Luovutettu munasoluhoito, vol. 2

Oi, onnea nyt matkaan Odottava73! Hyvältähän tuo teidän hoito kuulosti ja nyt on kaikki edellytykset onnistua! johkulille onnea myös matkaan ja toivotaan, että kaikki hyvin siirtoon! Tällä viikolla taas tapahtuu, peukkuja!
 
Viimeksi muokattu:
toivokkaat Tuosta limiksestä tuli mieleen että minä muistan hoitajan kerran sanoneen että raskaushan voi alkaa vaikka munatorvessa, eli siihenkin voi munasolu tarttua. Eli ohuempaankin limikseen voi raskaus alkaa, on ne niin sitkeitä heppuja välillä. Ja vielä ehtii limis kasvaa hetken aikaa sinulla..
 
odottava73 ja Johkuli onnea matkaan molemmille!

Mä olen niin romuna... Sunnuntaina sain kuulla että mieheni veli vaimoineen odottaa vauvaa. Yleensä kestän nää jutut ihan hyvin mut nyt osui liian lähelle...
Ensimmäisenä tulee heti mieleen että oltiin sitten kesällä samoissa juhlissa molemmat raskaana ja tod näköisesti melko samoilla viikoilla, mutta tottakai minä saan keskenmenon....
Mieheni saikin kuulla samana päivänä vauvasta kun minä sain kuulla keskenmenosta. Ei uskaltanut kertoa kun vasta nyt....

Sanoinkin miehelleni että kannattaisi tehdä samalla lailla kun veljes, vaihdat 15v nuorempaan niin johan rupeaa tapahtuun.

Ja edelleenkään ei kuulu kuukautisia kun niitä kaipaisi.
Mä olen joskus niin täynnä tätä helvetin touhua...
 
Viimeksi muokattu:
Kyllä se vaan niin on, kun näissä hoidoissa muutaman kerran epäonnistuu, on koko ajan varpaillaan sen suhteen, että joku menee varmasti pieleen...

Eilen siirtoon mennessä olin ihan varma, että mun sisuksissa on joku mennyt pieleen, limikset hävinneet tmv ja sitten kun se huoli oli turha, olin varma, että sitä alkiota ei saada vietyä paikoilleen. Kun ei ole tosiaan ihan helppoa ollut kahden aiemmankaan laitto. Kysyinkin siinä kun siirtoa yriteltiin että onko koskaan känyt niin, ettei siirtoa ole voitu tehdä sen takia, ettei sitä katetria (tai mikä on :)) ole saatu vietyä kohtuun. Kuuleemma yhden kerran on 7 vuoden aikana käynyt niin.

Noh, onneksi en sitten kuitenkaan ollut se toineen, vaan nyt mennään PP1, lääkityksenä Zumet& Luget, Minidisperin, torstaina Gonapeptyl.

Tsemppiä myös muille jännityksen hetkissä oleville <3
 
Niin, sen verran vielä että pakkaseen saatiin kuin saatiinkin 5 hyvää alkiota, joten onneksi!! ei tarvitse kaikkea alkaa alusta. Tosin en kyllä olisi enää jonotukseen lähtenytkään, vaan homma ois sitten siinä. Nyt katsotaan varmasti vielä PASsit läpi, jos tästä ei tärppää.
 
Odottava onnea kovasti hyvin menneestä hoidosta tähän saakka :)
Toivottavasti tuot seuraavaksi sen plussan tähän pinoon ;)
Samassa paikassa kun jonossa ollaan, niin voi kun meillekin tulisi ns. noin hyvä lahjoittaja, että alkiot olisi hyviä ja jotain saataisiin myös pakkaseen!! No sen näkee sitten tammikuussa, jolloin arviolta hoito on.

