??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

vierailija
Hei pahoittelut kun sinua tuntematta puutun, mutta kannattaa ehkä jättää aromisuola pois, tai ainakin vähälle.. Epäterveellinen ja mahd. myös ihan haitallinen tuote, kyseenalaisen lisäaineen takia. Melko paljon tietoa tästä saatavilla.
Linkkiä?

Tässä aromisuolan (meira) sisältö

Jodioitu suola (55 %), glukoosi, sipuli, valkosipuli, aromit (maustepippuri-, valkopippuri-, kurkumauute), kurkuma, rypsiöljy.

Mitkä näistä on haitallisia tai kyseenalaisia?
 
DPO7/KP20
Mulla aika epäsäännöllinen kierto, 24-30 päivää siis. Ovulaatiosta ois nyt noin viikko ja muutaman päivän aikana ilmaantunut:
- väsymys
- alavatsan nipistelyä ja jomottelua
- jatkuva pissahätä
- tavallista hurjempia mielialavaihteluita
- ilmavaivoja
- lämpöilyä ja flunssaa
- todentuntuisia painajaisia parina yönä
- akneleuka

Tänä aamuna oli aaltoilevaa lievää pahoinvointia. Noiden lisäksi tekee mieli jatkuvasti syödä jotain mut ajatuskin mistä vaan ruoasta etoo. Ei vielä plussaa mut oon kyllä hämilläni jos nää oireet ei viittaa raskauteen.

Edit. Tää ois mun toinen raskaus ja kuulemma seuraavilla kerroilla huomaa oireet usein nopeammin?

DPO9/KP22
Kaksi haamua vilahtanut mut eilen oli hetken tosi menkkamaisia kipuja lantion seudulla mistä ehdin jo masentua kunnes luin että tässä vaiheessa alkuraskauttakin voi moisia tulla joten toivoa on vielä. :D Oon ollut 2-3 päivää NIIN väsynyt ettei mitään rajaa, mut tässä kaikki tänhetkiset oireet:
- väsymys
- närästys/lievä aaltoileva pahoinvointi yleensä aamusin ja iltasin
- outo jännityspäänsärky vähän väliä
- mielialamuutokset, en osaa kohta selitellä itteäni ukolle 😅
- aineenvaihdunta selkeesti hidastunut
- ilmaa pörrää vatsassa yhtenään
- edelleen jatkuva nälkä mut vaikea keksiä mitään mikä maistuis
- nuha

Tää väsymys on samanlaista kuin menkkojen ekoina päivinä tai asteen intensiivisempää. En oo koskaan osannu nukkua päikkäreitä ja nyt vois nukkua läpi vuorokauden.

DPO12/KP25
Aikainen testi negatiivinen, heräsin aamulla pahoinvointiin. Eilen oli pitkin päivää menkkamaisia kramppeja.
 
Viimeksi muokattu:
Listataanpa taas ajankuluksi
Dpo-2 ovislimat
Dpo-1 ovis+
Dpo0 kovaa oviskipua ja yhdyntäkipua
Dpo1 kivut loppuneet, vuoto tahmeaa ja suht runsasta
Dpo2 Lievää yhdyntäkipua, haluja ja melko runsasta juoksevaa vv
Dpo3 vv tahmeaa. Selkään tullut kipeitä näppyjä. Luteaalin kuuluva pissalla ravaaminen alkanut
Dpo4 vv voidemaista. Välillä munasarjoja vihloo
Dpo5 vv voidemaista ja melko runsasta. Vaimeaa menkkajomoa
Dpo6 vv voidemaista ja välillä tahmeaa, nyt huomattavasti niukempaa. Menkkajomotusta ajoittain.
Dpo7 niukka vv
Dpo8 niukka vv, satunnaisia menkkatuntemuksia
Dpo9 menkkajomoja hetkittäin ja kirvelyä alavatsassa. Vv niukkaa ja tahmeaa. Ei ole kyllä yhtään sellainen olo, että olisi raskaana.
Dpo10 ei enää edes menkkapolttelua, eikä mitään muitakaan oireita. Ei edes tee mieli testata kun ei oo mitään raskauteen viittaavaa. Vv on hieman runsastunut ja on voidemaista.
Dpo11 vv niukkaa ja kellertävää. Ei mitään oireita, tänään aamulla ehkä pientä vihlontaa alavatsassa hetken.
Dpo12 menkat eli kp1
 
Viimeksi muokattu:
Tehdäänpä uusi tästä kierrosta. Päätin siis etten testaile ovulaatiota vaan tulkitsen kehon merkkejä.
Kp1 oli siis 16.9.
Ovulaatio todennäköisesti 1.10.
Sen jälkeen melko oireetonta, varma olo etten ole raskaana.
DPO 1 - 5 ei yhtään mitään
DPO 6 Alakuloinen ja ärtynyt olo
DPO 7 Ei erityistä
DPO 8 Ei erityistä
DPO 9 Särkyä nivusessa
DPO 10 Pms -oireita eli turvotusta mahassa ja kasvoissa. Raivostun melko pienestä asiasta aika paljon :D
DPO 11 Turvotusta edelleen
DPO 12 Turvotusta ja nukun yllättävän hyvin. Tekee todella paljon mieli lähteä ostamaan illalla kinkkua. En kuitenkaan lähde :D
DPO 13 Pakko saada mäkkiruokaa ja sitä myös tilaan. Nukun yllättävän sikeästi ja näen outoja unia. Näen unta että menkat alkaa. Pientä hajuherkkyyttä myös ilmassa, mutta sitä on ollut normikierroissakin.
DPO 14 Pms -oireet kadonneet, mutta menkat ei alkaneet. Ruokahaluttomuutta. Ei yhtään finnejä kuten normaalissa kierrossa. Selkää ja mahaa särkee. Menen aikaisin nukkumaan ja näen vuorostaan unta positiivisesta testistä.
DPO 15 Rinnat aavistuksen verran arat. Edelleen mahaa ja selkää särkee vähän. Tavallaan noista sikeistä unista jo tunnistan olevani raskaana. Iltapäivällä testissä selkeä plussa ja nyt vaan toivon että pysyy mukana ❤❤
Kaikenkaikkiaan siis melko oireetonta ennen testiä, ja osa oireista samoja kuin pms -oireet.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: RiiMini
vierailija
Yk 1, 2.lapsi
Seksiä oletettuna ovulaatiopäivänä, kierron pituus epäsäännöllinen 27-32 päivää. Oletettu menkkojen alkamispäivä dpo 15/kp29 ovulaatiosta laskien, voi vaihdella

