olennaista
No, kun edes lääkärit ymmärtäisivät asian ja eläinlääkkeistäkin kiellettäisiin kefalosporiinit, ettei niitä jäämiä olisi ruoassakin:-(
Sanos muuta! Käytännöt kun ovat vähän toisenlaisia...:ELI: siis ap:n lapsella oli vatsavaivoja antibioottikuurin vuoksi? Hyvä jos niin helpolla pääsi....
Kirjassa Tiedätkö mitä syöt? Auli Koponen kertoo kefalosporiineista v 1999 sivulla 90:Selvishän se, Kefexin-antbioottikuurin jälkitautina mut sentään parani!
Sailab ry | Antibioottikuurit yhteydessä lasten Crohnin tautiin
Asian voi lähettää myös Hesarin artikkelin kautta ja kommentoida jutun loppuun:Selvishän se, Kefexin-antbioottikuurin jälkitautina mut sentään parani!
Sailab ry | Antibioottikuurit yhteydessä lasten Crohnin tautiin
Saa toki muutkin vastaillaAika kaukaa haettua, mut kuka muu hakee niitä lääkevahinkokorvauksia, jos ei asianomainen itse ja lapsen puolesta se on aina vanhempien asia, eikö?
Ilman raajoja syntynyt nainen saa miljoonien korvaukset - Ulkomaat - HS.fi - Tekstiversio
Todellakin, jos itse VAATII esim antibioottikuuria, jää kuitenkin lääkärin vastuulle se, minkälaista, eikö?
Kuinkahan moni kamera on pitänyt leikata pois?Kapselikamera ottaa kuvia suolistosta, tällainen:
Matka halki ihmisen elimist
ihan älytöntäAlkuperäinen kirjoittaja tietääkö kukaan;26851013:Kuinkahan moni kamera on pitänyt leikata pois?
Avanne on siis aika monella...Kapselikamera ottaa kuvia suolistosta, tällainen:
Matka halki ihmisen elimist
ja monissa valmisteissa joissa ei ole gelatiinia, kapselinkuoriaines voi olla karrageenia, jolla siis aiheutetaan koe-eläomille esim tassujen turpoamista yms:-(täytyy itse olla ajantasalla kaikkien lääkkeiden käytöstä:
Fimea - Lääketurvatiedotteet
Kaikki maissituotteet pitää saada nyt pois tuolta, välittömästi, mitta miten?Alkuperäinen kirjoittaja silmänkääntötemppu:
Ethän anna lapsen juoda tai syödä mitään, missä on maltodekstriiniä tai maissia? Tai soijaa,
Searle onkin tuttu myös kirjasta Petoksen siemenet:
"...The Atlantic Monthly- lehden mukaan "rahan mukana tulee yhä useammin myös ehtoja. -- Yritykset eivät nykyään tyydy vain rahoittamaan yliopistotutkimusta vaan sanelevat myös usein sen ehdot."
Otetaan esimerkiksi Kalifornian Berkeleyn yliopisto. Marraskuussa 1998 biotekniikkayritys Novartis lahjoitti 25 miljoonaa dollaria yliopiston kasvi- ja mikrobiologian laitoksella tehtävään tutkimustyöhön. Vastineeksi Novartis sai etuoikeuden neuvotella itselleen lisenssin noin joka kolmanteen laitoksella tehtävään keksintöön. Oikeus koskee yhtä lailla Novartiksen rahoituksella toteutettuja kuin liitto- tai osavaltionkin rahoittamia tutkimuksia. Yhtiö voi myös viivyttää tulosten julkaisua jopa neljällä kuukaudella, jotta sille jäisi aikaa patenttihakemusten jättämiseen ja saamiensa tutkimustietojensa hyödyntämiseen. Tämän lisäksi Novartikselle kuuluu kaksi paikkaa viisijäsenisessä neuvostossa, joka määrää laitoksen tutkimusrahoituksen käytöstä."
Jatko kannattaa lukea kirjasta, sivulta 53 löytyy tuo.
Sivulla 167 toinen mielenkiintoinen seikka:
"Samoihin aikoihin, sen jälkeen, kun Aldactone- ja Flagyl- nimisillä lääkkeillä oli "havaittu yhteys syöpään koe-eläimillä -- Ralph Moss kirjoitti: "Tapausta koskeneissa tutkimuksissa paljastui, että Searle oli tiennyt valmisteiden saattavan edistää kasvainten syntyä, mutta oli yksinkertaisesti vääristellyt FDA:lle antamiaan tietoja`" Searle oli tuolloin kymmenenneksi suurin lääkevalmistaja. Myöhemmin se siirtyi kokonaisuudessaan Monsanton hallintaan."
Ja sivulla 168 jatkuu:
"Ainakin avokätisillä vaaliavustuksilla on ollut osuutta asiaan. Bioalan neljän suurimman - Monsanto, Dow, DuPont ja Novartis (nykyään Syngenta) - lahjoitukset puolueille suunnattuna ns. pehmeänä rahana, eri intressiryhmiä edustavien toimikuntien (PAC) kautta ja huomattavina henkilökohtaisina lahjoituksina nousivat vuosina 1995 - 2000 yli 3,5 miljoonaan dollariin."
Sivulla 204 on lyhyt juttu:
"KANOJA HUKASSA
Britannian yleisradioyhtiö BBC kertoi 27.huhtikuuta 2002:
"Britanniassa tällä hetkellä viljelyssä olevan muuntogeenisen maissin turvallisuustutkimuksissa on ilmennyt puutteita. Gm-maissia T-25 testattiin laboratoriossa kanoilla. Kokeissa T-25- maissia saaneesta ryhmästä kuoli kaksi kertaa enemmän kanoja tavanomaista maissia syöneeseen ryhmään nähden. Tätä tutkimusta ei nähtävästi huomioitu, kun lajike sai markkinointiluvan vuonna 1996"
Uutinen koski kenttäkokeita. Mutta sama maissi, joka tunnetaan myös nimellä Chardon LL, hyväksyttiin Britanniassa ensimmäisenä gm-kasvina kaupalliseen viljelyyn 10.maaliskuuta 2004."