??Piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen ja tulos??

Täällä ois tänään dpo9 ja kp25/24. Tilanne se, että kierukka poistettu 13.8 ja yhdet kolmen päivän menkat ollut sen jälkeen. Ei siis ole mitään keskiarvoa sanoa kierron pituudesta tässä kohtaa, tuo edellinen ja ainut oli sen 24 päivää. Tänään oletettavasti dpo9, ovista en tikutellut. Jännäilen tässä missä kohtaa uskaltaisin testata. Ehkä su tai ma aamuna. Su on sellainen ongelma, että pääsen yövuorosta ja aamupissa ei ole varsinainen oikea aamupissa, koska käynhän yölläkin vessassa töissä. Mietin voisinko testailla su nukkumisen jälkeen päivällä, siiloin virtsa olisi ollut rakossa 5-6 tuntia, mitä mieltä olette? :unsure:
Kumpi kierukka sulta poistettiin, kupari vai hormoni? Ensimmäisen poisto ei vaikuta kiertoon, mutta hormoni on sitten oma lukunsa. Tosi hyvä, jos menkat lähti heti rullaamaan!

Hyvin voit sunnuntaina testata, vaikka olisikin yövuoro. :) Pääasia, että virtsa on ehtinyt useamman tunnin olemaan rakossa eikä kauheasti ole juonut nesteitä sen aikana. Päikkäreiden jälkeen oikein hyvä.

Itsehän muuten julistin vielä kuukausi sitten, että en enää koskaan testaa ennen kuin vasta, kun menkat on monta päivää myöhässä - ja niin vain samassa kierrossa sorruin totaaliseen himotestaamiseen. :D Tässä kuussa koitan pysyä rauhallisempana.

Mutta onpa kyllä jännittävää sulla! Onko mitään oireita vielä?
 
Eeem
Kommentoin nyt myös kun pidempään jo keskustelua seuraillut! :) Oma tilanne on se, että pillerit jätetty pois kesäkuun lopussa, sen jälkeen vasta yhdet niukat kuukautiset tulleet. Tämä kierto siis venähtänyt tosi pitkäksi, nyt jo kp55.
Kp 37-39 aikoihin oli kovat vatsakrampit, kuin kuukautiset olisi alkaneet, mutta mitään vuotoa ei tullut. Oireita on ollut paljonkin erilaisia, niistä vahvimpina päänsärky, runsas valkovuoto ja väsymys. Raskaustestejä olen tehnyt pari, negatiivisia molemmat. Viimeisin tehty kp 52, olisi kai mahdollinen raskaus jo näkynyt siitä, kun viimeisimmästä yrityksestä on jo 3 viikkoa? Nyt vain odotellaan vuotoa alkavaksi...
 
Kommentoin nyt myös kun pidempään jo keskustelua seuraillut! :) Oma tilanne on se, että pillerit jätetty pois kesäkuun lopussa, sen jälkeen vasta yhdet niukat kuukautiset tulleet. Tämä kierto siis venähtänyt tosi pitkäksi, nyt jo kp55.
Kp 37-39 aikoihin oli kovat vatsakrampit, kuin kuukautiset olisi alkaneet, mutta mitään vuotoa ei tullut. Oireita on ollut paljonkin erilaisia, niistä vahvimpina päänsärky, runsas valkovuoto ja väsymys. Raskaustestejä olen tehnyt pari, negatiivisia molemmat. Viimeisin tehty kp 52, olisi kai mahdollinen raskaus jo näkynyt siitä, kun viimeisimmästä yrityksestä on jo 3 viikkoa? Nyt vain odotellaan vuotoa alkavaksi...
Toivoa on, jos ovulaatio olisi tapahtunut vasta tosi myöhässä. Voi kun saisit pian vastauksia. Tosi pitkä aika odotella ihan jo menkkojakin :/
 
Eeem
Kiitos tsempistä Vehkis! Tällä hetkellä vain toivoisin että edes vuoto alkaisi, tämä epätietoisuus on kaikkein piinaavinta! Onko muilla kokemuksia näin pitkistä kierrosta, ehkä ovulaatio jäänyt väliin? Ainoastaan ihmetyttää miksi ollut kuitenkin näitä oireita..
 