Dpo 0 - Ovulaatiokivut, oletettu ovulaatio

Dpo 1-6 - Ei mitään ihmeellistä

Dpo 7 - Heräsin 6-7 päivän välisenä yönä järkyttäviin vatsakipuihin, menivät ohi vessareissulla, olo päivällä normaali, pieni paineentunne mahassa ja satunnaisia repäisyjä, jatkuva järjetön nälkä. Suolaisenhimo, makea ällöttää. Etova olo

Dpo 8 - Yöllä nukuin levottomasti, näin hyvin värikkäitä, outoja ja todentuntuisia unia, aamulla pää kipeä, levoton olo. Maha turvonnut, paineentunne, edelleen repii alavatsaa. Nälkä jatkuu, hirveä hikoilutärinä kun ei kerinnyt heti syödä. Suolakurkkuhimot, tekee mieli laittaa sipsiä leivälle. Lievä etova olo

Dpo 9 - Viime yö edellistäkin levottomampi, unet voimakkaampia joista jokaiseen heräsin, yöunet vähäiset mutta päivällä ei edes väsytä. Siivousinto iski lujaa, mieliteot voimakkaat, suolakurkkuja vieläkin 🙈 Levoton olo koko päivän ja energiaa tuhottomasti. Maha turvonnut ja repii enemmän kuin eilen. Jatkuva nälkä. Aika varma olo että menkat alkaa kyllä vielä. Mietin jo että vauvatoiveissani kuvittelen kaikki oireet, mut sekään ei käy oikein järkeen

Dpo 10 - Yö lievästi levoton, nilkat turvonneet, maha kipeä, ei revi enää, yleistä kipua vaan. Pahantuulisuutta ilmassa, muuten ollut yltiörauhallista oireilun aikana

Dpo 11 - raskaustesti (10uq) viivanpaikka (mulla ei oo ollut ikinä viivanpaikkaa näkyvissä?) Kehittyi myöhemmin roskishaamuksi, kai ne menkat kohta alkaa kuitenkin? Turvotusta vielä, etova olo, herkistymistä ilmassa. Aivastuttaa kokoajan, pissattaa. Semmoinen olo, että kiinnittyminen on tapahtunut mut siitä ei oo lähdetty kehittymään. Varovaisesti toivon toisin

Dpo 12 - Pissattaa, mahaa repii, itkettää ja sen semmosta. Oksettaa aika lujaa! Huomenna uusi testi clearblue digi

Dpo 13 - Clearblue digi tulos - raskaana ❤ viivatestissä viiva vahvistunut ❤

Enpä ois uskonut et kerrasta näin, mutta niin vaan on! Onnea kaikille muille yritykseen ❤ Toivotaan et meidänkin pieni pysyy matkassa!
 
vierailija
Täälä tänään dpo15 ja viidettä päivää rinnat turvoksissa ja kipeänä. Alaselkä niin kipee, et oon käynyt 2x päivystyksessäkin itkemässä. Lisäks ruumiinlämpö 1,5 astetta koholla, mitä lääkkeet ei laske. Lisäks edes opiaattikipulääkleet ei auta alaselkäkipuihin.

Eilen päivystyksessä kuitenkin HCG verestä alle 2,3, kuten joka kerta nyt kahden viikon sisään. Menkkojen piti alkaa viime yönä, mut ei oo mitään merkkejä alkamisesta. Hitto vieköön.

Millon teiän mielestä olis fiksua tehä raskaustesti kotona?
 
vierailija
DPO 4 ja löytyy taas vaikka minkälaista oiretta..samoja mitä negakierroissakin on aina ollut, mitä nyt katselin edel kiertojen merkintöjä. TURHAUTTAA. Ja testatakaan ei vielä voi. Noh, odotellaan. Hijainen taitanee olla tämäkin ketju nykyään.
 
vierailija
Täälä tänään dpo15 ja viidettä päivää rinnat turvoksissa ja kipeänä. Alaselkä niin kipee, et oon käynyt 2x päivystyksessäkin itkemässä. Lisäks ruumiinlämpö 1,5 astetta koholla, mitä lääkkeet ei laske. Lisäks edes opiaattikipulääkleet ei auta alaselkäkipuihin.

Eilen päivystyksessä kuitenkin HCG verestä alle 2,3, kuten joka kerta nyt kahden viikon sisään. Menkkojen piti alkaa viime yönä, mut ei oo mitään merkkejä alkamisesta. Hitto vieköön.

Millon teiän mielestä olis fiksua tehä raskaustesti kotona?
Testinhän voit tehdä nyt milloin vain, kun on jo aikaa oviksesta kulunut sulla noin kauan. Pitäisi alkaa näyttämään plussaa jos on näyttääkseen. Voi olla jokin kiertohäikkäkin että menkkoja ei kuulu jostain syystä vaik et raskaana olisikaan.
 
vierailija
Haluaisin mielipiteitä.
Nyt kp17
Normi kierto aika säännöllinen 26-28pv, Flon mukaan ovis ollut 12-13.7 eli kp11/12. Tänään eli kp17 ovistestiin haamu eli nega. Valkovuoto ollut myös runsasta silloin.
Kp 9 ja kp 14 touhuiluissa kondomia ei laitettu alkuun eli raskauden mahdollisuus kuitenkin on 🙄
Asian ytimeen .. kp13-15 ollut kuivakausi, mutta kp16 ja kp17 tullut valkovuotomaisia klönttejä, joissa ollut vaaleanpunaista ja rusehtavaa.. myös pyyhkiessä tullut haalean vaaleanpunaista paperiin. Kuukautismaisia tuntemuksia/painetta alavatsalla sekä omituisen ällötävä olo ollut pari päivää.
Koskaan ei ole tämmöistä ollut ja yksi raskaus kuitenkin takana. Voiko tämä olla jotain kiinnitymisvuotoa?🙈
 
vierailija
Liityn viimein itsekin tähän ketjuun, muiden oireita pitkään seuranneena.

Mulla oli negakierroissa selkeästi enemmän oireita. Plussakierrossa kiinnitin huomiota vihloviin korviin, rajuihin mielialamuutoksiin (joita kyllä on usein myös PMS:n aikaan) sekä nyt ihan loppukierrosta siihen, että normaalia menkkoja 2-3 pv edeltävää tiputtelua ei tullut. Rinnat myös tuntui vain paisuvan. Sinä päivänä kun menkkojen olisi pitänyt alkaa, rinnat tuntui tosi oudoilta. Niitä särki niin kuin kuumeessa särkee lihaksia, tää oli mulle uus tunne. Tunsin rintojen olemassaolon kokoajan. Mitään klassisia valkkarin lurahduksia ei ole ollut ainakaan vielä. Tää oli eka kierto kun en testannut etukäteen, ehkä just siksi kun ei tuntunut siltä, että voisin olla raskaana.
 
