Luovutettu munasoluhoito, vol. 2

Iitu78 Tänään pp10.Soitin klinikalle,sanoivat että ihan hyvin voi olla testi oikeassakin,kehottivat kuitenkin testaamaan vielä virallisena päivänä..No olisin sen toki tehnyt muutenkin =)
Pitäkeehän peukkuja,minä yritän pitää itseni stressittömänä vaikka töissä on hektistä ja saisi ylitöitäkin tehdä niin paljon kuin jatkaisi. Ja se aurinkokin näyttäytyy vielä jonain päivänä,vaikka nyt tuleekin lunta.

-Katheriina (happyhappyjoyjoy)
 
Kiitos paljon vastauksista! :)Ihana kuulla, että hyviä kokemuksia Reprofitista. Laitoin juuri hoitajalle kaikki meidän vanhat tutkimustulokset jotka on vuoden 2014 ensimmäiseltä neljännekseltä ja kysyin, että riittääkö nämä vanhat vai pitää ottaa jotain uusia. Sanoi, ettei tarvi laittaa uusia että ne käy hyvin:) Huh, niin ei mene sitten enää rahaa niihin. Nyt yritän ottaa iisisti ja ootella sitä hoitoprotokollaa:)

Onnea Katheriinalle plussasta, toivotaan että se vaan vahvistuu vahvistuistaan ja myös kaikille muille plussanneille!
 
Viimeksi muokattu:
bessonitsa meillä tuli omilla soluilla aina se 1 siirtokelpoinen per hoito, eikä mitään pakkaseen. Luottamus siihen että luovuttajalta saataisiin paljon alkioita oli kova vaikka takuita ei ollut. Mutta luotin että paremmin menee kuin omilla. No saimme hoidosta 2 alkiota, tosin paljon parempilaatuisia. Nyt rv 13+0 ja toinen alkio pakkasessa. :) voi vähällä määrälläkin onnistua, laatu ratkaisee ja onneakin tarvitaan.

katheriina kyllä tikku oikein plussan näyttää, onnea! Ja onnittelut jumprahuitille myös!
 
Viimeksi muokattu:
Katheriina, onnea plussasta <3, mä sain ekan haalean toisen viivan pp 5, siirto tehty 3-päiväisellä alkiolla :)

(.) tänään alkoivat menkat, eli nyt vielä vajaan neljän viikon odotus...kierrot on olleet nyt noin 25-27 päivää. Lääkkeet käyn hakemassa tämän kuun aikana.
 
Bessonnitsa, oispa meilläkin Pietarissa noin labrakokeiden kanssa. Ottaa niin päähän kun peruslabrat pitää uusia 3kk välein, samoin hiv ja hepatiitti sekä sukupuolitaudit. Papa vuoden välein. Menee ihan järjettömästi rahaa noihin labrakokeisiin kun jatkuvasti uusittava, kyllä suomessa meidän lääkäri ihmetteli että avoliitossa elävältäkin noita sp-testejä ihan kokoajan..
 
Iitulle tsemppiä ja rauhallisia unia:) hyvin kaikki menee!
Katheriinalle vahvistuvaa plussaonnea, oletko testannut vielä?
Saiga, en osaa sanoa onko päivä ok. Meillä kontrolliultra on aina kp 8-10, siinä sitten päätetään miten edetään. Ehkä siirtoa voi aikaistaakin?

Minulla on alkanut pas kierto, menossa kp7 ja olin tänään kontrollissa. Viime kierron lopussa kävin rapsuttelussa. Aika hitaasti kierto on käynnistynyt, tehostetaan sitä lauantaista alkaen pienillä annoksilla ovitrelleä. Menen vielä tiistaina kp12 ultraan ja näyttää siltä että siirto on n kp19 jos kaikki menee putkeen. Viime yönä tuli vähän veristä vuotoa, se on kuihtunut mutta pelästyin että kierto on ihan sekaisin... Epäilyksenä on että vuoto on siitä rapsuttelusta johtuvaa, arpi irtoaa tms. Muuten olen saanut kropan ihan sekaisin. Mistä syystä hassutassu sulla oli alkukierton vuotelua?
 
Jonnuli; minun vuoto alkoi heti kontrolliultran jälkeen. Hetken vuoti heti silloin ja sit oli pari välipäivää ja taas uudestaan. Ei vuodon syy koskaan selvinnyt. Tulin siihen tulokseen että oma hormoonitoiminta ihan sekaisin...niinkuin oli vielä seuraavassakin. Tässä jännitetään nyt miten tässä seuraavassa käy..
 
