin tehdä illalla ku olin samana päivänä oksentanut. Helmivauva tulossa, ihanaa.
 
Viimeksi muokattu:
Nostetaanpas tätä ylöspäin :)

Muistutukseksi kaikille "säännöistä":

Tarkoituksena on kirjoittaa yksi viesti/piinailija/kierto , jota päivitetään päivä kerrallaan tai sitä mukaa kun oireita ilmenee, niin ei oireet ja tuntemukset ehdi unohtua. Saa tietysti täyttää jälkeenpäinkin
Yhden viestin periaate sen vuoksi, että pino pysyisi kohtalaisen mittaisena ja oireet ja se lopputulos olisi samassa viestissä nähtävissä.


Plussatuulia kaikille !
 
Minäkin kirjaan tähän kaikkien iloksi kiertoni tapahtumia ovulaation jälkeen. Kierto heittelee pcon vuoksi tosi paljon. Olen pongannut aiemmin oviksia kp 17-18 ja kp 21-22. Nyt eka ovisplussa pärähti vasta kp 25! Toivottavasti ei vaikuta negatiivisesti raskautumismahdollisuuksiin tässä kierrossa.

Tässä siis YK1 piinapäivät:

Dpo -1 Eka ovisplus, nyt siis kp 25. Kirkasta venyvää limaa. Maha rivalla aamun ja aamupäivän. Kurkku kipeän tuntuinen koko päivän. Alavatsalla iltapv/illasta hiukan menkkamaisia tuntemuksia. Yöllä molempiin muniksiin jomottelee voimakkaasti. Oikealle puolelle kohtuun/muniksen seutuun tuikkii/vihloo sarjoissa. Aamulämpö 36,7.

Dpo 0 Toka ovisplus, nyt kp 26. Vieläkin aamusta tulee kirkasta ovislimaa. Päivällä rintoja meinaa juilia sivuilta, mutta se menee ohi. Yleensä oviksen jälkeen parin päivän päästä rinnat alkavat tulla tosi kipeiksi ja ne turpoavat. Kohdun seudulla muutamia nipistyksiä päivällä. Päivällä valkkaria ei enää näy missään muodossa. Illalla oikea munis jomottelee. Aamulämpö 36,4.

Dpo 1 Aamulla lemmiskelyn aikaan ja sen jälkeen tulee todella paljon vetistä vv, reidet ihan kastuu. Päivällä pikkuisen menkkamaista juilintaa molemmissa muniksissa. Rinnat tuntuu välillä kuin niitä alkaisi vihloa. Nännejä meinaa aristaa/vihloa, mutta menee ohi. Aamulämpö 36,6.

Dpo 2 Ei oikeastaan minkäänlaisia tuntemuksia. Väsyttää todella paljon koko päivän! Aamulämpö 36,7.

Dpo 3 Päivällä tosi kuuma olo tekemättä mitään. Päivällä suusta mitattu lämpö 37,4. Melko oireeton olo. Vv tulee vähän, lähinnä vessakäynneillä. Mieletön väsymys taas koko päivän. Iltaa kohden kipeä olo. Lämpö illallakin 37,4. Aamulämpö 36,9.

Dpo 4 Aamusta ei juuri mitään tuntemuksia. Päivällä lämpö 37,2 ja ajoittain kovia vihlaisuja oikean muniksen kohdalla. Iltapäivällä kohdunsuun/emättimen syövereihin jomottaa jänskästi. Muutamia repäisykipuja molempien munisten kohdalla iltapäivällä. Iltapäivällä ja illasta kohtuun pistelee/nipistelee. Tulee paksua valkeaa vv pöksyihin saakka. Yöllä oikeaan munikseen jomottaa tuikkivasti sarjoissa erittäin voimakkaasti, sattuu aika kovaa. Myös kohdun seudulla nipistelyjä. Yöllä alkoi aivastuttaa ja nenä vuotaa. Toivottavasti ei flunssa iske! Aamulämpö 36,8.

Dpo 5 Aamusta ei taas kummempia tuntemuksia, paitsi nenä tukossa ja kuiva räkä poskella, ihunaa! Päivälämpö 37,1. Oikeaa rintaa yrittää juilia tovin, mutta menee ohi. Pissahätä useammin. Alle kaksi h edellisestä pisusta ja juoksujalkaa saa kotiin kiputtaa, ettei lirahda housuun. Mietin jo matkan varrella, oisko puskaa johon kyykistyä.. Tahmaista, paksuhkoa, valkoista vv tulee melko paljon verrattuna aiempiin kiertoihin. Alkkarit vv-tahroilla, nice. Illalla taas outoa jomotusta emättimen perukoilla. Tuntuu kuin säteilisi jalkoihin?! Molempia muniksia jomottelee välillä illasta, samaten tisut yrittää ilmoitella itsestään lievällä kivulla. Tuntuu kuin nännejäkin yrittäisi vihloa?! Aamulämpö 36,8.