Yk1. Kierto 25-28pv.
Yritys alkoi vähän ekstempore, oviksen ajankohdasta ei varmuutta.
Kp 8-12 halut lisääntyi. Ovulaation veikkasin kp 11 kivuista. Yritystä kp 10, 12 ja 13 (eteenpäin en merkannut).
Kp 14 pahoinvointia ja toispuoleista alavatsakipua, oliko aikaisemmin vain kasvukipuja ja nyt ovis?
Kp 15-19 kovaa turvotusta ja nippailuja. Yllättäen rinnat turposi ja kipeytyi. Vastaavaa ei ole ollut pitkään aikaan ennen tätä kiertoa.
Kp 20-22 päänsärkyä ja pahoinvointia sekä väsymystä.
Välissä melko oireetonta, silti oli tunne, että olisi tärpännyt heti.
Kp 20 nega testi
Kp 23 nega
Kp 29-> kp1

Yk2
Ovista ei tikutettu, arvio olojen perusteella.
Kp7-10 talletteluja. Kp 10 ovisoloja.
Kp 11 operaatio, nukutus.
Kp 12 toispuoleinen vatsakipu, ovis?
Kp 14/DPO2-4 rinnat kipeytyy. Eli tämä onkin tullut nähtävästi pysyväksi pms oireeksi?
Ei mahdollisuutta talletella ennen kp 15.
Kp 17/DPO5-7 turvotus alkaa.
Kp 19 lieviä flu oireita, kurkku karkea ja nenä vuotaa
Kp 20/DPO8-10 todella krapulainen olo ilman juomista. Hikoiluttaa, tärisyttää, päätä särkee, hiki haisee. Todella inhottava olo, mutta ei kuitenkaan kipeä olo. Alavtsaa vihloo pahasti häpyluun alueelta. Toivo tärpistä nousee.
Kp 21-> olot lievenee, mutta alavatsan nippailut jatkuu. Rintojen arkuus helpottaa, mutta rinnat turpoavat.
Kp 22, 24 ja 25 negatestit.
Kp 27 kurkku jälleen kipeä. Väsymystä, etomista ja aikaansaamattomuutta. Testit nega.
Kp 28 - > kp 1

Yk3
Kp 11/ dpo 0. Eilinen lähes plussa ovistestissä taisi olla plussa. Tänään kunnon ovisoireet limoineen ja ovistesti haalenee.
Kp 13/ dpo 2. Ovistesti yhtäkkiä tumma, tasavahva (melkein). Kipua oikeassa munasarjassa kun maanantaina tuntemukset oli vasemmalla. Uusi ovis? Ovis tulossa vasta nyt?? Ovisoireita limoineen.
Kp 14/ dpo 3? Dpo - 1-0?
Kovaa painetta vasemmalla munasarjalla ja särkyä oikealla. Ovistestit loppu eikä jaksa ostaa lisää. Yritän laskea tämän päivän dpo 0, jotta en ala testaamaan liian aikaisin. Kosteaa
Kp 15/dpo 1
Kipuilua vasemmalla ja oikealla, rinnat hieman turvonneet. Migreeni yrittää puskea päälle.
Kp 16/dpo 2
Aivan järkkyjä kipuja oikealla munasarjalla, kysta? Rinnat turvonneet.
Kp 17/dpo 3
Kivut hellittäneet, painetta ja lievää särkyä vaihdellen vasemmalla ja oikealla. Rinnat edelleen turvonneet, mutta ei kipeät.
Kp 18/dpo 4
Rinnat aavistuksen kipeytyneet. Muuten ei erityistä. Väsyttää. Lievää tuikintaa
Kp 19/dpo 5
Rinnat kipeät. Tuikkii alavatsalle.
Kp 20/dpo 6
Rinnat kipeät. Paha olo, pyörryttää
Kp 21/dpo 7
Rinnat kipeät ja turvonneet. Vatsa sekaisin. Painetta alavatsalla. Vv runsasta.
Kp 22/dpo 8
Rinnat edelleen kipeät ja turvonneet.
Unettomuutta nyt parina yönä.
Alavatsalla edelleen painetta.
Hengästyttää
Kp 24-25/dpo 10-11
Unettomuus jatkuu. Nälkä. Tekee mieli leipoa. Rinnat selkeän turvonneet. Vv holahtelee. Testit negaa, hanskat tiskiin.
Kp 26/dpo 12.
Iltapäivällä päähänpistona testi lyhyellä pidätyksellä. Selkeä värillinen haamu 😵

Testit eivät haamuista vahvistuneet, hcg 8.6. Vuoto alkoi kp 30


YK 4
Kp10 illasta ovisoireet, aamulla ovu testi nega
Kp 11 ovutesti plussa, kovat ovisoireet illalla, ovis joko kp 11 illalla tai kp 12
Dpo 5(6) lievää rintojen tuntemusta, kuten aiemminkin. Alavatsalla lievää tuntemusta
Dpo 5-7 (6-8) housut kastuu jatkuvasti valkovuodosta. Kiukuttaa, paleltaa, väsyttää. Rinnat kipeät ja raskaat. Alavatsassa säännöllisesti tuntemuksia.
Olo tärpistä
Dpo 8(9) päähänpistona testi lyhyellä pidätyksellä, haalea haamu 😶
Dpo9(10) testi selkeä positiivinen. Rinnat turvonneet. Krapulainen olo, lievää pahoinvointia. Paha turvotus ja alavatsaa vihloo ajoittain.
 
Viimeksi muokattu:
Yk1
Kp14 ovistesti 2 yhtätummaa viivaa
Kp21(dpo6?) Kova päänsärky, lämmön nousu korkeammalle kuin normaalisti, 37,3
Tänään Kp24(dpo9) valkovuodon seassa verta (kiinnittymisvuotoa?), raskaustesti nega😭

Joo olen todella malttamaton mutta tuntuu että meni toivo jo tästä kierrosta vaikka nyt nega ei tarkoita mitään vielä. Kierron pituus mulla aina sama 29 päivää
 
Ompas koukuttava pino, ahmin monta sivua kerralla 😆 onneksi niitä on rutkasti luettavana, tietää mitä tekee tylsän hetken tullen. Ja kiva että tää on taas aktivoitunut 🙌🏻 Hyppään mukaan.