  • Tykkää
Reactions: Vehkis
Kokeillaanpas täyttää tälläistä, kun tässä jännän äärellä ollaan. En ole varma ovulaation tarkasta ajasta, joten merkkaan kp:na päivät. Minulla on todella epäsäännölliset kuukautiset tulee kp 22-33 yleensä.
kp 7: tallettelua
kp 11: Vv paksua ja tahmeaa ja paikat todella kosteana, josta mies myös huomautti tallettelun lomassa. Himot päällä myös ja seksi tuntui liiankin hyvältä.
Kp 12: Aivan hirvittävän huimaava olo ja vatsa sekaisin, ripuliksi meni ja meinas myös pyrjo lentää en tiedä voivatko olla oviksen oireita moiset. Himoilut illalla taas maximissa, mutta mies ei paikalla.
Kp 13: Rinnat tuli kipeeksi, ihan normaalia oviksen tai oviksen jälkeistä oireilua. Talleteltiin taas, himot on kyllä vieläkin hieman päällä.
Kp 15: Tallettelua
Kp 16-19: Rinnat kipeet ja herkät
kp 21: Etovaa pahoinvoivaa oloa ilmassa.
Kp 22: Rinnat todella kipeät ja turvoksissa. Ihan hemmetin kylmä.. Maha on myös turvoksissa. Nälättää. En voi oikein hyvin muutenkaan, öklöttää. Unettomuutta ollut myös. Hermot on kireällä ja olen aikas ärsyyntynyt. Nämä ihan normaaleja oireita jo paljon ennen kuukautisia minulla, paitsi kylmän tunteminen.
kp 23: Siivoushulluus iski, oli pakko laittaa olkkariin uusi järjestys. En ole oikein saanut nukuttua, mutta oli myös täysikuu yöllä, joten voi johtua siitä. Valkkaria tulee paljon ja se on suht paksua. Hajuherkistymää tullut. Mieheni huppari oli keittiön tuolilla ja haistoin mieheni tuoksun siitä vaikka olin itse 1,5metrin päässä :D
kp 24: Apua, ihan kamala kiimaisuus iskenyt ja orgasmit tulee järkyttävällä voimalla. täääh? :D Ihan kuin olis ovikset päällä :eek: Valkkaria paljon ja on tahmeaa. Väsyttää, on melkoisia mielihaluja herkkujen suhteen. Hapankorppuja ja suolakurkkuja, nam. Vatsassa nippailee ja jonkinlaista ihme kramppia kans. Turvottaa, pierettää. On taas myös vilu. Valkovuoto tuoksuu voimakkaalle (tämmöstä ei ole ollut aiemmin). Kauppa reisulla tuntui siltä, että sytyn palamaan sisältä, semmoinen kuumoittava olo.
kp 25: Tissit on iiiihan hirveen kipeet ja turvoksissa, mainitsin miehelle asiasta ja hän kysäisi josko olisin raskaana. No en tiiä, normaalisti minulla on ennen kuukautisia tisut kipeet, ehkä nyt tällä hetkellä ovat normaalia kipeemmät jotenkin. Nälättää vähän koko ajan. Aamulla tosin ei maistunut muut kuin sipsit :D
kp 26: Tissit tuntuu siltä, että ne räjähtää pian :D Naama punoittaa, ajattelin että kuvitteolen sen oireen ja oli pakko ottaa valokuva itsestä. No kyllähän ne posket helottaa ihan kunnolla, ja olisko jotenkin muutenkin turvoksissa. :eek: Ihme juilimista mahassa silloin tällöin. JÄRKKY HIMOT TAAS, ja orkut semmosia että tuntuu että maailma räjähtää :D Jotenkin muutenkin oudon kosteana ja valkkari tuoksuu voimakkaasti.
kp 27: Tissit räjähtääääää..... Mittasin aamulla lämmön, kun jotenkin outo olo. 37,1c. Naama punoittaa ja hikoilu/kuumotus kohtauksia. Voi olla kyllä menkkaoireita moiset. Mukava olo muuten, se on outoa koska yleensä ennen menkkoja olen aivan hiton kärttynen. Mahassa taas jotain repiviä kipuja kun liikun, ei mitään järkyttävän oloisia, mutta huomaa aina välillä. Vatsa on turvoksissa. Hmm, sitä testiä tässä mietin, että koskakohan kannattaisi tehdä, tissikivut ollut semmosia, että ihan pikkuruinen epäilys ilmassa, en tosiaan vielä kyllä lähde innostumaan... No odotan AINAKIN keskiviikkoon, ellen jopa perjantaihin saakka eli teen kp 29-31, mutta katsotaan vähän oireiden mukaan. Illaksi tissikivut katosivat. Tilalle tuli sellainen närästys kohtaus, että en ikinä ole ennen moista kokenut.
Kp. 28: Aamulla nännit arkana, öklöttää ja jotenkin kärttynen/surullinen olo. Joka on aika normaalia ennen menkkoja. Jotenkin aika varma fiilis että pian ne alkaa. Aamulämpö 37.1. Menkkamaista jomotusta. VÄSY. Ja sieltähän ne menkat taas tuli!
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Vehkis ja Turbo8
Moikka!

