Onko normaalia käytöstä parisuhteessa?

  • Viestiketjun aloittaja mikko 84
  • Ensimmäinen viesti
mikko 84
Onko ihan hyväksyttävää tai normaalia käytöstä suhteessa jos molemmat osapuolet tekee 2-3 vuorotyötä ja vuorot ja vapaat menee ristiin eikä kumppania välillä nää kunnolla moneen päivään että kun nainen tulee töistä kotiin esim ilta 10:ltä ja tekee iltapalaa niin töllöä voidaan kattoa pari tuntia putkeen ja sitten kiireellä nukkumaan mutta puolisolle ei voida antaa läheisyyttä ikinä edes 5-10minuuttia vaikkei olis viikkoon ehtinyt rakastella?

Itse jos tulen iltavuorosta kotiin niin mieluiten kyllä viettäisin sen vähäsenkin ajan puolison kanssa enkä töllön edessä mutta kuulemma toisella on oikeus rentoutua kahvia juoden ja töllöä tuijotellen 2h kun on ollut raskas työvuoro.
Eikö sitten puolison kanssa lähekkäin oleminen, hierominen/rakastelu ole rentouttavaa naisten mielestä?

Kumman naiset itse valitsisitte raskaan työpäivän jälkeen.
Töllön tuijottamisen ja kahvin litkimisen vai lähekkäin olemista nauttien
miehen antamasta kokovartalohieronnasta ja suuseksistä :)
Oma nainen valitsee kuitenkin mielummin sen tv:n :(

Välillä tuntuukin kun olisi osat toisinpäin suhteessa kun yleensä naiset valittaa näistä asioista miehissä :)

Noh ehkäpä joku muu nainen saa minusta vielä hyvän miehen itselleen, joka osaa arvostaa miestä joka ylläpitää parisuhdetta vai kuulostanko nyt narsistilta?
 
mikko 84
Kyse ei ole siitä ettenkö antaisi hyvää seksiä kun olen siitä kuullut jo monta vuotta että se on parasta mitä hän on saanut sillä pidän huolen siitä ettei kumppani jää ilman orgasmia ikinä!

Ehkäpä sitten vaan kaikkia naisia ei kiinnosta seksi niin paljoa.

Verratakkaan naisia ei saisi mutta olin ennen parisuhteessa missä seksiä harrastettiin lähes joka päivä vuoskaudet eikä ikinä kummankaan tarvinut valittaa seksin puutteesta.
Se oli luonnollinen asia jota molemmat halusi.

Ei vaan mee jakeluun se kun usein syy on raskaat työt ja ajanpuute ettei kerkiä harrastamaan seksiä mutta sitten saattaa katsoa televisiota yhteensä 4h päivässä, aamulla 2h ja illalla 2h, mutta ei 10min aikaa läheisyydelle.

Aamulla ei voi rakastella kun on kuiva suu ja päivällä menee meikit pilalle jos tulee hiki ja illalla voikin olls jo liian myöhä Argh !
 
mikko 84
Eikä syy myöskään ole oma ulkonäkö sillä olen paremmassa kunnossa kun seurustelun alkuvaiheessa Jos joku nyt vihjaa että olisin lihonnut :D

Typerää vaan tuhota näin parisuhde eikä keskustelu asiasta kiinnosta kun kaikki on ihan hyvin.

Lapsia en uskaltas ikinä tehdä tämmösen ihmisen kanssa koska se ei ainakaan vaihtia petipuuhiin lisää :/

Itse olen yrittänyt vaikka mitä piristystä ja yllätystä seksiin mutta se on turhauttavaa kun niitä yllätyksiä ei itse saa takasin ja tuntuu että itse vaan yrittää turhaan pitää parisuhdetta pystyssä.

Pettämään en lähde vaikka joskus käynyt mielessä.
Mielummin eroaisin mutta mieluiten en.

On vaan käsittämätöntä että toinen luulee että tämmöstä parisuhdetta kattelen koko loppuelämän ja menisin naimisiin ja tekisin lapset.
Sanonu monta kertaa ettei näin suhde toimi mutta mikään ei muutu :(

Erota toinen ei ikinä haluaisi mutta ei kyllä töitäkään halua suhteen eteen tehdä.
 
