Omituisia ääniä kuultu ympäri maailmaa!

  • Viestiketjun aloittaja hyi
  • Ensimmäinen viesti
Keittiönoita
[QUOTE="vieras";25470298]Pelottavaa, toi ääni kuului meidän olohuoneessa tänään klo 19:36![/QUOTE]
:O Nyt kyllä huolestuisin. Ainakin kannattaa heti huomenissa varata kotiin vähintään 3 viikon survival kit.
 
Keittiönoita
[QUOTE="vieras";25470372]Toivottavasti vihreät miehet tulevat matriarkaalisesta yhteiskunnasta.[/QUOTE]
Ai sulla on joku fetissi päästä alistamaan vihreitä miehiä? ;)
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;25470383:
Ai sulla on joku fetissi päästä alistamaan vihreitä miehiä? ;)
Kuka ei nauttisi jumalattarena olosta, kuninkaallisia heilutuksia avaruusaluksen ikkunasta, ei kotitöitä, pelkkää reporankana oloa.. ideaalitilanteessa... adromedalaisia ylistyslauluja.
 
Keittiönoita
[QUOTE="vieras";25470409]Kuka ei nauttisi jumalattarena olosta, kuninkaallisia heilutuksia avaruusaluksen ikkunasta, ei kotitöitä, pelkkää reporankana oloa.. ideaalitilanteessa... adromedalaisia ylistyslauluja.[/QUOTE]
Ja nuoria vihreitä miehiä tarjoilemassa vähissä pukeissa pangalaktisia kurlauspommeja? Hmm...mikä ettei... :p
 
"vieras"
viisaiden tekemä! Hei me osataan! Periaatteessa ketuilette niille jotka on häpiköissään uusista asioista! Ei päätä eikä häntää tällä ketjulla. Monta kertaa kun laitatte "meitä naurattaa" ketjun ja tykkäätte jokaisesta kommentista niin siitä menee maku? Hei me viisaat ja viellä viisaammat! en muuten ois kommentoinu mutta jotain älliä teillekkin!
 
[QUOTE="vieras";25470422]Lisää olisit saanut tiivistetyssä muodossa anatomisesta nahkahanasta![/QUOTE]

on tapana olla viskomatta kiukaalle muuta kun vettä sieltä oraksen hanasta.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";25470443]viisaiden tekemä! Hei me osataan! Periaatteessa ketuilette niille jotka on häpiköissään uusista asioista! Ei päätä eikä häntää tällä ketjulla. Monta kertaa kun laitatte "meitä naurattaa" ketjun ja tykkäätte jokaisesta kommentista niin siitä menee maku? Hei me viisaat ja viellä viisaammat! en muuten ois kommentoinu mutta jotain älliä teillekkin![/QUOTE]

Itse olisin oikeastikin innoissani jos kongia käyttävät munkit olisivat vihreitä miehiä andromedalta ja vielä matriarkaalisesta kultuurista ja olisivat vailla kypsempää naiskauneutta. Oikeesti!
 
tattis
sitä paitsi. Eikö olisi ihan kamalan epäreilua, jos maailmanloppu tulee juuri meidän elinaikana. Kuvitelkaa miten mahdotonta se voisi olla!? Miksi juuri nyt?!
Teollisesta vallankumouksesta, teknologian kehittymisestä, ja ennenkaikkea massamedian, eli massojen mieltenhallinnan kehityksessä ollaan saavutettu piste, jossa koko (länsi)maailma on täydellisesti orjuutettavissa. Siksi. Etkö tota oo tajunnut?
 

Yhteistyössä