Maaliskuun IVF/ICSI/PAS

Punktion tuloksena saatiin isommista folleista 6 solua, pienemmistä 3. Minulle tuo oli ihan helppo toimenpide, kaupungille ja syömään kykenin heti, kun antoivat luvan lähteä ja tänään on olo jo ihan normaali.
Biologi soitteli äskön tuloksia ja ne kolme pienempää follia olivat sitten olleet raakoja, kuudesta kypsästä 5 hedelmöittyi mallikkaasti. Hiukan kirpaisee tuo vähäinen määrä, tokkopa tuosta meidän suurperhe saadaan aikaiseksi :ashamed: Luultavasti edessä on vielä tulevaisuudessa ivf yksityisellä, meillä kun on jo kolmevuotias luomulapsi täällä, niin tämä on ainut ja viimeinen ivf julkisella. Täytyy alkaa jo jemmaamaan rahaa tulevaisuutta varten.
Huomenna siirto ja samalla selviää missä kunnossa alkiot ovat. Toivon totisesti, että nuo 5 nyt ainakin jakautuisivat hyvin!

*lisäys
Mua ärsyttää, että miten noitten solujen annetaan jäädä raa'aksi? Kun viimeisessä ultrassa lääkäri näki, että tuloillaan olisi vielä pari pienempää follia, että saa nähdä ehtivätkö kasvaa, niin miksi niitä ei sitten voisi kasvattaa yhden lisäpäivän?
Vai ehtiikö siinä ajassa ne jo kypsät follit vanhentua? Että pitäisikö kaikkien sitten kypsyä tasakokoisina?*

soja, sinulla on niin pitkä matka takana, että oletkin kyllä oikeutettu noin loistavaan tulokseen :) Nauti hyvästä mielestä ja peukkuja huomiseen, samoissa mennään!

Kaikki jutut jäi tuonne toiselle sivulle, lukenut kyllä olen jokaisen vaiheet. Tasaisesti onnea kaikille!
 
Kirma: Toivottavasti jakaantuvat ja saat kyytiisi parhaan ja sitten 9kk päästä vauvan...
Minunkin 3 solusta yksi oli raaka, en osaa kysymykseesi vastata.

Soja: Hyvältä kuulostaa...Liimaa ja liisteriä tuhat kiloa täältä lähettelen!!!

Tilhinen: :hug:

Sitronella: hermoja piinapäiviin...

ON: ainoa alkio siirrettiin, ei mitään priimaluokkaa...
Rupesin jo lähettelemään ulkomaalaisille klinikoille sähköpostia ja kyselemään alkioiden adoptiosta...

Toivostaan luopunut Toivo:(
 
kirma no, onhan toi 5 ihan hyvä, meilläkin oli viimeks 5. Hyvä että oot voinu hyvin! tuohon pohdintaasi follien määrästä, luulen että sitä just pelätään että ekat kasvaa liian isoiks (hyperinvaara!) ja sit kokonaismääräkin voi olla liian iso. Mulla ihan samaa kuullosti lääkäri pelkäävän, mut punktiossa totesi tyytyväisenä että ei ne pienemmät onneks lähteneet liikkeelle

t0iv0 kyllä se saattaa kuule olla sinnikäs yksilö, jaksamista, pidetään peukkuja teille kaikki =) muuten, siis oliko toi vitsi vai totta, että alkioita voi saada ulkomailta? sori tyhmä kysymys :ashamed:

joo, itsellä kyllä nyt hyvä tilanne, kiitos kaikille kannustuksesta :flower: Huomenna sitten siirtoon, kumpa jäis pakkaseenkin pieniä useampia....

Multakin kaikille tsempit, jäi tosiaan noi jutut tonne toiselle sivulle, mutta jatketaan taas tällä sivulla! :)
 
Vau, mahtavaa, upeeta, lisää plussia pinoon! :wave: Onnea, kuumetta!!

tOivO:lle kaikki sormet ja varpaat ristissä jotta pikkuinen alkio olisi oikein elämänhaluinen yksilö ja lähtisi kasvamaan!

En ehdi nyt kommetoida muita mutta tsemppejä taspuolisesti kaikille! =)

Itellä hyperi vaivaa edelleen, tuntuu että vaan pahenee... plaah. Mut tän kestää jos se voi merkata sitä, että tuolla masussa jotain tapahtuu..
 
Kuumetta ihanaa ihanaa :flower:

Pirpana74 voiko tuon hyperin kanssa ite tehä mitään mikä helpottais? jaksamista! itsekin vähän mahan kaa tuskailen, mut koitan vaan aatella, että sit se vasta onkin tuskaa jos tärppää ja maha alkaa oikeesti kunnolla kasvaa =)

Muut: Mitä kuuluu? lista taas edellisellä sivulla, onko tänään muita testailijoita?


