*** MARRASKUISET KARHUNPENNUT 2009 - ELOKUUSSA *** Ensimmäiset pennut syntyneet! ***

Hirmuisesti Onnea Valkoliljalle pikkuisista pojista vielä tätäkin kautta!! :flower: :flower:

Täyttyy kyllä sanoa, että minäkin vähän hämmästyin kun viestiä luin, että nyt jo on ensimmäiset marraskuiset syntyneet :eek:

Jennula ja poju 29+6
 
heipsan taas, kävin terkkarissa jälleen kerran ja jess olikin eri lääkäri kun omalle ei ollut aikoja. Kerroin taas supistuksista ja selkäkivuista ja lääkäri kirjotti heti saikkua syyskuun loppuun saakka, sen jälkeen ois vaan 7 työpäivää ennen äippälomaa joten enköhän saa siksikin ajaksi saikkua sit. Ihanaa ku ei tartte joka viikko ravata tuolla enää, vaan saa rauhassa levätä, ja nyt ku olokin vaan pahenee..

mähän herään joka yö pahoinvointiin ja se jatkuu iltapäivään saakka, tänään ei ole vieläkään hellittäny ja jäi äsken päivällinenkin väliin ku niin pahoin voin.. :x ei kiva.

ja kun herään yöllä, nukahdan monesti uudestaan mut silti olen yliväsynyt koko ajan, voisin vaan nukkua päivät yöt mutten voi kun pitää muutakin puhastella päivisin.. oivoi, menis nyt nää viikot eteenpäin vauhdilla =)

ens viikolla vasta neuvola et tietää paljonko painaa, kauheeta, mutta mä stressaan niin paljon jo sitä punnitusta kun siitä on motkotettu :ashamed: viime kertaan mennessä oli tullu siis 16kg ja siitä jo 4 viikkoa ja on herkut maistunu senki jälkeen, pahoinvoinnista huolimatta.. :snotty:

vauva on myllertäny koko päivän mahassa, on se vaan niin mahtava tunne :heart:

jospa sitä koittas nukkua taas vähäsen |O

tupuna ja pokken 29+1 :heart:
 
Suuren suuret onnittelut Valkoliljalle kaksosista! :flower:

Juuri eilen mietin, että mitäköhän teille kuuluu, kun ei ole muutamaan päivään 'näkynyt' palstalla. Olisihan se pitänyt arvata, että jotain suurta on tapahtumassa. Tsemppiä vauva-arkeen!

Esikko77 ja Möhköfantti 28+3
 
crimsonsatellite, tervetuloa mukaan!

Kyllä olisi ollut ilmeeni näkemisen arvoinen, kun huomasin sisäänkirjautuessani palstamme nimen muuttuneen. Eipä olisi vielä tässä vaiheessa osannut moista odottaa. Täytynee vaan myöntää, että jo pikkuhiljaa marraskuisia alkaa yksi toisensa jälkeen syntymään, on niitä viikkoja enää niin vähän jäljellä...

Sitten vähän omaa napaa... Tänään oli postissa tullut pakettikortti eli ä-pakkaus on siis saapunut postiin. Yritän kokoajan hillitä itsenä ryntäämästä sitä hakemaan, mutta kai se on otettava auto allensa ja lähdettävä postiin. Johan sitä pakettia on jo odotettukin... :D

Esikko77 ja Möhköfantti 28+3
 
Suuret onnittelut täältäkin Valkoliljalle. Ja tosiaan kuten varmaan muistakin, olisi tosi mukava kuulla kuulumisia enemmänkin.

Omaan napaan ei ihmeitä. Järkyttävää närästystä ja "työniloa". Pari viikkoa vielä ja sitten saan levetä oikein kunnolla ellei se sikaflunssa hyökkää. Selkä on vaihteeksi parempi ja nukunkin paremmin. Pissallekaan ei tarvitse ähkäytyä kuin kerran yössä. Perusfiilis aika mainio :) Vauva myllää ja venyttelee. Olisiko nyt sitä kaikkein vilkkainta liikkeiden aikaa, kun vauvalla on jo kokoa, mutta silti tilaa. Ai niin, viime yönä synnytin :) (siis unissani)

Emmama 30+6
 

Yhteistyössä