mitä juustoa Pizzeriat käyttää??

olis kiva tietää, jotta sais yhtä hyvää pizzaa..

onhan tää omatekemäkin(karppi) ihan hyvää, mutta jotain uutta tarvis saada.

vai mikä niistä pizzoista tekee "melko" hyviä? B)

(en ole pizzerian pizzoja yli 2 vuoteen syönyt PAITSI tiistaina ostin gluteenittoman pizzan ... mikäs se firma ny olikaan... kotipizza varmaan kai)
 
Huom
Alkuperäinen kirjoittaja dreamer78:
^siis OMA KASTIKE.. :LOL:


... okei.. mozzarellaa .. no, ei oo tuttu mulle. täytyypä ostaa seuraavaksi.
Sitä saa melkein mistä vaan kaupasta ihan valmiina raasteena. Nytkin on kaapissa sitä saksalaista versiota, hyvää pizaa sillä tulee.
 
vieras
Kaipa se vaihtelee paikoittain, en tiiä mitä missäkin käyttävät, mutta joissain paikoissa on tosi hyvää ja toisissa taas huonompaa. Tästä ei varmaan ollut apua.:D
 
Alkuperäinen kirjoittaja Helmat korvissa:
Tyhjiä edam-paketteja olen nähnyt yhden pitserian edessä B)

Taitaa salaisuus olla se taikina ja paistolämpötila.
ei kai edamia???! ääh.

mutku se täyte on niiii hyvää.... jätän pohjaa aina syömättä.
mites se paistolämpötila vaikuttaa?
 
Se pohja kai pysyy kimmoisana jne., kun paistavat nopeasti kuumassa uunissa. En tiedä toki, mutta näin arvelen...

Eräs pitseria valittiin taannoin paikkakuntamme parhaaksi ja sieltä kun tilasin pitsan niin keskellä lättyä oli osittain sulanut juuston kantapala :LOL:
Sielläkin siis taisi olla edamia...
 
Huom
Alkuperäinen kirjoittaja dreamer78:
Alkuperäinen kirjoittaja Helmat korvissa:
Tyhjiä edam-paketteja olen nähnyt yhden pitserian edessä B)

Taitaa salaisuus olla se taikina ja paistolämpötila.
ei kai edamia???! ääh.

mutku se täyte on niiii hyvää.... jätän pohjaa aina syömättä.
mites se paistolämpötila vaikuttaa?
Se uuni on oikeasti kuuma, missä pizzat paistetaan. Tulevat nopeasti ja rapea pohja.
Kiviarinauuni on paras, mutta niitä on harvassa pizzeriassa täällä Suomessa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Helmat korvissa:
Tyhjiä edam-paketteja olen nähnyt yhden pitserian edessä B)

Taitaa salaisuus olla se taikina ja paistolämpötila.
edamia kaikissa joissa olen ollut töissä. kastike ei oo sen kummempaa ku vedellä jatkettua tomaattipyrettä jossa jotain mausteita kuten oreganoa tms.
taikina on ihan perus: muna-hiiva-suola-sokeri-öljy-vehnäjauho

ja paisto kiviarinan päällä olikohan 300 asteessa muutama minuutti.
 
Alkuperäinen kirjoittaja fjonga:
Alkuperäinen kirjoittaja Helmat korvissa:
Tyhjiä edam-paketteja olen nähnyt yhden pitserian edessä B)

Taitaa salaisuus olla se taikina ja paistolämpötila.

taikina on ihan perus: muna-hiiva-suola-sokeri-öljy-vehnäjauho

ja paisto kiviarinan päällä olikohan 300 asteessa muutama minuutti.
Mistä saisi munallisen pohjaohjeen? En ole ikinä kokeillut. Pitäisi varmaan, kun noita mun pitsoja ei voi leikata kuin sirkkelillä :ashamed:
 
Alkuperäinen kirjoittaja fjonga:
Alkuperäinen kirjoittaja Helmat korvissa:
Tyhjiä edam-paketteja olen nähnyt yhden pitserian edessä B)

Taitaa salaisuus olla se taikina ja paistolämpötila.
edamia kaikissa joissa olen ollut töissä. kastike ei oo sen kummempaa ku vedellä jatkettua tomaattipyrettä jossa jotain mausteita kuten oreganoa tms.
taikina on ihan perus: muna-hiiva-suola-sokeri-öljy-vehnäjauho

ja paisto kiviarinan päällä olikohan 300 asteessa muutama minuutti.
Toi musta ihan käsittämätön :eek: :eek:

Yhdes paikas missä olin aikanaan töissä alkoi ulkomaalaiset omistajat laittaa munaa( kanan :D ) pizzoihin eikä kertoneet siitä MISSÄÄN. mUSTA AIKA KARUA KUN KUITENKIN MUNA-ALLERGIKKOJA IN
 
no hyi
Alkuperäinen kirjoittaja kipinäinensääri:
Alkuperäinen kirjoittaja no hyi:
Alkuperäinen kirjoittaja kipinäinensääri:
Juu, eiköhän se salaisuus ole kiviarinauuneissa
Suomessa ei kyllä taida olla yhtään kiviarinauunia ravintoloissa...