YK 10:
kp13/dpo-1
: ovisplussa
kp14/dpo0: vv valkuaismaista.
kp15/dpo1: vv edelleen vähän valkuaismaista, kuitenkin vähenemään päin.
kp16/dpo2: usein rinnat/nännit olleet arat, mutta nyt ei mitään. Vv vähän vetistä.
kp17/dpo3: Vv kuivempaa, tahmeaa.
kp18/dpo4: Vv vähän liukkaampaa.
kp19/dpo5: aamulla pientä nipistystä alavatsalla hetken aikaa, ja pitkin päivää juilii hetkittäin.
kp20/dpo6: Vv aika runsasta, venyvää mutta ei ovismaista (enemmänkin rihmamaista). Alavatsan juilinnat jatkuu. Välillä selkeämpiä ”vihlaisuja” tai ”tuikkimisia” sekä elohiirimäistä tunnetta. Tunteet heittelee. Illalla rinnat muuttuu vähän kosketusaroiksi. Hampaita langatessa useammasta välistä tulee vähän verta.
kp21/dpo7: Yöllä piti nousta vessaan, herään kuumeiseen oloon, palelluttaa (silti olo ei mitenkään sairas). Vaikea päästä takaisin uneen, samalla vatsa on vähän kipeä, ja hetken etoo. Sekavia unia. Rinnat arat, lähinnä nännit. Kn ylhäällä ulottumattomissa, vv samanlaista kuin eilen. Alavatsalla joitakin vihlontoja ja tuntuvampia tuikkauksia. Illalla menkkajuilintaa. Ja älyttömät ilmavaivat 😅, ja oksetus-kohtaus.
kp22/dpo8: Ei yöheräämisiä. Aamulla hätähousuilijan pc testi puhdas nega. Unenpöpperössä avasin ensin ovisliuskatestin ja täytyi sekin tehdä pois ettei hapetu pilalle, siihen haalea viiva.
Rinnat kokonaisvaltaisemmin arat. Nenä aamusta tukossa ja aivastuttelee. Vv runsasta, vähän ovismaista, mutta ei lähellekään niin venyvää. Syödessä pahoinvointia. Satunnaista pientä juilintaa tuntenut alavatsalla. Ilmavaivoja taas.
kp23/dpo9: Yöheräämisiä, sekavia unia. Pc-testi nega. Rinnat arat. Satunnaista pientä juilintaa alavatsalla. Väsyttää, viluttaa ja nälättää. Ilmavaivoja edelleen. Alakerrassa tunne, että menkat alkamassa millä hetkellä hyvänsä. Illalla pahoinvointikohtaus.
kp24/dpo10: Aamupäivästä pahoinvointia. Rinnat arat. Alavatsassa on tunne että menkat alkavat pian. Vvn seassa vaaleanpunaista.
dpo11=kp1
 
Viimeksi muokattu:
YK 1 (Kierto 26-31 pvää)

Dpo-2: Juoksevampi vv, halukkuutta
Dpo-1: Halukkuutta, etovaa oloa, väsymystä, toispuoleista nippailua alavatsalla
Dpo0: Väsymystä, levoton yö, päänsärkyä, nippailua alavatsalla
Dpo1: alavatsa nippailua, lievää turvotusta, hyvät unet, hyvin etova olo
Dpo2: Hikoiluttaa, ärtymystä, iho rasvoittuu
Dpo3: ei mitään
Dpo4: Lievää tukkoisuutta, nippailua alavatsalla molemmin puolin
Dpo5-8: ei mitään (dpo8 aikainen r-testi neg)
Dpo9-12: Alaselkä kipeänä, alavatsalla juilintaa.
Kierto jäi 28 päivään ja menkat alkoi.

YK2
Kp12/26-31 (Dpo -2): Ei mitään
Kp13-14 (dpo -1&0): Ei mitään, ei oikein haluttanut tai ollut VV juoksevampaa. Hyödynnettiin kuitenkin kaikki nää päivät.
dpo2: rinnat turvonneet ja suht paljon VV
dpo3: nukutti todella sikeästi ja alavatsalla painetta.
Dpo4: ei mitään
Dpo5: pientä ruokkimista ja jomottelua. Ei mitään erikoista.
Dpo6: ei mitään erikoista. Hieman ehkä vielä jomottelua.
 
Viimeksi muokattu:
Yk1
Normikierto 29-31pv, kaksi kertaa tämän vuoden aikana venähtänyt 35-36pv

Kp14 petipuuhia
Kp17/dpo0 oletettu ovis (laskurien ja tuntemuksien perusteella)
Kp18/dpo1 petipuuhia
Kp21/dpo4-Kp24/dpo7 omituista kokonaisvaltaista väsymystä, silmät ei meinaa toimistolla pysyä auki
Kp25/dpo8-Kp28/dpo11 väsymys vähän laantunut, outoja tuntemuksia vatsalla, menkkanippailua, nännit herkkinä
Kp28/dpo11 r-testi nega, normaali menkkoja edeltävä herkkuhimo jossakin? Nännit edelleen herkillä. Pahoinvointia ollut, mutta tyypillistä omalle kierrolle
Kp29/dpo12 r-testi nega, ei kummempia oireita, nännit edelleen herkkinä (tavallisestikin ovat vaihtelevasti kierrosta riippuen)
Kp32/dpo14 menkkojen olisi pitänyt alkaa eilen. R-testi nega. Nännit herkät edelleen, mutta menkkajuilit kadonneet, ainoastaan ns. kupliva tunne vatsalla. Oletus on kuitenkin, että menkat sieltä humahtavat hetkellä millä hyvänsä.

Höh, lievästi sanottuna harmittaa, että useamman hyvin säännöllisen kierron jälkeen antavat odotuttaa itseään ja herättävät mahdollisesti turhia toiveita JA viivästyttävät seuraavaa yritystä. Kaikkia nippailuja ja omituisia tuntemuksia sitä on itselleen kuvitellut, mutta saas nyt nähdä. Jotenkin vaikea uskoa, että ensimmäisestä yrityksestä tärppäisi. Molemmille ensimmäinen olisi haaveissa, joten kokemusta ei hirveästi ole.

Testaillaan päivän parin välein niin kauan, kun menkkoja ei kuulu.

Edit
Menkat alkoi eli kp34 -> yk 2/kp1
 
Viimeksi muokattu:
Nyt on ihan pakko kommentoida tänne ja toivottaa tsemppiä kaikille!
En tainnut uskoa, että näissä merkeissä enää palaisin tänne, mutta täällä taas.
Meillä on alkanut 5.ICSI 2.PAS kierto.

Ehkä tulen tähän piinailemaan, jos vaan siirtoon päästään.
Nyt on menossa kp 14 ja odotellaan, että limakalvo kasvaa siirtämistä varten otolliseksi.
 
