MarraskuunVauvat 2006

Hei kaikille!
Siitä on sit tasan vuosi ku jäin äitiyslomalle!Huh.
Meillä konttaillaan ja kävellään jo varsin sujuvasti ja vauhdikkaasti tukea pitkin äidin perässä. Päivä päivältä kehittyy varsinkin toi tukea vasten kävely. Ei niinkään viihdy konttailemassa, ku kerta pystyyn pääsee.
Rasmuksen serkku on ollu hoidossa toista viikkoa ja heti huomaa, ett motoriikka kehittyy nopeemmin, ku täytyy isomman perässä pysyä. Ja Rasmus on niiin innoissaan kaverista! Seuraa silmä tarkkana, mitä serkku tekee. On ne ihania.
Vauvakuumetta pukkailee,,, mut mut, ei vielä lisää. Ja töitä menen tekemään parin viikon päästä pikkuisen pätkän ja sit toisen kerran marraskuussa. Kotihoidon tuella muuten.
Ilmoitelkaa sit ku palstaa joku aukaisee taaperoiden puolelle. :) Porukka pienenee ja tiivistyy.. niinhän se aina.
Hyvää loppuviikkoa kaikille!
 
Täällä aletaan pikkuhiljaa toipua flunssasta, Almallakaan ei enää nenä vuoda. Itseeni iski myös tuo kamala tauti sitten lopulta, ja melkoisen ärhäkkänä vieläpä. Kuumetta piti muutamana päivänä, ja yskä ja tukkoinen olo jatkuu edelleen. Hiukan tuntuu, että saattaa olla jopa poskionteloissa jo. :/ Ollaan siis oltu viimeiset pari viikkoa aika niukalla ulkoilulla, sillä koko ajan on joku ollut pedin pohjalla. Vaan eiköhän tämä taas tästä.

Almalla tuli 10kk jo täyteen, ja muutamaa päivää aikaisemmin aloiteltiin maistelemaan jo hapanmaitotuotteitakin, raejuusto maistuu mainiosti, ja jogurttiakin on pikkuisen makusteltu, hyvää oli. Meillä on myös jo välillä tarjoiltu Almalle samaa ruokaa kuin muullekin perheelle, toki vielä hiukan vähemmin maustein ja ilman suolaa. Kasviscurry oli viimeeksi listalla, ja Alma tykkäsi kovasti. Aika karkeaa saa ruoka olla meilläkin, Alma syö möykkyjä oikein mielellään kahdella hampaallaan. Kolmatta hammasta kovasti on tekemässä, enää ohuen ohut iho ikenessä hampaan päällä, vähän on öisin kitisyttänytkin.

Almakin alkaa viihtyä enemmän ja enemmän pystyasennossa, konttaamalla siirtyy kyllä ne matkat joita ei tukea myöten kävellen pääse etenemään, mutta pystyyn taas heti kun sopiva paikka löytyy. Ja kaikki musiikki saa tanssimaan, polvet notkahtelee, peppu keikkuu ja pää nyökyttää, oli rytmilaji sitten mikä tahansa. Ihana. Onkin taas kameraa räpsytelty ja videoa tallennettu, niin että koneen kovalevy uhkaa poksahtaa...

Kotihoidontuella jatketaan täällä meilläkin, olenkin ollut kotiäitinä jo esikoisen syntymästä saakka eli 03 loppuvuodesta. Kylläpä aika rientää. Luulen, että jos oma pääni vaan kestää, koitan olla kotona vielä pari vuotta. Tosin välillä arki on niin hulinaa, että mielellään lähtisi päiväksi töihin hermolomalle... :whistle:

Möhköfantista mulla on sellainen muistikuva, että olisi muuttanut ulkomaille ja lopettanut samalla palstailun kokonaan. Mutta mielelläni minäkin jatkan seurassanne tuolla taaperopalstallakin! Kuka vaan ensimmäisenä sinne ehtii pinoa pystyyn laittamaan, niin sananen tänne vain ja mukana ollaan. :wave:

