Perussuomalaiset kieltäytyvät uudesta puoluetuesta

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija

Ryhdikästä toimintaa.
"Purra: ”Aika monta hoitajaa näillä hyvävelikerhojen rahoilla saataisiin palkattua”"
 
vierailija
Luukkanen ei kommentoi. Harmittaa kai, kun helppo rahantulo loppuu.

"Peruskansan Sivistysliitto on saanut valtionosuuksia lähes kymmenen vuoden aikana noin 1,3 miljoonaa euroa. Nyt järjestö on lakkautettu ja rahoja palautetaan valtiolle.

Perussuomalaisten entinen puoluesihteeri Arto Luukkanen on lyhytsanainen. Hän ei halua puhua lainkaan pyörittämänsä perussuomalaisen opetuskeskuksen alasajosta.


– En kommentoi, Luukkanen vastaa puhelimeensa.

Iltalehti koitti saada Luukkaselta vastauksia siihen, minkä vuoksi vuonna 2013 perustettu perussuomalaiseen puolueeseen kytkeytyvä Peruskansan Sivistysliitto ry purettiin elokuun lopussa.

Entä miten paljon ministeriön myöntämiä valtionosuuksia järjestö on aikeissa palauttaa takaisin valtiolla?

– En kommentoi, tulee Luukkasen vastaus viestinä.

Luukkanen on toiminut sivistysjärjestön puuhamiehenä. Hän on toiminut muun muassa Peruskansan Sivistysliiton pyörittämän Opintokeskus Pekasuksen rehtorina. Luukkanen on myös yksi järjestön kolmesta selvitysmiehestä.

Miljoonatuet valtiolta
Perussuomalaista koulutustoimintaa pyörittänyt järjestö on saanut vuosien 2015–2023 aikana noin 1 251 000 euroa valtionosuuksia. Tälle vuodelle yhdistys sai vielä 75 644 euron valtionosuuden, mutta sen maksatus on keskeytetty heinäkuun loppuun. Syynä on järjestön purkaminen.

Tämän vuoden potista järjestölle ehdittiin maksaa noin 44 125 euroa. Näin järjestön vuosien varrella saamat valtionosuudet nousevat lähes 1,3 miljoonaan euroon."



 

Yhteistyössä