Ensimmäistä kertaa ikinä kirjottelen tänne. Oon ollu niin kärsimätön jo että tässä 2kk yrittämisen aikana oon lukenu koko ketjun ja miljoona muuta läpi ja ajattelin että kai se täytyy itekki kirjottaa jos jollekki ois samallailla apua kun mulle on ollu <3

Lämpöjä en oo mitannu ja ovista muistin tikuttaa vaan kaks kertaa mutta ei löytyny.

Hormonikierukka ottettiin pois heinäkuussa. Kierto keskimäärin 28 päivää. 27v ensikertalainen.

kp 8-10 pupuiluja
kp 13 kananmunanvalkuaista
kp 14 valkuaista ja pupuilua
kp 15-16 ehkä ovis?
kp 17-23 huono olo, ripulia, hirvee turvotus ja ilmavaivoja joka päivä, varmaan ilmasta johtuvia kipuja, ei oikeen pysty pitää farkkuja kiinni, väsyttää eikä jaksa tehä mitään. Turvotus (ja ummetus) aina ennen menkkoja mutta ripuli ei ehkä niinkään.
kp 24 turvotus jatkuu, jostain syystä tissit ei ole kipeät, vaikka viime kierrossa alkoi melkein heti oviksen jälkeen hirveät tissikivut. Aamulla tukkonen olo. Todella todentuntuisia unia! Tuntuu että ois tärpänny.
kp 25 väsymys ja turvotus jatkuu. Taas selkeitä unia. Elämäni pisin viikko odottaa testejä. Onneksi ei ole vielä tullut postissa tai oisin jo varmaan langennu tikuttaa..
kp 26 testit tuli, joten aamulla aijoin tikuttaa. Pahimmat PMS kiukut puuttuu, väsyttää vaan ja jollekki turhalle TV-mainokselle rupesin itkemään. Edelleen hirvee turvotus ja ilmavaivat, kipeet tissit, selkeitä unia. Ei menkkoja edeltävää ummetusta! Ei mitään tuntemuksia että menkat olisi tulossa seuraavina päivinä. Illalla kun menin sänkyyn, hirveä repäisykipu aivastaessa!!! Tätä tunnetta ei ole ikinä ollut joten fiilis 90% varma että tärppäs
kp 27 Repäisykivun jälkeen olikin innostuksissa tosi vaikea nukkua. Ensin näin unta että tein positiivisen testin. Sitten valvoin ja mietin että no kyllä se kroppa ja mieli tietää ja tämä oli enneuni. Sitten näin unta että tein negan ja heräsin siihenkin.. Ehkä tunnin vielä makoilin ja sitten oli pakko nousta tikuttaa. Ekat minuutit tuijotin, otin kuvia, katoin eri valoissa... onko toi viiva vai mikä... Ihan ajan lopussa, 5min kohalla Sofi 25 testillä oli jo sen verran selkeä että kyllä tähän uskaltaa luottaa Jesss ihanaa! Toivotaan että pysyy matkassa! Hirveä himo olisi jo sisustaa lastenhuone ja selaan vaatekirppiksiä jo kuin hullu mutta en tiedä uskaltaako mitään ostaa..
kp29 uusi posi testi varmuuden vuoksi <3