Bliss ja Alma 10kk 2päivää
 
pakko tulla jonnekki "valittaa"...Kaapo ei sit parane millää :( Just tultiin lääkäristä ja edelleen korvatulehdus ja kolmas kuuri melkeen putkeen ja kipulääkettä syöny jo pitkään..koskakohan helpottaa? :ashamed:
 
sinimari; tiedän hyvin tuon lapsen sairastelun. Meillä keskimmäinen sairasti pienenä superpaljon. Alta vuoden ikäisenä oli 4kk aikana 11 lääkekuuria :/ On tuubitettu moneen kertaan ja leikattu kita-ja nielurisat. Nyt poika on terve, sairastaa aika harvoin =)
Voima :hug:

Flunssa jatkuu meidän perheessä :/ Eipä sitten muuta kuulukaan ;)
Laitoin muuten vaunuihin jo lämpöpussin...Ihanan lämmin pikku-ukko heräilee sieltä, ei lainkaan hikinen. Täällä ainakin on kylmä tuulinen päivä.

Syksyistä viikon jatkoa =)

Lauriina ja pikku-ukko 9kk :heart:
 
unikuu108
voimia ja jaksuja täältä myös. mies oli pari päivää poissa töistä kun oli flunssa.mä ja toukka ollaan vielä säästytty..mut mä meen kohta kuvanveistokurssille.mies tulee kohta töistä ja mulla on omaa elämää ja harrastusta 9asti..ihanaa..

unikuu lentelee kuin perhonen.. ja teukka nukkuu päikkäreitä.. :D
 
Sinimarille voimia ja Kaapolle pikaista paranemista :hug: Ja kaikille muillekkin flunssaa poteville jaksuja :hug: Täälläkin on flunssaa ilmassa...meillä se tosin menee aina hengenahdistukseksi :( En muista millon olen viimeksi kirjoittanut :ashamed: mutta ollaan käyty kerran spiiralla kun alkoi hengitys olla raskasta ja yskänpuuskassa ei saanut henkeä vedettyä. Eilen alkoi nenä vähän vuotamaan, ei mitenkään isommin tukkoinen ole ollut, kirkasta juoksevaa räkää..no nukkumaan kun olin saanut niin tunnin päästä oli jo ihan tukossa ja kamala yskiminen alkoi, haukkoi taas henkeä ja ikkunan avaaminen auttoi asiaa, yöllä availtiinkin välillä aina ikkunaa ja pärjättiin sillä. Tänään ollut tukkoinen ja yskänen, saa nähdä mihin suuntaan menee, toivottavasti pärjätään ihan kotihoidolla. Ruokavaliokin on muuten sama (maissi+teeri), mutta imetys on loppunut ja Venla juo apteekin neocate maitoa, ihana kun siinä on paljon hyviä ravintoaineita ja juo sitä tosi hyvin =) Toivottavasti rupeisi laajenemaan tuo ruoka puolikin. Se on tosiaan kohta vuosi mennyt...ihan haikealta tuntuu, kun vauva on vaihtunut taaperoon :heart: Minäkin jatkan mieluusti ajatusten vaihtoa taapero puolella kanssanne =) Meillä on enää yhdet päiväunet ja ne sitten kestääkin sen 3-4 tuntia =) Muutenkin yöt on rauhoittuneet, mutta nämä flunssat tietysti sotkee..Paranemisia kaikille :wave:

Himpula & Venla 10kk :heart:
 
unikuu108
hei kamut.
meille tuli kans nuha viime yönä.teo on nukkunut yöt putkeen muta viime yönä herättiin parin tunnin välein kitisemään ja limaa kuulosti tas olevan nielussa. tänään räkä valuu ja aivastelee..mutta tuolla tuo touhuaa ja mutustaa kaikkea mitä käteen osuu..liekö tulossa lisää hampaita.
eilen oli ihanaa olla kuvanveistossa. tietty emme tehneet mitään,mutta kateltiin dioja ja opettaja antoi teemoja minkä puitteissa edetään tänä syksynä.. yksi teema oli 3 päätä: realistintn, luonnosmainen ja tyylitelty. mietin kun on tullut tarkasteltua tuota pikkumiestä kohta vuoden että teenpä hänestä.olen muutenkin katsastellut joitan valokuvia mitä ollaan otettu että saisiko niistä mistään maalausmallia..
laitan tähän kuukauden takaisen kuvan teukasta..olis kiva nähdä muittenkin muksuja..