Terkkuja Pietarista, sieltä haettu matkaan 2 blastoa:heart:
Limis oli 9,3mm ja hyvä, alkiot olivat myöskin lääkärin mukaan sulatusvaiheesta kehittyneet päivän aikana niin että niiden luokitus muuttui ennen siirtoa (olivat ensin BL4BB ja BL2BB, siirron jälkeen molemmat BL5BB), jos joku tajuaa noista enemmän niin kertokaa. Nyt oli uusi ohjeistus, ei saisi 10 päivään saunoa, sekstailla eikä mitään fyysistä raskasta. Lisäksi, jos plussaan, niin tueksi tulee progesteroni-injektiot lihakseen kerran päivässä 30pv ajan! Jenkeissä tuota käytetään kuulema ihan rutiinisti aina. Kyllä nyt jänskättää! Mut saa laittaa piinailijoihin, testipäivä 13.4.
 
Ihanaa Iitu, peukut pystyyn! Mielenkiintoisia pistoksia, saitko mukaasi vai saako niitä Suomestakin? En ole koskaan täällä kuullut niistä.
Täällä tuskailen tästä vuodosta tai ei mitään kunnon vuotoa ole ollut vaan pientä, hyvin pientä tuhrua vaan. Perjantainakun kävin jumpassa oli pyyhkäistessä hiema enemmän. Mitä lie. Pistän nyt tänään pienen annoksen ovitrelleä ja toivon että hormonit palautuvat ebballeen. Tänään kp 9.
 
Iitu onnea piinailuun!

Jonnuli, juuri noin oli minullakin ekalla kerralla vuodon kanssa ja toisella se follikkeli joka vaan kasvoi hormooneista huolimatta. Toki se kohdun rapsuttelu voi ehkä aiheuttaa sitä vuotoa? Toivotaan että loppuisi!
 
Kääk! Täällä on tapahtunut vaikka mitä!!

Onnea plussanneille ja halaus negoille!!

Iitu. Onnea matkaan! Toi luokka 5 on hyvä, alkio on alkanut jo tulla ulos kuoresta eli valmis kiinnittymään. Se on hyvä merkki! ! Noi kirjaimet on eri solu "ryhmille " eli eka kirjain niille mistä tulis alkio ja toka mistä istukka. Luokat A B ja C eli solumääriä tms. Sulla siis oikein hyvät blastot!!

Proge pistokset on tosiaan jenkki juttuja. Sama siis kun esim luget. Kysyin tätä kerran klinikalta jossa lääkäri joka toiminut myös ulkomailla. Sano että asiasta on ristiriitaista tulosta, on todettu et luget pitää hormonitason paremmin ku piikit mut piikit on "kätevämpiä". Niitä ei tuoda Suomeen joten täällä niistä ei oo tullu rutiinia. Lisäksi ulkomailla harrastetaan verikokeita jossa tutkitaan onko progetasot ja estogeenit oikealla tasolla. Ja joskus tehdään jopa simulatiokiertoja ennen oikeaa hoitoa jossa viitataan annos oikeaksi. Mutta kuulemma tuo on nykytiedon mukaan turhaa eikä Suomessa sitä tehdä. Mene ja tiedä sitten.

Mä olen taustaillu ku mein hoidot käynnistyy näillä näkymin syksyllä. Saattaisimme silloin saada saman luovuttajan :heart:
 
Calcifer, kiitos tiedoistasi! Tosiaan proge pistokset jotka sain plussan varalta, pistetään lihakseen. Jenkeissä on käteviä kynäneuloja, jotka pistetään ihon alle ja ovat paljon helpompia. Niitä ei ollu ees Pietarissa vielä. Proge pistoksista huolimatta myös emättimeen laitettava Crinone (lugea vastaava) jatkuu 1x2. Tukilääkkeet on aika pitkään, rv 20 asti. Kunpa pääsisikin sinne...
Kiva että saat ehkä saman luovuttajan! Ottaako ne toiveen huomioon jos siis luovuttaja tulee uudelleen luovuttamaan soluja?
 
Iitu, joo, klinikka kysyy mielellään samaa luovutajaa ja kuulemma lähes aina luovuttaja on innokas sisarusluovutukseen :)

Ainoo vaan että joka kerta tähän ryhtyminen on yhä vaikeampaa kun tietää sen Rumban ja mahdolliset karikot. Meillä kun yleensä ei oo saatu soluja kuin yhteen siirtoon. Huokaus!!
 
Iitu, joo, klinikka kysyy mielellään samaa luovutajaa ja kuulemma lähes aina luovuttaja on innokas sisarusluovutukseen :)

Ainoo vaan että joka kerta tähän ryhtyminen on yhä vaikeampaa kun tietää sen Rumban ja mahdolliset karikot. Meillä kun yleensä ei oo saatu soluja kuin yhteen siirtoon. Ja se kun on kerran onnistanu lopulta niin tulee sellainen olo että voiko muka käydä enää yhtä hyvää tuuria. Pettymys on sitäkin suurempi. Huokaus!!
 
