persikkakiisselistä tuli liian löysä, voinko lisätä jauhoja ja keittää uudestaan?

  • Viestiketjun aloittaja "kotikokki"
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ketju on tosi vanha. Mutta vastaan,jos joku eksyy tänne ja on kokenut saman kun minä.Keitin mustikkasopan ja meni jäähtymisen jälkeen tosi laihaksi.Keitin jäähtyneen sopan uudelleen ja suurostin perunajauholla uudestaan ja hyvä tuli.
 
vierailija
Ketju on tosi vanha. Mutta vastaan,jos joku eksyy tänne ja on kokenut saman kun minä.Keitin mustikkasopan ja meni jäähtymisen jälkeen tosi laihaksi.Keitin jäähtyneen sopan uudelleen ja suurostin perunajauholla uudestaan ja hyvä tuli.
Vanha on sunkin kommentti, mut mulle kävi samoin karpalokiisselin kanssa, ihan löysää jäähtymisen jälkeen. Kokeilin keittää uudelleen ja tuntuu vieläkin löysältä. mitä tehdä?
 

Yhteistyössä