mitä juustoa Pizzeriat käyttää??

hihi
Alkuperäinen kirjoittaja Helmat korvissa:
Alkuperäinen kirjoittaja ..:
Alkuperäinen kirjoittaja Helmat korvissa:
Alkuperäinen kirjoittaja dreamer78:
no, kai ne muna-allergikot sitten itse osasi kysyä...

itsekin teen munapohjan.. tosin se on aika erikoinen: munia, rahkaa, emmentaljuustoa, psylliumia, soijajauhoa.. (ostin just gluteenitonta jauhoa, että seuraavaksi laitan sitäkin)
Mitä toi on??? Jotain kemiallista tuotetta?? :eek:

Onko hyvää?
Psyllium on intialaisen Plantago ovata -kasvin jauhettuja siemeniä
Ahaa! Kiitos tiedosta. Kuulsti ihan joltain plutoniumilta :ashamed:
Ilmankos se kotiväki lakoaa kun sä alat puhumaan ruuanlaitosta.. *tirsk*

"Äiskä tarttee enää vaan vähän plutoniumia ja sitten tää pitsapohja on valmis"
 
tän mäkin osaan
Alkuperäinen kirjoittaja Pirpiz:
Alkuperäinen kirjoittaja päätön:
makuun vaikuttaa paljon se tomaattikastikeen tekeminen :attn:
No heitähän herkullinen tomaattikastikeohje :)

Nimimerkillä sauvarilla sekasin oregano, mustapippuri, suolaripaus, sokerihippu, valkosipulinkynnet ja tomaattimurska, tomaattipyre ( ja joskus tuore tomaattia )

Mä teen kans näin, paitsi että ensin kuullotan öljyssä sipulit ja sitten perään kaikki noi sun mainitsemat aineet. Kiehautellaan lempeällä lämmöllä kunnes ylimääräiset nesteet on haihtuneet (eli siis jonkin aikaa..) ja sitten lopuksi sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tulee kuulkaa hyvää.

Ja on ihan loistokasta, vaikkei jaksaisi haudutellakaan kauaa. Mutta mitä pitempään keittelee kasaan, sen maukkaampaa tulee.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Pirpiz:
Alkuperäinen kirjoittaja päätön:
makuun vaikuttaa paljon se tomaattikastikeen tekeminen :attn:
No heitähän herkullinen tomaattikastikeohje :)

Nimimerkillä sauvarilla sekasin oregano, mustapippuri, suolaripaus, sokerihippu, valkosipulinkynnet ja tomaattimurska, tomaattipyre ( ja joskus tuore tomaattia )
öljyä kattilan pohjalle niin että peittyy. sekaan reilusti pizzamaustetta, raastettua sipulia, rouhittua mustaapippuria ja valkosipulimurskaa.
hauduttele sipulit pehmeiks ja lisää tölkki paseerattua tomaattia, lisäile chiliketsupia. suolaa ja sokeria maun mukaan. anna kuplia hetki ja jäähdytä ennen käyttöä :p
 
Alkuperäinen kirjoittaja tän mäkin osaan:
Alkuperäinen kirjoittaja Pirpiz:
Alkuperäinen kirjoittaja päätön:
makuun vaikuttaa paljon se tomaattikastikeen tekeminen :attn:
No heitähän herkullinen tomaattikastikeohje :)

Nimimerkillä sauvarilla sekasin oregano, mustapippuri, suolaripaus, sokerihippu, valkosipulinkynnet ja tomaattimurska, tomaattipyre ( ja joskus tuore tomaattia )

Mä teen kans näin, paitsi että ensin kuullotan öljyssä sipulit ja sitten perään kaikki noi sun mainitsemat aineet. Kiehautellaan lempeällä lämmöllä kunnes ylimääräiset nesteet on haihtuneet (eli siis jonkin aikaa..) ja sitten lopuksi sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tulee kuulkaa hyvää.

