Mahtaa olla hiljaista palstalla ens viikolla..

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kannatan Trumpia, mutta elämäni ei muserru, jos Trump ei voitakaan vaaleja. Elämä jatkuu ja jatkan konservatiivisten mielipiteitteni kirjoittelua.
Ja on hyvä muistaa se, että Trumpin nimeämät konservatiiviset tuomarit tekevät vielä vuosikymmenien ajan perinteisiin arvoihin perustuvaa hyvää työtä Usan korkeimmassa oikeudessa.
 
vierailija
Mä en usko, että tää palsta hiljenee näistä USA:n poliitikka-asioista, vaikka vaaleissa kävis miten. Jos Biden voittaa (niinkuin uskon), täällä sitten ulistellaan siitä että hän laskenta oli huijaus. Sitten palataan niihin valeuutiisiin, joita ei edes Fox kehtaa julkaista, mutta tämän palstan kiilusilmät julkaisee kuin amerikalaisissa disinformaation levittelykanavissa niitä ovat löytäneet.

Jos Trump voittaa, niin sitten sama osasto toki täällä hehkuttaa. Toivottavasti turhan moni "suvakki" ei jää inttämään, ei siitä parane. Ite en kyllä ota tuota henk.koht, toki koen sen isona tappiona näiden ihmiskunnan kohtalonkysymysten suhteen. Eli ilmastonmuutosdenialismi valtiojohdontasolla jatkuu ainakin sen 4 vuotta.

Sitten on vielä se mahdollisuus, että häviäjä ei myönnä vaalitulosta. Esittää sitten parempia tai huonompia syitä tai tekosyitä siihen miksi ei voi sitä myöntää. Lähtökohtaisesti ajateltu, että se olisi Trump, joka hävitessään kiistäisi vaalituloksen. Mutta ei me tiedetä mitä tuolla vaaleissa tapahtuu, voi se olla Bidenkin. Ainakin jos postiäänestystuloksiin jotenkin kajotaan tai niiden laskemista yritän estää.

Kaikesta huolimatta uskon, että tämä jälkimmäinen ei toteudu. Toivon, että Trump häviää vaalit sen verran selkesti, ettei kertakaikkiaan pysty kiistämään tulosta. Varmasti ei myönnä että oli reilu tappio, se on hänenkaltaiselleen mahdotonta.
 
vierailija
TÄMÄ

”Jos hän olisi keskittynyt koronavirukseen alusta alkaen, tapauksissa ei saavutettaisi tällä viikolla uusia ennätyksiä ympäri maata”, entinen presidentti jatkoi.”
 

Yhteistyössä