Välillä olo on hyvinkin toiveikas ja välillä taas epätoivo iskee, kun nippailua ja jomotuksia ei tunnu. Kahtellaan, kahtellaan..

Dpo 6 Heti herätessä hiukan etova olo, mutta hyvin lievästi. Voipi johtua lyhykäisistä unista. En usko tällä hetkellä raskautumiseen. Aivastaessa lievää repivää tunnetta alavatsalla, jonka jälkeen lievää menkkamaista tunnetta alavatsalla. Nenukki vuotaa edelleen. Etovan oloinen tunne jatkuu, vaikka söin aamupalaa. Tunne jatkuu aamupäivän. Päivällä melko vähän tuntemuksia. Väsyttää taas tosi paljon, ehkäpä parin edellisen yön max 5h unet heräilyineen vaikuttavat. S-halut ovat aikas kovat! Päivällä rintoja yrittää juilia, mutta eivät kuitenkaan kipeydy vieläkään?! Tässä vaiheessa kiertoa ovat yleensä jo kosketusarat ja todella kipuiset muutekin, sekä turvonneet. Iltapäivästä kohtuun pistelee ja taas menkkamaista juilintaa. Liekkö menkat jo alkamassa?! Piti ihan tarkistaa, kun jotain lorahti pöksyihin menkkamaisten jomotusten alettua taas - vaaleankellertävää paksuhkoa vv. Illasta ei kummempia oireita, ainoastaan tuo ihuna kellertävä vv tuntuu lurahtelevan pöksyihin. Lämpö illalla suusta 36,7. Liekkö sit menkat tulossa?! Yöllä oikean vasemman munikset seudulle jomottelee voimakkaasti. Aamulämpö 36,9.

Dpo 7 Aamusta hiukan etovan tuntuinen olo. Ehkä kuvittelen tai voipi johtua myös matalasta verensokerista yön jäljiltä. Muuten aamusta ei juurikaan tuntemuksia. Ainoastaan kohtun seudulle pistelee muutaman kerran voimakkaasti veskissä, siinäpä se. Nenukki edelleen vuotaa. Lievää etovaa oloa myös aamupäivästä. Ehkäpä nälästä johtuvaa, kun lounasaika lähenee. Päivällä ja illala oikeaan munikseen jomottelee, outoa jomotusta emättimen uumenissa. Tosi kova repäisykipu oikean muniksen kohdalla illalla, kun nousin sohvalta. Veti kyyryyn automaattisesti. Illalla elokuvaa katsoessa masuun pallean kohdalle alkaa koskea. Kipu muuttuu närästykseksi. Plaah, taasko refluksi palaa piinaamaan reilun kk tauon jälkeen?! Iltalämpö 37,1. Vv on kellertävää. Aamulämpö 37,1.
MUOKS. Myöhään illalla koneella masussa tuntuu kuin ois tehnyt kunnon vatsalihastreenin! Lihakset tuntuvat kireille ja hiukan kipeille. Ainut vaan, et viimeks oon niitä treenannut kevättalvella. Nooh, uusi oire oviskiertoihin. Ja hajuaisti, se on megahyvä mulla ilman raskauttakin. Oon varmaan ollut huumekoira edellisessä elämässäni. Tänään haistoin kassajonossa takanani seisseen ihmisen hengityksen lemun, aika pelottavaa. Ja ällöä! Mitähän sit ku oon todistetusti paksuna, oivoi..

Suoraan sanottuna ei ole oikein raskautunut olo! Silti odotan ja toivon hartaasti, että masuasukki asettuisi taloksi. Ihmettelen kyllä kovin missä minun oviksen jälkeinen tisukipu on?! Se on niin voimakasta, että usein aiemmin ei-yrityskierroissa olen luullut olleeni paksuna. Sitäkin ihmettelen, miksi oikean eli ovuloineen puolen ilmeisesti keltsin jomottelun lisäksi myös vasen munis jomottelee voimakkaasti välillä?! Mietin myös vv-tilannetta, kun tässä kierrossa sitä lorisee pöksyihin joka päivä jonkun verran. Voisko sitten ruokavalion muutos vaikuttaa niin radikaalisti?! Oon syönyt nyt hedelmiä ja marjoja sekä kasviksia päivittäin paljon - paljon enemmän verrattuna aiempaan. Nyt siis joka päivä 500g-800g luonnonvoimaa ja -vitskuja. Ristiriitaisissa tunnelmissa mennään siis edelleen.