Ja on ihan loistokasta, vaikkei jaksaisi haudutellakaan kauaa. Mutta mitä pitempään keittelee kasaan, sen maukkaampaa tulee.
Mää teen suoraan jauhelihakastikkeen noin mitä sää ton tomaattikastikkeen (ensin jauhelihan paisto, sipulit...) Useimmiten siitä jauhelihakastikkeen lopusta tuleeki pitsaa :D
 
Alkuperäinen kirjoittaja päätön:
Alkuperäinen kirjoittaja Pirpiz:
Alkuperäinen kirjoittaja päätön:
makuun vaikuttaa paljon se tomaattikastikeen tekeminen :attn:
No heitähän herkullinen tomaattikastikeohje :)

Nimimerkillä sauvarilla sekasin oregano, mustapippuri, suolaripaus, sokerihippu, valkosipulinkynnet ja tomaattimurska, tomaattipyre ( ja joskus tuore tomaattia )
öljyä kattilan pohjalle niin että peittyy. sekaan reilusti pizzamaustetta, raastettua sipulia, rouhittua mustaapippuria ja valkosipulimurskaa.
hauduttele sipulit pehmeiks ja lisää tölkki paseerattua tomaattia, lisäile chiliketsupia. suolaa ja sokeria maun mukaan. anna kuplia hetki ja jäähdytä ennen käyttöä :p
Nice :p
 
Alkuperäinen kirjoittaja fjonga:
Alkuperäinen kirjoittaja Mamma italiana:
alkuperàinen pizzajuusto on mozzarella, italiassa sità kàytetààn, suomessa aika usein jotain aivan muuta
ni mut jos on tottunu suomen känkkylöiden edamiin, on vaikea kuvitella et rakastuu ensipurasulla mozzarellaan.
ja alkuperänen pizza on viikon jämät taikinan päälle ja juustoo sekaan :p
 
Mamma italiana
Alkuperäinen kirjoittaja fjonga:
Alkuperäinen kirjoittaja Mamma italiana:
alkuperàinen pizzajuusto on mozzarella, italiassa sità kàytetààn, suomessa aika usein jotain aivan muuta
ni mut jos on tottunu suomen känkkylöiden edamiin, on vaikea kuvitella et rakastuu ensipurasulla mozzarellaan.
mà teen muuten kotona aika usein semmosen mixin jossa hieman myòs tuota emmentalia mukana. mutta mozzarella sopii kyllà pizzaan 8mieto maku sekin)
 
a
Alkuperäinen kirjoittaja fjonga:
Alkuperäinen kirjoittaja Mamma italiana:
alkuperàinen pizzajuusto on mozzarella, italiassa sità kàytetààn, suomessa aika usein jotain aivan muuta
ni mut jos on tottunu suomen känkkylöiden edamiin, on vaikea kuvitella et rakastuu ensipurasulla mozzarellaan.
Mun mielestä suomalainen pitsa on ihan parasta. monessa maassa ulkomailla on tullu syötyä pitsaa, mut ei vedä vertoja näille suomen turkkilaisten pöyräyttämille lätyille. :)
 
Mamma italiana
Alkuperäinen kirjoittaja päätön:
Alkuperäinen kirjoittaja fjonga:
Alkuperäinen kirjoittaja Mamma italiana:
alkuperàinen pizzajuusto on mozzarella, italiassa sità kàytetààn, suomessa aika usein jotain aivan muuta
ni mut jos on tottunu suomen känkkylöiden edamiin, on vaikea kuvitella et rakastuu ensipurasulla mozzarellaan.
ja alkuperänen pizza on viikon jämät taikinan päälle ja juustoo sekaan :p
huiiiiiii
 
Mamma italiana
Alkuperäinen kirjoittaja a:
Alkuperäinen kirjoittaja fjonga:
Alkuperäinen kirjoittaja Mamma italiana:
alkuperàinen pizzajuusto on mozzarella, italiassa sità kàytetààn, suomessa aika usein jotain aivan muuta
ni mut jos on tottunu suomen känkkylöiden edamiin, on vaikea kuvitella et rakastuu ensipurasulla mozzarellaan.
Mun mielestä suomalainen pitsa on ihan parasta. monessa maassa ulkomailla on tullu syötyä pitsaa, mut ei vedä vertoja näille suomen turkkilaisten pöyräyttämille lätyille. :)
joo ja italialisista sauna italiassa on parempi kun ei kukaan làiski vettà kiukaalle, hih
 
Alkuperäinen kirjoittaja Nalkuttava Talonmies:
Alkuperäinen kirjoittaja fjonga:
Alkuperäinen kirjoittaja Mamma italiana:
alkuperàinen pizzajuusto on mozzarella, italiassa sità kàytetààn, suomessa aika usein jotain aivan muuta
ni mut jos on tottunu suomen känkkylöiden edamiin, on vaikea kuvitella et rakastuu ensipurasulla mozzarellaan.
Kokeile :) Vai onko tämä kokemuksen syvällä rinta-äänellä todettu jo?
siis ei oo, se oli vaan toteamus et voi olla useimmalle suomalaiselle shokkimakuelämys. itse en oo kokeillu mut mulla ei oo mitään sitä vastaan jos joskus kokeilenkin :D mozzarellaa oon salaatissa syöny eikä se siinä ollu hyvää...
 
