E
ensikertalainen
Vieras
Mitä teen väärin??
Laitoin vähän yli 3-kiloisen kinkun uuniin vähän ennen yhdeksää illalla (125astetta). Yhden aikaan mittari näytti 77, joten otin kinkun pois, poistin verkon ja ne rasvat siitä päältä, mutta kinkku olikin tosi sitkeän tuntuista ja sisältä tihkui punaista nestettä. Heitin kinkun kinkkupussiin ja takaisin uuniin ja nyt hetki sitten mittari näytti 82 astetta, mutta kun otin kinkun pois niin se oli edelleen tosi sitkeän tuntuista (tällä kertaa jopa maistoin, yök). Nyt se prkl kinkku on taas uunissa!
Onko mitään toivoa että saisin siitä vielä hyvän? Ja miten ihmeessä voi kestää näin kauan?? Voiko olla mahdollista että on vain pinnalta sitkeä ja sieltä sisältä mureampi? leikkelin vain pinnalta siivuja..
Otin kinkun jo maanantai-iltana jääkaappiin sulamaan mutta se tuntui vielä hieman jäiseltä tänä aamuna kun otin sen huoneenlämpöön, voisiko olla että se oli vielä jäässä?
Grrr... Hermot menee..
Laitoin vähän yli 3-kiloisen kinkun uuniin vähän ennen yhdeksää illalla (125astetta). Yhden aikaan mittari näytti 77, joten otin kinkun pois, poistin verkon ja ne rasvat siitä päältä, mutta kinkku olikin tosi sitkeän tuntuista ja sisältä tihkui punaista nestettä. Heitin kinkun kinkkupussiin ja takaisin uuniin ja nyt hetki sitten mittari näytti 82 astetta, mutta kun otin kinkun pois niin se oli edelleen tosi sitkeän tuntuista (tällä kertaa jopa maistoin, yök). Nyt se prkl kinkku on taas uunissa!
Onko mitään toivoa että saisin siitä vielä hyvän? Ja miten ihmeessä voi kestää näin kauan?? Voiko olla mahdollista että on vain pinnalta sitkeä ja sieltä sisältä mureampi? leikkelin vain pinnalta siivuja..
Otin kinkun jo maanantai-iltana jääkaappiin sulamaan mutta se tuntui vielä hieman jäiseltä tänä aamuna kun otin sen huoneenlämpöön, voisiko olla että se oli vielä jäässä?
Grrr... Hermot menee..