unis ja teukka kohta 10kk


 
unikuu; varmaan piristää mieltä kummasti, kun pääsee yksin välillä kodin ulkopuolelle. Mielessä on minullakin käynyt, mutta vaan käynyt...eli asialle en ole mitään tehnyt :D Tosin hyvä metsälenkki koiruuden kanssa lataa akkuja aika tavalla.
Toivottavasti teillä tukkoisuus hampaista johtuvaa, tää flunssa on kaamee :/

Aurinko paistaa ihanasti ja ajattelin pestä muutaman ikkunan ulkoa päin. Tuo aurinko kun paljastaa kaiken ;) tosi pölyisiltä näyttävät.
Torireissun tein jo aamutuimaan, kun isäntä jäi kotosalle. Ostin muutaman callunan ja koristekaalin, tuohon terassille teen syksyksi jonkinlaisen virityksen. Oveen askartelin jo kranssin pajuista, risuista, kuivatuista hedelmistä ja niinestä. Pienellä vaivalla saa ihan kaunista =)
Peikonpähkinän oksaan taiteilin jo valot :D

Aurinkoista perjantaita =)

Lauriina :wave:
 
Unikuu söpö kuva pojastasi!

Me ollaan oltu molemmat flunssassa jo kolme viikko, ensin tuli kamala yskä, sitten nuha. Eilen illalla poika alkoi kitisemään ja kuumeilemaan. Oli ollut koko päivän tosi aurinkoinen ja kiltti. En olisikaan selvinnyt yksin kipeenä pojan kanssa, jos olisi aloittanut päivällä kiukuttelun. Itselläni oli eilen kaamea olo, kuumettakin melkein kaksi astetta. päivä meni vain makoillessa lattialle, katsellen mitä poika touhuaa. Onneksi tänään todella hyvä olo.
illalla seitsemän aikaan alkoi kiukku kohtaukset, missään muualla ei ollut hyvä kuin isänsä sylissä. Epäiltiin heti korvia. Aamulla käytiin yksityisellä, korvatulehdus todettiin. Saatiin kuuriksi Augment. Onko tietoa onko hyvä lääke??? Clavurion oli eka lääkkeemme joka ei auttanut, toinen kuuri oli joku Ditrium joka tehosi.
Meidän pojalla ei ole tapahtunut mitään muutoksia kohta kolmeen kuukauteen. kovasti tosin yrittää seistä ilman tukea, välillä seisoo kauankin ilman tukea, jos alkaa käsiä tai leluja heiluttelemaan saman aikaisesti, silloin ei tasapaino kestä kauaa. Ensi viikolla on sitten kymmenen kuukautis neuvola.
Oletteko miettineet yksivuotis kuvausta? Entä synttäreitä?
me mennään kuvaukseen, tosin paikkasta en ole vielä varma. Synttärit ajateltiin järjestää vain kummeille,sisarruksille, isovanhemmille. Kaverit ovat hieman harkinnassa. Onneksi vielä aikaa kaksi kuukautta.
Nyt on oltu viikko ja kaksi päivää hoitovapaalla.
Parenemisia kaikille!
 
:wave: Pistetään vaan ketju tuonne taapero puolelle,olen mukana myös... ;) !1Meillä tällä hetkellä terveinä pojat,koputan puuta..mutta hampaita tehdään urakalla enempi nyt,oiskohan siel kuudes tuloillaan..!Korvat pitäisi olla terveet,kontrolli viikon päästä.ja alkaa olla putkituksesta jo 3kk aikaa niin katsovat onko putket tallessa!!Mutta nyt en ehdi enempii..JAKSUJA POTEVILLE!! :heart:
 
...niin ja tuli tässä vaihdettua nikkiä. Kun nyt kerran olen Kelan tukema kotihengetär :D ;) niin Lauriinas vaihtui tällaiseen :D Koittakaapa tottua nyt tähän...