  • Tykkää
Reactions: Tiukuna
Vaikka keskustelu ei ole enää kovinkaan aktiivinen, niin tulenpa minäkin nyt ainakin omaksi ilokseni ja ajankuluksi tänne kirjailemaan sen, mitä kuluvasta kierrosta muistan ja olen bongannut. :)

Eli yk 12(?):
Kp 3-7 Letrozol
Kp 10/dpo -3: Pupuilua x2
Kp 11/dpo -2: Pupuilua
Kp 12/dpo -1: Ovulaatiotesti hymyilee, ultrassa 22mm munarakkula ja 1. inssi iltapäivällä
Dpo 0: Pupuilua
Dpo 1-3: Ei erityistä, Cyclogest aloitus 3. päivä ovulaatioplussasta
Dpo 4: Illalla huomaan rintakehän olevan kosketusarka (ei ole koskaan ennen ollut tällaista, ei myöskään liity lihaskipuun)
Dpo 5: Rintakehä edelleen kipeä, mutta katoaa iltaa kohden, kuivaa
Dpo 6: Kuivaa
Dpo 7: Kuivaa, illalla närästää ja alkaa tuntumaan kurkussa hassulta
Dpo 8: Yöllä kuumetta (en mitannut, mutta heräsin useamman kerran aivan jäässä ja kuumeisen oloisena), aamulla kurkku kipeä ja flunssa alkanut, herkällä testillä nega, varma olo ettei ole tärpännyt, kun venyttää vatsaa (esim kurkottaa hyllyltä jotain) navan alla keskellä mahaa ikään kuin kiristää ikävän tuntuisesti
Dpo 9: Aamuinen nega taas testattu. Flunssa jatkuu. Yöllä alkoi munasarjoissa tuikkailut, tuntemuksia paljon enemmän oikeassa munasarjassa, mutta välillä myös vasemmalla. Ovulaatio tapahtui tässä kierrossa vasemmalla puolella (todistettu ultrassa), joten eiköhän nämä nippailut viittaa tuleviin menkkoihin. Iltapäivällä vihloi myös kohtua useamman tunnin ajan melko pahasti. Keinuin pihakeinussa hetken ajankulukseni ja selailin samaan aikaan puhelinta. Tuli paha olo ja piti lopettaa.
Dpo 10: Eilisenkaltaista kohdun vihlomista tai munasarjajomotusta ei ole tänään ollut lukuun ottamatta ehkä muutamaa vaimeaa tuntemusta. Flunssa hieman paranemaan päin. Aamun Clearbluen plus raskaustestiin tuli räikeä roskishaamu, mutta on vissiinkin tyypillistä kyseiselle testille oli sitten raskaana tai ei.
Dpo 11: Flunssa jatkuu, ei muita erityisiä tuntemuksia. Aamulla testattu taas Clearbluen plus testillä: tällä kertaa jonkinnäköinen haamulainen tuli testiajan sisällä näkyviin.. Vahva usko kuitenkin, ettei tässä raskaana olla.
Dpo 12: Digi ja pregcheck nega. En osta kyllä enää ikinä noita Clearbluen plus raskaustestejä, aivan järkyttäviä nuo ihan värilliset selkeät haamut, jotka eivät sitten mitään todellisuudessa tarkoita. Vielä tänään kuitenkin Cyclogest, jotta saan varmistettua ensi kierron ovulaation osuvan inseminaatiota varten arkipäivälle.

Saisi kyllä pian tärpätä, alkaa tuntumaan lompakossa yksityisellä tehtävät hoidot ja julkiselle puolelle pääsyyn vielä pikkuisen aikaa :rolleyes:

Ja seuraavan kierron parissa taas ollaan (YK 13?):
Kierron alussa jälleen Letrozol kp 3-7

Kp 9: Aukiolotutkimus. Ei muuten sattunut ollenkaan, hyvä kun huomasin mitään edes tapahtuvan. :D Molemmat puolet hienosti auki. Ultratessa näkyi oikealla 14mm ja melkein 17mm follit.
Kp 9- kp 11: petipuuhia
Kp 12/dpo -1: Ovistesti hymyilee
Kp 13/dpo 0: Aamupäivällä klo 10 jälkeen inseminaatio. Munarakkula/rakkulat jo puhjenneet, josta jäi huono fiilis. No, mutta toivoa vielä on. Miehen pesutulos oli loistava ja lääkäri sanoi, että hänen mielestään meillä on hyvät mahdollisuudet myös luomuraskauteen. En nyt tiedä oliko tämä sitten dpo 0 vaiko jo dpo 1, mutta haluan uskoa, että puhkeaminen tapahtunut vasta yön aikana.
Dpo 1: Ei erityistä.
Dpo 2: Turvottaa ja ehkä ihan hieman jomottaa oikealta muniksesta (puoli josta munasolu irtosi), valkovuotoa jonkun verran. Tänään Cyclogestien aloitus.
Dpo 3: Superpieni tippa, mutta kuitenkin helposti nähtävissä, vaaleanpunaista vuotoa pyyhkiessä.
Dpo 4: Taas aivan ministi vaaleanpunertavaa vuotoa pyyhkiessä. Nytkö ne menkat jo yrittää tulla läpi Cyclogestistakin huolimatta. Eipä ole ikinä näin aikaisin. Aargh
Dpo 5: Pientä nippailua tai viiltelyä kuten normaalistikin tässä vaiheessa. Pyyhkiessä kummallisen keltaista vuotoa. Nännit hieman arat, jota myös joissain kierroissa ollut ennenkin.
Dpo 6: Nännit hieman arat. Hetken aikaa tänään myös molempia nännejä jotenkin pisteli/poltteli.
Dpo 7: Nännit edelleen samalla tapaa arat kuin aikaisempina päivinä. Aamulla pientä jomotusta kummaltakin puolelta kyljestä/selästä munasarjojen tienoilla. Iltaa kohden alaselän jomotus voimistunut jo melko kovaksi, painottuu vasemmalle puolelle. Pyyhkiessä jotain kellertävän/oranssihtavan ehkä myös vaaleanpunaiseen taittavaa vuotoa. TURHAUTTAA! Illalla sydämentykyttelyä
Dpo 8: Ei ole tullut sen yhden eilisen pyyhkäisyn jälkeen mitään epäilyttävän väristä vuotoa. En ole edes enää varma oliko se tosiaan punertavaa vai pelkästään oranssia. (ihanaa kuvailua, I know). Alaselän menkkamaista jomotusta oli vielä vaihtelevissa määrin illan ja yön aikana. Tänään ei ole vielä jomotellut. Yleensä tuollaista jomotusta tulee vasta samana päivänä, kun kuukautiset alkavat ja silloin hanat myös todellakin aukeavat ja kovaa.. Ei ole myöskään Cyclogestien käytön aikana ollut kertaakaan ongelmia, vuoto alkaa kaksi päivää viimeisen Cyclogestin jälkeen dpo 13 tai 14 (riippuen koska laitan viimeisen Cyclon). En tiedä voiko tässä kierrossa tehty aukiolotutkimus jotenkin vaikuttaa? Yleensä minulla on myös rinnat arat ennen kuukautisia, nyt on ollut pelkät nännit. Sydämentykyttelyä myös tänään ollut jonkin verran. No, mutta vaikka kuinka tämä kierto poikkeaakin edellisistä, niin puhtaan negan testasin aamulla herkällä testillä. Tiedän, että on vielä aikaista, mutta mikäli nämä oireeni johtuisivat raskaudesta, näkyisi testissä todennäköisesti jo jonkinnäköistä haamulaista. Illalla vielä ministi selän jomottelua vasemmalla.
Dpo 9: Raskaustesti aika lailla vitivalkoinen nega. Aamulla herätessä huomasin tissien tulleen hieman kipeiksi. Huomasi kun heräsi ja nousi sängystä, että ovat raskaan tuntuiset ja liikkeessä tuntuivat. Yleensä ovat kipeytyneet jo muutamaa päivää aikaisemmin. En masennu nega-testistä, mikä on yleensä tyypillistä minulle. Jotenkin niin erilainen tämä kierto kuin aikaisemmat, että haluan uskoa toivoa vielä olevan.
Dpo 10: Juu ei vauvaa meille vieläkään. Kyllä ne vaan ovat menkat tässä yrittäneet tulla läpi koko ajan. Eilen taas pieni tippa punertavaa ja tänään jälleen blanko nega testi. Lopetin jo Cyclogestitkin.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: RiiMini
Yk1
Normikierto 29-31pv, kaksi kertaa tämän vuoden aikana venähtänyt 35-36pv

