Miksi Juudas petti Jeesuksen?

vierailija

QUOTE="vierailija, post: 33947235"]
Taisi olla sekin mut oli aina yöllä tarkkailee taivasta ja siellä oli tiedossa taas jotain, mitä?
Kun niihin asioihin piti osata laskea kiertoratoja ja kuvitella erilaisia vyyhtejä, nopeuksia. Kuten sekin et Jupiterilla menee 11,9 vuotta yhteen kierrokseen auringon ympäri... se tietysti tiedettiin koska se näkyy niin hyvin ja olihan Jesus sen asian hoksinut jo kun oli 12-vuotias. Tempo kai sellainen ollut vai ovatko lyöneet vetoa asioista?
[/QUOTE]
Teksteissä lukee templi ja joissakin temppelissä näkyy olevan 12 pylväät kuten opetuslapsiakin.
Lue tuo teksti, pääset sisään aikakauteen.
 
vierailija
Ketjun avauksessa oli kysymys miksi Juudas kavalsi Jeesuksen. Ei siitä onko kertomus totta tai ei.
Se luetun ymmärtäminen taasen.
Mikä se sellainen keskustelu on joka ei rönsyile ollenkaan. Keskustelu loppuu lyhyeen, jos on liian tiukat raamit. Poliitikoltakin kysyy vaikka miksi bensa on kallista? Niin politikko voi alkaa puhumaan vaikka maidon hinnasta vaikka sitä ei kysytty.
 
vierailija
Puusepän poika on varmaan tehnyt kaikki rattaat ja vempaimet jo pikkunassikkana mut muut eivät ymmärtäneet miten mekaniikka toimii - puussa, vedessä ym.

on ollut melko hurjia aikoja silloin⏳
 
vierailija
Koska se oli jo ajat sitten päätetty ja profeettojen toimesta kansallekin julistettu tapahtuma. Jonkunhan se piti tuokin homma tehdä.
Ja juudas oli muistaakseni vastuussa porukan taloudellisesta hyvinvoinnista.
Jo jonkin aikaa aikaisemmin, kun eräs naisihminen voiteli Jeesuksen jalat kalliilla öljyllä, Juudas esitti eriävän mielipiteensä asiasta. Hänen näkemyksensä mukaan öljy olisi pitänyt myydä ja rahat jakaa köyhille.
Siihen Jeesus vastasi, että köyhät teillä on aina, mutta minua ei ole.
Tästä(kin) pikku jutusta Juudas otti nokkiinsa ja kun tilaisuus tuli, hän alkoi tehdä ihmiskauppaa ylipappien kanssa.
Ihmiskauppaa ylipappien kanssa?
 
vierailija
Mut ei tämä mitään keskustelua ole kun vastauksia ei saa näkyviin😞
"Japanilaisen Fusa Miyaken johtamien tutkijoiden nyt löytämä aurinkomyrsky sattui kesien 5411 ja 5410 eaa vuosirenkaiden välillä, siis syksyn–talven–alkukevään aikana tuona talvikautena. Koska ajanlaskussamme ei ole vuotta 0, tämä tarkoittaa 7430,5 vuoden eroa kesään 2021, tai 7431 vuoden eroa koittavaan talvikauteen 2021–22.

Aika voitiin päätellä vuoden tarkkuudella vuosirenkaita laskemalla. Mainitun talven kohdalla radiohiilen eli hiilen isotooppi 14:n pitoisuus pomppasi yllättäen 0,6 prosenttia ylöspäin. C-14-analyysi tehtiin massaspektrometrisesti.

Tutkijat keräsivät puunäytteet kolmesta lähteestä. Yhden aikasarjan muodosti Suomessa hieman Inarijärven pohjoispuolelta hapettomasta järvenpohjasta löytynyt männyn runko. Toinen aineisto koostui kalifornialaisen okakäpymännyn (Pinus longaeva) jäänteistä ja kolmas kuolleesta euroopanlehtikuusesta, jonka sveitsiläinen jäätikkö oli säilönyt allaan tuhansia vuosia.
" -IL-
 

Yhteistyössä