Dpo 8 Kova nälkä heti herätessä, ehkä hiukan etovakin. Yleensä aamupalan syönti on pakkopullaa. Syön banskun, mutta etovanälkäolo jää. Reilun tunnin päästä syön pari voileipää, mutta etovanälkäolo jatkuu. Liekkö edellisen illan kolme pientä olutta sitten aiheuttaa rapen?! Finnejä pukkaa ja iho kiiltelee. Alamasuun oikealle puolelle pistää kovasti, kun oma 9v tytär sylissä. Pistävä tunne jatkuu, kun pyydän tyttären pois. Etova olo jatkuu aamupäivän. Lounaan jälkeen helpottaa, mutta alkaa taas puolen päivän jälkeen uudestaan. Oikean muniksen kohdalla repivää/kiristävää tunnetta kävellessä/liikkuessa. Paljon ilmavaivoja illasta ja tosi turvonnut masu. Myöhään illallalla/alkuyöstä alamasua kiristää/puristaa, vähän kuin vatsalihakset oisivat taas olleet kovilla. Voimakas, pitkään tuntuva repäisykipu oikealla alavatsalla yöllä vessaan noustessa. Yöllä ilmaantuu taas närästystunne. Aamulämpö 36,6. R-testi (pc-liuska) aamulla NEGA.

Dpo 9 Aamusta ei oikeastaan mitään tuntemuksia, paitsi kasvava nälkä, johon ei pari herkkutäysteistä paahtista auta. Kai ne menkat tekee tuloaan. MUOKS. Lisäyksiä päivän tuntemuksista: Aamupäivästä kuumia aaltoja, eli yhtäkkiä tulee kuumahikiolo tekemättä mitään. Nuha jatkuu. Edellisenä yönä ei ollut onneksi tukkoisuutta. Ulkona vilutti, vaikka oli pitkähihainen ja villatakki päällä. Iltasella pää ja korvat hohkaa kuumana. Iltalämpö 37,3. Vv alkoi taas tulla pöksyihin iltapäivästä. Vasemman muniksen seudulla repäisykipua, kun nousin sängyltä illalla. Himppu nälkäinen olo, vaikka olen syönyt tosi hyvin päivän aikana. Yöllä piti antaa nälälle periksi ja käydä syömässä tukku kinkkuleikettä ja juoda tuoremehua. Masu taas turvonnut pallo illasta. Loppuillasta nipistelyjä masussa navan vasemmalla puolella. Aamulämpö 37,1. R-testi (pc-liska) aamulla NEGA. Päivällä pc-raskaustestipuikkoon roskishaamu/viivanpaikka.


Dpo 10 Aamusta ei taas juurikaan mitään tuntemuksia. Ainoastaan veskissä häpyluun kohdalla tuntuu vihlovaa pistelyä. Tosi kuuma olo välillä. Saman tyyppistä kuin eilen, eli pää tuntuu hohkavan lämpöä. Päivälämpö 37,1. Aamulämpö 37,0. Pc-raskaustestipuikkoon taas roskishaamu/viivanpaikka. Kallistun enemmän viivanpaikkaan. En usko raskautumiseen, mutta pakko testata! Tämä on niin jännää puuhaa! Niin ja ihmettelen suuresti, missä on kova oviksen jälkeinen tisukipu?! Tätiä odottelen saapuvaksi 2-3 päivän kuluessa.
MUOKS. Lisää päivän tuntemuksia: Hermot on olleet riekaleina koko päivän. Kaikki ärsyttää ja pinna palaa todella pienestä. Puhelinkin teki mieli hajottaa, kun siinä on niin p***a kamera! Illalla alkaa alamasuun jomottaa menkkamaisesti. Kipu säteilee jalkoihin. Alaselkäänkin juilii pienelle alueelle samaan aikaan. Alamasulla myös pientä pistelyä. Närästää taas. Vv lorahtaessa pöksyihin on aivan sama tunne kuin menkkojen alkaessa. Vv on vaaleankeltaista, sameaa, hiukan venyvää ja paakkuista. Illalla masukin on taas turvoksissa, sekä ilmavaivoja. Päivällä tuli muutaman kerran heikko pyörrytystärinäolo, koska verensokrut tais päästä laskemaan liikaa. Yölläkin menkkajomotuksia.


