Mitä ajattelet naisesta jolla on lapsia kahdelle eri miehelle?

  • Viestiketjun aloittaja Sinkkuäiti
  • Ensimmäinen viesti
Sinkkuäiti
Monta kertaa on kysytty, että mitä mieltä ollaan jos lapsia on kolmelle miehelle niin kysytään nyt vaihteeksi tällaista.

Itsellä on 11-vuotias lapsi ja olen eronnut hänen isästään jo useampi vuosi sitten. En pidä mahdottomana ajatuksena, että saisin vielä jonkun kanssa toisen lapsen.
 
ajattelen
että heti on alettu lisääntymään, kun uusi kaksilahkeinen löytynyt. ehkä noin pitkällä aikavälillä on kyse jostain muusta. Sinun tapauksessa ymmärrän. Ehkä odottelet sitä oikeaa?
 
Ajattelen, etten kestä enää tällaista ajattelua, että nainen synnyttää lapsia miehelle :headwall:

Jos kysymyksesi tarkoitti, mitä mieltä siitä, että on lapsia kahden eri miehen kanssa, niin siitä ajattelen, että kiva kun on saanut lapsia ja kiva että niillä miehilläkin on nyt lapsia. Vanhemmuus on pääsääntöisesti ihana asia. Ja jos sinun lapsesi on jo teini, kun saisit sen toisen vauvan, ajattelisin varmaan, että on varmaankin mukava saada taas elää vauva-aikaa, ja kiva että on kaksi niin erilaista elämänvaihetta samaan aikaan. Teinikin ehkä voi auttaa mielellään vauvanhoidossa ja itse voi paremmin nukkua vaikka päikkäreitä yms. Eli ihan positiivisia ajattelisin.
 

Yhteistyössä