Sitäpaitsi noi kurdilätyt ei kyllä ole pizzaa nähnytkään
No vastaava kuitenkin.

Tuskin missään kotiuunissa niitä paistaa?
Itseasiassa kotona tulee ihan kohtuullista pizzaa jos käyttää kunnon aineksia ja paistaa pizzan nopeasti 275 asteessa uunin ylätasolla ja ei tuki sitä pizzaa millään kinkku,kebap,aura,jauhis, katkarapu oksennuksella.

 
Alkuperäinen kirjoittaja no hyi:
Alkuperäinen kirjoittaja kipinäinensääri:
Alkuperäinen kirjoittaja no hyi:
Alkuperäinen kirjoittaja kipinäinensääri:
Juu, eiköhän se salaisuus ole kiviarinauuneissa
Suomessa ei kyllä taida olla yhtään kiviarinauunia ravintoloissa...

Sitäpaitsi noi kurdilätyt ei kyllä ole pizzaa nähnytkään
No vastaava kuitenkin.

Tuskin missään kotiuunissa niitä paistaa?
Itseasiassa kotona tulee ihan kohtuullista pizzaa jos käyttää kunnon aineksia ja paistaa pizzan nopeasti 275 asteessa uunin ylätasolla ja ei tuki sitä pizzaa millään kinkku,kebap,aura,jauhis, katkarapu oksennuksella.
Ou, rili =) ?
 
no, kai ne muna-allergikot sitten itse osasi kysyä...

itsekin teen munapohjan.. tosin se on aika erikoinen: munia, rahkaa, emmentaljuustoa, psylliumia, soijajauhoa.. (ostin just gluteenitonta jauhoa, että seuraavaksi laitan sitäkin)

 
no hyi
Alkuperäinen kirjoittaja kipinäinensääri:
Alkuperäinen kirjoittaja no hyi:
Alkuperäinen kirjoittaja kipinäinensääri:
Alkuperäinen kirjoittaja no hyi:
Alkuperäinen kirjoittaja kipinäinensääri:
Juu, eiköhän se salaisuus ole kiviarinauuneissa
Suomessa ei kyllä taida olla yhtään kiviarinauunia ravintoloissa...

Sitäpaitsi noi kurdilätyt ei kyllä ole pizzaa nähnytkään
No vastaava kuitenkin.

Tuskin missään kotiuunissa niitä paistaa?
Itseasiassa kotona tulee ihan kohtuullista pizzaa jos käyttää kunnon aineksia ja paistaa pizzan nopeasti 275 asteessa uunin ylätasolla ja ei tuki sitä pizzaa millään kinkku,kebap,aura,jauhis, katkarapu oksennuksella.
Ou, rili =) ?
yawn

 
Alkuperäinen kirjoittaja dreamer78:
no, kai ne muna-allergikot sitten itse osasi kysyä...

itsekin teen munapohjan.. tosin se on aika erikoinen: munia, rahkaa, emmentaljuustoa, psylliumia, soijajauhoa.. (ostin just gluteenitonta jauhoa, että seuraavaksi laitan sitäkin)
Mitä toi on??? Jotain kemiallista tuotetta?? :eek:

Onko hyvää?
 
Alkuperäinen kirjoittaja dreamer78:
no, kai ne muna-allergikot sitten itse osasi kysyä...

itsekin teen munapohjan.. tosin se on aika erikoinen: munia, rahkaa, emmentaljuustoa, psylliumia, soijajauhoa.. (ostin just gluteenitonta jauhoa, että seuraavaksi laitan sitäkin)
No itseasiassa ei.- Musta joku pizzapoja on sellain että ei siinä normaalisti ole kyllä munaa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja no hyi:
Itseasiassa kotona tulee ihan kohtuullista pizzaa jos käyttää kunnon aineksia ja paistaa pizzan nopeasti 275 asteessa uunin ylätasolla ja ei tuki sitä pizzaa millään kinkku,kebap,aura,jauhis, katkarapu oksennuksella.
no, mitäs siihen sit laitetaan?
mun lempparia on tonnikala, aurajuusto, ananas ja valkosipuli.
tein just äsken pohjattoman pizzan: ainekset kerroksittain uunivuokaan ja uuniin 5-10 min, grillivastuksen alle...
nam nam

 

Yhteistyössä