Dpo 11 Aamusta ei mitään tuntemuksia. Veskissä vv liuskasta ja sameaa. Väriä vaikea analysoida, kun veskipapru on keltaista. Lämmöt laskeneet himpun jo toista päivää, eli eiköhän se keltsi siellä surkastu ja vuoto alkaa parin päivän päästä. Aamupäivästä ja päivällä menkkamaista jomotusta alapäässä. Eiköhän tämä ala olla tässä. Aamulämpö 36,9. Aamulla r-testi (pc-liuska) NEGA.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: iloksi
29.5 ovis plus eli dpo 1
30.5 kauheat alamasu nippailut eli oletetusti ovulaatio dpo 0
31.5 dpo 1 masu nippailut vähentyneet
1.6 dpo 2 ei mitään
2.6 dpo 3 ei mitään
3.6 dpo 4 rinnat arat ja lämmöt koholla ja paha olo
4.6 dpo 5 rinnat arat ja lämmöt koholla paha olo,pissattaa useammin
5.6 dpo 6 hätä housuna testi tehty nega. Oireet oksettaa, rinnat arat ja tummentuneet nännin pihat, lämmöt koholla, pissattaa useammin, nälkä koko ajan
6.6 dpo 7 hätä housuna testi tehty nega. Oireet samat
7.6 dpo 8 hätähousuna testi tehty viivanpaikka.oireet oksettaa, pissattaa useammin, nälkä koko ajan, kn kova ja ylhäällä, lämmöt koholla, tekee mieli makeeta, pientä ruskeeta turrua tulee loppuukun seinään.
8.6 dpo 9 samat oireet. Testi tehty cb digi ei raskaana.
9.6. Dpo 10 samat oireet. Testi tehty nega.
10.6 dpo 11 samat oireet.menkkojen ois pitänyt alkas pientä tuhruj tulee ei enempää.
11.6 dpo 12 samat oireet.
12.6 dpo 13 oksettaa et meinaa tulla ylös mut ei kumminkaan tuu. Samat oireet muuten
 
No minäkin tänne tyrkkään itseni :D yk5 ja lapsi nro.7 yritellään tehhä, tänään kp17/28 ja tällä kierrolla en käytä ovistikkuja enkä terolut kuuria. Lämpö mittauksen aamuisin otin kokeiluun. Norm.lämpö 35.5

dpo-2 seksiä x2

dpo-1 hirvee panetus iskee, seksiä x2

dpo0 ovis, tuntuu kipuna vaihtelevasti muniksista toiselle ja limat bongattu, panettaa, seksiä

dpo1 alamahaa vihloo "nyt jo".. seksiä x2, lämpöä en muistannu mitata..

dpo2 Nyt vihloo toosaa ja alamahaa kunnolla, kelt.rauh.hormooniko sitä tekee..seksiä x1, lämmön mittaus taas jäi..

dpo3 etovaa oloa, huippaa, palelen, lämmöt 36.5

dpo4 vähä nipistelee alamahaa, nenä tukossa yöllä johon heräsin ja aamulla, pistän kissankarvojen piikkiin, limaa tai valkovuotoa tulee, lämmöt 36.8.. väsyttää ihan kamalasti, voisin vaan nukkua jotenkin uupunut olo.

dpo5 etovaa oloa, uupunut olo, paleltaa, rinnat hiukka kipeät, nestemmäistä limaa tai valkkaria.

dpo6 huono olo, nipistelee alamahaa, paleltaa, pissattaa koko ajan, nenän tukkosuutta. Tänään kp19/28.

dpo7 alavatsaa nipistelee/vihloo, rintoja aristaa sivuilta enimmäkseen, kp20/28 ja seksiä x2

dpo8 tissit törkeen kipeet yölläkin koski kovasti, alamahaa nippailee, nenän tukkosuutta (kenties tulossa kipeäksi) ja paleltaa.. Vasempaa munikseen vihlas/nipisti kerran.

dpo9 oksettaa ja huippaa, olo kuin ois hirvee darra :D alamahaa tuikkii jännästi ja hirmunen nälkä koko ajan. Koski/jomottoli vasempaan munikseen..

dpo10 sama kuin dpo9 vaan tuikkiminen on muuttunut nyt vihlovaksi viiltäväksi "menkkakivuiksi" tänään tehty hätäsesti testi 1frisu, 1one step ja molempiin sain haaleat pinkit testiajalla. frisusta kuva hätäpöksyissä, uudestaan testailen sitten parin pvän päästä.

dpo11 menkkajomotukset vahvistuu, valkkaria tulee, paleltaa, päähän koskee ja etova olo.. flunssanen olo (varmaan tuun oikeesti kipeeksi) päivän aikana tuli todella paha olo kertakaikkiaan oksettaa :x

dpo12 järkyttävät menkkajuilimiset, varma että menkat alkaa ihan just.. heikko olo ja nukun päikkärit ja miehen kanssa saunan jälkeen lemmiskellään :)

dpo13 menkkakivut loppu ja tilalle tuli vihlova/nipistelevä alamaha kipu, äsken tein innovacon 25miu:n testin ja kyllä siihen piirty plussa :heart: kumpa nyt pysyy mukana mini :) vaan testailen vielä uudestaan :D

dpo14 On muutes tissit törkeen kipeet :stick: mahaa turvottaa, paleltaa ihan sikana, vielä en julista itseäni plussanneeksi, tahtoo kunnon plussan ensin :D
muoks. Ok, julistan vihdoin itseni plussanneeksi :heart: LA 8.3 tai 9.3. Äsken tein 2eri raskaustestiä ja niihin piirty plussat :)

dpo15 plussa vahvempi ja onneni kukkuloilla :)

dpo16 -> kp1 itku.. :(

eli plussa tuli ja meni.. se oli sitten 4 keskenmeno tälle vuodelle.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Unto-Helmiina
Heissan

