Turkilmas
Meillä oli pakastimessa pussi hampurilaissämpylöitä ja perheenjäsenten kaino pyyntö olis että syötäis hampurilaisia. No joo, nuo sämpylät nyt on kaukana terveellisestä, mutta koitinpa ainakin täytteissä petrata.
Ei siis mitään ihmeellistä, ihan vaan käytin jauhelihassa mausteina luomusipulikeittoa, oman maan yrttejä ja suolana Himalajansuolaa. Tomaatit oli naapurin kasvihuoneesta, eikä niissä ole käytetty myrkkyjä. Salaatti oli omasta maasta ja kurkku luomua.
Ananas oli valitettavasti ihan purkkikamaa, samoin cheddarjuusto. Kastikkeen tein itse: majoneesia ja siihen sitten lisäilin turkkilaista jogurttia, tomaattia, mausteita jne.
Tein lisäksi lohkoperunoita tästä läheltä ostetuista, mahdollisimman luonnonmukaisesti viljellyistä perunoista.
Paljon on toki petrattavaa vielä, nuo sämpylät vois tehdä itse, ananaksen ostaa tuoreena, liha vois olla luomua jne. jne. Mutta jo nyt nuo eiliset hampparit oli parhaimpia mitä ikinä olen syönyt . Vei voiton jopa Suomen parhaimman grillin (siis mun mielestäni paras) antimista .
Ei siis mitään ihmeellistä, ihan vaan käytin jauhelihassa mausteina luomusipulikeittoa, oman maan yrttejä ja suolana Himalajansuolaa. Tomaatit oli naapurin kasvihuoneesta, eikä niissä ole käytetty myrkkyjä. Salaatti oli omasta maasta ja kurkku luomua.
Ananas oli valitettavasti ihan purkkikamaa, samoin cheddarjuusto. Kastikkeen tein itse: majoneesia ja siihen sitten lisäilin turkkilaista jogurttia, tomaattia, mausteita jne.
Tein lisäksi lohkoperunoita tästä läheltä ostetuista, mahdollisimman luonnonmukaisesti viljellyistä perunoista.
Paljon on toki petrattavaa vielä, nuo sämpylät vois tehdä itse, ananaksen ostaa tuoreena, liha vois olla luomua jne. jne. Mutta jo nyt nuo eiliset hampparit oli parhaimpia mitä ikinä olen syönyt . Vei voiton jopa Suomen parhaimman grillin (siis mun mielestäni paras) antimista .