"Nainen"
Kyllä se voi kuule olla, että aina ei vaan jaksa. Ja mitä enemmän toinen vonkaa/painostaa, sitä vähemmän kiinnostaa... "Mieluummin eroaisin, mutta mielellään en" - just. Eroa ihmeessä. Parempi nyt kuin myöhemmin. Tuo tilanne tuskin tuosta paremmaksi muuttuu. Onnea uuden etsinnässä
 
"Nainen"
Hauska muuten kun ap markkinoi itseään "hyvänä rakastajana" ja lupaa kokovartalohieronnat, suuseksit ja muut eli kunnon "täyshoidon" ja hetken päästä aikaa läheisyyteen tarvitaan hänen mukaansa 5-10 minuuttia... Aika pikaisesti hieroo :D
 
Blondi misu
Seksi on aina vastavuoroista kanssakäymistä, niinkuin läheisyyskin. Ihan sama, vaikka toinen "vain" makaisi ja toinen hoitaisi hommat.. Jos on tosi väsynyt, ja haluaa rentoutua sen pitkän vuoron jälkeen - niin seksi ei sitä ole- parhaankaan rakastajan ja adoniksen käsittelyssä. Varsinkin, jos työ on toisten ihmisten kohtaamista, voi se "oma" tällöin tuijottamiseen aika mitään ajattelematta olla kultaakin kalliimpaa- ilman että toinen on siinä jotain ehdottelemassa ja odottamassa ja toivomassa. Kumppaniakin varmasti kalvaa syyllisyys ja ahdistus, tietää että tahtoisit mutta hänestä ei ole siihen.. Vuorotyö toisella on hankala yhtälö suhteessa... Vuorotyö molemmilla on vielä haastavampaa. Kannattaisi sen oman murun kanssa jutella omista toiveista ja haluista ja tarpeista ja tunteista.. Täällä itsensä, erinomaisuutensa ja uhrautuvuutensa korostaminen ei taida auttaa.. Oma kokemukseni sitäpaitsi on, että mitä suuremmat puheet.... Meilläkin mieheni varmasti uskoo olevansa maailman parhain rakastaja ja oikein sonni.ai ai kun hän saa minut niin nauttimaan aina.. Ja kun on niin komeakin, ja lihaksikas, ja mikä halko miehellä onkaan.. Totta se kaikki on, ihan pikkuisen vain korotettuna- mieskun niin tykkää tulla kehutuksi. ei kannata unohtaa, että seksi aika isolta osin tapahtuu pään sisällä, aivoissa. Naisen mieltä pitää kiihottaa ennenkuin vartaloa ( meillä toimii pehmopornodokkarit, joita luen puoli salaa; kiihotun niistä vähän... Luon vihjailevia katseita mieheen, mies tulee halailemaan ja suukottelemaan ja minä olen valmista kauraa)
 
Vuorotyöläinen
No jos on hyvä ohjelma teeveessä niin tietenkin työvuoron jälkeen se!! Ei väsyneenä jaksa mitään suuhoitoja.....
Eikä seksi nyt niintärkeetä ole, mä ainakin voin olla kuukaudenkin ihan helposti ilman. Ja työstä väsyneenä ja stressaantuneena ei tosiaankaan tee mieli!
 
parempaakin saa
En ymmärrä muita naisia. Aivan ehdottomasti seksi! Sehän väsyneenä kaikki parasta, jos saa luvan kanssa vielä vähän lahnaillakin hierottavana (aluksi) ja kyllähän siinä sitten innostuu ja unikin tulee myöhemmin ihanasti. En kyllä muutenkaan kestäisi edes viikkoa ilman seksiä, en voi ymmärtää miten kukaan kestää :D

Olen siis mies kai sitten...
 
mikko 84
Tarkotin sitä 5-10min että jos töllöä on aikaa kattoa 2h mutta ei edes 10min aikaa vaikka pikarakastelulle.

Olen kyllä halaillut ja suudellut päivittäin ja yrittänyt sitä kautta lämmitelläkkin tuloksetta,
aina torjutaan joten en enään ole yrittänyt "vongata" enkä painosta seksiin kokoajan koska pitää se halu lähteä ihmisestä itsestään.

Jos jaksaa valittaa niin sitten voi saadakkin mutta ei se ole oikea tapa.
Edes minun kokkailu ja siivoilukaan ei kasvata naisen haluja että se niistä tutkimuksista :D

Kyllä hän nauttii seksistä sillon kun sitä on eli kerran viikossa joka hänelle riittää.

Minusta se on vaan parisuhteen laiminlyöntiä ettei edes vapaapäivillä voisi rakastella vaikka koko viikon edestä vaikka useamman kerran mutta koko päivänä toinen ei välttämättä tee edes mitään alotetta seksin suhteen enkä minä halua toista jatkuvasti painostaa tai vongata tai lämmitellä seksiin eikä toinen päivällä yleensä suostukkaan rakastelemaan.
Yleensä odotan sinä yhteisenä vapaapäivänä kiltisti iltaan ja saan sitten just ennen nukkumaan menoa klo 12 mutta sitten ärsyttää jo valmiiks kun tietää että seuraava kerta taas viikon päästä :(

Ehkä tässä vaan on se ongelma että minulle normaali määrä olisi 2 päivän välein mutta toiselle 4krt kuukaudessa.
Ja minun on se hyväksyttävä tai vaihdettava puolisoa.