Lisäilen minäkin tänne jotain tuntemuksia.
Dpo 0 ovisplussa pongattu, myös illalla parin tunnin virtsasta.
Dpo 1, ovisoireita
Dpo2, alavatsassa omituista paineentunnetta, väsyttää vähän.
Dpo 3, aamulla huimausta, joka omituista. Lisäksi paineen tunnetta alamahassa, nälkä usein.
Dpo 4. Ruskehtavaa valkovuotoa, nippailua Alamahassa, väsy vaikka nukuin pitkään.
Dpo5-9nippailua alamahassa, närästystä, väsy, aamulla vaikea päästä ylös ku nukuttaa.dpo 9 menkkamaisia tuntemuksia. Röyhtäisy erittäin silmiinpistävä piirre.
 
Viimeksi muokattu:
Yk 2

Menkat 10.6

21.6 dpo 0 ovis kp 12. Limaa, alaselkäsärkyjä, kauheet maha kivmaa päänsärky ja rinnat kiheömöi ja arat ja öklö olo

22.6 dpo 1 rinnat kihelmöi, limaa ja lievät juilinnat alamahassa.

23.6 dpo 2 iltalämpö 36.7 kainalosta ja suusta 37.0 rinnat arat ja kihelmöi , paljon valkkaria ja öklö olo.

24.6 dpo 3 rinnat arat ja kihelmöi, öklö olo ja paljon valkkaria

25.6 dpo 4 rinnat arat sivuilta ja kihelmöi, öklö olo, lämmöt heittelee ja paljon valkkaria ja öisin nälkä ja kylmä kokoajan. Päivälämpö kainalosta 36.9 ja suusta 37.3. Olo että oisin tulossa kipeeks. Niskat kipeet
 
Viimeksi muokattu:
Kesäkuu 2014
Alkukierto lämmöt 36.3
Dpo-1 tumma viiva tikussa
Dpo 0 lämpö 35,9 karmivat kivut alavatsalla
Dpo 1 lämpö 36,5 selkä kipeä ja vv riittää
Dpo 2 lämpö 36,5 paljon vv,selkä kipeä ja ällöttää vähän.
Dpo 3lämpö 36,5 väsyttää ja maha kipeä
Dpo 4 lämpö 36,7 kipeä olo,pää ja kurkku kipeänä..vissiin flunssa tulee.illalla lämpö 37,5
Dpo 5 lämpö 36,7 maha kipeä,tuntuu kuin joku pistäis tikulla ja jomottaa.Lisääntynyt vv.Puuro etoo,en syö.
Dpo 6 lämpö 36,7 Aamu alkaa krampeilla masussa ja selkä kipee.Oksettaa ja kaasua ilmassa.Äksy fiilis.
Dpo 7 lämpö 36.7. Menkkamaisia tuntemuksia.Illalla lämpö 37.2
Dpo 8 lämpö 36,7 alaselkä kipee,karkki maistuis ja kiukkunen olo.Illalla lämpö 37.6
Dpo 9 lämpö 36.7 paha olo,vv lorahtaa välillä ja välillä kuivaa.Väsyttää ja pinnaa kiristää..Illalla lämpö 37.5 Vv joukossa valkoista ovis liman näköistä
Dpo 10 lämpö 36.7 alaselkä kipeempi,menkkamaisia tuntemuksia.Testiin ei edes haamun esi haamua.Ärsyttää :( illalla taas lämpö 37.5 Valkoista vv ovis limat tulee mieleen
Dpo 11 lämpö 36.7 menkka jomoja ja selkä kipee.Janottaa jatkuvasti ja kiukkunen kuin amppari..Aamulla ihan ovis limojen näköistä limaa..ikenistä verta hampaita harjatessa.Menkka tuntemukset vahvistuu illan tullen,jomottaa ja kramppaa.
Dpo 12 lämpö 36.7 kuivaa kuin saharassa.Kaasua ilmassa ja kaikki ärsyttää.Alkais sitte ne peen menkat et pääsee uuteen kiertoon.Testi nega.
Dpo 13 lämpö 36.7 selkä kipee.Illalla alkoi jo tuhru.
Seuraavaan kiertoon siis..


Darkin heinäkuu
Kp 1-6 lämmöt 36.4 aamulla
Kohtuullista vuotoa alussa,pari viimeistä päivää tiputtelua.
 
Viimeksi muokattu:
Aloitin nyt kuitenkin uuden viestin, koska edellisen selaus loppuun alkoi rasittaa :D hups!
Nyt siis virallisesti kai yk9. Syyskuussa tulee vuosi täyteen. Toivotaan, että tärppäis ennen sitä.

