Perjantain tiskoteekki!

9MM
Näin warcraft elokuvan. Ni siinä lopussa näkyi kodikas linna asunto pienempine taloineen tajusin et sillain rakennetussa kylässä ois mukava asua ☺ ja olisko pukeutuminenkin sitten niin kuin ritari aikoina.
 
  • Rakkaus
Reactions: Lispetti
Ja kaikkien kirkkojen pitäisi jakaa maidensa nälkäisille ruuat joka päivä. Joka maassa ja keskityttävä kehittämään yhteistyötä eikä viihamaan toisiaan. Kuka käskee muka tuhoamaan tosia? Miksi Jumala haluaisi että sen rakkaita lapsia vahingoitettaisiin ja tuhottaisiin eikös jumala ole luoja eikä tuhoaja? Eli kenen käskystä ihmisiä tapetaan ympäri maailman? Kuka antoi luvan sellaiseen?.
Listen to Haquin - Ocean's Ceiling by AmbientMusicalGenre on #SoundCloud
 
9MM
Ihmetyttää miten kupsin tylleröt voi voittaa hjkn suuret viikinki naiset. Hjkn miesten pitäisi tukea enempi myös naisia. Mut sit toinen juttu eilen aattelin et jes maanantaina tulee matrixin kolmas osa et sen katon ja sit tiistaina nään warcraftin jatko osan. Mut kävikin niin et warcraftista ei oo vielläkään tehty jatko osaa vaik edellisestä 7 vuotta. Hitto se warcraft jäi kesken. Mitä tapahtuu örkkien kuninkaalle fallissaan. Mitä tapahtuu sille örkki vauvalle joka löytyi kapalosta ja kaarna veneestä mitä tapahtuu lotharille ja minne se yksinäin örkki menee. Ja eihän se nyt tuotollisestikkaan ollut floppi sijoittivat 160 miljoonaa ja tienasivat 480 miljoonaa kaksinkertainen voittohan on hyvä. Mut se jäi hitto kesken. Sinne jäi taistelukin kesken. Jatko osa olisi pitänyt tehdä aikoja sitten ja jatkuu siitä mihin eka osa jäi tietty.
 
9MM
Hjk naisten pitää ostaa mottipäisellä summalla lyonin ja barcan naisten parhaat pelaajat. Mut kyl naisillekkin kuuluu fudikses hyvät palkat saadaan sitäkin paremmaksi sarjaksi. Katoin suome naisten koti pelin ni yks asia jäi harmittaa suomen naisella oli täydellinen paikka vetää saksi potku kolmesta metristä mut ei uskaltanut vaan otti sen haltuun vaik oli tilaa vetästä saksipotku se harmitti miksi ei uskaltanut tehdä hienoo ratkaisua. Ens kaudella haluan että hjkn viikinki naiset nöyryyttää kupsin pikku laumaa. Ainoo miks kupsin naiset voitti cup7n finaalin oli ku viikingit aina ryyppää taistelin alla ni siks hjk hävisi muuta selitystä ei vain ole. Ens kaudella hjk alistaa kupsin tylleröitä mielin määrin ja se on hyvä asia.
Listen to Zelda: Breath of the Wild - Tarrey Town [Remake] by Juke Remix on #SoundCloud
 

Yhteistyössä