Calcifer, saako luovuttaja siis tietää tuossa tilanteessa (tai ylipäänsä) että hänen soluillaan on syntynyt lapsi? Oon miettinyt tuota, että kerrotaanko sitä heille, tietääkö joku?
Se on totta, että oma rankkuus on kaiken alusta aloittaminen. Ihanaa, mutta kamalaa kun tietää että pettymyksiä yleensä tulee ja ne todella syö. Tämä piinailukin on ollut nyt paljon rankempaa kun ennen, kun tosiaan loppu häämöttää, enää on pakkasessa yhteen siirtoon alkiot ja ne ei ole hyvälaatuisia. Ois kiva joskus tietää oikeesti kuinka huonoilla alkioillakin voi onnistua? Blastojahan nekin on, mutta ne oli jotain BL1+fr, BL2BC luokkaa..eli ainakin fragmentaatiota tuossa yhdessä. Ei halua ees ajatella ettei tää nyt onnistu!
Näin viime yönä todella jännän unen..se oli niin toden tuntuinen! Olin ultrassa ja heti kun näyttöön tuli kuva, huomasin että siellä on kaksi sikiötä ja oikein tihrustin niin näkyi molemmat sydänäänet! Kun heräsin, olin hiestä märkä ja kauhuissani siitä, että se ooli vain uni! Kunpa voisin sanoa että se oli enneunta, mulla vaan ei ole taipumusta sellaisiin...
pp4
 
Kiitokset kaikille onnitteluista! Valitettavasti tämä raskaus päättyi keskenmenoon rv 6+2 :( nyt toivutaan ensin ja jossain vaiheessa sitten jatketaan PASsilla, vaikka kyllä pelottaa.

Tsemppiä Iitu! Toivottavasti oli enneuni, kerta se on ensimmäinenkin :) peukut pystyssä että plussa tulee (ja pysyy!)!

Onnea Katheriina :)
 
Jumprahuitti. Voi ei, suuren suuri halaus!! Todella pahoillani! !!

Iitu. En tiedä tarkkaan. Mutta ymmärsin että klinikka oli nimenomaan pyytänyt "sisarusluovutukseen "joten ajattelin että saa tietää. Muuten niistä ei käsittääkseni mitenkään erityisesti ilmoitella onko raskauksia alkanu.
Ja joo, unet on yleensä hyvä enne :). Mäkin näin että olin ultrassa ja toinen siemen alkoi kasvaa versoja ja niinhän siitä yksi vauva lähti alulle kahden siirrossa :). Pidän peukkuja! Kohtahan sä jo saat testata! ! Mulla on huono muisti mut mikäs teidän tarina olikaan? Peukkuja täällä pidellääm!
 

Odottaa hoitoa/Luovuttajaa/pitää taukoa/monesko lapsi
ikä suluissa

bessonnitsa
oivikki, 2. lapsi toiveissa
Johkuli (40), 3. luovuttaja, lahjamunasoluhoito
Sufka
Tepsuttelija,
prinsessatyttö
Pikkukintsu (37), 1. lapsi, PAS tulossa kesäkuussa 2015, Gdans
RouvaK 33 (36) 1 lahjasolulapsi haaveissa km jälkeen, siirtymä julkiselle yksityiseltä
Jumprahuitti. pass


Hoito lähestyy

esemila. 2.lapsi, 2 luovuttaja
Toivokkaat
Mimossa2013
Iida-Karoliina (40+) 3 lahjasoluhoito, keskenmenon jälkeen, kevät-kesällä. Gdansk
Lilla86 (28) keväällä tulossa PAS
Piper86, lahjasoluhoito, Toukokuussa hoito
Odottava73, 2.lapsi toiveissa, pas Toukokuussa
Talven valo (33), 1 lapsi toiveissa,1 lahjamunasoluhoito. 4/15
SofiaH,
plastex (36) : 2. lapsi,
Jonnuli-77 1 lapsi, 1 lahjasoluhoito, tulossa pas
Saiga, siirto vko 17, Tsekeissä
Hassutassu (40+), 2 lapsi, pas 2015,Huhtikuu, Bruno
Tytsy75,(39) 1.lapsi toiveissa, 1.lahjamunasoluhoito, pas huhtikuun alussa, Suomi

Piinistelijät



Katheriina (31) 2 lapsi toiveissa, testi 5.4
Iitu78. 2.lapsi, pas, Pietari. testi 13.4