Tsemppiä kaikille ja toivottavasti tärppää <3
 
  • Tykkää
  • Rakkaus
Reactions: Vehkis ja Neferos
vierailija
Lopetin minipillerit 19.8.20 ja menkkoja ei vielä kuulumaisillakaan :( nyt on 54 päivää lopetuksesta. Onkohan mitään mahdollisuutta että oiski raskaana?
menkka jomoa oli 1.10 ja 2-4.10 tuntu oikealla puolella alavatsaa oudolle(lopetuksesta 44-47 päivät) 6.10 r-testi oli positiivinen tosin tikku värjäyty oudosti (rfsu) & 4h pidätyksellä (49 päivää lopetuksesta) ja 7.10 oliki nega tosin 2,5h pidätyksellä.
Mitä mieltä ootta? Menkat ollu viimeks 23.6
 
Lopetin minipillerit 19.8.20 ja menkkoja ei vielä kuulumaisillakaan :( nyt on 54 päivää lopetuksesta. Onkohan mitään mahdollisuutta että oiski raskaana?
menkka jomoa oli 1.10 ja 2-4.10 tuntu oikealla puolella alavatsaa oudolle(lopetuksesta 44-47 päivät) 6.10 r-testi oli positiivinen tosin tikku värjäyty oudosti (rfsu) & 4h pidätyksellä (49 päivää lopetuksesta) ja 7.10 oliki nega tosin 2,5h pidätyksellä.
Mitä mieltä ootta? Menkat ollu viimeks 23.6
Kokeile vielä aamupissasta kunnon pidätyksen jälkeen :)
 
Moikka!

Ensimmäistä kertaa ikinä kirjottelen tänne. Oon ollu niin kärsimätön jo että tässä 2kk yrittämisen aikana oon lukenu koko ketjun ja miljoona muuta läpi ja ajattelin että kai se täytyy itekki kirjottaa jos jollekki ois samallailla apua kun mulle on ollu <3

Lämpöjä en oo mitannu ja ovista muistin tikuttaa vaan kaks kertaa mutta ei löytyny.

Hormonikierukka ottettiin pois heinäkuussa. Kierto keskimäärin 28 päivää. 27v ensikertalainen.

