Meillä on tosi samanlainen maku, tykään myös noista luettelemistasi jutuista...Minäkin tykkään Kartanon perunalastuista
Samoin vuohenjuustosta, pestosta ja parmesanista.
Ruisleipä, siis se ihan yksinkertaisimmalla reseptillä tehty on aina hyvää.
Samoin maito.
Mutta en sano ettenkö noihinkin voisi kyllästyä joskus. Selkeitä lemppareita kyllä on, ne vaihtelee kausittain ja palaa aina takaisin.
Meillä on tosi samanlainen maku, tykään myös noista luettelemistasi jutuista...
Alkuperäinen kirjoittaja PölyEsteri;23370076:
Semmosta pizzaa en jaksa syödä usein, jossa kinkku ei ole oikeaa ja joka ei muutenkaan ole hyvää... Kun tilaa pizzaa, se on sitä ällöä useimmiten ja sen syömisestä tulee morkkis. Ehkä hyvääkään ei jaksaisi ihan loputtomasti syödä.
Tuore herkkusieni on hyvää, mut melkein kaikki paikat käyttää sitä säilyketölkistä otettavaa, limaista.Mun mielestä hyvässä pizzassa on ohut pohja, tomaattia ja ilmakuivattua kinkkua ja tuoreita herkkusieniä. Ja joko aurajuustoa tai mozzarellaa
Oliivioljya, valkoviinietikkaa ja dijon-sinappia. oljyn ja etikan suhde n.4:1. Ja sinappia sopivasti, etta seoksesta tulee silkkinen =)Tahdotko kertoa mitä siinä itse tehdyssä vinaigrettessa on?
Pitää testata. Peruspitserian mömmöt tökkii pahasti nykyään. Voi kun sais sellasta pitsaa, kun Budapestissa tai Italiassa (no Sisialainen on varmaan kutakuinkin sitä). Tuossa paikassa on vaan aika usein jonoa vähän liikaa.Alkuperäinen kirjoittaja PölyEsteri;23369925:Hyvää pizzaa voisi syödä aika pitkään. Hyvää pizzaa saa täällä vaan Flamingon sisilialaisesta ravintolasta.