Oma: moi vaan! hyvin meni tänään, kaikkiaan sit lopputuloksena oli 7 normaalia alkiota, eli 3 oli hyytynyt eilisen jälkeen. 2 siirrettiin, kun lääkäri oli sitä mieltä, että hoitoja jo ollu niin paljon, ja vois olla paremmat mahdollisuudet 2 selvitä ees toisen, kun mitä jos vaan 1 ois siirretty. Pakkaseen jäi sitten 2+2+1 alkiota, eli realistisesti 1-2 PAS:ia saadaan... ei kovin paljoo, mutta jotain kuitenkin...

Siirto oli vähän hassu, kun eka yrittämällä vaan toinen jäi massuun ja sitä toista sitten yritettiin vielä 2 kertaa... eli 3. yritys vasta onnistui. Oisko tuo vaikka joku merkki, että sitkee kaveri on... Yllättävän kipee ja paineinen on alavatsa ollut, ja siirto jopa sattui, vaikka ei koskaan ennen oo tuntunu miltään. huominenkin sitten vielä sairaslomaa. Vähän alkaa hermostuttaa tää olotila, tekis mieli kunnon hikilenkille tai puntille tai jotain.... huomenna aioin kokeilla kärsiikö pyöräillä, kun ei tänäänkään saanu kävellen kun tuskan hien aikaiseksi. Ja ois ihan jees jos alkais kohta pysyä maha farkkujen sisällä eikä tuolleen kaljamahana päällä.... aika hyvin muuten tässä tapauksessa noi lannemallin farkut toimii

Aurinkoista loppuviikkoa, Soja pp0 (+pöppö&kiiski)
 
Soja, mulle lääkäri sanoi ettei hyperiin auta mikään muu kuin aika, lepo ja juominen. Punktion jälkeen rakkulat täyttyvät uudestaan nesteellä ja munasarjat turpoavat. Lisäksi voi kertyä nestettä vatsaonteloon niinku mulla. Yleensä tila helpotta noin viikossa mutta alkava raskaus voi pahentaa hyperiä; istukkahormoni kun ylläpitää hyperiä ja voi pitkittää sitä.
Lääkäri kielsi ehdottomasti rankan liikunnan ainakin kolmeksi viikoksi punktion jälkeen koska munasarjat ovat raskaat ja suurentuneet; vaarana on niiden kiertyminen jos kovasti rehkii. Eli ei kuntosalia eikä jumppaa, tai juoksua :/
Tämä ohje oli siis jo ennen kuin tuo hyperi kehittyi. Eikö sulta Soja kielletty liikuntaa?
Nyt on ihan totaalikielto kaikkeen liikkumiseen. Postilaatikolla saa käydä tai happea haukkaamassa muttei kuulemma edes puolen kilometrin rauhallista kävelyä saa tehdä.
Meinaa seinät kaatua päälle kun oon yleensä menevä ihminen... Mut ei auta. Pieni toivonkipinä on herännyt kun tää olo ei tunnu helpottavan... jospa siellä olis jompi kumpi pienistä tarrannu kii :O hui! toivottavasti ei tiedä huonoa onnea kun sanoo tällaisia ajatuksia ääneen..
:ashamed:
Tarrasukkia kaikille meille piinailijoille!
 
Kuumetta: Mahtavia uutisia, Onnea koko perheelle!!! :flower:
Ilmoittele sitten verikokeen tuloksista...

Pirpana74: Jospas siellä olisi sitten molemmat tarranneet tiukasti kiinni ja se johtuis siitä...
Näin se ois tuskan arvoista kipua. Toivottavasti kivut alkaisi kohta helpottaa.
Meidän punktio ohjeessa luki ettei seksiä ,eikä liikuntaa saa harrastaa pariin viikkoon ja sitä aion noudattaa!

Soja: Totta se on alkion adoptiot takaavat ainakin 2 top luokan alkiota(jollei niitä saa ei tarvitse maksaa mitään)
Suomessa luovuttajia ei juuri ole uuden lain takia ja hintakin on reilut 7000?, mutta Tallinassa, Tsekeissä, Virossa ja Puolassa lakia henkilötietojen saamiseen ei ole ja luovuttajia huomattavasti enemmän ja hintakin n.4000? ja takaavat 2 top luokan alkiota ainakin. Luovuttajista yritetään löytää samaa näköä täsmäävät jne... Voihan olla et niitä alkioita tulee vaik 20kpl ja ne kaikki on sil summalla mun.Ne pakastetaan ihan samanlailla. Ja reseptit saa kotiin ja sit vaan sovitusti klinikalle hakeen alkiot kyytiin....
Se taitaapi olla meidän ainoa vaihtoehto ,jos vaan saadaan rahat kasaan....
Ja jos tämä hoito ei tuota tulosta tietty, mitä suuresti epäilen että muka tuottaisi...

