Kun jostain luin, että kinkun pitäis olla n. +8 asteista kun laittaa uuniin, jotta ei tule nesteet paiston aikana pihalle.
Mutta millä sen voi mitata, ku normi mittari ei näytä niin alhaisia lukemia, eikä meijän uunin oma mittarikaan näytä kun +30astetta minimissään. :/
Mistä me oikein tiedetään koska voi laittaa uuniin?
On siis tollanen jäinen kinkku, mikä ollu eilisestä jääkaapissa sulamassa ja huomenna nostan pöydälle ja illalla uuniin.
Mutta millä sen voi mitata, ku normi mittari ei näytä niin alhaisia lukemia, eikä meijän uunin oma mittarikaan näytä kun +30astetta minimissään. :/
Mistä me oikein tiedetään koska voi laittaa uuniin?
On siis tollanen jäinen kinkku, mikä ollu eilisestä jääkaapissa sulamassa ja huomenna nostan pöydälle ja illalla uuniin.