Että osaa olla tylsä maanantai. Vettä on ripsinyt aamusta asti, eikä pääse ulos. Molemmat isommat pojat jäivät kotiin, kun viikonloppuna olivat kuumeisia. Joten flunssa-aalto sen kun jatkuu :/ Eilen esikoinen valitti korvakipua, mutta se on hävinnyt.

mimosa kyseli 1 vee kuvista ja juhlista. Kuvaan me mennään sitten lähempänä joulukuuta. Käytin pikku-ukon myös ½-vuotis kuvassa, kun isommistakin sellaiset kuvat on. Ihana sarja veljeksistä tuossa piirongin päällä :heart:
Meillä kun tämä on viimeinen lapsukainen, niin varmasti juhlitaan kunnolla :whistle: Kummit, isovanhemmat ja muuta sukua eri päivänä. Ja toisella kertaa sitten muita tuttavia.
Tilasin muuten sieltä bake&party:sta(muistaakseni tällainen) koristeita kakun päälle ja uuden pursottimen kärkineen. Aivan ihania juttuja siellä olisi =)

Lueskelin mitäs nyt-puolelta jouluideoita. Näin jouluihmisenä sitä innostuu jo nyt :whistle: Joulukortteja aloin jo suunnitelemaan. Että näin...

Iloista viikon alkua ja nuhatonta syksyä =)

:wave: :wave:
 
Meillä poika ei ole vieläkään kertaakaan sairastanu ainakaan kunnolla. pari kertaa on nenä vähän vuotanut, mut ei sen pahemmin. itse olen kyllä senki eestä. vatsataudissakin kerennyt olla kahdesti reilun viikon aikana. onneksi ei poikaan tarttunu.

juuso on oppinu kävelemään. välillä ottaa juoksuaskelia. Tosin ulkona ollessa ei liiku ja heti ku sisälläki laittaa kengät jalkaan niin alkaa protestoimaan ja istahtaa lattialle. no jahka joskus sitte oppii kenkien kans kävelemään. kuiteski ihan liian aikasten lähteny kävelemään. hui ku aika menee ku siivillä. :p

niin ja kotihengetär miekin olen joskus kattellu samasilta sivuilta nuita kakku juttuja. voi tavaton ku sielä on kaikennäkösiä herkku juttuja. ajattelin jonkulaisen muotin ostaa sit ku juusolla on synttärit. :)
 
unikuu108
heippa.mites te olette aloitelleet maitotuotteita? me syödään ruuan kaa raejuustoa ja sit jälkiruokana tai välipalana joko maustamatonta juguu hedelmäsoseella tai ihan valion litrajuguu A+ mansikka-mustikka jossa ei ole sokerisokeria vaan fruktoosia makeutusaineena. mietin että koklaan täsä joku päivä jotain marjarahka(maitorahkaa,marjoja ja hedelmäsokeria)soossia..

mutta määrät on vielä epäselviä.tuttavakätilö sanoi että 1½dl päivässä riittää.. pitää vielä kyllä rimpauttaa neuvolaan ja kysellä.
teukka on alkanut selkeesti vierottamaan itseään rinnasta.enää imee kunnolla illalla ja aamulla pariin otteeseen.päivällä vaan imasee joten sen takia aloitin kokeilee näitä maitotuotteita vähän aikaisemmin(teukalla siis huomenna 10kuukautiset)
vettä jois mielellään,oppi juomaan itse nokkamukista.nousee seisomaan tukea vasten.varsinkin keittiön ovella olevaa barrikaadia vasten(kuten nyt myös siellä huutelee ja huojuu)

mä mietin että jos vaan ei pitäis synttäreitä olleenkaan kun ei tuo teukka niistä itse vielä..ja mä olen jotenkin ihan puhki koko ajan niin että vielä juhlia järjestämään kun tuskin saa huushollia pidettyä pystyssä..

