Mitä teen

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Moi, täällä 19-vuotias tyttö joka on epätoivoisesti ihastunut 30-vuotiaaseen mieheen. Hänkin vaikuttaa kiinnostuneelta mutta mitään muuta ku tuttavallisia halauksia ja pieniä hipaisuja ei oo tapahtunut. Mitä mieltä? Onko väärin ja täysin moraalitonta ja mahdoton suhde?
 
vierailija
Eihän teillä vielä edes ole suhdetta? Ihastuminen on vasta alku, aika näyttää kehkeytyykö ihastus pidemmälle. Ihastuminen ja rakastuminen ovat normaaleja ilmiöitä, ilman niitä ihmiskunta kuolisi sukupuuttoon!
 
vierailija
Minkälainen sinulla on ollut tytär-isäsuhde? Oletko miettinyt miksi tämä mies miellyttää sinua. Onko hän tyypiltään, ulkonäöltään.... kuin isäsi?
Suhde isään on aina ollut hyvä, siitä ei ole kyse :) olemme tämän miehen kanssa aina törmänneet sattumalta ja vilkuilleet toisiamme jo pitkään. Ei muistuta isääni, enkä aluksi edes ajatellut hänen olevan jo 30.
 
vierailija
Jos joku vastais sulle, et täysin moraaliton ja mahdoton suhde, ikäero ihan kauheen iso ja se mies repsahtaa ennenkuin oot ite viiskytä niin mihin se vaikuttais?
Tee itsellesi palvelus äläkä kysy muilta, kestä sun pitää tykätä.
 
vierailija
Olette molemmat täysi-ikäisiä, ei mitään ongelmaa.
Itsellä on käynyt niin, että 25 v, olin pitkäaik. suhteessa 10 v. vanhemman miehen kanssa.
Ja nyt ikääntyneenä naisena 10 v. nuoremman. kanssa avioliitossa.
Joten näissä ikäasioissa on aina puolensa, joistakin suhteista oppii ja toisissa ollaan opettajina, Tosin voi käydä niinkin, että tämä nuorempi osapuoli on ollut aktiivisempi ja päätyy opettajan rooliin vanhemmalle puoliskolle eli minulle.
 

Yhteistyössä