Paras sänky/patja selkävaivaiselle

  • Viestiketjun aloittaja "kipeä"
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ollu pari vuotta Ikean runkopatjat + ihnevaahtopetari, sitä samaa kun tempur, vaati vähän totuttelua kun tuntuu kivalta mutta on ollut todella hyvä. Muulla pysty nukkumaan enää ollenkaan...ja hinta huomattavasti edullisempi. Lisäksi hyvä takuu ikealla...ja niillä saa 3 kk kokeilla ja vaihtaa toiseen malliin jos ei sovi. Ystävän suosituksesta ostettiin ja ei olla kaduttu.
Mihin yritys laittaa myyntiin ne 3 kk käytetyt hikoiletut, punkkiset patjat?
Yhtään ei tiedä, koska lakanoitakin on vaihdettu.

En missään nimessä haluaisi joutua ostajaksi. Phyi.
 
vierailija
Pitkän etsimisen, kokeilun jälkeen löytyi Eazzzy Topper -sijauspatja, joka itselle erinomaisen hyvä. Aivan omanlaisensa saksalaisten kehittämä rakenne, joka keventää painetta.
 
Tempur is Best
Hankittiin Tempur moottorisänky vajaat kaksi vuotta sitten. Alusta asti sänky on ollut erinomainen. Elokuussa 2019 todettiin selässä välilevynpullistuma. Moottorisängyn ansioista olen voinut säätää itselle juuri sopivan asennon jolloin paine selässä vähenee. Ilman hyvää sänkyä nukkuminen olisi ollut todella tuskaista. Kuuden kuukauden leikkausjonotus on unien puolesta ollut hyvä. Kun valitsette Tempurin niin huomioikaa riittävän jäykkä patja nyrkki sääntö mitä enemmän painoa käyttäjällä sen jäykempi patja. Jyskin kopiot ovat surkeita halvalla ei hyvää saa. Panostakaa laatuun ja onhan Tempurilla tyytyväisyystakuu. Käytössä on myös Tempurin tyyny ja lämmön säätelevä peitto. Tempurin peitto on loistava. Käykää testaamassa https://sleepcenter.fi/
 
vierailija
Tempur on aivan skeidaa. Parin kuukauden käytön jälkeen patjaan jäi pysyvä monttu pjerseen ja olkapään kohdille. En todellakaan suosittele! ja vielä h*elvetin kalliita!
 
TEMPUR Aspa
Hei Vierailija, pysyvä monttu on vika patjassa ja reklamaation aihe, joten otahan myyjäliikkeeseen yhteyttä, niin tsekataan mikä patjassa on. Parempi laittaa asia kuntoon niin ei tartte montussa nukkua!
 
vierailija
Sehän riippuu siitä että mikä sun selkää vaivaa. Jos vaivaa huonot selkä ja vatsalihakset niin ne kun laittaa kuntoon ei tarvii sänkyä miettiä. Jos esim pullistumia tms. Mahdollisimman kova. Ja erittäin vähän sitä makaamista! Hajalla oleva selkä tarvii liikettä, ei istumista eikä makaamista.
Eli jos selkä on tohjona, laita vaikka levy siihen nykyiseen sänkyyn petarin alle. Parin yön jälkeen saattaa tehdä vielä pahempaa tuskaa mutta sitten se helppaa ja parempaan menee.
Itsellä on varmaan 20 vuotta vanhat joustinpatjat mitkä ihme kyllä edelleen jämäkät. Siinä 5cm petäri. Selkä on todella romuina ja tässä sängyssä ei selkä selkä kipeydy. En kyllä nukukkaan kun 5-6h.
Aiemmin oli askon hieno jenkkisänky systeemi, piti olla hyvä. Aamuisin konttaamalla liikkeelle ja siitä koitti ylös nousta. Ei hyvä.
 