Plussanneet

Persika (38), 1.lapsi, PAS, heart: la 6.5.2015
Hailaiva: kaksoset, la
Burma (39), 1. Lapsi, LA 26.6.2015
Fanni (40+), 1. yhteinen, la 7.9.2015
Tia-tuu : 1.lapsi (1. Lahjasoluhoito, suomi ) la 28.9.2015
Aniraz_ (33) 1.lapsi, la 5.10.2015
Armiina (30)1. ja 2 lapsi, la 26.10.2015
Lempiviola (33) 2 lapsi, la 12.10.2015
Weeru (31) 1 lapsi, la 11.11.2015
Lumona (28) 2 lapsi

Maaliin päässeet

Lutuliini, poika 1.6.2008
Bea, esikoinen tyttö 10/2008
Enkelitytön äiti, tyttö 23.1.2009
Watrossi, esikoinen poika 5.2.2009
Suzyanne, esikoinen, poika, 7.5.2009
Pihla, esikoinen tyttö 3/2009
Piri, toinen lapsi, tyttö 6.6.2009
Bardolino(30) eka, tyttö 3.11.2009
Kauniskuu (32) eka, tyttö 8.11.2009
Juuni (48) 2. lapsi tyttö 16.11.2009
Rudy, kaksostytöt 1/2010
Marru (35) esikoiskaksostytöt
Simmis (38) toinen lapsi, tyttö 1/2010
Vekara (45) eka yhteinen, peikkotyttö 2/2010
Pomppaduu (27) kakkonen, tyttö 2/2010
Nennuliini (35) eka lapsi, tyttö 3/2010
Vilhelmiina72 (37) ekat, terveet pojat 24.4.2010
Matilda (30) esikoinen, poika 7/2010
Minni007 (45) poika 12.7.2010
Discovery (40+) tyttö 9/2010
Aliisa08 (26) esikoistyttö 11.11.2010
Tuuttituulia (39), tyttö 26.11.2010
lokakuu (40+) esikoistyttö kuoli kohtuun rv 26+, Kultakutri syntyi 25.12.2010
sela 2. yhteinen, poika 3.1.2011 (1. kuollut hoitovirheeseen)
Lyyra (), 3. lahjasolulapsi haaveissa, tyttö 3/2011
Tyyne73(36) haaveissa eka, Pikku-Ukko 4.4.2011
Hathor (34), toka, pieni poika 21.4. kiireinen sektio rv.33+5
Alma (34) eka , alkioadoptiosta poika 6/2011
Utopia(25), eka, 18.7.2011 poitsu
amv (-76) eka, lahja-alkiohoito, tyttö 9/2011, rv 31+
Seinäkukkanen (45), eka , 10/2011 tyttö
plastex (33) eka , poika 1/2012
Cava (30+), esikoinen 2/2012
Katheriina, (27) 18.3.2012 poika
Elsama, 23.3.2012 tyttö
Nuppu68, 1.4.2012 tyttö
Olki, eka , 10.4.2012 poika
Minni007 (48), kolmas, 31.5.2012 tyttö
Typyliini (30) toinen, 1.6.2012 poika
Annamari, 06/2012 tyttö
Aliisa (28), pikkukakkonen, 18.6.2012 poika
Haaveita, 26.6.2012 tyttö
SatuSofia (47), eka, 29.6.2012 tyttö
Utopia(27), toinen, 4.12.2012 tyttö, rv 31+6 1,7kg
Lumeton, 5.1.2013 tyttö
Tuuttituulia
SaimiRiikka (46), 17.4.2013 poika
Mirkkuusi 9.10.2013 Tyttö
Odottava73, 17.4.2014 poika (rv 31+6)
Nalletyttö, poika 29.4.2014
amv, 20.6.2014, toinen lahja-alkiotyttö (rvk 33+6)
Vekkuliina (31) Poika 14.7.2014
Johkunen: Esikois kaksospojat. 13.11.2014
Rudy: aiemmin lahjasolu kaksoset, 24.11.2104 tyttö
Tauku (40+), poika 10.12.2104
Ulpunen: poika 1/2015
Sussuanna: poika 18.2.2015
Paulanna(40+), 4 ja 5 lapset, kaksoset, Tyttö Ja Poika 11.3.2015

Taustalle siirtyneet

Dream73 (36)
Minni 73 (36) 7 vuoden yrityksen jälkeen
Lotta77 (33) adoptiolasta odottamaan
OnniUnelma76 (34) adoptiolasta odottamaan
Hillevi (40+) 7 vuoden yrityksen jälkeen
Sharlin (36) 5 vuoden yrityksen jälkeen
HalleB (alle 30v) suuntana adoptio-prosessi
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä