No sitten mä saan tästä oikeen enempikin keskustelua, kun teillä kerran on jo niin pitkä historia
Syy oletukselleni löytyy siitä, että en tunne ketään, jonka liitto olisi jatkuvasti paranemaan päin vuosienkin jälkeen. Ennemminkin se nimenomaan hiipuu ja tilalle tulee tottuminen, tylsyys, rutiini. Suhteessa ei olla enää onnellisia vaan siinä ollaan, koska siinä "kuuluu" olla, tai kun siinä on helppo olla. Yksinäisyys pelottaa jne. Olen seurannut useampaa eroa vierestä ja se kulkee ihan saman kaavan mukaan ennen kuin se lopulta siis johtaa siihen eroon.
En tunne ketään, joka 5v jälkeen hehkuttaa sitä, miten ihana kumppani hänellä on. Kyllä ne hehkutukset on loppuneet jo siellä suhteen alkumetreillä. Toki joissakin pareissa se toinen osapuoli jaksaa hehkuttaa (hyvänä esimerkkinä siskoni) sitä, miten kiva, ihana, komea jne se toinen on, mutta se toinen ei ole sanonut kauniiksi enää kahteen vuoteen vaikka ennen sanoi. Tämän parin kohdalla mies oli viikon reissuhommissa ja kotiinpaluun jälkeen meni 5min, kun nainen oli täysin kypsä mieheen ja ilmoitti, että mies saa halutessaan lähteä ihan samantien uudelle työkaikalle viikoksi...eli 5 min kohtaaminen oli ihan riittävä...sitten tuli mitta täyteen.
Miten ihmeessä te voitte aina kestää toisianne? Enkä tarkoita ettei pikkuriitoja olisi, sillä niitä nyt on varmaan myös niillä täydellisillä pareilla. Ennemminkin tarkoitan sitä, että ettekö koskaan kaipaa omaa elämää. Siis ihan ikiomaa, ilman että siinä on se toinen määräämässä, puuttumassa tai vähintäänkin vaikuttamassa lähes joka asiaan? Ettekö te ole eri mieltä?
Miten erottaa pitkässä suhteessa rakkaus ja tottuminen? Mistä tiedät että se on rakkautta, eikä nimenomaan tottumista?