just noinAlkuperäinen kirjoittaja sunflower20:Mutta ei ole vielä raaka... enempi vaan sitä punasta siellä sisällä... Ja mehevämpi kuin medium+ Nam.Alkuperäinen kirjoittaja päätön:paistettu todellä vähän aikaa kuumalla pannullaAlkuperäinen kirjoittaja Aamuäree:Mikä on medium miinus?
Kunnolla kypsytetty lohi on mutta graavilohi. :x :$ Naudanliha menee mediumina ja aivan kypsänä.Alkuperäinen kirjoittaja 4n äiti:syödäänhän kalaakin raakana, esim graavilohi. jos on hyvä liha, se on hyvää raakanakin.
Ei millään pahalla mutta graavikala ei ole raakaa. Et taida itse siis syödä graavia kalaa... tai ainakin mun tekemä graavikala on "kypsää" mutta eritavalla kuin uunissa kypsytetty tai grillattu tai savustettu kylmä tai kuuma..Alkuperäinen kirjoittaja 4n äiti:syödäänhän kalaakin raakana, esim graavilohi. jos on hyvä liha, se on hyvää raakanakin.
Alkuperäinen kirjoittaja Mahza:Mä syön naudanlihan melkeinpä raakana, siis pihviin vaan väri pannulla. Jauhelihan syön mieluiten raakana suoraan paketista. Possusta en pidä, kanaa voin syödä paistettuna vaikka se ei herkkuani olekaan.
Raaka liha nyt vaan on niin hyvää
graavikala ON rakaa kalaa. sitä ei ole kypsennetty. suola toki estää pöpjen kasvua mutta se ei kypsennä kalaa. se vain suolaa. kala suolan alla on edelleen raakaa. kysy vaikka alan ammattilaisilta. ja syön sitä erittäin mielelläni.Alkuperäinen kirjoittaja sunflower20:Ei millään pahalla mutta graavikala ei ole raakaa. Et taida itse siis syödä graavia kalaa... tai ainakin mun tekemä graavikala on "kypsää" mutta eritavalla kuin uunissa kypsytetty tai grillattu tai savustettu kylmä tai kuuma..Alkuperäinen kirjoittaja 4n äiti:syödäänhän kalaakin raakana, esim graavilohi. jos on hyvä liha, se on hyvää raakanakin.
hyvää se onkin. japanissa syövät raakaa kanaa ja se on minusta salmonellan takia hieman arveluttavaa.Alkuperäinen kirjoittaja päätön:tuoretta lohta tulee maisteltua samalla kun sitä perkaa. ainakaan vielä en ole tullu siitä kipeeks.
No niin, graavaus ikäänkuin kypsyttää sen kalan. Mutta eihän se koostumus ja ulkonäkö kuitenkaan muutu paistetun/grillatun/keitetyn kalan näköiseksi. Raaka koostumus tallella.Alkuperäinen kirjoittaja sunflower20:Ei millään pahalla mutta graavikala ei ole raakaa. Et taida itse siis syödä graavia kalaa... tai ainakin mun tekemä graavikala on "kypsää" mutta eritavalla kuin uunissa kypsytetty tai grillattu tai savustettu kylmä tai kuuma..Alkuperäinen kirjoittaja 4n äiti:syödäänhän kalaakin raakana, esim graavilohi. jos on hyvä liha, se on hyvää raakanakin.
syön japanilaista ruokaakin erittäin kernaasti. ja käytännössä graavikala ON raakaa. sitä EI ole kypsennetty missään vaiheessa. eli kuumennettu. perusterminologiaa.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:No niin, graavaus ikäänkuin kypsyttää sen kalan. Mutta eihän se koostumus ja ulkonäkö kuitenkaan muutu paistetun/grillatun/keitetyn kalan näköiseksi. Raaka koostumus tallella.Alkuperäinen kirjoittaja sunflower20:Ei millään pahalla mutta graavikala ei ole raakaa. Et taida itse siis syödä graavia kalaa... tai ainakin mun tekemä graavikala on "kypsää" mutta eritavalla kuin uunissa kypsytetty tai grillattu tai savustettu kylmä tai kuuma..Alkuperäinen kirjoittaja 4n äiti:syödäänhän kalaakin raakana, esim graavilohi. jos on hyvä liha, se on hyvää raakanakin.
Ja sushissahan käytetään ihan raakaa kalaa.
se sana mitä haet on raakakypsennysAlkuperäinen kirjoittaja 4n äiti:syön japanilaista ruokaakin erittäin kernaasti. ja käytännössä graavikala ON raakaa. sitä EI ole kypsennetty missään vaiheessa. eli kuumennettu. perusterminologiaa.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:No niin, graavaus ikäänkuin kypsyttää sen kalan. Mutta eihän se koostumus ja ulkonäkö kuitenkaan muutu paistetun/grillatun/keitetyn kalan näköiseksi. Raaka koostumus tallella.Alkuperäinen kirjoittaja sunflower20:Ei millään pahalla mutta graavikala ei ole raakaa. Et taida itse siis syödä graavia kalaa... tai ainakin mun tekemä graavikala on "kypsää" mutta eritavalla kuin uunissa kypsytetty tai grillattu tai savustettu kylmä tai kuuma..Alkuperäinen kirjoittaja 4n äiti:syödäänhän kalaakin raakana, esim graavilohi. jos on hyvä liha, se on hyvää raakanakin.
Ja sushissahan käytetään ihan raakaa kalaa.
Näin. Tartar-pihvejäkin paistan 10 min.Alkuperäinen kirjoittaja Aamuäree:Mä en suostu olla vähemmistönä tässä pihviasiassa......
Mä tykkään kypsästä, kunnolla kypsästä. Liha kuin liha.
Paistettu tartar paras tartarAlkuperäinen kirjoittaja hiillos:Näin. Tartar-pihvejäkin paistan 10 min.Alkuperäinen kirjoittaja Aamuäree:Mä en suostu olla vähemmistönä tässä pihviasiassa......
Mä tykkään kypsästä, kunnolla kypsästä. Liha kuin liha.
Makuasioista on turha kiistellä
Itse syön pihvini medium miinuksena, sillä pidän sen mausta. Mielestäni kun pihvi on liian kypsä niin maku katoaa ja lihasta tulee purukumimaista. Ja nyt kaikille viisastelijoille vielä, että en tosiaan syö mitään kanaa tai possua raakana - syön raakana (tai siis melkein raakana) hyvän naudan lihan.