Mikä on oikea kunnon margariini???Alkuperäinen kirjoittaja L:Oikea kunnon margariini.
Ja Alzheimerin taudinAlkuperäinen kirjoittaja Kiia:Kyllä THL:n väki sais sydänkohtauksen kun lukis tätä ketjua.
Jos minä käyn esimerkistä, näin onAlkuperäinen kirjoittaja ap:Voita käyttävillä henkilöillä on hyvät kolesteroliarvot ja ovat muutenkin hyväkuntoisia. Suolisto voi hyvin ja terveys kiittää.
Rypsiöljy olisi vielä terveellisempää mutta tuo oliiviöljy on niin "muodikasta".Alkuperäinen kirjoittaja terveyden perikuva:Itse käytän voita ja oliiviöljyä. Mitä te?
Minun isä käyttää voita ja on kolesterolilääkityksellä, ollut sydän- ja aivoinfarkti. Eli se siitä voin hyvää tekevästä vaikutuksesta kolesteroliin.Alkuperäinen kirjoittaja ap:Voita käyttävillä henkilöillä on hyvät kolesteroliarvot ja ovat muutenkin hyväkuntoisia. Suolisto voi hyvin ja terveys kiittää.
Kerrankin minäkin olen muodikas, ollut jo 20 vuottaAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Rypsiöljy olisi vielä terveellisempää mutta tuo oliiviöljy on niin "muodikasta".Alkuperäinen kirjoittaja terveyden perikuva:Itse käytän voita ja oliiviöljyä. Mitä te?
No kun kaikki haluaa syödä niin "etelä-eurooppalaisittain" että pitää olla oliiviöljyä eikä kotimainen rypsiöljy kelpaaAlkuperäinen kirjoittaja Huspati Huta:Kerrankin minäkin olen muodikas, ollut jo 20 vuottaAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Rypsiöljy olisi vielä terveellisempää mutta tuo oliiviöljy on niin "muodikasta".Alkuperäinen kirjoittaja terveyden perikuva:Itse käytän voita ja oliiviöljyä. Mitä te?
Ostin juuri ruokapiiristä rypsiöljyä, vieläpä luomua oli. En ole avannut vielä pulloa, kun on muita öljyjä kesken. Toivottavasti se on hyvän makuista, aiemmat rypsiöljyt eivät ole minusta maistuneet hyvältä, olleet tunkkaisia.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:No kun kaikki haluaa syödä niin "etelä-eurooppalaisittain" että pitää olla oliiviöljyä eikä kotimainen rypsiöljy kelpaa
Peesi!Alkuperäinen kirjoittaja plm:Oikeaa voita ja kylmäpuristettua öljyä.
Tuoreen ruotsalaistutkimuksen mukaan voin käyttö ruoassa johtaa huomattavasti pienempään veren rasva-arvojen kohoamiseen aterian jälkeen kuin oliivi- tai rypsi- ja pellavaöljyn käyttö. Tämä sotii nykyisiä käsityksiä vastaan, sillä voi on kovaa eli tyydyttynyttä rasvaa, jota pidetään pahana kolesterolille.Alkuperäinen kirjoittaja J:Yllättävän paljon voin käyttäjiä palstalla. Itse en tunne ketään, joka käyttäisi voita tänä päivänä.