Toivo ja pp1 ja toivottavasti ripe rakkauteni hetelmää matkassa...
 
[/url]

kajastus: 2. ICSI, 1. PAS siirto pp22

Tips: 1. ICSI siirto vko 12 pp13 ?

Tiinuli81: 2 IVF, punktio ja siirto vko 13 pp8

Sannuli-81: 1. IVF, 1. PAS siirto vko 13 pp8

Sini78: 2.IVF/ICSI, 1.PAS siirto vko 13 pp8

sinivatukka: 2 IVF, punktio ja siirto vko 13 pp7

pirpana74: 1. IVF, punktio ja siirto vko 13 pp7

Sitronella: 2.IVF, punktio ja siirto vko 13 pp6

Hilma78: 1. ICSI, punktio ja siirto vko 13 pp6

tOivO: 1.IVF vko 14 pp1

soja: 3. IVF, punktio ja siirto vko 14 pp0

kirma: 1. IVF, punktio ja siirto vko 14 pp0

Susanna74: 1. IVF, punktio ja siirto vko 14 pp--

pumpuli-72: 6.IVF, punktio vko 14, siirto vko 15 pp--

Minska: 1. IVF, punktio ja siirto vko 17 pp--

wilsson: 1. IVF, 2. PAS, siirto vko 13-14 pp--

nettaneiti: 1.ICSI, 1.PAS siirto vko ? pp--



[/align]

Plussat napattu!
Mandy07
Kentia
haltia
kuumetta

[/align]

[/align]

Alkio(t) ei selvinneet sulatuksesta:

Maricce :'(
pohtijatar :'(

Myöhemmin onnistuvat:

Miimi78
kolmisin
gilmore
SaanaS
jerpuska
Hansku78
dream09

Kaipaamaan jäävät:

Tyyne73
Tilhinen
 
Päivitin listaa. Meniköhän edes sinne päin?

kuumetta ihanaa, mahtavaa! onnea matkaan! :heart:

Kaikille piinailijoille tsemppiä näin yhteisesti! Miten teillä menee?

Tips miten menee, olet jo lähellä h-hetkeä?

Toivolle lämmin :hug: . Tiedän niin tuon tunteen samassa tilanteessa aiemmin olleena. Rakkauden hetelmälle tarrasukkia!

kirma en oikein tiiä tuosta kypsymisasiasta muuta kuin, että meillä toka hoito meni pieleen, kun mentiin liian myöhään punktioon. Ne ainoat 2 follia oli puhjenneet viikonlopun aikana ja se siitä sitten. Nytkin oli tilanne, että 3-4 19-20 mm oli tulossa, joten jäätiinkin odottelemaan niitä pienempiä ja annettiin isompien "mennä ohi". Tuntui hurjalle pistää lisää menopuria, kun tiesi, että siellä olisi 4 valmista follia poimittavaksi ja jatkosta ei ollut varmuutta.

sojalla huippu satsi! :D pöpölle ja kiiskelle hyvää kotiutumista!

pirpana toivottavasti hyperi on nyt se positiivinen merkki asioiden kehittymisestä! koita kestää kökkimistä! lue, kato leffoja, kutsu ystäviä kylään viihdyttäjiksi. kiva, kun joku muukin miettii, et voiko asioita sanoa ääneen ;) samaa miekin aina mietin. lievää taikauskoa..

(.) ei tunnu mitään ja pp 6 menossa. viime yönä luulin, et nyt tuli täti kylään ja rytinällä, mutta ei onneksi. tahtosin jotain nippailuja tai kuumotustuntemuksia, mutta ei..
 
Moi!

Ensi viikolla taitaa aika moni päästä jo testailemaan. Jännät hetket meneillään tässä ketjussa!

kuumetta; varovainen onnittelu plussasta!! Mieletöntä!

T0iv0, mä tulen päivän perässä eli täällä on menossa pp0. Punktio oli keskiviikkona ja se meni hyvin ja ilman kipuja, kun mut nukutettiin. Saaliiksi saatiin vaivaiset 5 follia, joista neljä hedelmöittyi ja tänään siirrettiin kaksi neljäsoluista alkiota. Valitettavasti pakkaseen ei jäänyt mitään, mutta täytyy yrittää ajatella niin positiivisesti, ettei niitä pakkasukkoja tarvitakaan :) Maha on vähän turvoksissa ja lääkäri neuvoi juomaan paljon ja olemaan harrastamatta liikuntaa seuraavat päivät.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!!
 
