Noniin. Satu-uskovaiset voivat nyt vihdoin unohtaa Tomu-Aatamin ja Kylkiluu-Eevan. Herätkäähän, nyt on tieteen puheenvuoro!

Miksköhän jengi yhä uskoo?

Miksi halutaan ikuinen elämä ihan hiton turhanpäiväisissä ja tylsissä puitteissa?

Vai elääkö jengi sit kuitenkin niin itsekkäästi että ilman armoa pelko siitä että joutuu vastaamaan synneistään on liian suuri?
 
  • Tykkää
Reactions: Latimeria
Entäs ne koronarokotteisiin liittyvät tutkimustulokset? Ja mitä tiede kertoo avaruudesta, onko se ääretön?
No eihän niitä tarvitse enempää tutkia kun ollaan jo nähty että eivät ne rokotteet toimi. Eli roskiin vaan 👍

En nyt ehdi kysymään tieteeltä itseltään, mutta voin vakuuttaa, että kyllä se on ääretön. Seinää ei voi olla koska se laajenee ihan kokoajan äärettömään tyhjyyteen +14 miljardia vuotta Big Bangin jälkeen.
 
Miksköhän jengi yhä uskoo?

Miksi halutaan ikuinen elämä ihan hiton turhanpäiväisissä ja tylsissä puitteissa?

Vai elääkö jengi sit kuitenkin niin itsekkäästi että ilman armoa pelko siitä että joutuu vastaamaan synneistään on liian suuri?
Ensinnäkin jengi uskoo tuuban, koska pikkulapsesta alkaen on opetettu = pakotettu uskomaan johonkin näkymättömään taivaan ykään, joka vahtii sinua kokoajan ja rankaisee helvettiin joutumisella, jos teet väärin.

Mutta ainakin krisset on olleet niin juonia, että illalla rukoillaan, pyydetään anteeksi päivän pervoiluja, rikoksia ym, ja ”saadaan” kaikki taas kerran anteeksi. Ja huomenna taas rötöstelemään puhtain paperein. Kieltämättä hyvin junailtua itsepetosta. Eräänlainen ikiliikkuja tuokin metodi 🤣
 
Tähän pieni poikkeus. Echo tuntuu hämmästyttävän tarkasti tuntevan oman esiäitinsä, ensimmäisen Echon eli Kazakhstanin karvarintapaviaanin. Ehkä hän on saanut asiaa koskevan ilmestyksen tai enneunen. ;)

Onneksi evoluutio on vienyt Echoa ja muitakin kazakhstanilaisia oikeaan suuntaan. Kuvassa Aya Shalkar. Echoa viehättänee yhdistelmä aasialaiset piirteet + siniharmaat silmät.

Voi kun kuva on rajattu liian ylös, mutta tästä näkee että upea Aya on myös muodollisesti erittäin pätevä 😍😘

 
vierailija
älkää höpöttäkö. se tiedekkään ei ole pystynyt vielä todistamaa, että onko jumalaa, jeesusta mitä nyt lie olemassa vai ei ja onko taivasta tai onko elämää kuoleman jälkeen.
Älä sinä höpötä. Ei tiedemiesten tehtävä ole todistaa olematonta olemattomaksi vaan kyllä se on uskovaisten tehtävä todista väitteensä satuolennostaan. Mutta eiväthän he ole siihen pystyneet vieläkään 2.000 v:n aikana.

Älykkäät ihmiset osaavat vetää siitä oikeat johtopäätökset.
 
vierailija
En ole uskovainen mutta ei nämä todista mitään. Jos Jumala todella on olemassa niin oishan se voinut luoda maailman 6000 vuotta sitten ja samalla sille rikkaan historian. Tuollainen olento joka voi luoda maailmoja tyhjästä tuskin on rajoitettu meidän lineaariseen aikakäsitykseen.
Siinä vesirajassa on kasvanut Liejuryömiäisiä ja elävät yhä monin paikoin
 

Yhteistyössä