Burma ja paulanna, toivottavasti teidän surut alkaa jossain vaiheessa myös väistyä ja jostain löytyy uusi taistelu-tahto :hug: Helpommin kyllä sanottu kuin tehty, joo tiedetään : /

johkulille myös paljon onnea tulevaan siirtoon ja toivottavasti pakkas-asukit heräilee henkiin!

amv ehkäpä juuri tuon takia mitä kirjoittelit omasta 2veestä näitä hoitoja jaksaa yrittää jos edes jossain vaiheessa sais yhden pienen omaankin syliin :heart:

tepsuttelija toivottavasti saat vihreää valoa jatkosta! Onko sulla auttanut tuo ruokavalio, huomaatko muutenkin kuin vatsassa?
Mä aloitin myös oman ruokavaliomuunnokseni kiitos erään kohtalotoverin, eli pyrin ruokavaliolla helpottamaan endon oireita + liikunnalla. Tähän mennessä toiminut loistavasti, kuuria takana reilu viikko ja urheilua reilu kuukausi. Turvotukset, kivut ja pahat olotilat loistaa ainakin tällä hetkellä poissaolollaan, kop kop.

Toivokkaat oli sulla kyllä huono lekuri tosiaan! Toivottavasti hoito onnistuu ja limakalvo kerkiää paksuuntua lisää.

Oman pään olen saanut taas kuntoon vaikka mieli meinasi vähän liikaa painua tässä odotellessa. Nyt siis kuukausi odottelua takana ja kuukausi edessä, sitten leikkaus. Lähdetään myös jouluksi reissuun ja tekemään kaikenlaista "aikuisten juttuja", joten toivon mukaan se kantaa hedelmää tammikuussa sitten tulevaan hoitoon, että jaksaa paremmin.
 
Nyt kaikki peukut pystyssä sinulle odottava73!!! Ihan mahtavaa, että pakkaseen asti vielä niinkin paljon lisää toivoja.

Burma, voin uskoa miltä tuntuu tuo sukulaisen uutinen juuri tällä hetkellä. Itsellä saman tapainen kokemus keväällä. Kun oli oma keskenmeno vasta ohi, hyvälle lapsuuden ystävälleni syntyi vauva. Oli joskus vähän "naljailevaan" sävyyn kommentoinut, miksi et ole vielä lasta "tehnyt" kun ikääkin on. Lopulta kun toisen kerran kuulin asiasta vähän samaan ikävään tapaan, kerroin hänelle syyn. Sen jälkeen hän oli ymmärtäväinen ja ei itsekään saanut toivomaansa lasta alulle kuin yli vuoden yrityksen jälkeen. En pystynyt edes onnittelemaan kunnolla tai käymään katsomassa tätä hänen lastaan kuin vasta vähän aikaa sitten. Nyt asiasta ohi päässeenä... Sellaista tunnepeliä tämä vaan on.

johkunen, voin suositella tätä gluteenitonta ruokavaliota kyllä melkein kelle vaan! Vatsan turvotus ja nesteen kertyminen, väsymys on helpottanut! Se on pakko myöntää vaikka takana vasta reilu viikko! Pitää vaan olla tosi tarkkana nyt 2kk tässä ruokavaliossa. Kuulemma niin kauan kestää, että ne "viljamyrkyt" todella lähtevät suolistosta. Moni on ihan painoaan saanut tällä laskettua. Täällä vaan odottelen kierron alkamista, että pääsisi zumenonit alkamaan. Pitäisi ihan näinä päivinä alkaa, mutta saa nähdä. Jos ei alakaan, kun ei ole ollut juuri mitään oireita procrenin jälkeen. Olo ollut melkein liian hyvä! Se ei ole kai hyvä, missä ne oireet?!?
 
odottava 73 Onnea piinailuun. hyvä kun saitte myös pakkaseen mukavasti toivoja..
Burma noita uutisia ei ole helppo ottaa vastaan. ja varsinkaan kun on niin lähellä. Samoin meillä olisi serkuksille jäänyt n, 3kk ikä ero.. kyllähän riipasee kun se vauva syntyy. vaikka onkin siitä onnellinen ja se on ihana asia.
Vaan oma menetys nousee siinnä voimakkasti pintaan.