kuumetta Onnea plussasta :heart

soja Hyvän saaliin saitte pakkaseen tulevaisuutta varten

Tänään PP9 ja ei juurikaan tuntemuksia....pp7 illalla oli hetken menkkajuilintoja ja sitten ne loppuivatkin. Ihan negafiilis on, mitä muutakaan? Tuntuu että kaikilla plussanneilla on ollut ennen testiä jotain nippailuja ja vihlontoja.... tekis mieli jo tänään testata että tästä typerästä piinasta pääsit jo pois. :
 
kuumettaHirmuisesti Onnea :heart:

Meillä näillä näkymin ens kuussa 1.PAS...kaks on pakkasessa..nyt pelon sekavin tuntein et selviääkö sulatuksesta...nyt siis jälleen odotellaan ajan kulumista...

Aurinkoista kevätpäivää jokaiselle!
Ja kärsivällisyyttä sekä plussapuhureita piinailijoille!!+++++++++ :whistle:
 
[/url]

kajastus: 2. ICSI, 1. PAS siirto pp23

Sannuli-81: 1. IVF, 1. PAS siirto vko 13 pp9

Sini78: 2.IVF/ICSI, 1.PAS siirto vko 13 pp9

sinivatukka: 2 IVF, punktio ja siirto vko 13 pp8

pirpana74: 1. IVF, punktio ja siirto vko 13 pp8

Sitronella: 2.IVF, punktio ja siirto vko 13 pp7

Hilma78: 1. ICSI, punktio ja siirto vko 13 pp7

tOivO: 1.IVF vko 14 pp2

soja: 3. IVF, punktio ja siirto vko 14 pp1

kirma: 1. IVF, punktio ja siirto vko 14 pp1

Susanna74: 1. IVF, punktio ja siirto vko 14 pp0

pumpuli-72: 6.IVF, punktio vko 14, siirto vko 15 pp--

Minska: 1. IVF, punktio ja siirto vko 17 pp--

wilsson: 1. IVF, 2. PAS, siirto vko 13-14 pp--

nettaneiti: 1.ICSI, 1.PAS siirto vko ? pp--


[/align]

Haamu napattu!
Tiinuli81

Plussat napattu!
Mandy07
Kentia
haltia
kuumetta
Tips

[/align]

[/align]

Alkio(t) ei selvinneet sulatuksesta:

Maricce :'(
pohtijatar :'(

Myöhemmin onnistuvat:

Miimi78
kolmisin
gilmore
SaanaS
jerpuska
Hansku78
dream09

Kaipaamaan jäävät:

Tyyne73
Tilhinen
 
TIINULI81, olen taas kurkkimassa täällä...ONNEA!!! Ihan varmasti vahvistuu viiva. Mä tein kanssa ekan haamun pp9, kuva näkyy tammikuun ko. pinossa. Voi että =) Olen niin iloinen sun puolesta. Meille pcolaisille taitaa ivf-hoidot olla se "täsmähoito"

Odotuspuolella on lapsettomuushoidoista plussanneet-pino. Toivottavasti teitä liittyy oikein monta sinne :heart:
 
mm-72: Katsoin sitä sun pp9 testiä ja aikalailla samalta mun tekemä testi näyttää.....on saman paksuinen kun kontrolliviiva muttei ihan niin tumma kuin kontrolliviiva. Sellainen vaalenpunainen selkeä viiva. Teen virallisen testin pp14, joten muutama päivä viä piinailua jäljellä.
 
Tänä aamuna tein vapisevin käsin raskaustestin ja sinne rävähti plussa heti. Tuijotin sitä herkeämättä jonkun aikaa, mutta ei se hävinnyt. Aloin itkeä, kun en ollut uskoa tätä onnea todeksi ja menin herättämään nukkuvan mieheni. Niin monta kertaa on kertaa on tullut pettymys, että vieläkin tuntuu siltä, että miten tämä voi olla totta. Olen menossa ultraan 21. päivä. Seuraava jännityksen aihe on, onko tulossa kaksi vai yksi pieni. Rukoilen, että kaikki menee hyvin loppuun asti. Tänään ollaan kummatkin oltu ilosta ihan höperöinä.

Toivottavasti moni täällä saa pian kokea jotain samaa. Onnittelut kaikille plussanneille. Eräs lapsettomuudesta kärsinyt minulle tuntematon nainen, jonka tapasin apteekin kassan takana, sanoi minulle, että koskaan ei pidä luopua toivosta. Niin se on.

 
Kiitos!! =) On tämä nyt tällaista leijumista. En yhtään edes osaa pelätä keskenmenoa tai mitään. Eikähän sitä tarvitsekaan elää kuin hetki kerrallaan. Luotan siihen, että saan tämän lahjan perille asti. (tai lahjat...)
 

Yhteistyössä