Uusikierto alkoi 22.6.2014
Kp42=kp1: tänä aamuna siis menkat pamahti. Toisaalta helpottunut olo, eikä enää harmittanut yhtään. Jotenkin se viime viikon negatesti oli se käännekohta. Eilen oli valkovuodon runsaudenjuhla, mutta sehän enteili vain näitä menkkoja. Noh, onneksi uusi kierto alkoi! Lakanat heilumaan, kunhan tämä vuoto ensin loppuu.
Kp2-4: ei mitään erikoista mainittavaa. Perus vuotoa. Kierron 2 ensimmäistä päivää olin aika kipeenä, mutta selvisin buranalla. Fiiliksiä: ahdistaa, turhauttaa ja mietin, että tuleeko tästä ikinä mitään. Turhauttavaa kuulla jatkuvasti juttuja, jossa ekasta kerrasta tärpännyt, TAI jopa vahingossa vaikkei lapsi ole ollut suunnitelmissa. Epäreilua. Ahdistaa myös se, että olen lihonnut (peilikuvan mukaan) viimesen 2 kuukauden aikana paljon. Omasta mielestäni. Aina ollut mielestäni hyvässä kunnossa ja nyt kamalassa. Heijastaako kaikki tähän asiaan vai mikä on?!
Kp5: ei mainittavaa. Vuoto tosi niukkaa. Enemmän ehkä rusehtavaa ja kuivaa. Huomen aamulla lähtö Tallinnaan ja 3 päivää kylpylässä. Gosh I needed this! Toiv vuoto ohi huomenna. Totesin myös, että aloitan kuukupin käytön ensi kuussa. Hiivatulehdus pukkaa joka kk tässä kohtaa. Siteet ja tamponien valkaisuaineet ei vaan sovi mulle. (Menee taas vähän ohi piinailujen) hups!
Kp6: vuoto loppui kokonaan. Illalla jo lempeä.
Kp7: ei mainittavaa.
Kp8: iltalämpö kainalosta 36,6. Kn hyvin kosketusetäisyydellä ja pehmoinen. Valkovuoto yllättävän paljon. En ainakaan vielä aio testailla.
Kp9: ei mainittavaa. Iltalämpö kainalosta 36,1. Kn kosketusetäisyydellä ja suht pehmonen.
Kp10: vv eritys alkaa. Iltalämpö 36,4. Kn kosketusetäisyydellä ja tunnen "pään". Suht pehmoinen.
Kp11-12: aamu lämmöt tosi alhaalla kp11 35,4 ja kp12 35,9. Kn aika alhaalla ja valkovuotoa on, mutta ei ovislimoja vielä. En testaile tässä kierrossa. Stressiä pukkaa muiden asioiden tiimoilta, mutta yritän olla ajattelematta.
Kp13: iltalämpö 36,1. Eilen lempeä illalla. Vv runsaampaa johtuen varmaan eilisestä lemmiskelystä. Kn ylempänä nyt illalla.
Kp14: aamulämpö36,1. Kn aika ylhäällä. Seksiä.
Kp15: normiolot. En tutkaillut.
Kp16: normiolot. Ei mitään erityisiä tuntemuksia. Iltalämpö 36,1. Kn suht ylhäällä edelleen. Kn kokeillessa sormeen vv, mutta ei hirveen runsaasti.
Kp17: vv venyvämpää. En ole havainnut mitään erityisiä tuntemuksia.
Kp18: vv edelleen venyvää muttei kovin runsasta. Aamulämpö 36,1.Hiukan jotain pistoja alavatsalla munisten kohdalla. Josko tänään seksiä, kun ollut pikkasen kränää viime päivinä. Iltalämpö 36,6. Heh ja kellostetty miekkonen tai siis hän kellisti mut haahh! Eli seksiä!
Kp19-21: en edes muista mitä näinä päivinä on ollut. Olen ollut aivot narikassa ja palvonut aurinkoa!
Kp22: yllättäen keskellä yötä kellertävän ruskeaa kosteusvoidemaista eritettä. Aamulla vielä sama homma ja kn koittaessa kn pehmeä ja aika "auki". Sormeen jäi runsaasti eritettä. Päivän mittaan ei ole runsastunut, mutta olen todella hämilläni, että mistä voi olla kysymys. Edellinen kierto 41päivää ja sitä edellinen 43. En ole tietoinen, että onko ovis tapahtunut tässä kierrossa vai ei, koska en ole testannut. Enkä myöskään tuntenut mitään erityistä. Ei kai auta muu, kuin odotella ja katsoa mitä tapahtuu. Pyritään edelleen heiluttelemaan lakanoita joka toinen päivä. Iltalämpö 36,7.
Kp23-28: ei mitään erityisiä fiiliksiä tai tuntemuksia. Tai en vain tässä kierrossa ollut kovin kiinnostunut niitä tutkimaan.

