irru
samalla tavalla kuin eläinrasvojen vastaava. Rasva margariinissa sinänsä hyvää, mutta kovete tosi vaarallista. Sen vuoksi teenkin levitettä itse. Tässä ohje:
100 g voita (annetaan lämmetä palasina huoneenlämpöiseksi)
100 g Keiju-rypsiöljyä (vatkataan sekaisin pehmenneen voin kanssa)
1 dl kylmää vettä (sekaan, vatkataan tovi, jotta seos jähmettyy, aluksi tuntuu tosi luirulta
Tätä teen kannelliseen säilytysrasiaan (esim. tyhjä margariinirasia). Pitäis olla verisuonille terveellisempi vaihtoehto kuin margariini tai pelkkä voi.
100 g voita (annetaan lämmetä palasina huoneenlämpöiseksi)
100 g Keiju-rypsiöljyä (vatkataan sekaisin pehmenneen voin kanssa)
1 dl kylmää vettä (sekaan, vatkataan tovi, jotta seos jähmettyy, aluksi tuntuu tosi luirulta
Tätä teen kannelliseen säilytysrasiaan (esim. tyhjä margariinirasia). Pitäis olla verisuonille terveellisempi vaihtoehto kuin margariini tai pelkkä voi.