Muumi kakku??!!

Otetaan vastaan vinkkejä muumikakun tekoon :wave:
Poika täyttää 2-vuotta ja täysi muumi fani eli aattelin semmosen yrittää väsätä...lähinnä mietityttää se muoto et miten saisin tehtyä :p :whistle:
ja muitakin tarjoilu vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan,mielellään helppoja ohjeita kun ei töiden lomassa tunnu tuota aikaa hirveästi olevan.. :wave:
 
sellaisia muottejakin taitaa olla myynissä tavarataloissa,en tosin tie mitä maksaa..mutta ite vois väsätä niin että
teet pellille kakkupohjan ja kun se on valmis ja jäähtynyt taiteilet siitä muumin muotoisen.
jaat vaikka pohjan puoliks niin saa sitten toisen puolen laitettua päälle ja väliin täyte.
(jos ei taiteilu onnistu niin etsi vaikka jostain lehdestä tai netistä tulostat muumin kuvan ja sen mukaan sitten väsäilet)

toivottavasti sait selityksestäni selvää :D
 
juu sain selvää :D
Pitänee vaan yrittää,eihän se nyt niin tarkkaa ole,kuhan poika tajuaa että muumihan se niin eiköhän se riitä :D ja pitää käydä tänään kaupassa ihan katsomassa onko siellä muotteja..
mutta kiitos sinulle :flower:
 
Voisit tehdä myös sellaisen "muumimaailman" kakun päälle.

Ostaisit tai nappaisit lapsen leluista sellaisia muovisia muumihahmoja tavallisen kermakakun pinnalle. Sitten siihen ympärille karkkikukkia (lakritseja ym., irtokarkkilaatikoista löytyy) ja vaikka tikkareista puita pystyyn. Siitä pienikin lapsi hahmottaa varmasti teeman helpommin. Eikä syödessäkään tule niin suru, kun se muumi ei kerralla katoa parempiin suihin vaan ihan viimeisillekin vieraille käy vielä idea selväksi :D
 
mammamamu
Itse tein kummitytölle aikoinaan Teletappi-kakun näin: kääretorttu pohjia useampi (vieraita paljon, joten kakun piti olla ISO) ja normi täyttäminen. Päälle tein marsipaanista Pain. Itselläni kun ei ole mitään muotoilemisen taitoja, niin suurensin kopioimalla kuvaa ja leikkasin mallin, minkä sitten kaulitun marsipaanin päälle asettelin ja veistelin. (JÖSSES, MIKÄ SANAJÄRJESTYS :LOL: )

Muumikakun tekisin ehkäpä niin, että leipoisin kääretorttupohjia, suurentaisin Muumin kuvan ja leikkaisin kakkupohjat jo valmiiksi muotoon. Kerroksia esim. kolme ja täyttäminen. Päälle vaan kermavaahtoa ja sitten esim. lakunauhalla yksityiskohtia. Olipa kiva muuten miettiä, taidanpa toteuttaa itekin ;)
 

Yhteistyössä