Onko kukaan laittanut kerralla lastenvaatteisiin n.200e?

  • Viestiketjun aloittaja OlenkoHullu
  • Ensimmäinen viesti
OlenkoHullu
Tuossa summassa on mukana laadukas toppahaalari, merkkihousuja n. 5kpl ja pitkähihaisia paitoja 5kpl + yksi fleecetakki. "merkkivaatteella" tarkoitan sellaista, josta on kokemusta (tanskalainen merkki), kestävät tosi hyvin ja säilyvät uudenveroisina pitkään. En kehtaa paljastaa miehelle, paljon meni rahaa...
 
4lapsen äiti
Joo, pojalle 12v toppapuku (50e) toppasaappaat (17e) toppahousut (24e). Tytölle toppapuku (40e) paksu huppari/takki (25e) nätti paita (5e) ja puolitoppahousut =) (10e).

Onneksi hurjan isot kassit saatiin kirppikseltä tytölle (kuomat 3e, coretex kengät 4e, hupparit 1-5 e kpl...) mutta ton ikäisille/kokoisille ei kirpultakaan oikein helposti löydy sopivaa. Näillä pienemmille saakin sieltä lähes kaiken (6kk ja toinen 3v)

Silti sitä rahaa menee vaikka peruskamaa ostaa. Onneksi yleensä noin kestää aika kauan, toppiksetkin hyvin pari vuotta ja sitten tietysti ehkä menee vielä pienemmillekin...
 
Keittiönoita
En ole laittanut. Mutta se ei tarkoita, että tuo summa olisi jotenkin järjetön. Meillä vaan exä on yleensä huolehtinut poikansa vaatepuolen. Mutta joulun jälkeen ei taida tuo summa piisatakaan, kun lähden kuopuksen kanssa vaateostoksille. Tarvitaan yksi puku, yksi pikkutakki, suorat housut, pari puseroa, pari kravattia ja kengät.
 
vieras
En ole koskaan ostanut kerralla 200 eurolla. Ostan kyllä laadukkaita kestäviä vaatteita, kunnon talvihaalarit, core-kengät yms., mutta ostan kerralla vain vähän. Asun siis Helsingissä, joten minulla on mahdollisuus juosta lastenvaatekaupoissa useammin.:D
 
Useammankin kerran mut yleensä on sit just toppavaatteet kahdelle muksulle ja muita kausivaatteita. Mä käyn yleensä keväällä ja syksyllä ostamassa samalla kertaa tarvittavia vaatteita kun ei tule joka pikkutarpeen takia lähdettyä ajamaan 70 km vaateostoksille.
 
:LOL: No toihan menee hetkessä. Viime kesän alekierroksella meni vissiin 700e. Ei yhteen kauppaan, mutta muutamaan :)

En tilaa nettikaupoista koskaan mitään muutamalla kympillä, vaan samalla useampi kokonaisuus ja setteinä. Lasku siis on 150-250e välillä yleensä. 200e tulee toppuuteltua itseään.
 

Yhteistyössä