vierailija
Tempur on aivan skeidaa. Parin kuukauden käytön jälkeen patjaan jäi pysyvä monttu pjerseen ja olkapään kohdille. En todellakaan suosittele! ja vielä h*elvetin kalliita!
Minä ostin Tempurin sängyn ja petarin, hinta n.4000€. Eka 6kk upea, mutta kävi juuri kuten monella muullakin, palautus takuun jälkeen alkoi näkyä aivan löysä monttu kohdassa jossa vartalon paino. Ei tukenut selkää yhtään, pakko heittää vuoden kuluttua pois. Tempur VÄITTI että ei vikaa, sängyn ominaisuus kuulemma on juuri se että avosolurakenne aukea lämmön vaikutuksesta ja solun ei kuulukaan enää umpeutua. Eli tarkoittaa käytännössä sitä että patjasta on kadonnut selän tukemis ominaisuudet :) ÄLKÄÄ VAAN OSTAKO. Kun reklamoin Heidän edustaja kävi painamassa patjaa kädellä ja sanoi että ei mitään vikaa!!!! Ihme käsi :) Asia nyt Riitalautakunnassa. Sinne he laittoivat perättömiä vastineita edustajan käynnin jälkeen:

- Väittivät että perheessä oli kaksi n.10v. poikaa jotka hyppinyt sängyssä(meillä oli pojat silloin 3 v.ja 5v., eikä todella ei ole hyppinyt sängyssä)
- Väite että meillä ei ollut käytetty lakanoita :) HUH HU !!Missä taloudessa nukutaan ilman lakanoita??? Ei meillä ainakaan. JA MITÄ IHMETTÄ SE SÄNGYN RAKENTEEN ROMAHTAMISEEN VAIKUTTAISI VAIKKA EI OLISI LAKANA??

ÄLKÄÄ VAAN TEMPURIN YLIHINTAISEEN HUIJAUS PATJOIHIN SORTUKO
 
vierailija
Älkää tilatko mitään Tvinsiltä! Minulta ottivat 300e, vaikka tilaus ei ollut mennyt perille. En ole saanut tuotetta, koska en heidän mukaansa ole tilannut mitään. Mutta kuitekin rahat olivat veloittaneet tilitä, enkä ole niitäkään saanut!! Huijausta koko lafka. Ja asiakaspalvelu sellaista potaskaa etten ole koskaan tavannut tyhmempiä ihmisiä. Joka kerta eri ämmä vastaamassa kysymyksiin, mitään ei tiedä eikä mihinkään voi olla yhteydessä.
 
vierailija
Minulla Jyskin kovin vaahtomuovipatja, peruspetari noin 8 cm ja vaneri patjan alla. Peti on jumalattoman kova mutta ainut millä tällä selällä voi nukkua.
Jännä miten selkävikaiset nukkuu kovalla. Itsellä 4 hermo pinnettä plus pari välilevy tyrää ja ainoat missä ei ole aamulla selkä kipeä on kaverin mökillä hetekan päällä 6kpl niitä 6cm vaahtomuovi pattjoja joissa solu kumi kerrokst. Siis aivan sairaan ihanan pehmeä, johon uppoaa ja aamulla herää pirteenä kivuttomana kun selkälihakset on saaneet rentoutua, välilevyt täyttyä.
Ostin jenkkisängyn mutta haksahsin siihen 'pitää olla kova kun selkävika" ei tee mitään, pitänyt hankkia oikein pehmeä. Olen myös nukkunut kovalla retkipatjalla lattialla ja seuraavana aamuna ampparilla kipupiikille.
Eli omalle ei ainakaan kova sovi ja monen kannattaa selvittää mistä "vaatia kuvaamaan" se kipu johtuu. Itselle 15v vääriä harjotteita ja vain paheni, nyt 8v kuntoitettu. Äskenkin 30 vatsaa aamun jumppana eikä se ole ainoa joten sillä rintamalla ollaan aktiivisia.
Tuli kirjoitettua kun tuosa eezzzzysta pyöri mainos teevees juuri ja tuo kovalla makuun tuputtaminen ärsyttää toisaalta. Ihmisen tuli olla rento nukkuessa ja miten se kovalla onnistuu, saati lihakset rentoutuisi mitenkään.
No meitä on moneksi, itselle ainakin ultrapehmeä uppoavan ihana sänky kiitos, mutta mistä?
 
Eazzzy testari
Aika epäileväisenä lähdin eazzzya kokeilemaan kun meni hobbyhallin jenkkisetin petari niin nopeasti huonoksi. On vaan ollut niin iso apu tästä jo yli vuoden että ajattelin vain kertoa että ei se aina kannata ajatella että kallein on paras. Meidän pariskunta ei tätä vaihda koska ainoa haitta on se että nyt 2kpl 50kg koiraa on siirtynyt jalkopäätyyn ja välillä he löytyvät ihan vierestä :D
 

Yhteistyössä