Kp14 petipuuhia
Kp17/dpo0 oletettu ovis (laskurien ja tuntemuksien perusteella)
Kp18/dpo1 petipuuhia
Kp21/dpo4-Kp24/dpo7 omituista kokonaisvaltaista väsymystä, silmät ei meinaa toimistolla pysyä auki
Kp25/dpo8-Kp28/dpo11 väsymys vähän laantunut, outoja tuntemuksia vatsalla, menkkanippailua, nännit herkkinä
Kp28/dpo11 r-testi nega, normaali menkkoja edeltävä herkkuhimo jossakin? Nännit edelleen herkillä. Pahoinvointia ollut, mutta tyypillistä omalle kierrolle
Kp29/dpo12 r-testi nega, ei kummempia oireita, nännit edelleen herkkinä (tavallisestikin ovat vaihtelevasti kierrosta riippuen)
Kp32/dpo14 menkkojen olisi pitänyt alkaa eilen. R-testi nega. Nännit herkät edelleen, mutta menkkajuilit kadonneet, ainoastaan ns. kupliva tunne vatsalla. Oletus on kuitenkin, että menkat sieltä humahtavat hetkellä millä hyvänsä.

Höh, lievästi sanottuna harmittaa, että useamman hyvin säännöllisen kierron jälkeen antavat odotuttaa itseään ja herättävät mahdollisesti turhia toiveita JA viivästyttävät seuraavaa yritystä. Kaikkia nippailuja ja omituisia tuntemuksia sitä on itselleen kuvitellut, mutta saas nyt nähdä. Jotenkin vaikea uskoa, että ensimmäisestä yrityksestä tärppäisi. Molemmille ensimmäinen olisi haaveissa, joten kokemusta ei hirveästi ole.

Testaillaan päivän parin välein niin kauan, kun menkkoja ei kuulu.

Edit
Menkat alkoi eli kp34 -> yk 2/kp1
Yk2

11.9. -> kp1
14.9. -> kp4 (menkat loppu)
24.9. -> kp14 laskureiden mukaan hedelmällisen ikkunan alku, sen kunniaksi petipuuhia
25.9. -> kp15
26.9. -> kp16 petipuuhia
27.9. -> kp17
28.9. -> kp18/dpo0 -> oletettu ovispäivä, sen kunniaksi petipuuhia
29.9. -> kp 19/dpo1 -> petipuuhia
30.9. -> kp 20/dpo2
1.10. -> kp 21/dpo3
2.10. -> kp 21/dpo4 alavatsan nippailua, kuplintaa ja turvotusta. Jotenkin ei tunnu ns. normaalilta, mutta varmaan vain kuvitelmaa tai sitä, että liikaa kiinnittää huomiota jokaiseen tuntemukseen. Menisipä aika nopeammin! Piinaa, piinaa...
3.10. -> kp 22/dpo5 aamulla iski etovaa oloa, hiukka tuli aamupalaakin hissillä ylös:sick: Pahoinvointi itselle kyllä aika normaalia, mutta ei ihan näin pahana. Koko päivän tosi turvonnut olo myös. Aamulla oli olo, että jotain tapahtuu siellä sisuksissa tapahtuu ihan varmasti, mutta illalla olo taas päinvastainen.
4.10. -> kp 23/dpo6 ei havaittu turvotusta eikä pahoinvointia. Alavatsassa nippailee, välillä niin kipeästi, että vahingossa tulee todettua ääneenkin "auts". Kova yritys järkevään ja kärsivälliseen ajatteluun, että kyllä sitä tietää viimeistään kahdeksan päivän päästä tietää mikä tilanne...
5.10. -> kp 24/dpo7 älytön väsymys, vatsassa juilii, vähän alakuloinen olo
6.10. -> kp 25/dpo8 väsymys jatkuu, muuten ei muistaakseni mainittavia oloja. Iltapäiväinen hätähousun testi nega (RFSUn herkkä puikko).
7.10. -> kp 26/dpo9 väsymystä edelleen, tuli nukuttua jopa liikaa... Apteekin herkkä puikko nega. Hirveä päänsärky koko päivän, välillä ollut yököttävöä, etovaa oloa ja nyt illasta kipeitä nippailuja oikealla alavatsassa. Flunssanen olo myös, aivastuttaa ja saa olla niistelemässä jatkuvasti.

Fiilikset vaihtelee, välillä on sellainen olo, ettei ole mitään epäilystäkään etteikö oltaisi raskaana ja hetken päästä sellainen, että eitämätaaskaaneitämäikinäonnistu. Liekö menkkoja ennustavia oireita vaan? Tosin niihin pitäisi vielä olla lähes viikko...

