Nordea-pankista

  • Viestiketjun aloittaja epätoivo iskee
  • Ensimmäinen viesti
epätoivo iskee
Onko muilla ollut ongelmia nyt nordea-pankin tilitapahtumien ym. maksujen kirjautumisen kanssa??Palvelunumerossa on toosi pitkät jonot,ei pääse läpi..Itsellä piti olla maksupäivä tänään, rahoja ei kuitenkaan näy tilillä
 
epätoivo iskee
Alkuperäinen kirjoittaja tyytyväinen:
Mulla on nordea toiminut aina loistavasti.
Miehellä OP:ssa tili ja siellä on jatkuvasti jotain hämminkiä.



Minullakin aina ennen,mutta nyt TÖKKII PAHASTI!!Lapsiperheellä kiva tilanne kun molemmilla rahat Nordeassa!!Lapsella vaipat kohta loppu..!!Rahoja ei saa ulos!Tarjoavat siellä konttoreissa kuulema LAINAA!!Törkeetä!ottaisinko vielä lainaa omaa rahaani vastaan??

Kyllä nyt vaihtui pankki!!
 
vierailija
Taas Nordea hidastelee. Mobiilisoveluksessa tilitietojen katselu, yms todella hidasta (lataa, lataa, lataa.. jopa 3 minuuttia).
Nordean mukaan vika vain kirjautumisessa. Selvää ongelman peittelyä.
Toimii jo osittain. Sain ongelman takia tehdä selvityksen yhden nettilaskun takia. Ehkä se oli kohtalon johdatusta. Matkalla kotiin sattui monta hauskaa sattumusta. Kotinurkalla minut pysäytti kaksi naista, ja meillä oli hyvin mielenkiintoinen rupattelutuokio. Muistelin heille edesmennyttä henkilöa, jonka nimi ei soittanut heidän kelloja. Niin se on, että ikää karttuu, ja vanhojen asioiden muistelu on turhaa. Elämme digiorjina tunnuslukujemme varassa, ja tuijotamme pyörivää pankkimme latauskiekkoa. Sisareni aikoinaan sanoi, että pääni yläpuolella on pyhimyskiekko kuin tv-sarjan Paul Templellä. Ehkä ihonalainen siru sekoittaa tulevaisuudessa asiamme lopullisesti. Oi aikoja kun seisoin sen aikaisen pankin jonossa ja käytin ostoksiin shekkivihkoa. Elämäni oli silloin tietokonevapaata ja elämisen arvoista.
 
vierailija
Toimii jo osittain. Sain ongelman takia tehdä selvityksen yhden nettilaskun takia. Ehkä se oli kohtalon johdatusta. Matkalla kotiin sattui monta hauskaa sattumusta. Kotinurkalla minut pysäytti kaksi naista, ja meillä oli hyvin mielenkiintoinen rupattelutuokio. Muistelin heille edesmennyttä henkilöa, jonka nimi ei soittanut heidän kelloja. Niin se on, että ikää karttuu, ja vanhojen asioiden muistelu on turhaa. Elämme digiorjina tunnuslukujemme varassa, ja tuijotamme pyörivää pankkimme latauskiekkoa. Sisareni aikoinaan sanoi, että pääni yläpuolella on pyhimyskiekko kuin tv-sarja Pyhimys Simon Templarilla. Ehkä ihonalainen siru sekoittaa tulevaisuudessa asiamme lopullisesti. Oi aikoja kun seisoin sen aikaisen pankin jonossa ja käytin ostoksiin shekkivihkoa. Elämäni oli silloin tietokonevapaata ja elämisen arvoista.
nimioikaisu
 
vierailija
Ei kohtalo mitään johdata. Se on se lopputulema/etappi
Viimeksi lukemassani kirjassa väitetään, että tähdet ohjaavat kohtaloamme.
Eilinen päivä oli merkillinen. Selvitin asioita ja sitten ajauduin keskustelemaan kotikadullani syntyjä syviä tuntemattoman naisparivaljakon kanssa. Illalla luin hyvinvointilehteä ja sain siitä muutaman hyvän vinkin lempeään elämänasenteeseen. Saksin jutusta yhden kappaleen talteen päiväkirjaani.
Paljon puhutaan sattumista. Jokainen uskokoon mihin haluaa.
Minä en usko digitekniikan kaikkivoipaisuuteen. Ei elämää hallita menemällä nettiin hakemaan kaikki paras mahdollinen ruksimalla oikeat ruudut valikoista. Luotan siihen, että elämä kantaa, ja tuo eteeni sen mitä tarvitsen.
Eilen kerroin kadulla kohtaamilleni naisille tarinan kirkkoreissusta viime vuosituhannella. Kristillisen puolueen perustaja Rauni Westerholm siunasi minut kirkon tilaisuudessa. Merkillinen tapaus, josta en muista enää paljoakaan. Ehkä hänen vaimo oli kertonut minusta aiemmin. Hyvin erikoinen varjelus on johdattanut elämääni näihin päiviin asti. Elämä on kuin tämän aamuinen sumu. Lennot ohjataan sumun takia turvallisemmalle reitille. Sitten sumu hälvenee ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Elämä ei huijannutkaan minua kuten väitin aikoinaan Al-Anon vertaisryhmässäni, jonka perustimme kotikulmillemme ulkomaalaistaustaisen naisen kanssa.
Seuraavaksi kuuntelen Yle areenalta Aamuhartauden ja downshiftaan entisestään. Elämässäni on vielä paljon turhaa karsittavaa mukaan lukien tämä joutava löpinä tällä palstalla.
 

Yhteistyössä