unikuu = tylsä ja väsynyt äiti ja teukka päivää vaille 10kk
 
Alkuperäinen kirjoittaja HIMPULA23:
Sinimarille voimia ja Kaapolle pikaista paranemista :hug: Ja kaikille muillekkin flunssaa poteville jaksuja :hug: Täälläkin on flunssaa ilmassa...meillä se tosin menee aina hengenahdistukseksi :( En muista millon olen viimeksi kirjoittanut :ashamed: mutta ollaan käyty kerran spiiralla kun alkoi hengitys olla raskasta ja yskänpuuskassa ei saanut henkeä vedettyä. Eilen alkoi nenä vähän vuotamaan, ei mitenkään isommin tukkoinen ole ollut, kirkasta juoksevaa räkää..no nukkumaan kun olin saanut niin tunnin päästä oli jo ihan tukossa ja kamala yskiminen alkoi, haukkoi taas henkeä ja ikkunan avaaminen auttoi asiaa, yöllä availtiinkin välillä aina ikkunaa ja pärjättiin sillä. Tänään ollut tukkoinen ja yskänen, saa nähdä mihin suuntaan menee, toivottavasti pärjätään ihan kotihoidolla. Ruokavaliokin on muuten sama (maissi+teeri), mutta imetys on loppunut ja Venla juo apteekin neocate maitoa, ihana kun siinä on paljon hyviä ravintoaineita ja juo sitä tosi hyvin =) Toivottavasti rupeisi laajenemaan tuo ruoka puolikin. Se on tosiaan kohta vuosi mennyt...ihan haikealta tuntuu, kun vauva on vaihtunut taaperoon :heart: Minäkin jatkan mieluusti ajatusten vaihtoa taapero puolella kanssanne =) Meillä on enää yhdet päiväunet ja ne sitten kestääkin sen 3-4 tuntia =) Muutenkin yöt on rauhoittuneet, mutta nämä flunssat tietysti sotkee..Paranemisia kaikille :wave:

Himpula & Venla 10kk :heart:
Hei!

Pitkästä aikaa ehdin tänne lukemaan näitä kirjoituksia. Jonne on sairastellut kovasti, välillä ahdistaa. Meillä käytössä nyt ventoline yskänlääke se on auttanut aika paljon, muutaman kerran ollaan käyty kuukauden sisällä kuitenkin spiiraa hengittämässä.
Nyt päästiin terveyskeskuksen kautta allergiakokeisiin, verikokeesta selvitetään onko alttiutta kissalle ja pölyille, ruoka-aineitasta kokeita ei kuulema kannata näin pieneltä ottaa vielä kun muuttuvat vielä.
Odotellaan tuloksia...
Jonnella myös kuivia länttejä iholla ajoittain.
Muuten niin kovin iloinen poika, syö hurjasti, pituuskasvu menee yläkäyrillä ja paino suhteessa alemmilla käyrillä.
Jonne on oppinut konttaamaan ja nousee tukea vasten seisomaan. Kova on vauhti ja viihtyy omissa puuhissaan.


Koettakaa jaksella HIMPULA23, ahdistus aiheuttaa kyllä uniongelmia myös vanhemmilla, kun nukkuu entistä enemmän koiranunta. Oletteko päässeet jatkotutkímuksiin?

 
ihanaa nyt näyttää paremmalta..ei saisi varmaa vielä hehkuttaa mut pakko..kuuri loppu lauantaina ja ei vielä ainakaan merkkejä ettei lääke olisi auttanut..Tänään pitkästä aikaa oltii ulkoilemassa ja mummulla kylässä kun kuumeen ja tulehduksen takia ei olla päästy...

Meillä otetaan muutamia askelia ilman tukea ja sit kaatuu ja kolhii itseään, tänään kaapo sai vekin ylähuuleen ja huuli turvoksissa mut nämäpä kuuluu asiaan =)
Nyt kun ei ole lääkettä niin ruokakin maistuu paremmin ja on koko ajan kerjäämässä jos joku syö..Olen antanut meidän ruokia ja saanut myös maistella jugurttia,juustoa,leipää,mehua,jäätelöä ym. ja kovasti tykkää...