kp 8-10 pupuiluja
kp 13 kananmunanvalkuaista
kp 14 valkuaista ja pupuilua
kp 15-16 ehkä ovis?
kp 17-23 huono olo, ripulia, hirvee turvotus ja ilmavaivoja joka päivä, varmaan ilmasta johtuvia kipuja, ei oikeen pysty pitää farkkuja kiinni, väsyttää eikä jaksa tehä mitään. Turvotus (ja ummetus) aina ennen menkkoja mutta ripuli ei ehkä niinkään.
kp 24 turvotus jatkuu, jostain syystä tissit ei ole kipeät, vaikka viime kierrossa alkoi melkein heti oviksen jälkeen hirveät tissikivut. Aamulla tukkonen olo. Todella todentuntuisia unia! Tuntuu että ois tärpänny.
kp 25 väsymys ja turvotus jatkuu. Taas selkeitä unia. Elämäni pisin viikko odottaa testejä. Onneksi ei ole vielä tullut postissa tai oisin jo varmaan langennu tikuttaa..
kp 26 testit tuli, joten aamulla aijoin tikuttaa. Pahimmat PMS kiukut puuttuu, väsyttää vaan ja jollekki turhalle TV-mainokselle rupesin itkemään. Edelleen hirvee turvotus ja ilmavaivat, kipeet tissit, selkeitä unia. Ei menkkoja edeltävää ummetusta! Ei mitään tuntemuksia että menkat olisi tulossa seuraavina päivinä. Illalla kun menin sänkyyn, hirveä repäisykipu aivastaessa!!! Tätä tunnetta ei ole ikinä ollut joten fiilis 90% varma että tärppäs
kp 27 Repäisykivun jälkeen olikin innostuksissa tosi vaikea nukkua. Ensin näin unta että tein positiivisen testin. Sitten valvoin ja mietin että no kyllä se kroppa ja mieli tietää ja tämä oli enneuni. Sitten näin unta että tein negan ja heräsin siihenkin.. Ehkä tunnin vielä makoilin ja sitten oli pakko nousta tikuttaa. Ekat minuutit tuijotin, otin kuvia, katoin eri valoissa... onko toi viiva vai mikä... Ihan ajan lopussa, 5min kohalla Sofi 25 testillä oli jo sen verran selkeä että kyllä tähän uskaltaa luottaa Jesss ihanaa! Toivotaan että pysyy matkassa! Hirveä himo olisi jo sisustaa lastenhuone ja selaan vaatekirppiksiä jo kuin hullu mutta en tiedä uskaltaako mitään ostaa..
kp29 uusi posi testi varmuuden vuoksi <3

Tsemppiä kaikille ja toivottavasti tärppää <3
Hei, olipa täällä ihania uutisia! Valtavan paljon onnea!!❤ Toivottavasti pieni pysyy matkassa ja kaikki menee hyvin!❤
 
Kolmas yrityskierto toden sanoo? :) Mies on sitä mieltä, että tämä on meidän kierto. Taustalla yksi keskenmeno/kohdunulkoinen ja yksi negakierto.

Dpo 0 Oletettu ovulaatio (tikutettu). Poltteluita poikkeuksellisesti molemmissa munasarjoissa.
Dpo 1 Edelleen jonkin verran poltteluita molemmissa muniksissa.
Dpo 2 Jomotuksia oikeassa munasarjassa: aamulla kovia, myöhemmin pienempiä.
Dpo 3 Jomotuksia ja kuumotusta molemmissa munarjoissa.
Dpo 4 Pientä polttelua vasemmalla.
Dpo 5 Jomotteli oikealta hetken. Päätä särkee.
Dpo 6 Kipeitä pystysuuntaisia viiltelyjä ja jomotusta oikealla. Pientä jomotusta vasemmalla. Vaikea paikallistaa tarkkoja kohtia. Kova päänsärky.
Dpo 7 Jomotuksia ja pystysuuntaisia viiltelyjä jossain oikealla. Väsyttää.
Dpo 8 Usko tärppäämiseen kadonnut, kunnes illalla yhtäkkiä todella kipeä ja ilmaa täynnä oleva maha ja kohtua viilsi etenkin oikealta. Noin tunnin kuluttua olo palautui normaaliksi.
Dpo 9 Paineentunnetta oikealla ylhäällä - tai alamahassa. Aamulämpö laskenut toista päivää putkeen.
Dpo 10 Tuntemuksia oikealla aika ylhäällä ja hetken vasemmalla. Hassu olo, inan etova, hetken aikaa aamupäivällä. Mielikuvitus laukannee! Aamulämpö noussut 36,9.
Dpo 11 Haalea haamu tai viivanpaikka raskaustestiin (25mlU)!!❤ Jomotuksia oikealla. Etoiko ap? Nännit aristaa. Aamulämpö laskenut 36,7.
Dpo 12 Viiva vahvistunut. Voimakkaita tuntemuksia oikealla ja vasemmalla koko päivän. Pelko, että menkat alkaa. Nännit aristaa. Aamulämpö vain 36,58.
Dpo 13 Viiva vahvistunut hienosti. Tuntemuksia oikealla ja vasemmalla. Rinnat hieman arat. Aamulämpöjen mittaamisen lopetin, koska lämpötilan heittely aiheutti hirveästi ylimääräistä huolta.
Dpo 14 Clearblue: Raskaana 1-2 viikkoa