Alkuperäinen kirjoittaja fjonga:
Alkuperäinen kirjoittaja Nalkuttava Talonmies:
Alkuperäinen kirjoittaja fjonga:
Alkuperäinen kirjoittaja Mamma italiana:
alkuperàinen pizzajuusto on mozzarella, italiassa sità kàytetààn, suomessa aika usein jotain aivan muuta
ni mut jos on tottunu suomen känkkylöiden edamiin, on vaikea kuvitella et rakastuu ensipurasulla mozzarellaan.
Kokeile :) Vai onko tämä kokemuksen syvällä rinta-äänellä todettu jo?
siis ei oo, se oli vaan toteamus et voi olla useimmalle suomalaiselle shokkimakuelämys. itse en oo kokeillu mut mulla ei oo mitään sitä vastaan jos joskus kokeilenkin :D mozzarellaa oon salaatissa syöny eikä se siinä ollu hyvää...
mahtaisinkohan mä sit ees tykätä siitä, ku oon tottunut näihin suomalaisiin lärpäkkeisiin??!?!
 
Mamma italiana
Alkuperäinen kirjoittaja dreamer78:
Alkuperäinen kirjoittaja fjonga:
Alkuperäinen kirjoittaja Nalkuttava Talonmies:
Alkuperäinen kirjoittaja fjonga:
Alkuperäinen kirjoittaja Mamma italiana:
alkuperàinen pizzajuusto on mozzarella, italiassa sità kàytetààn, suomessa aika usein jotain aivan muuta
ni mut jos on tottunu suomen känkkylöiden edamiin, on vaikea kuvitella et rakastuu ensipurasulla mozzarellaan.
Kokeile :) Vai onko tämä kokemuksen syvällä rinta-äänellä todettu jo?
siis ei oo, se oli vaan toteamus et voi olla useimmalle suomalaiselle shokkimakuelämys. itse en oo kokeillu mut mulla ei oo mitään sitä vastaan jos joskus kokeilenkin :D mozzarellaa oon salaatissa syöny eikä se siinä ollu hyvää...
mahtaisinkohan mä sit ees tykätä siitä, ku oon tottunut näihin suomalaisiin lärpäkkeisiin??!?!
erittàin mieto juusto tuo on. ja jos jotain juustoja osaa syòdà , oppii kyllà arvostamaan muitakin (italiaan muuttaessa en maistanut vielà mitààn juustoa ja nyt...!!!! )
 
Huom
Alkuperäinen kirjoittaja fjonga:
Alkuperäinen kirjoittaja Nalkuttava Talonmies:
Alkuperäinen kirjoittaja fjonga:
Alkuperäinen kirjoittaja Mamma italiana:
alkuperàinen pizzajuusto on mozzarella, italiassa sità kàytetààn, suomessa aika usein jotain aivan muuta
ni mut jos on tottunu suomen känkkylöiden edamiin, on vaikea kuvitella et rakastuu ensipurasulla mozzarellaan.
Kokeile :) Vai onko tämä kokemuksen syvällä rinta-äänellä todettu jo?
siis ei oo, se oli vaan toteamus et voi olla useimmalle suomalaiselle shokkimakuelämys. itse en oo kokeillu mut mulla ei oo mitään sitä vastaan jos joskus kokeilenkin :D mozzarellaa oon salaatissa syöny eikä se siinä ollu hyvää...
Se on erilaista mozzarellaa, mitä pizzan päälle laitetaan. Tavallisen juuston oloista.
 
Alkuperäinen kirjoittaja dreamer78:
mahtaisinkohan mä sit ees tykätä siitä, ku oon tottunut näihin suomalaisiin lärpäkkeisiin??!?!
kokeile ihmeessä, osta ihan vähän mozzarellaa... saa muuten sellaisina suurina pyöreinä ohuina levyina tai palloina.
en minäkään aurajuustosta tykänny ennenkuin maistoin sitä pizzassa :)
 

Yhteistyössä