Onko sulla lugeja kaapissa? Oletko ajatellut että käyttäisi niitä ja saisit niilla kuulautiset alkamaan. Voitko kysyä siitä lääkäriltäsi. Onhan toi rankkaa kun eivät ala.
 
Odottava73, tsemppiä piinaan!!! =) Hieno pakastussaalis!

RouvaK33, toivottavasti siirto menee mallikkaasti!!!!

Burma....Varmasti kaikki komppaavat täällä tuntemuksiasi. Eivät ole helppoja uutisia kuultavaksi eivätkä helppoja tuntemuksia päässä myllättäväksi....

Limisultrassa käyty. Tulos on 8,8 mm ja rakenne hyvä. Huomenna soittelen klinikalle ja ehkäpä aikataulu tarkentuu. Siirto mahdollisesti viikon päästä perjantaina. =)
 
  • Tykkää
Reactions: Rouva K33
Voi plastex tiedän tunteen...kävi meille samoin kerran. Valitsin silloin alkioadoption, koska en kestänyt pettymystä ja halusin siirron, kun olin jarrun pistänyt ja lääkkeet aloittanut, ultrat käynyt jne...
Voimia sinulle :hug:
 
kiitos kaikille onnentoivotusksista ja tsemppiä omissa tilanteissanna !!

tänään ollaan odoteltu soittoa klinikalta, mutta ei onneksi ole tullut. huomenne perjantaina pitäisi olla siirto. edelleen sitä vaan odottaa, että tulee soitto aamulla, mutta toivotaan että ei!
 
Burma :hug:, varmasti oma suru ja ajatukset nousevat tuossa tilanteessa pintaan uudestaan voimakkammin, kun väistämättä miettii omaa km, kun joku sukulainen on samaan aikaa raskaana.

Plastex :headwall: siis voi viipale sentään!!! Oletteko seuraavaksi ykköspari?

Johkuli toivottavasti pääset siirtoon ja se on sitten se josta lapsi teille tulee.
 
Johkulille siirto-onnea <3, toivottavasti pääsette tänään piinailemaan!

Täällä mennään PP 4, jossain määrin kummallisia epämääräisiä oireita, mutta niistä nyt ei voi mitään päätellä. Eilen illalla pistetty Gonapeptyl, voi olla että sekin aiheuttaa tuntemuksia.

Testailun ajattelin aloittaa maanantaina, PP 7, vaikka aikaista onkin :)
 
Syksyisen raikasta viikonlopun alkua kaikille palstasiskoille!

Taas on aika hurahtanut vauhdilla ja päivät ovat vierineet kohti viikonloppua. Ihanaa, saa nukkua aamulla! Ultrassa kävin ja pakko on nyt uskoa, että masussa on elämää. Sydän sykki kiivaasti ja alkion koko vastasi siirtopäivää. Nyt sitten nt-ultraa odotetaan, ellei mitään dramaattista tapahdu. Ultralekuri kysyi ikääni ja kun vastasin 45, hän sanoi huudahtaen, että voi hurja!!! Niinpä, toivottavasti ei kuitenkaan kovin hurjia aikoja olisi tulossa. Nyt ainakin mulla olo on ollut jotenkin sumuinen ja yöllä pissattaa ja sitten uni ei välttämättä enää tule, että päivät ovat jotenkin nuhjuisia ja järjen juoksu on hidasta. Ehkä se on luonnon keino pistää mamma kanveesiin, ettei turhia mieti ja murehdi. Pahoinvointia ei onneksi ole, mutta sellainen ihmeellinen olo, välillä öllöttää ja joku ruoka inhottaa, muta ei sen vaarallisempaa. Nyt vaan taas eletään syksyä päivä kerrallaan ja katsotaan mitä tapahtuu.