Uskottava se on, että jotain upeaa on tapahtumassa.❤❤❤
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos tsempistä Vehkis! Tällä hetkellä vain toivoisin että edes vuoto alkaisi, tämä epätietoisuus on kaikkein piinaavinta! Onko muilla kokemuksia näin pitkistä kierrosta, ehkä ovulaatio jäänyt väliin? Ainoastaan ihmetyttää miksi ollut kuitenkin näitä oireita..
Mulla ollut aikaajoin tosi pitkiä kiertoja. Ja olen olettanut että ovulaatiota ei niissä kierroissa tapahtunut. Ja mulla kans aina kunnon oireilua, en tiedä vieläkään mistä ne aina johtuu. Tsemppiä, tiedän niin tuon piinan:/
 
Minäkin kirjoitan tätä nykyistä kiertoani.
Yritän saada tämän järkevään järjestykseen, vaikka kierto onkin ihan outo. Kaikkia talletuksia tai oireita en ole pistänyt ylös, joten ?? Saattaa olla.
Kierrossa myös kahdet vuodot, mutta kpt menee ekan vuodon mukaan. Eli otettava huomioon, että tää kierto on vaan ihan hujan hajan.

Kp 1-9 menkat/pientä vuotoa (yleensä ei näin pitkät)
Kp 14-18 samanlaista vuotoa kuin aikaisemmin, menkat vai jotain muuta?
Kp ? Tunsin ovisoireita ja limat. Talletukset.
Rauhallista, eikä tuntemuksia kp 26 asti.
Kp 26-37 turvotusta iltaisin.
Kp 38-41 kovaa nippailua vatsassa. Rinnat kipeät, varsinkin nännit. Menkkaolot, odottelen menkkojen alkavan.
Kp 42-43 vatsa ja selkä kipuilee menkkamaisesti. Säteilee jalkoihin. Rinnat edelleen kipeät. Oikea rinta tuntuu pinkeältä.
Öisin kylmä. Kurkku kipeä ja nuhaa.
Kp 44-47 unettomuus, heräily öisin. Päivisin sitten väsymystä. Edelleen kovaa selkäkipua, varsinkin öisin. Jalkapohjia ja korvia kuumottaa. Kurkkukipu.
Kp 48 luulin että menkat alkaa tänään, kun nippasi mahaan. Aamu alkoi kovalla pahoinvoinnilla. Väsymys.
Kp 49 Plussa piirtyi testiin❤ Samat olot jatkuu.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Vehkis
vierailija
Lopetin minipillerit 19.8.20 ja menkkoja ei vielä kuulumaisillakaan nyt on 54 päivää lopetuksesta. Onkohan mitään mahdollisuutta että oiski raskaana?
menkka jomoa oli 1.10 ja 2-4.10 tuntu oikealla puolella alavatsaa oudolle(lopetuksesta 44-47 päivät) 6.10 r-testi oli positiivinen tosin tikku värjäyty oudosti (rfsu) & 4h pidätyksellä (49 päivää lopetuksesta) ja 7.10 oliki nega tosin 2,5h pidätyksellä.
Mitä mieltä ootta? Menkat ollu viimeks 23.6
Testi oli keskiviikkona nega, viime viikon tiistaista alkaen on vaivannu unettomuus, ei vaa yöllä väsytä millään!! Oikealta puolella alavatsaa tuntuu ajoittain kipua ja eilen aamusta vihlasu vasemmalla puolen.
Menkkoja ei vieläkää oo kuulunu ja onjo 59 päivää lopetuksesta
 
Testi oli keskiviikkona nega, viime viikon tiistaista alkaen on vaivannu unettomuus, ei vaa yöllä väsytä millään!! Oikealta puolella alavatsaa tuntuu ajoittain kipua ja eilen aamusta vihlasu vasemmalla puolen.
Menkkoja ei vieläkää oo kuulunu ja onjo 59 päivää lopetuksesta
Kropalla voi kai kestää pitkäänkin palautua hormoniehkäisystä. :( Mulla meni aikanaan ehkäisyrenkaan jälkeen 9 kk. Mutta se oli silloin se, ja toivottavasti sulla lähtee pian kroppa toimimaan. (y)
 