Tarkotin aikasemmin että en halua pettää että mielummin eroaisin kun pettäsin mutta mielummin en eroaisi vaan korjaisin asiat mutta olen jo todella kauan yrittänyt korjata eikä toista ihmistä voi väkisin muuttaa.
 
mikko 84
Piti sanoa että minusta se on parisuhteen laiminlyöntiä ettei parisuhteelle järjestetä aikaa esim siitä television katsomisesta jätettäis 1h pois koska minäkin olen omalta osalta ytittänyt järjestää yhteistä aikaa siiviamalla ja kokkaamalla valmiiksi jos toinen on töissä niin ei tarvitse tuhlata yhteistä aikaa mihinkää arki askareihin mutta siitä tuleekin vastaus naiselta että pitäskö pillua antaa palkkioksi heti kun mies on siivonnut :D
Hieno ajattelutapa naisilla :D
 
parempaakin saa
Karu totuus, mutta vaihtamalla paranee. Loppuelämä tuota.. huh huh, ei kiitos. Siinä ei rakkaus enää paina vaakakupissa jos toinen laiminlyö tuolla tavalla. Minusta tuo on ainakin laiminlyöntiä jos toisella on paha olla, kyllä sen seksin pitäisi tulla ihan luonnostaan ja olla kiva yhteinen asia johon panostetaan. Ei jatkuva kiistakapula. Otat seuraavaksi vain seksuaalisemman naisen, joka kenties vielä ymmärtää miehiä paremmin ja on vähän epäitsekkäämpi. Me puhuimme mieheni kanssa noista jutuista heti suhteen alussa ja ei ole tullut yllätyksiä. Tietenkin halut luonnollisesti vaihtelevat kausittain, mutta kaikenkaikkiaan eivät.
 
"Henna82"
Mä valitsisin seksin mieluummin kuin telkkarin. Ja muutenkin sen läheisyyden, se antaa mulle energiaa ja hyvää oloa ja niin jaksaa arkea paremmin.

Meillä vaan on niin päin, että miestä ei juurikaan kiinnosta :(
 
Ymmärrän täysin puolisoasi, jos raskaan työpäivän jälkeen on valittavana joko 2tuntia löhöilyä tai 10 min hierontaa/ seksiä niin löhöily voittaa, Mitä mieltä on 10 min sessiossa joka sisältää kaiken? Ihme että puolisosi on katsonut sinua näinkin kauan.
 
liip
Kauanko olette olleet yhdessä? Lapsiako siis ei ole? Minkä ikäisiä olette? Kuinka kauan on jatkunut tuo että nainen haluaa vain sen kerran viikossa, siis oliko teillä joskus aiemmin enemmän saman suuntaiset halut, (jos nyt ei tässä oteta huomioon alkuaikojen ihastusta, rakastumista ja himoa) ?

Mulle tulee mieleen naisen puolelta jonkinlainen kyllästyminen sinuun, varsinkin tästä kommentistasi: " Aamulla ei voi rakastella kun on kuiva suu ja päivällä menee meikit pilalle jos tulee hiki ja illalla voikin olla jo liian myöhä ".

Tai sitten yksinkertaisesti teidän libidot vain ei kohtaa ja sinun täytyy tehdä päätös haluatko jatkaa noin loppuelämäsi vai et.
 
muahho
Musta tuntuu että sun kannattaa tosi tosi asiallisesti, lämpimästi ja huolehtivasti sanoa joku hyvä hetki naisellesi, että haluaisit puhua. Ensin kerrot kuinka rakastat sitä, arvostat sitä ja kuinka tiedät, että se on varmasti väsynyt kun tulee töistä ja ymmärrät, että television tuijottaminen on hyvää aivojen tyhjennystä päivän jälkeen (se on). Sitten sanot, että sun mielestäsi teidän seksielämä ei vaan oo tasapainoinen. Se, että itse haluaa joka toinen päivä, ja toinen haluaa 4kertaa kk, on tosi iso kuilu. Ja pidemmän päälle se alkaa turhauttaa sua ja vaikuttaa ihan kaikkeen. Ja voisitteko yhdessä miettiä, voisiko sille tehdä jotain, koska se olisi sulle TOSI TÄRKEÄÄ.

Vain, jos häneltä tulee ihan täystyrmäys asiaan niin sano sitten vasta, että et tiedä jaksatko jatkaa näin. Eli älä käytä heti alkuun painostuskeinona, hän vaan menee puolustuskannalle heti. Vaan jos vastaus on että ei, ei, ei, ei. Niin sitten sanot. Koska kyllä jokaisen pitää pystyä miettimään, että tekisi rakastamansa ihmisen eteen kompromissejä. Ja mieluiten jätät asian siihen, sanot että et tiedä miten tätä jaksat, ja sen jälkeen jätät hänet miettimään sanojasi. Menet vaikka lenkille. EI mitään vänkäyksiä tai tappeluita, sillä tavalla hän uskoo että sanoit sanottavasi, olit tosissasi ja nyt on hänen vuoronsa miettiä.
 

Yhteistyössä