Periikö teidän perheessä nuoremmat lapset vanhempien sisarusten vaatteet?

  • Viestiketjun aloittaja periytyvä_köyhyys
  • Ensimmäinen viesti
"Muuan"
Osa kiertää, osa ei. Isojen vaatteista ihan yksittäysiä on viime aikoina siirtynyt nuoremmalle. Pienten vaatteet siirtyy enemmän. Jokainen lapsi saa kyllä omiakin uusia vaatteita. 3 tytön vaatteet kiertävät kaksin vähiten. 1. ja 2. tyttären vaatimaan on hyvä erilainen, joten harva vaate siirtyy toitoiselle.ovatkin jo aikuisen kokoisia et pieneksi ei vaatteet enää jää. Nuorin tytär taas on niin paljon nuorempi etten montaa vaatetta ole säästellyt. Poikien vaatteet kiertää enemmän, mut ei ne kestä kuin kahdella korkeintaan. Ihan joku juhlapaita voi mennä monellakin.
 
joitakin
ikäeroa melkein 4-vuotta, etten millään pysty kaikkia säästämään, kun ei ole säilytystilaa niin paljoa. Muuten kyllä kierrättäisin kaikki, kun esikoiselle ostetaan uutena kaikki. Meidän paikkakunnalla ei ole kirppistä, joten huuto.nettiin laitan myyntiin aina.
 
"..."
Ulkovaatteet kyllä vaikka ovatkin eri sukupuolta, mutta sisävaatteita en. Rakastan lastenvaatteiden ostamista, joten kummankin vaatteet lähtee myyntiin pieneks jäätyään.
 
Esikoisen vaatteet eivät kierrä (iso ikäero), mutta kaikki siistikuntoiset ja kivat "kakkosen" vaatteet siirtyy "kolmoselle" (1v2kk ikäero). Kuopukselle en ole muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta isompien vatteita säästellyt (3v ikäero, eri sukupuoli).

"Kolmosen" mielestä isosiskolta saadut vaatteet on ehkä maailman parasta, joten kierrätys perheen sisällä toimii enemmän, kuin kätevästi :)
 
sklfksfm
Eipä oikein. Jotain vauvavaatteita sai ja yöpukuja, muuten ostettu nuoremmalle "uudet". Ostan käytettynä, ei koska oltaisiin köyhiä, vaan koska tykkään tehdä niin.
 
vierass
Kyllä ne periytyy, toinen asia on että pidetäänkö niitä, itse olen ainakin jo kyllästynyt niihin ja uudet vaatteet ovat tätä päivää ja väreiltäänkin kauniimmat kuin enemmän pestyt. Ulkoiluvaatteetkin tulee hankittua molemmille uudet, sen verran ovat jo kulahtaneet yhdellä, varavaatteina loistavia.
 

Yhteistyössä