Mitä mieltä Wille Rydmanista?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Eipä mene iltalehden sivu läpi, onpa jälleen ihmeellistä.

Löytyy Iltalehti

Perussuomalaiset nostivat Wille Rydmanin ministeriksi poliisitutkinnan savuverhon suojissa. Nyt hänen asemaansa on aika arvioida uudestaan, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Jarno Liski.
Tänään klo 14:26
 
vierailija
Kokoomuslainen..

"Apulaispormestari Sasia epäillään seksuaalisesta ahdistelusta ja alkoholirikoksesta. Epäillyistä rikoksista on esitutkinta käynnissä Sisä-Suomen poliisissa.
– Olen syytön mediassa esitettyihin väitteisiin, Sasi itse kommentoi.
Rikoskomisario Tommi Juvonen vahvisti Ylelle viime viikolla, että poliisi tutkii epäiltyä seksuaalista ahdistelua ja alkoholirikosta 15.–16. joulukuuta 2023 Tampereella. Samaan kokonaisuuteen liittyen poliisi tutkii kunnianloukkausta. Poliisi ei ole kommentoinut nimiä tai ketä epäilyt koskevat.
Alkoholirikokseen voi syyllistyä esimerkiksi välittämällä alkoholijuomia alaikäiselle tai salakuljettamalla maahan viinaa."

 
vierailija
Orpo..

"PÄÄMINISTERI Petteri Orpon (kok) mukaan elinkeinoministeri Wille Rydman (ps) ei voisi toimia hallituksessa kokoomuksen ministerinä.

”Nämä keskustelut on käyty aikanaan kokoomuksessa ja se päättyi siihen, että hän lähti meiltä”, Orpo totesi.

”Kun perussuomalaiset nimesi hänet ministeriksi viime kesänä, totesin jo silloin kokoomuksen puheenjohtajana, että hän ei olisi meidän ministeriryhmään voinut tulla.

Onko ahdistava käytös nuoria naisia kohtaan siedettävissä, mutta natsiviittausten kohdalla menee raja?
”Ei todellakaan ole siedettävissä minkäännäköinen tuollainen
. Ei todellakaan. Mutta kuten sanoin, tällä keskustelulla on pitkä historia. Hän sai lähteä kokoomuksesta, meidän eduskuntaryhmästämme ensin. Hän ei olisi tullut valituksi meidän ministeriksi.”

HS kysyi asiaa aikaisemmin myös perussuomalaisten puheenjohtajalta, valtiovarainministeri Riikka Purralta. Purralla ei kuitenkaan ollut kommentoitavaa Rydmanin asemaan valtioneuvostossa tai perussuomalaisten eduskuntaryhmässä.”


 
vierailija
Ei varmaan saisikaan. Hänen kaltaisiaan on tälläkin palstalla.

Blickistä en tiedä muuta kuin että hän on onnellisesti parisuhteessa nykyään ja äiti.
Ehkä oli vain nuoruuden hairahdus retkahtaa tuohon jäbään. Onneksi minä en sotkeentunut nuorena sekoihin. Yksi kokoomuksen tyyppi kyllä teki sellaisen tempun, jota varmasti katuu koko ikänsä.
Se tapaus oli draama, jota ei ole tässä maassa aiemmin koettu ja tuskin toistuukaan. Silloinen poikaystäväni meni tiedosta suunniltaan, ja minulla kesti kauan toipua kaaoksesta.
Herran pieksut mitä sonneja kokoomus aina hyysaa. Ei niistä pässeistä ole maan asioita hoitamaan. Orpo haloo! Lue tätä palstaa!
 
vierailija
Muistutuksena, että Helsingin kaupunginvaltuustossa tehtiin vuonna 2018 aloite seksuaalisen häirinnän estämiseksi. Rydman oli ainoa, joka äänesti vastaan.

Eipä yllätä Rydmanin mielipide tähän asiaa, Rydmanin mielestä täll. toiminta on hyväksyttävää ja ilmeisesti jopa suotavaa toimintaa.

Mies pysyy suoraselkäisenä samalla linjalla, nostettava hattua mielipiteen ilmaisemisesta avoimesti ja julkisesti.
 
vierailija
Katos löytyy aina näitä lapsien/teinien ahdistelijoiden puolustajia, niin kuin tässä ketjussakin on useampiakin rekisteröityjä profiileja Rydmanin puolustajia. Oikeita faktan tarkistajia parhaimmillaan.

Oletko itse kenties samanlainen lapsien ahdistelija.
Tämä on persupervo palsta kuten olet ehkä jo huomannut. Vauva av:llä Ryde saa kylmää kyytiä. Ulkomailla Ryde olisi potkittu jo aikoja sitten ministerin hommista.
Suomessa käen poikana oleminen on maan tapa. Hyssyttely, hyysääminen on jalo ihanne. Eipä ihme, että tällä palstalla fanitetaan Donaldia eli donitsia. Ukolla suu on aina pyöreä kuin donitsi. Ällön makea leivos, josta tulee ähky.
 
vierailija
Kelpasi Rydman kuitenkin ministeriksi Orpon hallitukseen.
Orpon perustelut asiaan.