Mulla ihan kauhean haikea olo,äsken se oli vauva ja kohta pitäisi järjestää jo 1-vuotis synttärit :'( missä se vauva on?
Kohta se varmaa tuo jo ekan tyttöystävän ja kiukuttelee äitille ku ei saa rahaa..Kuulostaa hullulle nää ajatukset mut aika menee ihan liian nopeesti..murr..

mut mukavaa syksyn alkua kaikille!
millaisia kenkiä olette talveksi ajatelleet?
 
Meidän 10kk mitat ovat tällaiset 8790g,71cm, pipa 45,4cm.
Oltiin kuukausi sitten punnituksessa sairaalassa silloin painettiin 310g enemmän, pituus oli sama. Nyt ollaan taas alakäyrällä pituuden kanssa.. jouduttaisiin neuvolaan 11kk, jollei taas olisi alkukuusta allergiatestejä. sairaalassa, kun on mitattu niin pitää ilmoittaa neuvolaan. Minkäs teet jollei toinen kasva enempää. empä taida ottaa stressiä.
Mekin ajateltiin siirtyä taapero puolelle, kun vauva ikä on ohi.
Meillä loppui tiistaina lääkekuuri, saa nähdä parantuiko korvat.
Meille ei kuulu sen ihmeempiä, nyt alkaa flunssakin molemmilla helpottamaan, onkin kestänyt melkein neljäviikkoa. Mieheni tuli alkuviikosta flunssaan.
Poika on ollut kova touhuilemaan kaikkea kielettyä, kuten kaapit, johdot, elektroniikka, kukkaset, laatikot. kaikki saavat kyytiä, ja sekasotkun. en edes jaksa siivota kaikkea hänen jälkiään. eilenkin imuroisin valehtelematta neljä kertaa, aina piti tiputtaa jotain ruokaa, multaa lattialle.
Eilen meillä meinasi käydä huonosti, kun poika olli napannut yhden kirpeän karkin pussista. maisteli innoissaan karkkia. huomasin hänen mutustelevan jotain menin katsomaan, hän tiputti maahan karkin, ja äkkiä taas nappasi suuhunsa. samalla se menikin kurkusta alas, tuli kamala itkukohtaus. paniikissa työnsin sormet kurkkuun, mitään ei enään tuntunut suussa/kurkussa. Otin syliin ja tyynnyttelin itkevää poikaa. OLi minusta aivan kamala tilanne. Oikeesti olen kipu, veri ja lääkäri kammoinen. Aina pohdin itsekseni miten pärjään,jos jotain kamalaa sattuu, en edes pysty katsomaan, jos joku loukkaa. Kai sitä vain pakosta on rauhallinen, ja toimelias toden tullen.
 
Kiitos Pegasus! Meillä on vuoden ikäisenä aika lastentautienpolin puolelle seuraavan kerran ja tuolloin pitää kertoa tilanteesta tarkemmin...missään jatkotutkimuksissa emme ole olleet..Silloin päätetään myös vehnäaltistus ajankohta osastolle ja otetaan uudestaan verikokeet, että nähdään mikä on tilanne anemian suhteen ja saa nähdä mitä muita kokeita lääkäri keksii =) Nämä allergia asiat on hankalia, monet itkut on itketty ja välillä ahdistaa tosi paljon, mutta onneksi ei ole sen vakavampaa. Toivottavasti teilläkin sairastelut loppuisi! Jaksamista sinne myös :hug:

Himpula & Venla 10kk ja risat :heart:
 
Ovatko teidän vauvat siirtyneet jo turvakaukalosta tavalliseen turvaistuimeen? Meillä neiti mahtuu vielä jonkun aikaa kaukaloon, jalat kyllä tulevat jo reunan yli, mutta yläosassa vielä hiukan kasvuvaraa. Meillä olis 10 kk neuvola maanantaina, saas nähdä et miten on kasvanut. 7½kk ikäisenä oli 6.8kg ja 65cm, eli pikkanen neiti. Tasasesti kuitenki kasvanu alakäyrällä. :wave:
 
