Noniin. Satu-uskovaiset voivat nyt vihdoin unohtaa Tomu-Aatamin ja Kylkiluu-Eevan. Herätkäähän, nyt on tieteen puheenvuoro!

En ole uskovainen mutta ei nämä todista mitään. Jos Jumala todella on olemassa niin oishan se voinut luoda maailman 6000 vuotta sitten ja samalla sille rikkaan historian. Tuollainen olento joka voi luoda maailmoja tyhjästä tuskin on rajoitettu meidän lineaariseen aikakäsitykseen.
En minäkään ole mutta kyllähän sinä olet kuullut vaikkapa dinosauruksista, jotka elivät jopa muutamia satoja miljoonia vuosia sitten. Siinä mielessä tuo 6.000 vuotta on naurettava väite monien uskovaisten suusta.

Wikipedia: Dinosaurukset eli hirmuliskot (Dinosauria) olivat mesotsooisella maailmankaudella elänyt hyvin menestyksekäs eläinryhmä. Ensimmäiset dinosaurukset kehittyivät triaskaudella noin 230 miljoonaa vuotta sitten, mutta niiden valtakausi alkoi vasta triaskauden joukkotuhon jälkeen, ja ne hallitsivat maapalloa jurakauden ja liitukauden ajan.

Dinosaurukset kuolivat äkillisesti sukupuuttoon liitukauden joukkosukupuutossa noin 65 miljoonaa vuotta sitten. Joukkotuhon syynä on pidetty maahan iskeytynyttä asteroidia sekä tulivuorenpurkauksia. Joukkotuhosta selvisivät vain dinosauruksista polveutuvat linnut, joita on alettu viime vuosikymmeninä kutsua dinosauruksiksi, kun niiden samankaltaisuus on selvinnyt aiempaa paremmin.
 

Yhteistyössä