Paras sänky/patja selkävaivaiselle

  • Viestiketjun aloittaja "kipeä"
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ollu pari vuotta Ikean runkopatjat + ihnevaahtopetari, sitä samaa kun tempur, vaati vähän totuttelua kun tuntuu kivalta mutta on ollut todella hyvä. Muulla pysty nukkumaan enää ollenkaan...ja hinta huomattavasti edullisempi. Lisäksi hyvä takuu ikealla...ja niillä saa 3 kk kokeilla ja vaihtaa toiseen malliin jos ei sovi. Ystävän suosituksesta ostettiin ja ei olla kaduttu.
Mihin yritys laittaa myyntiin ne 3 kk käytetyt hikoiletut, punkkiset patjat?
Yhtään ei tiedä, koska lakanoitakin on vaihdettu.

En missään nimessä haluaisi joutua ostajaksi. Phyi.
 
vierailija
Pitkän etsimisen, kokeilun jälkeen löytyi Eazzzy Topper -sijauspatja, joka itselle erinomaisen hyvä. Aivan omanlaisensa saksalaisten kehittämä rakenne, joka keventää painetta.
 
Tempur is Best
Hankittiin Tempur moottorisänky vajaat kaksi vuotta sitten. Alusta asti sänky on ollut erinomainen. Elokuussa 2019 todettiin selässä välilevynpullistuma. Moottorisängyn ansioista olen voinut säätää itselle juuri sopivan asennon jolloin paine selässä vähenee. Ilman hyvää sänkyä nukkuminen olisi ollut todella tuskaista. Kuuden kuukauden leikkausjonotus on unien puolesta ollut hyvä. Kun valitsette Tempurin niin huomioikaa riittävän jäykkä patja nyrkki sääntö mitä enemmän painoa käyttäjällä sen jäykempi patja. Jyskin kopiot ovat surkeita halvalla ei hyvää saa. Panostakaa laatuun ja onhan Tempurilla tyytyväisyystakuu. Käytössä on myös Tempurin tyyny ja lämmön säätelevä peitto. Tempurin peitto on loistava. Käykää testaamassa https://sleepcenter.fi/
 
vierailija
Tempur on aivan skeidaa. Parin kuukauden käytön jälkeen patjaan jäi pysyvä monttu pjerseen ja olkapään kohdille. En todellakaan suosittele! ja vielä h*elvetin kalliita!
 
TEMPUR Aspa
Hei Vierailija, pysyvä monttu on vika patjassa ja reklamaation aihe, joten otahan myyjäliikkeeseen yhteyttä, niin tsekataan mikä patjassa on. Parempi laittaa asia kuntoon niin ei tartte montussa nukkua!
 
vierailija
Sehän riippuu siitä että mikä sun selkää vaivaa. Jos vaivaa huonot selkä ja vatsalihakset niin ne kun laittaa kuntoon ei tarvii sänkyä miettiä. Jos esim pullistumia tms. Mahdollisimman kova. Ja erittäin vähän sitä makaamista! Hajalla oleva selkä tarvii liikettä, ei istumista eikä makaamista.
Eli jos selkä on tohjona, laita vaikka levy siihen nykyiseen sänkyyn petarin alle. Parin yön jälkeen saattaa tehdä vielä pahempaa tuskaa mutta sitten se helppaa ja parempaan menee.
Itsellä on varmaan 20 vuotta vanhat joustinpatjat mitkä ihme kyllä edelleen jämäkät. Siinä 5cm petäri. Selkä on todella romuina ja tässä sängyssä ei selkä selkä kipeydy. En kyllä nukukkaan kun 5-6h.
Aiemmin oli askon hieno jenkkisänky systeemi, piti olla hyvä. Aamuisin konttaamalla liikkeelle ja siitä koitti ylös nousta. Ei hyvä.
 

Yhteistyössä