Huono aamu takana... :/ Pikku-ukko heräsi jo 7.15 ja koko aamu oli yhtä kitinää. Mitään en saanut tehtyä, syliteltiin ja jos yritin välillä laittaa lattialle, niin konttasi perässä ja kitisi :/ No, onneksi tämä ei ole jokapäiväistä. Tosin tässä on vähän aikaa jo ollut jonkin itkuisempi vaihe ;)

mimmi kyseli turvaistuimista. Meillä on toisessa autossa ollut kuukauden verran britaxin twe ja pikku-ukko on viihtynyt siinä oikein hyvin. Toisessa autossa on ollut tähän asti kaukalo, mutta perjantaina ostin toisen twe:n eli nyt on molemmissa kunnon iso istuin. Meillä ainakin jalat ottaa penkkiin kiinni kaukalossa ollessa, muuten mahtuisi vielä hyvin eikä painoakaan tuskin ole vielä 9 kiloa.

Ensi maanantaina mennään neuvolaan painokontrolliin :whistle: kiva kuulla, miten on pikkuinen kasvanut, ikää on sitten silloin melkein 10kk.
Aika kuluu hurjaa vauhtia =)
Meillä syödään tällä hetkellä aamupuuro, päivällä hedelmää tai marjoja, iltapäivällä lihakasvis-sose ja illalla sitten puuro. Tissimaitoa saa halutessaan =) Enempää en saa syömään eli kahta kasvisateriaa ei vielä mene.

Laattamiehelle pitäisi mennä keittämään kahvia ;)

:wave: :wave:

Kotihengetär ja pikku-ukko 9kk ja jotain... :heart:
 
Nyt on otettu ne ihanat haparoivat ensiaskeleet :'( :heart: Mihin se vauva oikein katosi? Aika menee kyllä nopeasti. mimmi06: kyllä on teilläkin pikkunen sirpakka neiti :D meillä oli 10kk neuvolassa 7kg ja 67cm =) Hassun näköistä kun on niin mini ja ottaa jo askelia :D Mukavaa viikon alkua :wave:

Himpula & Venla 10kk 3vko:a :heart:
 
10kk neuvolassa poika oli 10,5kg ja 77cm.

Taas on muistunut mieleen aikaisemmin opittu kiljuminen. Korvat meinaa meillä hajota, kun tuo pikkumies kiljuu vaan :eek: Seinänaapurit taitaa tykätä tuosta taidosta ihan kamalasti :LOL:

Nyt noustaan tukea vasten ja se onkin taito, joka on vienyt meiltä "rauhoittumisen". Sänkyyn ei meinaa saada nukkumaan, kun on niin kiva nousta pinnoja vasten seisomaan. Noustaan tiski- ja pesukonetta, olkkarin lipastoa, ilmanputsaria, rattaita ym.vasten. Konttaus on astunut kokonaan kehiin. Enää ei ryömitä. Samoin istumaan nousu opittiin reilut 2vkoa sitten.

Nyt kengistä on tulleet hauskat "kaverit". Ekoja kertoja, kun niitä laitettiin niin tuli tippa linssiin, mutta nyt naurattaa. Tänään sisällä hyppi kovasti kengät jalassa, kun pidin kainaloiden alta kiinni. Ja mahdoton nauru... =) Suloinen.

Miten muuten tuohon kiljumiseen kannattaa suhtautua? Pöljä kysymys, mutta kiellänkö vaiko olen huomaamatta? Jos kieltää niin kiljuu kahta kauheammin. Muutenkin pitää kokeilla päteekö äiskän kiellot! Ja jos sattuu se touhu naurattamaan, niin sittenkin kiljutaan kahta kauheammin. Pitäisi vissiin vaan olla kuin ei kuulisikaan mitään? Miten te teette?
 
:wave: pitkästä aikaa

Heppuli on nyt 10kk 3pvää ja painaa 11,02kg ja 75,1cm pitkä.
Aika pullukkapoika, syö kuin hevonen...

Meillä on turvakaukalo vielä käytössä kun ukkeli ei ole tuon pitempi, nyt olis tarkotus mennä katsomaan liikkeeseen istuinta kun siellä on esittelypäivä ja maahantuoja tavattavissa. Osaa varmasti paremmin opastaa ja kertoa kun tavan myyjä.
 

Yhteistyössä