Mies haluisi pyllyseksiä, sattuuko?

  • Viestiketjun aloittaja Hiiru huuru
  • Ensimmäinen viesti
Kuulostaa ihan reilulta kaupalta :p
Minkälaista dildoa?

Alkuperäinen kirjoittaja Ei kaikkea ymmärrä;29450518:
Peppuseksi on vain jotain mitä en voi käsittää... MIKSI? Mikä siinä persreiässä kiehtoo?? Ja ei, en todellakaan ole mitenkään estynyt ihminen, joka harrastaa seksiä vain lähetyssaarnaajassa pimeässä peiton alla, mutta silti... Tuo ei käy järkeen, ei... Toinen on nämä pissa- ja kakkaleikit...

Ne miehet, jotka ovat persettä alkaneet vonkumaan, olen sanonut että joo, jos saan vuorostaan laitella dildoa sun perseeseen niin sitten... Kukaan ei ole vielä suostunut, kumma juttu.
 
juuueii
riippuu vähän miehen koostakin... ei satu jos rentona ja liukastetta.. mut musta ainakin tuntuu epämiellyttävältä just tolta et paskalla mut iso jööti menee edestakas.. en saa siitä kiksejä.. monet kerrat harrastanu ja harrastan mut juuei...
 
Ei kaikkea ymmärrä
Alkuperäinen kirjoittaja Rätti Väsynyt;29450529:
Kuulostaa ihan reilulta kaupalta :p
Minkälaista dildoa?
No niin minunkin mielestäni oikein reilu kauppa, kummasti vain on miehiltä pepuista puhumiset loppuneet siihen :p

Saat ihan itse valita ;)
 
kakkonen=ykkönen
Ensin sormi sisään, sit kaks, ehkä kolmaskin ja sit vasta miehen vehje. Saa rentoutettua hyvin. Liukkarin sijasta voi käyttää babyoilia, se ei ala tahmaamaan edes...
Mää jouduin käskee miestäni ekaa kertaa painamaan kakkoseen, hän ei ollut koskaan saanut... olivat exänsä kanssa koittaneet kuiviltaan ja exäänsä sattui ja joutuivat lopettamaan, ennen kuin olivat aloittaneetkaan.... no en ihmettele! :D mun kanssa sit kun ukko pääs kokeilemaan ihan oikeesti, niin sehän villiintyi täysin, ekalla kerralla laukes alle puolessa minuutissa :D :D (nykyään käytänki tota kakkosta keinona saaha ukko laukeemaan, jos meinaa mennä maratonin puolelle sänkykammarissa)
 
kiiski
Alkuperäinen kirjoittaja kakkonen=ykkönen;29450805:
Ensin sormi sisään, sit kaks, ehkä kolmaskin ja sit vasta miehen vehje. Saa rentoutettua hyvin. Liukkarin sijasta voi käyttää babyoilia, se ei ala tahmaamaan edes...
Mää jouduin käskee miestäni ekaa kertaa painamaan kakkoseen, hän ei ollut koskaan saanut... olivat exänsä kanssa koittaneet kuiviltaan ja exäänsä sattui ja joutuivat lopettamaan, ennen kuin olivat aloittaneetkaan.... no en ihmettele! :D mun kanssa sit kun ukko pääs kokeilemaan ihanTo oikeesti, niin sehän villiintyi täysin, ekalla kerralla laukes alle puolessa minuutissa :D :D (nykyään käytänki tota kakkosta keinona saaha ukko laukeemaan, jos meinaa mennä maratonin puolelle sänkykammarissa)
Tuo maratonin puolelle meneminen alkoi näin aamutuimaan hymyilyttämään. Tiedän JUST mitä tarkoitat. :D :D
 
pyllyyn pano
ollaan pantu pyllyyn ja voi kuinka ihanaa.. kun ei ajattele sitä sillai, että voi kauheaa.. Liukastusta pitää tienkin olla ja paljon.. sinne se vaan sitten humpsahtaa ja syvälle..oi jee..kuinka tekee hyvää..
 
tiukka suoli..
On kyllä paljon kiinni millä suhteella olette tätä pylly juttua miettineet. Ei sinne pidä väkisin tunkea.. vaan pikku hiljaa, että molemmat tietää missä mennään ja liukastusta pitää laittaa ja paljon sormettaa ensin oikein kunnolla, että reikä on sopiva ottamaan "tavaraa" vastaan. Oi kuinka ihanan orkun siitä sitten saakaan.. on kyllä tupla hyvää..
 
Peräpukamat siitä saa kun tarpeeksi usein lykkii. Ei peräsuoli ole tuommoista varten tarkoitettu. Ootteko katsoneet pornotähtiä miten niiden suoli tulee ulos yhdynnän aikana.. Mahtaa olla sen arvoista että kirvelee ja kutiaa jatkuvaan ja kakkaa on hankala pidättää??

Tuskin kuitenkaan jos kokeilee joskus ja jouluna, mutta jatkuvasti tuo muuttaa suolen rakennetta.
 
vierailija
No tässä se on varsinainen järjenjättiläinen!! :D hahaaaa!

Ootko itse usein ottanut pyllyyn?


Häh? Totta helvetissä olen! Mihin muualle voisin miehenä ottaa? Suihin, toki, ja sitähän diggaan, mutta ymmärrän kyllä miksi ensimmäiset penetraatiot ihmisen ruumiin sisälle sattuvat (koska yleensä ne tosiaankin sattuvat, vaikka olisi kyse vaginayhdynnästä, ja senvuoksi jokin muu kuin penetraatio on yleensä ylipäätään parempi lähestymistapa ensikokeiluille kahdenvälisessä seksissä)
 
vierailija
Kuinka usein ja kuinka kauan tätä olette harrastaneet te, joille ei ole tullut pukamia, pidätysvaikeuksia jne? Ja löytyykö niitä, joille on tullut haittaa? Minkälaista? Vai eikö sitä vaan myönnetä? Periaatteessa kiehtoo, mutta hirvittää.