8.10. -> kp 27/dpo10 pahoinvointia jonkun verran ja nippailut alavatsalla jatkuu, Raskauskeijun herkkä liuska "yllättäen" nega. Eli kohta voinee heittää hanskat tiskiin tämän kierron osalta ja vain odotella menkkoja (noin viiden päivän päästä) saapuvaksi... Tosin ei sitä varmasti voi sanoa ja Flo:kin laskee dpot niin, että tänään olisi vasta dpo8. Tiedä häntä, katsellaan.

11.10. -> kp 31/dpo13? väsymys jatkuu, ei muita mainittuja oireita. Testailua päätin jättää viikonloppuun, mikäli menkkoja ei kuulu. Ei tunnu oikein miltään, vähän flunssainen olo ja aamuisin jostain syystä kauhea nälkä, mikä ei ole tyypillistä. Toki jos ne menkat sieltä on tulossa, niin niiden metkuista ei koskaan tiedä. Kyllä se taisi tässä olla ja uuteen kiertoon.

15.10. -> kp 35/dpo17 tai dpo15
Nuhaa, oikean munasarjan nippailua, rinnat paisuneet suuriksi ja aaltoilevaa pahaa oloa. Menkkatuntemuksia ei muuten ole, mutta testit edelleen negaa. Menkat myöhässä nyt 3 pv ja liekö tulee ennätyspitkä kierto... Tulisivat jo sieltä ja päästäisivät piinasta 😒 Epätoivoissani pistin greippimehua (ekaa kertaa testiin) ja ovistestejä tilaukseen, jos ensi kierto olisi the kierto.

Kp40 -> menkat eli tästä lähtee yk3/kp1

Edit^

(Oviksen tikuttelua vähän yritin tässä kierrossa, mutta ei siitä tullut oikein mitään. Jos tää ei ollut the kierto, niin toivottavasti ensi kierrossa paremmalla menestyksellä oviksen bongailua, jos mahdollisuudet kasvaisi. Pitänee hieman treenata :D Nyt tuo oletettu ovis on laskurien mukaan laskettu kierron ollessa keskimäärin 32 päivää.)
 
Viimeksi muokattu:
YK12

kp 15 :
ovis +
dpo 2 : rinnat vähän kosketusarat
dpo 5 : orastavaa menkkajuilintaa
dpo 6 : rinnat enemmän arat, menkkajuilintaa, iltapäivällä tuntui kuin olisi joku pistänyt neulalla tai nipistänyt kunnolla jostakin kohdun alueelta. Sukkapuikkotuntemukset tuttuja mutta tämä oli hieman erilainen tuntemus.
dpo 7: rinnat arat, ei muuta
dpo 8: rinnat arat, voimakasta menkkajuilia, kn ylhäällä, vv voidemaista
dpo 9: rinnat arat, menkkajuilit jatkuu, vv voidemaista, paleltaa, välillä etova olo.
dpo11 = kp 1
 
Viimeksi muokattu:
Jos osasin laskea YK 14

12.9 uusi kierto alkaa
15.9 menkat loppuvat
23.9. kp 12 > hymynaama, peti puuhia
24.9 Dpo 0 > peti puuhia
25.9 Dpo 1 > peti puuhia
28.9 Dpo 4 > peti puuhia
29.9 Dpo 5 > tiputtelua, suurta hämmennystä.
30.9 Dpo 6 > vähän enemmän tiputtelua, lisää hämmennystä ja epätietoisuutta.
1.10 > menkat alkavat, kierto jäi 19 päivän pituiseksi. Koskaan ollut näin lyhyt. Yritys kierto 15 alkaa..
 
Viimeksi muokattu:
Olen lukenut tämän viestiketjun kaksikin kertaa läpi ja päätin nyt jakaa omankin kierron. Eli yk3 menossa. Lapsia ennestään minulla yksi ja miehellä yksi. Mirena poistettu heinäkuussa jonka jälkeen aivan onnettomia kuukautisvuotoja pari ja nyt tämä kolmas oli jo sentään 3 päivää. Mirenan poiston yhteydessä ultrassa kp 12 johtofollikkeli 12mm. Paljon munasoluja jäljellä. Ohut kohdunvuoraus(mikä tälle on oikea sana 😂) joka selittää harmittomat ja lyhyet kuukautiset mutta voi olla hedelmöittyminen myös hankalaa sen vuoksi. Kierto 28-33 päivää.

Kp 12 tumma viiva ov-testiin joka premomissa osoittautuu tämän kierron huipuksi. Lisäksi joka kerta ovulaation aikana tapahtuva auramigreeni illalla kauppareissulla. Seksiä koko kierron joka toinen päivä niin en merkitse erikseen.
Dpo 1 (olettaisin) ei mitään paitsi rinnat arat
Dpo 2 ei mitään paitsi rinnat arat
Dpo 3 ei mitään paitsi rinnat arat
Dpo 4 menkkamaista jomotusta vatsalla ja rinnat arat, unet villejä. Yhtäkkiä melko merkittävää nousua ov-testissä?!?
Dpo 5 kuten edellisenä päivänä. Ov testin tulos tipahtanut alas.
Dpo 6 vessassa huomaan aivan kuin ovislimat paperissa? Mitä tämä nyt tarkoittaa? Tietääkö joku? Maha juilii mutta rinnat ei ole enää arat. Unet villejä ja niistäessä poikkeuksellisesti kuivaa verta nenästä. Ov-testitaso lähtenyt taas hienoisesti nousemaan.
Dpo 7 kävin mielenkiinnosta progesteronin mittaamassa verikokeissa. Nyt jännittää tulos koska ikääkin on jo enemmän kuin perussynnyttäjällä. Ihan kuin bongaisin minimaalisen vähän ruskeaa vuotoa vessakäynnillä!? Totta kai piti mennä kaivelemaan verta nenästä ja tehdä testi vaikka järki sanoo että nega ja sehän sieltä tulikin. Muutama viilto tuntuu iltapäivällä kohdun seudulla. Ov-testiin vähän eilisestä vahvistunut taso, matala silti.
Dpo 8 ov-testiin taas vahvempi tulos kuin eilen. Progesteroni valmistui ja se on 39nmol/l. Eli kai se tarkoittaa sitä että olen ovuloinut??? Verikoe otettiin 6 päivää ovulaatiosta. Nännit hieman arat. Ei muuta oiretta
Dpo 9 rinnat arat, ei mitään muuta. Paitsi onko nyt viides aamu kun herään 5.00...Uskaltaisiko huomenna tehdä testin? Lähden viikoksi työreissuun niin olisi mukava tehdä aamulla miehen kanssa ennen lähtöä.
Dpo 10 -nega vahvasta aamupissasta. Tekstinä rfsu:n testaa varhain- puikkotesti.
Dpo 11-12 menkkoja odotellessa, usko loppunut aivan täysin tähän kiertoon 🙁 aamulla negatiivinen testi.
Dpo 13 normalin testi laimeasta iltapissasta antaa joko viivan paikan tai hailuran haamun. Tämähän on jännää! Ei mitään kokemusta nuista normalin testeistä. Aamulla rfsu:lla uusi testi.
Dpo 14 ei kyllä se on negatiivinen puikkotestiin eli eilinen oli viivanpaikka. Kaikki oireet myös menkoista loistaa poissaolollaan mutta eiköhän ne sieltä pian kurvaa paikalle. Ei muutako uuteen kiertoon.
Dpo 15 -> kp 1