Minäpäs teen tälle kierrolle ihan oman viestin kun ei meinaa mahtua tuohon edelliseen:

Kp 1-Kp 4 Limamaista vaaleanpunaista vuotoa ja bakteerit sekaisin johon kuuria. Eipä ole moista ollut sitten kuin esikoisen raskauden aikana.
Kp 6 Rinnat taas kipeenä, johan ne kerkes päivän pari olla normaalit.
Kp 7. Valkovuotoa runsaasti, pupuilua. Rinnat arat. Hermot kireellä. Illalla tuntui siltä kuin toinen tissi olisi jotenkin turvonnut/ täyttynyt. :D Onkohan minulla hormonit nyt ihan normaalit...
Kp 8. Valkovuoto runsasta, rinnat arat. Unettomuutta ja ärsyttävää ala-vatsa kipua. Maha sekaisin. Syömisestä paha olo. Unettomuutta
Kp. 9. Nännit edelleen hieman arat. Aamupalasta paha olo. Kunnon väsymys aamupäivällä ja 3h päikkärit realistisilla unilla. Nyt alkoi jo himoilu ja kosteena ollaan. Pupuiltu.
Kp 10. Todella energinen olo, siivoushulluus. Alavatsassa oikealla pieniä nipistyksiä. Juuri ennen pupuilemaan menoa kunnon nipistyksiä. myöskin super-himot ja kosteus. Toimituksen jälkeen ihan vähän ruskeaa vanhaa verta paperiin, häh?
Kp 11. Hermot aikas kireellä ja väsyttää. Vv taas aikas normaalia. Tissit turvoksissa ja nännit kipeät.
Kp 12. Tissit arkana ja turvoksissa. Oikestaan koko akka ihan turvoksissa. Jotain nippailu kipuja tuntunut. Väsyttää ja mieliala heittelee.
Kp 13. Heräsin virkeänä vaikka nukuin vähän. Aamulla mielialat vinksin vonksin. Tissit tosi turvoksissa. Sauna kalja maistui kuralta.
Kp 14.Heräsin neljältä aamulla. Tissit turpoaa entisestään ja on arat. Vissyvesi maistuu tosi oudolle aamulla, jotenkin makealta, ihan kuin olis jotai mehua seassa. hmm.. Ei saakeli mulla voi olla koko tätä kiertoa tissit tämmöset.. Ei meinaan mahdu enää liiveihin... Nippailukipua oikealla alavatsassa, liikkuessa tuntuikin kipu jotenkin repivästi. Pientä pahoinvointia. Aika tymäkät ovisoireet jos nyt niistä on kyse. Väsyttää ja jotenkin kuuma olo. Ehtoolla menkkamaista jomoa. Limaaaa piisaa kans.. Pupuilua. Olisko nyt ovis?
kp 15. Siivoushulluus. Tisut tosi arat aina välillä. Pupuilua.
Kp 16. / Kp 1. Verta paperiin aamulla pyyhkiessä. Mittääää????? ei nyt voi menkat vielä alkaa, Nyt en ymmärrä. :eek: Kyllä nämä nyt menkoilta vaikuttaisi. Tulee ihan kunnolla verta, mutta kunnon menkkakivut uupuu. Tosi outoa, varailen aikaa gynelle huomenna.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Vehkis
Hei ja anteeksi huutelu väliin. Edellisestä raskaudesta sen verran aikaa kulunut ettei muista oireita enkä löytänyt googlella kuinka yleistä muutenkaan mutta siis tietääkö kukaan:
Kuinka yleistä on pahoinvoinnin alkaminen heti kiinnittymisen jälkeen? Oletettu ovis oli 5.10. ja paha olo vellonut jo viikon. Testi näyttänyt negaa kun parin pv välein testannut, edellinen lauantaina.
 
