Toisesta viestiketjusta tuli mieleen poronkäristyksen teko. Mutta mutta... Mites se tehdään oikeaoppisesti? Vain suola mausteeksi, mutta liemi? Uunissa vai liedellä, keittämällä vai miten?
Liha pitää leikata kohmeisena, niin siitä saa sopivan ohuet siivut. Pataan laitetaan siis tuo itse liha, possun silavaa, vettä vähän, suolaa ja pippuria. Myös olutta voi laittaa lorauksen.Alkuperäinen kirjoittaja Silvia Logo:samalla voisi mulle kertoa miten niitä ohuita siivuja on helpoin tehdä.
Mä kun tyrkkään lihan palana vaan pussiin ... tai teen jauhelihaa ja pullia. Mutta käristystä vois tehdä.
Näinhän se tehdään. "Lihalastut" laitetaan jäisinä paistumaan ja maustetaan suolalla ja pippurilla. Pernamussia kaveriksi.Alkuperäinen kirjoittaja Tipsu:No minä ainakin teen niin et vuolen puukolla jäisestä lihasta irti siivuja ja paistan ne kunnon voissa pannulla
Näin!Alkuperäinen kirjoittaja Tallu -:Liha pitää leikata kohmeisena, niin siitä saa sopivan ohuet siivut. Pataan laitetaan siis tuo itse liha, possun silavaa, vettä vähän, suolaa ja pippuria. Myös olutta voi laittaa lorauksen.Alkuperäinen kirjoittaja Silvia Logo:samalla voisi mulle kertoa miten niitä ohuita siivuja on helpoin tehdä.
Mä kun tyrkkään lihan palana vaan pussiin ... tai teen jauhelihaa ja pullia. Mutta käristystä vois tehdä.