Miksi kukaan synnyttää alateitse?

  • Viestiketjun aloittaja "Reeta"
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Miehen kannalta parempi tosiaan että nainen synnyttää leikkauksella. Kyllä sen huomaa miten vauvan pullauttaminen pilaa pimpsan, kaverit on tunnustaneet että vaimo ei ole enää kunnossa. Oma vaimoni synnytti kaikki lapsemme leikkauksella ja pimpsa on yhtä tiukka kuin ennenkin, ja on muutenkin yhtä kaunis ja hoikka.
No ei oo kaunis kun on sektioarpi vatsassa!
Ja alatiesynnyttäjät hoikistuvatkin nopeammin synnytyksen jälkeen!
 
vierailija
3 sektiota takana. Ruma arpi, kun aaltoilee ja kauhea löysä nahka jäi arven yläpuolelle, eikä lähde vaikka mitä tekis. Ja kielto tehdä lisää lapsia, koska kohtu ohut arven kohdalta. Joten olisin mielummin synnyttänyt alateitse, ettei lääkärit olisi päättänyt lapsilukua puolestani.
 
vierailija
Siinä on miehenkin kannalta se hyvä puoli, että kun lapsi ei synny alakautta, niin mies voi vaikka heti sektion jälkeen rakastella naistaan etupepun ei tarvitse toipua synnytyksestä
 
vierailija
Mä kans ihmettelen näitä arpijuttuja. No, ehkä jos on joku kiireellinen leikkaus, niin sitten se kokoon kursiminenkin on tehty vähän kiireessä ja vasemmalla kädellä.

Mulla on ainakin alle 10cm pitkä ja millin paksu viiva. Jos siis välttämä'ttä haluaa tuolta karvoituksen seasta sen etsiä..
Melkoinen karvoitus sitten. Vaikea päättää varmaan jopa ap:lläkin, ottaako sen lorton vai tämän karvaturjakkeen.
 

Yhteistyössä