Physiomer ja Kaksplus.fi kysyvät: Aiotko käyttää Physiomer Baby Mist -suihketta jatkossa?

Kyllä. Tuote oli parempi kuin osasin odottaa. Tosin lapseni 7,5 kk ei tällä hetkellä oikein suihkeen laittamisesta piittaa, vaan yrittää kääntää päätään niin, että nokalla on vaikea osua sieraimeen. Mutta oloa tuo huuhtelu tuntuu helpottavan, kun henki kulkee paremmin etenkin suihkeen laiton ja niistämisen jälkeen. Tosin niistäminenkin aiheuttaa tällä hetkelle melkoista vastaan pyristelyä.

Mutta jatkossa olisi tarkoitus suihketta käyttää tarpeen mukaan.
 
Aion käyttää, helpompi käyttää kuin tipat ja tyttö 11kk antaa laittaa suihkeen ilman tappelua kun saa laitettua istualtaankin. Ainoa miinus on hinta, mutta toisaalta säilyvyys on plussaa eli olen valmis maksamaan.
 
Täältä myös kyllä-ääni!

Ehdottomasti. Helppokäyttöinen ja omasta mielestä oli apteekissa ihan kohtuuhintainenkin,
siihen nähden ainakin että tosiaan säilyy, on riitoisa, helppokäyttää (kun oppii)..Ja luonnollinen. :)
 
meidän testipullo hajosi, en tiedä oliko tippunut lattialle vai mitä mutta se suutinosa oli jotenkin katkennut ja lähtenyt irti joten ei toimi enää..jäi siis vähän loppupeleissä huono maku pakkaustavasta niin en osaa sanoa ostaisimmeko tuotetta.
 
KYLLÄ! Meillekkin rantautui sitten n.viikko sitten hirveä lenssu!!! Kun kurkkukivusta selvittiin niin nyt nenät vuotaa!!! 4,5kk ei ole kertaakaan tarvinnut niistäjällä tökkiä, suihkaukset vaan, ja henki kulkee taas! Juuri tytön syötin ja nostin sänkyyn, oli vähän levoton ja kuului miten nenässä on tavaraa. Sääliksi vähän kävi, mutta nostin tytön sängystä ja suihkaukset siersimiin.. Vaikka siihen huutoon taisi koko talo hetkellisesti herätä, on se ehkä pienempi paha, jos yön saatais nukuttua... Nyt kuuluu kopasta pieni sievä tuhina vaan <3
 
Väärään pinoon kirjoitin, mutta aiotaan käyttää jatkossakin flunssien yhteydessä. Jos hinta olisi hieman huokeampi käytettäisiin varmasti koko lämmityskausi muutenkin.

Itselleni pyysin miestä tuomaan apteekista illalla töistä tullessaan kanssa aikuisten versiota, kun raskaus kuivattanut limakalvoja ja nenä tuntuu olevan tukossa koko ajan vaikkei nuhaa varsinaisesti ole. Mielenkiinnolla odotan :)
 

Yhteistyössä