Maaliskuun malttamattomat

Tatza kyllä se sit plussa on!

Itselläni kp32, viimeks menkat alkoi tuhrulla joten vaikea sanoa tarkkaa päivää, 32 keskiarvo. Km tammikuussa, jonka jälkeen kesti 35 päivää ennen menkkoja. Siis yhdet ehtineet olla ja nyt sit jännätään. Ennen km:a kierrot olleet yleensä 28 mutta pari kertaa oli 33.
 
Ai, että teillä on jännät päikat!!! Rupesin iha itekki jännää teijän puolesta :D ++++++++++++++++++++++ :whistle: Sinne päin! :flower: :heart: Ja suuret onnittelut jo plussanneille!

En oo tänne kirjotellu vähään aikaan, ku ei oo ollu mitään raportoitavaa.. Nyt kpt 19 (kiitokset minnalle, että jaksaa päivitellä tietoja) :)
Nyt on pari päivää tuntunu sellasta pientä painetta alavatsan seudulla ja rinnat tuntus olevan pikkusen aremmat. Tosin en oo ollenkaan varma ettenkö vaan kuvittele näitä oireita tai etten aiheuta näitä ite ittelleni, ku niin kovasti haluisin, et vauva olisi jo saanut alkunsa. :ashamed: No mutta.. kattellaan, kattellaan..

 
sohvi77, :hug: .. Inhottavaa kun ne ei sit ala jos kerta nega on. Raivostuttavaa!

Mua ahdistaa jostain syystä tosi paljon, mennyt tää kierto tosi nopeasti, mut nyt jotenkin vaan iski sellainen et ei helvetti, kuinka kauan tässä odottaa ja miksi nää vikat päivät kuluu niin törkeän hitaasti.. Ihan vähän menkkakipuja ym ja pelottaa, että tää kierto jää tosi lyhyeksi. Oon jotenkin ihan kilipäänä täällä, tuntuu, ettei mistään tule mitään..
 


Tiukun äiti...............kp 45/28-49..............yk1
Vaava......................kp 43/28-44
Sohvi77...................kp 33/?................yk2...........haamu 9.3. (kp19)
Hippuli-81............kp 33/33-45........yk2
Hemmi......................kp 29/28-31
saralia......................kp 28/?.................yk7
Chili24......................kp 27/26................yk3
äippäliini83...............kp 27/28...............yk3....................haamu 20.3. (kp 23)
Emppu3008..............kp 26/30...............yk3
Rauna.....................kp 26/37.................yk3
JääKyynel.................kp 26/29-30..........yk2
Zande.......................kp 26/31
nirppurotta...............kp 23/27.................yk11
Sero........................kp 23/25-31...........yk4
Marta.......................kp 21/29................yk5
unelmoya................kp 21/28.................yk2
marrr........................kp 20/29-30........yk4
Sisely......................kp 19/29-30..............yk2
Lintsi85..................kp 19/28.................yk3
Helmiläinen..........kp 19/28.............yk2
Alice81....................kp 18/25..................yk1
Pipopi.....................kp 18/26-32.............yk9
tyttokarpanen.........kp 17/24-28.............yk1
ikuisuus....................kp 17/?...................yk1
wannabemama.......kp 15/31-39..................yk5
mimomamo..............kp 13/28
jenninho..................kp 10/32-36...............yk3
Minna77...................kp 2/26-32...............yk7
moumou...................kp 2/29-31..............yk5



Plussanneet



Alisa84.....................plussa 12.3..........kp 34/26-35
unelma....................plussa 12.3...........kp 27/28................yk2
Alppiina...................plussa 15.3...........kp 33/32-39............yk1
 
äippäliini Hienoa! Onnittelut! :flower: :flower: :flower:

taitza Onnittelut sullekin! :flower: :flower: :flower: Haluatko jäädä tänne meidän seuraamme eli laitanko sut listalle? Vai onko multa mennyt se ihan ohi tehdä ennemmin....

Sohvi, :hug: :hug: :hug: :hug: . Mikä ihme niissä testeissä voi olla, kun ei voi varmaksi näyttää alusta lähtien? Voisi välttyä jossittelulta ja valtavalta pettymykseltä. Vielä, jos tätikin antaa odottaa ja odottaa.... Voimia!!!
 
Hei

Tänne ei ihmeempiä.
Onnittelut plussanneille ja sitä odottaville.
Ja halusin vielä sanoa suuret kiitokset päivittäjälemme ihanista kuvista ja suuresta vaivasta.
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille.
 