ORPO perusteli Rydmanin ministeriyttä sillä, ettei hänellä pääministerinä ole sananvaltaa perussuomalaisten ministerivalintoihin.

”Suomessa on ollut pitkä perinne, josta ei ole poikettu, että jokainen ministeriryhmä valitsee itse omat ministerinsä. Pääministerinä katson sitä, miten hän [Rydman] on toiminut ministerin tehtävässä ja siinä ei ole ollut moitetta”, Orpo arvioi.

Orpon mukaan ministeri Vilhelm Junnilan ero viime kesänä oli eri asia, koska se oli silloin perussuomalaisten oma päätös. Junnilan eron taustalla olivat hänen menneisyydestään esiin nousseet tiedot, kuten osallistuminen äärioikeistolaisen järjestön tilaisuuteen ja natsiviittauksilla vitsailu sosiaalisessa mediassa.
 
vierailija
Poliisi tutki ja mitään syytettä ei nostettu. Asia on loppuunkäsitelty. Wille on varmasti ottanut opikseen ja pitää turvavälin nuoriin naisiin jatkossa ettei joudu lynkatuksi.
 
vierailija
Itse tykkään uskoa faktoja. Kaikki faktat puhuvat Rydmanin syyttömyyden puolesta. Tarkennuksena siis niin, että kyse ei ole siitä etteikö näyttö olisi ollut riittävää. Ei, vaan näyttöä on ja se kaikki puhuu Rydmanin syyttömyyden puolesta.

Kyseessä on klassinen woke-ajojahti. Rydman on tullut tunnetuksi älykkäänä oikeistokonservatiivisenä poliitikkona. Eli siis puhuu sellaisia mielipiteitä, mitkä ovat juuri vihervasemmiston vastakohtia noin yleisesti. Ajojahti sai tosin virallisesti loppukaneettinsa, kun poliisi nyt jo toiseen kertaan totesi kaiken näytön puhuvan Rydmanin puolesta, eikä häntä vastaan. Toki vihervasemmiston suunnalta ajojahtia koitetaan edelleenkin jatkaa, tosiasioista välittämättä.

Mutta Kokoomus on taas jo vuosien ajan lipunut kohti vihervasemmistoa tai ainakin viherliberaaleja myötäilevää politiikkaa. Tässä hyvin kunnostautuneita ovat Orpo ja Mykkänen. He eivät ole ikinä pitäneet Rydmanista, pikemminkin päin vastoin. Tämä julkinen ajojahti antoi ikään kuin mahdollisuuden päästä Rydmanista eroon. Eli vaikka nyt todisteet näyttävätkin Rydmanin syyttömyyden, Orpo ja Mykkänen eivät halua ottaa häntä takaisin. Tai vähintäänkin viivyttävät päästöstä vaalien kannalta tahallaan liian pitkälle.

Ja on siellä Kokoomuksessa enemmänkin näitä oikeistokonservatiivisen siiven henkilöitä, joista Orpo ja Mykkänen toivoisivat pääsevänsä jossain kohtaa eroon. Esimerkkinä nyt vaikka Atte Kaleva. Kyse ei ole pelkästään siitä, että oikeistokonservatiivisen siiven mielipiteet ärsyttävät, vaan myös valtapelistä. Sillä yhtä lailla Orposta ja Mykkäsestä halutaan eroon siellä toisella laidalla.

Rydman -case on siis viralliselta osaltaan ohi. Jäljelle jäi Rydman-Kokoomus -case, joka nyt päättyi Rydmanin eroamiseen Kokoomuksesta. Ihan oikea ratkaisu häneltä. Kolmas Rydman-case on Rydmanin nostamat kunnianloukkaussyytteet näitä kolmea naista vastaan, jotka ovat hänestä todistetusti valehdelleet ja Helsingin Sanomista, joka on selvästi tarkoituksellisesti valheellisen jutun kirjoittanut. Vahva usko siihen on, että tuomiota kunnianloukkauksesta tulee. Edelleenkin kun todisteita on mustaa valkoisella, kovin vaikea sitä on enää kiistää. Toki neljäs Rydman-case on tämä vasemmiston nettitrollien sonnan heitto. Se nyt ei varmaan lopu koskaan, mutta ainahan maailmaan on ääntä mahtunut. Ja ei se elämän tosiasiat ole ikinä vihervasemmistoa jarruttaneet, kunhan aate on oikea.
pervo puolustaa tietysti kaltaistaan pervoa 😤
 

Yhteistyössä