Miten usein ostatte vaatteita?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ja millaisia ne on? Kilttimies vaimoineen on ostanut vaatteita lähinnä satunnaisesti. Viimeksi oli ne vaimon "työvaatteet" ja sitä ennen haalareita ja hanskoja kotitöihin. Sitä ennen ostettiin isompi erä lähinnä paitoja, takkeja, kenkiä ja housuja kun muutettiin yhteen yli kaksi vuotta sitten. Sitten meillä on nykyään itse ommeltuja ja neulottuja paitoja.
 
tosi harvoin. en oo sellainen joka kulkee kauppojen vaatepuolen aina läpi ja jotain lähtee mukaan. jos menen vaatepuolelle, niin menen sitten sillä mielelläl, että tarviin jotain. pikkareita yleensä . tänä kesänä oli kesämekot jo siinä kunnossa, että piti ostaa uusia, mutta tilasin ne sitten temulta
 
Mä ostin keväällä mekon ja villapaidan NorthOutdoorilta. Siitä oli silloin juttuakin..

Uudet bikinit ostin alehyllystä pari viikkoa sitten. Ja tilasin Shellpyn nettikirppikseltä "kotimekon".

Työvaatepuolelta pitnee hankkia uusi toppis ku edellinen on enemmän musta kuin huomiokeltainen. -Mut sen kustantaa tietty työnantaja.
 
vierailija
Nyt on tullut ostettua useammin, kun moni vaate on hajonnut, mm. alusvaatteita. Alkukesästä ostin juhlamekon, hellemekon, sukkia, farkkucaprit, 2 teepparia, liivin, kirpparilta farkkuhameen ja 3 paitaa.
Eli ehkä pari kertaa kuukaudessa nyt kesäaikaan. Talvella harvemmin, toivottavasti.
Tykkään luonnonkuiduista ja muuntokuiduista, keinokuituja välttelen. Väriä laidasta laitaan paitsi ei mustaa eikä valkoista. Liian kuuma ei saa olla, en yleensä viihdy paksuissa villapaidoissa paitsi ulkoillessa ilman takkia.
 

Yhteistyössä