Kp29 -> kp1: eli menkat alkoi su 20.7. Uuteen kiertoon siis.
 
Viimeksi muokattu:
Tosi kiva idea tää ketju! Oon lukenu melkein kaikki jo läpi. Jospa itekin sit :) Eli kolmas lapsi toiveissa ja yk1

dpo 0: vahva plussa ovistestiin. Kovia oviskipuja munasarjan kohdalla koko päivän.
dpo 1: Kivut loppuneet. Ovistesti näyttää vähän haaleempaa viivaa.
dpo 2: paska fiilis. Meni kai mahikset tän kierron suhteen aika pahasti, kun jäi toi peiton heiluttelu kovin vähiin.. Mut pitää vaan toivoo et tää riittäis. Maha sekaisin, ei muita oloja.
dpo 3-4: ei kummempaa. Rinnat vähäsen arat, mutta niin ne on ollut jo viikon verran. Huimannut on toisinaan. Kierrosta tulee kai taas tosi pitkä. Ovulaatio oli kp 24. Aika vahvasti tuntuu että en raskaana ole :( pessimistinä tilasin jo läjän uusia ovistestejäkin odottamaan ensi kuuta. Toisinaan kuitenkin toivo nostaa päätään. Pitkiä päiviä!
dpo 5: koko päivän särkenyt alaselkää menkkamaiseen tapaan. Välillä tuntuu myös kohdun tienoilla pieniä nippailuja ja vihlaisuja. Voiskohan olla jo kiinnittymistä.. :)
dpo 6: selkäsäryt ja muut menkkajomot poissa! Eilen olin jo pariin otteeseen ihan varma että menkat alkoi vaikka tosi aikaistahan se olis. Mut olot oli ihan samanlaiset! Voi kunpa olis ollu kiinnittymisestä johtuvaa.
Stressiä pukkaa töistä johtuen ja hermot kireellä. Muutenkin hulinapäivä, mikä on toisaalta hyvä, niin en ole ehtynyt oireita niin paljon kuulostella/kuvitella :D. Nukkumaan mennessä rinnat tuntuu vähän aroilta.
dpo 7: Työstressiä. Rintoja ja nännejä vähän särkee.
dpo 8: Tunteet pinnalla. Kiukuttaa ja itkettää vuoron perään. Väsyttää. Töissä ollut raskasta. Rinnassa finnejä. Tissit pikkusen arat. Yöllä näin outoja unia.
dpo 9: Väsyttää ja vähän alakuloinen mieli. Pms oireita. En usko että olen raskaana :( menkat kai alkaa pian. Silti aion huomenna tehdä herkän testin ihan vaan testailun ilosta. Vaikka tuskin siitä kovin iloa irtoaa.
dpo 10: teinpä sitten sen raskaustestin (davidin herkkä) ja sehän oli puhdas nega. No eipä se yllätyksenä tullut. Kai tässä vielä silti toivoa on kun edellisissäkin raskauksissa plussannut vasta paljon myöhemmin. Kuitenkin pelkään et täti sieltä pian tulee.
dpo 11: Raskaustesti nega. Outoja unia ja väsyttää, turvottaa, rinnat samanlailla vähän arat kuin ennenkin.
dpo 12: en pystynyt sittenkään olemaan testaamatta vaikka niin päätin :D illalla pari tuntia pidätetystä pissasta tein huvikseni ovistestin ja se oli positiivinen! Siitä innostuneena dippasin r testin mutta se taas oli nega. Voiskohan kuitenkin merkitä jotain :/ oireet samat eli rinnat kipeähköt ja vatsaa turvottaa. Kohdun alueella tuntuu jotenkin turvotusta tms. Ei pysty istumaan jalka toisen päällä tai ristissä vaan koko ajan pitää olla niin et alapäähän ei kohdistu mitään painetta.
dpo 13: Aamulla apteekin omassa HAAMU!!!!! :) :) : ) Illalla clear blue digi ilmoittaa: PREGNANT 1-2!! Eli raskaana olen!!! :) :
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: ttaisku
Mä palailen tännekin. Edellinen yrityskierto, josta plussasin on sivulla 39. Se valitettavasti meni kesken. Nyt siitä toivuttu, toivottavasti kroppakin. Ekat menkat ja ovis ainakin jo takana.
Myös mä toivoisin, että yksi viesti/osallistuja, tai ainakin yhdestä kierrosta. Ja lopputulos olisi kiva lukea myös.

Mua kävi harmittaa, että oma kierto katoaa aina ketjussa niin kauas, joten kopioin sen tänne uudeksi viestiksi ja poistin vanhan. Lienee sallittua?