Onnea äippäliini83!!!! Ihanaa kun näitä plussia tulee niin miettii, että ehkä jonain päivänä minä :) Onnea vielä, tuu laittaa tänne kuulumisia aina välillä :) Mä varmaan roikun täällä vielä kesäkuun keijoissakin, heh..

Ahdistus vähän helpotti, ja nyt odotan niitä gynen tuloksia, missä ne viipyyy... |O

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille :heart:
 
Moikka.

Onnea plussanneille ja haamuileville:)
Täällä mennään sit päivällä yli.. menkkoja ei kuulu eikä näy.. Tein sunnuntaina testin ku menkkojen olis sillon pitänyt alkaa ja oli nega.. pissa oli kerenny oleen rakossa korkeintaan tunnin. Ihme touhua tämäkin.. Ihmeemmin ei ole mitään menkka oireita.. Vasenta lonkkaa särkee jonkun verran ja vatsassa nippailee välillä. Mut ota nyt noistakin selvää voivat olla raskauteenkin liittyviä..

Tietääkö joku tosta kohdun nipukasta miten se muuttuu ku on raskaana?

 
Minna77 Omaa tyhmyyttä ja malttamattomuuttahan tää toisaalta vaan on...kun pystyiskin odottamaan testauksen kans vaikka siihen kun menkat viikon myöhässä niin ehkä säästyis pettymykseltä. Tietenki nää viikon jatkuneet kivuliaat menkkakivun tapaset tuntemukset ihmetyttää...ja tuo kiertokaan mikään säännöllinen ole. Vaikeeta :headwall: :headwall: Mutta mukavaa päivää kaikille!!!
 
Päivää! Ja onnea taas uusille plussansa saaneille :flower: Mullakin polttelee kotona kaapissa ne mammaksin testin, mutta en millään halua/uskalla testata, kun pettymyksiä on tullut toinen toisensa perään :| Ehkä sitten, jos/kun menkat on ihan aikuisten oikeesti myöhässä.

Oireet jatkuu vaan. Nyt selkeästi voimistunut toi menkkamainen juilinta ja koko ajan on tunne, että jotain valahtaa pöksyihin. Valkovuotokin on lisääntynyt, mutta niin kai sen tässä vaiheessa kiertoa kuuluukin...? Nyt on alkanut rintoja aristaa, mutta sekin normaalia tässä vaiheessa kiertoa, eli pelkäämpä että täti tekee taas tuloaan :( Toisaalta olis hyvä, etten olisi/tulisi raskaaksi, kun oon parhaillaan leikkausjonossa olkapäästäni, enkä tiedä voidaanko sitä sitten tehdä, jos olisin raskaana. Oon kuitenkin 7 vuotta taistellut, että pääsin tuohon jonoon, eli haluaisin senkin kyllä alta pois....

Mutta jotain hyvää sentään on ihana keväinen ilma ja kaupungillakin oli jo lumet sulaneet. Kyllä se kesä keikkuen vaan tulevi...

Mukavaa viikon alkua kaikille!
 
Zande, toivotaan parasta :flower:

).( nippailee välillä, enimmäkseen kohdun kohdalta ja tänään myös oikean munasarjan kohdalta. Siltä puolelta oletan että munis lähti tässä kierrossa. Eli ei niin mitään mullistavaa.
 
Uijui äippäliini83, aivan ihanaa!! Toivottavasti pääsen minäkin jouluvaavin äidiksi (jo toiseen kertaan :heart: ). Oma la:ni olisi 10.12., jos niin onnellisesti kävisi, että tästä kierrosta raskautuisin. Ja kuten kaikki huomaatte, en edelleenkään suostu uskomaan mammaksin ovistesteihin - joiden mukaan siis en ovuloinut. En en ja en ;)
 
Moikka kaikki!

äippäliini83, hieno plussa, wow! :flower:

Täältä vähän ikäviä uutisia, papatulokset huonot ja joudun siihen kolposkopiaan eri emättimen tähystykseen.. ja mua pelottaa niin paljon, pahin pelko elämässä, että jotain löytyisi ja kohtu pitäisi poistaa.. No joo, en kuitenkaan aio pelotella itseäni liikoja, toivottavasti ei mitään vakavaa. Täällä kotona odottelen lääkärin soittoa ihan hermorauniona.. sen sihteeri vaan ilmoitti siitä ja en tiedä sen enempää, lääkäri ei ollut paikalla aamulla. Ja menkkakivut jatkuu.. nega testattu aamulla, vaikka siis erittäin aikaiset kp:t, oli vaan eilen niin outo olo. Mä raportoin kun saan lisätietoja.. :|
 

Yhteistyössä