Olen mittaillut lämpöjä koko kierron mutta ei hajuakaan mikä lasketaan nousuksi. Lämpö alkukierrossa 36,8-37 ja oviksen jälkeen 37-37.2.
Jatkuu taas muutaman päivän päästä
YK 4.
Menkat oli pari päivää myöhässä ja ehdin jo ajatella että nyt tärppäsi mutta ei, dpo16 alkoi menkat. Muuten kaikki samaa mutta poikkeuksellisesti ei hormonaalista migreeniä ennen ovulaatiota eikä myöskään ennen menkkoja. Progesteroni 44 6 päivää ovulaatiosta. Miehelle tilasin sellaisen kotispermatestin ja se näytti että kaikki kunnossa. Mulla turhauttaa. Mikä tässä on, että ovuloin joka kuukausi ja kaikki on ajoitettu oikein ja keho toimii niinkö pitääkin mutta vauvaa ei kuulu. Nyt vielä joudun työreissulle seuraavan ovulaation aikaan.
 
Viimeksi muokattu:
Yk2

11.9. -> kp1
14.9. -> kp4 (menkat loppu)
24.9. -> kp14 laskureiden mukaan hedelmällisen ikkunan alku, sen kunniaksi petipuuhia
25.9. -> kp15
26.9. -> kp16 petipuuhia
27.9. -> kp17
28.9. -> kp18/dpo0 -> oletettu ovispäivä, sen kunniaksi petipuuhia
29.9. -> kp 19/dpo1 -> petipuuhia
30.9. -> kp 20/dpo2
1.10. -> kp 21/dpo3
2.10. -> kp 21/dpo4 alavatsan nippailua, kuplintaa ja turvotusta. Jotenkin ei tunnu ns. normaalilta, mutta varmaan vain kuvitelmaa tai sitä, että liikaa kiinnittää huomiota jokaiseen tuntemukseen. Menisipä aika nopeammin! Piinaa, piinaa...
3.10. -> kp 22/dpo5 aamulla iski etovaa oloa, hiukka tuli aamupalaakin hissillä ylös Pahoinvointi itselle kyllä aika normaalia, mutta ei ihan näin pahana. Koko päivän tosi turvonnut olo myös. Aamulla oli olo, että jotain tapahtuu siellä sisuksissa tapahtuu ihan varmasti, mutta illalla olo taas päinvastainen.
4.10. -> kp 23/dpo6 ei havaittu turvotusta eikä pahoinvointia. Alavatsassa nippailee, välillä niin kipeästi, että vahingossa tulee todettua ääneenkin "auts". Kova yritys järkevään ja kärsivälliseen ajatteluun, että kyllä sitä tietää viimeistään kahdeksan päivän päästä tietää mikä tilanne...
5.10. -> kp 24/dpo7 älytön väsymys, vatsassa juilii, vähän alakuloinen olo
6.10. -> kp 25/dpo8 väsymys jatkuu, muuten ei muistaakseni mainittavia oloja. Iltapäiväinen hätähousun testi nega (RFSUn herkkä puikko).
7.10. -> kp 26/dpo9 väsymystä edelleen, tuli nukuttua jopa liikaa... Apteekin herkkä puikko nega. Hirveä päänsärky koko päivän, välillä ollut yököttävöä, etovaa oloa ja nyt illasta kipeitä nippailuja oikealla alavatsassa. Flunssanen olo myös, aivastuttaa ja saa olla niistelemässä jatkuvasti.

Fiilikset vaihtelee, välillä on sellainen olo, ettei ole mitään epäilystäkään etteikö oltaisi raskaana ja hetken päästä sellainen, että eitämätaaskaaneitämäikinäonnistu. Liekö menkkoja ennustavia oireita vaan? Tosin niihin pitäisi vielä olla lähes viikko...

8.10. -> kp 27/dpo10 pahoinvointia jonkun verran ja nippailut alavatsalla jatkuu, Raskauskeijun herkkä liuska "yllättäen" nega. Eli kohta voinee heittää hanskat tiskiin tämän kierron osalta ja vain odotella menkkoja (noin viiden päivän päästä) saapuvaksi... Tosin ei sitä varmasti voi sanoa ja Flo:kin laskee dpot niin, että tänään olisi vasta dpo8. Tiedä häntä, katsellaan.

11.10. -> kp 31/dpo13? väsymys jatkuu, ei muita mainittuja oireita. Testailua päätin jättää viikonloppuun, mikäli menkkoja ei kuulu. Ei tunnu oikein miltään, vähän flunssainen olo ja aamuisin jostain syystä kauhea nälkä, mikä ei ole tyypillistä. Toki jos ne menkat sieltä on tulossa, niin niiden metkuista ei koskaan tiedä. Kyllä se taisi tässä olla ja uuteen kiertoon.

15.10. -> kp 35/dpo17 tai dpo15
Nuhaa, oikean munasarjan nippailua, rinnat paisuneet suuriksi ja aaltoilevaa pahaa oloa. Menkkatuntemuksia ei muuten ole, mutta testit edelleen negaa. Menkat myöhässä nyt 3 pv ja liekö tulee ennätyspitkä kierto... Tulisivat jo sieltä ja päästäisivät piinasta Epätoivoissani pistin greippimehua (ekaa kertaa testiin) ja ovistestejä tilaukseen, jos ensi kierto olisi the kierto.

Edit^

(Oviksen tikuttelua vähän yritin tässä kierrossa, mutta ei siitä tullut oikein mitään. Jos tää ei ollut the kierto, niin toivottavasti ensi kierrossa paremmalla menestyksellä oviksen bongailua, jos mahdollisuudet kasvaisi. Pitänee hieman treenata Nyt tuo oletettu ovis on laskurien mukaan laskettu kierron ollessa keskimäärin 32 päivää.)

Argh kp38/32, mutta ei kuulu menkkoja. Testit myöskin negaa. Tästä tuli kuin tulikin ennätyspitkä kierto.
 

Yhteistyössä