Dpo -1 Supervahvat viivat ja hymynaama ihan puskista, ilman mitään huomattavia oireita. Onneksi tajusin testata. Kp 12 (ed. yk kp17! Ja elämäni isoimmat ovisoireet) Siis petipuuhia.

Dpo 0 Edelleet hyvin vähäiset oireet. Muutamia nippailuja. Ei muuta. Petipuuhia.
Dpo 1 Turvottaa. Ei mitään muita oireita.

Dpo 2
Kiukkuinen, väsynyt, herkkunälkäinen. Poreilua alavatsassa.
Dpo 3 Ajoittaista pientä jomottelua alavatsassa. Olo että menkat alkaisi. Valtava herkkunälkä. Verenkiertohäiriötuntemuksia vasemmassa jalassa.
Dpo 4 Kiukkuinen taas, ärsyyntymiskynnys tosi matala..., väsynyt kai, alavatsassa pientä jomotusta. Kuvittelen taas että menkat alkaa kohta, sen verran kosteutta ts. valkovuotoa. Vasen jalka illan tullen taas kipeä.
Dpo 5 Muutamia nippailuja alavatsassa. Väsymistä, valkovuotoa, ei muuta.
Dpo 6 Ei mitään oireita! Valkovuoto kohtalaista, niin että aina vessassa käydessä pelottaa, että menkat alkaa.
Dpo 7 Kyltymätön ruokahalu. Ei mitään oireita!! Unia kyllä näen, mutta nekään ei niin sekopäisiä kuin yleensä raskautuneena...
Dpo8 Valkovuoto on ja pysyy, mutta ei mitään oireita!! Vetää mielen apeaksi. Plussakierroissa on jo tässä vaiheessa ollut rinnat kipeät ja hajuherkkyyttä...
Dpo 9 Vähän valkovuotoa, mutta ei kerrassaan mitään oireita. Alkaa usko pettää jo... :(
Dpo 10 Menkkajuilimista ajoittain, vähän. Ilmavaivoja vähän enempi. Nännit alkaa vähän aristaa ja ehkä vähän turvotusta. Valtava palelu iltasella!
Sellainen olo, että menkat kyllä alkaa kohta...
Dpo 11 Tuhrua aamulla, ei tuu pikkuhousunsuojaan asti. Vähän pääkipua. R-testi puhdas nega, eli menkat alkaa varmaan parin päivän sisään.
Dpo 12 Tuhrua, ei enää mitään oireita.
Dpo13 on tulkittavissa jo kp1:ksi. Plääh!
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: RiiMini
Ihana pino! Täytyy tunnustaa, että kahlasin kaikki plussakierrot läpi ja lisään omanikin näin jälkeenpäin.

Yk3, edelliset menkat alkoivat tuhrulla, enkä oikein tiedä mikä päivä on varsinaisesti kp 1. Myöskään ovulaation ajankohdasta ei ole tietoa, koska en tälläkään kertaa saanut ovulaatiotesteistä positiivista tulosta(!!!).

Mutta siis, tässä näitä ovulaation jälkeisiä oireita suurinpiirtein aikajärjestyksessä:

- runsasta valkovuotoa noin viikon, tunne että menkat alkaa kun housuihin asti tulee
- selkäkipuja
- yhden yön järkyttävä nuha
- pientä jomotusta vatsassa
- n. 10 pv ovulaatiosta yhtenä pivänä sekä verta, ruskeaa että pinkkiä vuotoa
- oletettu kp 24/ (n 10 pv oletet. ovul.) yöllä unessa koin erittäin todentuntuisesti raskauspahoinvoinnin, ei siis mitään ellotusta tai pahaa oloa, vaan nimenomaan aidon raskauspahoinvointiolon. Tiesin unessa olevani 100% varmasti raskaana olon vuoksi ja kerroin siitä miehellekin.
- n 12 pv oletetusta ovulaatiosta lähtien lähes joka päivä yli viikon ajan aamusta verta, joka muuttuu ruskeaksi limaksi päivällä ja illalla ei mitään. Lisäksi ummetusta ja hajamielisyyttä.
- oletettu kp 28 (14 vrk olet. ovul.) raskaustesti huvin ja varmuuden vuoksi: negatiivinen
- oletettu kp 32 aloitin ovulaation tikuttamisen, koska vuotoja oli jatkunut viikon ja luulin niiden olleen menkat jotka jo loppuivat. Testipissan otettuani huomasin jälleen ihan kunnolla verrta paperissa, mutta tein kuitenkiin ovulaatiotestin kun oli liuska valmiina. Testiin tuli heti plussa!! Iltapäivällä tein raskaustestin ja hieno haalea viivahan siihen tuli =)

Eli plussaan päättyi tämä kierto :heart:
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: ttaisku ja RiiMini

Yhteistyössä