@jauhopeukalo Varmaankin pian kiinnittymisen jälkeen mahdollista saada erilaisia raskausoireita, kenellä mitäkin - jos mitään lainkaan. Onko sulla kuinka pitkä kierto? Jos ovis olisi ollut tuolloin jo, niin menkkojen pitäisi varmaan pian alkaa, ellet sitten tosiaan ole raskaana?:unsure:
 
@jauhopeukalo Varmaankin pian kiinnittymisen jälkeen mahdollista saada erilaisia raskausoireita, kenellä mitäkin - jos mitään lainkaan. Onko sulla kuinka pitkä kierto? Jos ovis olisi ollut tuolloin jo, niin menkkojen pitäisi varmaan pian alkaa, ellet sitten tosiaan ole raskaana?
Juu siis miun oma kierto on ollut aina todella epäsäännöllinen. Yhdistelmä ehkäisy ollut käytössä 2v, elokuussa tauolle stressin (ja verenpaineen) takia. Edellisessä kierrossa tunsin ovulaation ja vuoto alkoi 14pv kipuilun jälkeen. Nyt ei vuotoa kuulu ei näy, ei edes yritystä että alkaisi. R-testin tein tänään päivällä joka puhdas nega. Huomenna varmaan pitää etsiä herkempi testi jostain kaupan hyllyltä mikäli ei vuoto ala. Mutta on kyllä muutenkin todella vahvat oireet: hajuherkkä, rinnat turvoksissa ja arat, väsymys, kuvotus, välillä meinas yli tulla
 
vierailija
Viime viikolla tuli yllättäen hiivatulehdus, sitä ennen on useasti pupuiltu ja yleensä hiiva tulee ennen menkkoja (on pitäny vaihtaa pillerit parikertaa ja ollu taukoviikkoja niin tiedän) eikä menkkoja vieläkää, nyt tosiaan 70 päivää pillereiden lopetuksesta, tänään aamulla vessassa käydessä paperiin tuli vaaleanpunaista, voikohan olla kiinnittyminen? :O koskaan ennen ei oo tullut, tosin voihan enteillä menkoistakin tai eilisestä pupuilusta.
Toivon varmaan liikoja :<
 
Viime viikolla tuli yllättäen hiivatulehdus, sitä ennen on useasti pupuiltu ja yleensä hiiva tulee ennen menkkoja (on pitäny vaihtaa pillerit parikertaa ja ollu taukoviikkoja niin tiedän) eikä menkkoja vieläkää, nyt tosiaan 70 päivää pillereiden lopetuksesta, tänään aamulla vessassa käydessä paperiin tuli vaaleanpunaista, voikohan olla kiinnittyminen? :O koskaan ennen ei oo tullut, tosin voihan enteillä menkoistakin tai eilisestä pupuilusta.
Toivon varmaan liikoja :<
Voi enteillä menkkoja tai aiheutua kiinnittymisestä. Parin vk päästä testiä jos ei vuotoa kuulu.
 
Miulla oireet johtui n.5cm kystasta. Maanantaina tehty verikokeessa hcg alle 1 ja vuoto alkoikin jo samana iltana. Eilen kivut yltyi niin koviksi että soitin lääkäriin, pyysivät näytille ja ultralla tuon kystan miekin selvästi tunnistin. Jos en olisi käynyt juuri ennen wc olisin luullut virtsarakoksi. Loppuviikko huilataan ja alkuviikosta seuranta
 
  • Surullinen
Reactions: Vehkis
Mitentulkihen
Moikka! Mie tein sunnuntaina haalean plussan, senjälkee uuden testin, ei näkyny viivaa mutta ku kuvan laitto negaksi nii viiva näky, tänään aamusta kans tein haamun mutta sitte tein sen jälkeen 2,5h pidätyksellä negan, oiskoha nuo vaa viivanpaikkoja sitte :( mutta siis ei niitä viivanpaikkoja oo ollu niissä 2 testissä jotka on ollu negoja
 

Yhteistyössä