Tsemppiä teille kaikille paljon ja onnea hoitoihin!!! Kyllä teidän jonkun vuoro on onnistua ihan pian! Ei näin huono onni voi kertakaikkiaan jatkua, kun kuitenkin mahdollisuudet näissä hoidoissa pitäisivät olla paljon paremmat kuin nyt on toteutunut.

Paljon voimia syksyyn ja pimeneviin iltoihihin onnensäteiden kera!
 
Odottelee hoitoa/luovuttajaa/pitää taukoa (ikä suluissa)

amv: toinen, 4. yritys lahja-alkioilla loppuvuodesta
RouvaK33 (34) 4 solua, 2 siirtoa takana nega, 3 aluillaan tiistaina limisultra jäljellä pakkasessa 2 solua
johkunen (34) 2.endo-leikkaus+lahjamunasoluhoito
Burma PAS tulossa jossain vaiheessa
Iida-Karoliina (40+) PAS, Lokakuussa
Tyyne73, lokakuussa
Sufka
Plastex
Tepsuttelija
Pikkukintsu

Hoito lähestyy

Odottava73, ensimmäinen, syyskuussa
esemila
Toivokkaat, syyskuussa


Piinistelijät

Johkuli (39), 2.PAS, 2. Luovuttaja, testipäivä 11.10.2013


Plussanneet (sydämet nähty ultrassa )[/B

Mirkkuuusi LA 16.10.2013
Nalletyttö

Maaliin päässeet

Lutuliini, poika 1.6.2008
Bea, esikoinen tyttö 10/2008
Enkelitytön äiti, tyttö 23.1.2009
Watrossi, esikoinen poika 5.2.2009
Suzyanne, esikoinen, poika, 7.5.2009
Pihla, esikoinen tyttö 3/2009
Piri, toinen lapsi, tyttö 6.6.2009
Bardolino(30) eka, tyttö 3.11.2009
Kauniskuu (32) eka, tyttö 8.11.2009
Juuni (48) 2. lapsi tyttö 16.11.2009
Rudy, kaksostytöt 1/2010
Marru (35) esikoiskaksostytöt
Simmis (38) toinen lapsi, tyttö 1/2010
Vekara (45) eka yhteinen, peikkotyttö 2/2010
Pomppaduu (27) kakkonen, tyttö 2/2010
Nennuliini (35) eka lapsi, tyttö 3/2010
Vilhelmiina72 (37) ekat, terveet pojat 24.4.2010
Matilda (30) esikoinen, poika 7/2010
Minni007 (45) poika 12.7.2010
Discovery (40+) tyttö 9/2010
Aliisa08 (26) esikoistyttö 11.11.2010
Tuuttituulia (39), tyttö 26.11.2010
lokakuu (40+) esikoistyttö kuoli kohtuun rv 26+, Kultakutri syntyi 25.12.2010
sela 2. yhteinen, poika 3.1.2011 (1. kuollut hoitovirheeseen)
Lyyra (), 3. lahjasolulapsi haaveissa, tyttö 3/2011
Tyyne73(36) haaveissa eka, Pikku-Ukko 4.4.2011
Hathor (34), toka, pieni poika 21.4. kiireinen sektio rv.33+5
Alma (34) eka haaveissa, alkioadoptiosta poika 6/2011
Utopia(25), haaveissa eka, 18.7.2011 poitsu
amv (-76) eka, lahja-alkiohoito, tyttö 9/2011, rv 31+
Seinäkukkanen (45), eka toiveissa, 10/2011 tyttö
plastex (33) eka toiveissa, poika 1/2012
Cava (30+), esikoinen 2/2012
Katheriina, (27) 18.3.2012 poika
Elsama, 23.3.2012 tyttö
Nuppu68, eka toiveissa, 1.4.2012 tyttö
Olki, eka toiveissa, 10.4.2012 poika
Minni007 (48), kolmas, 31.5.2012 tyttö
Typyliini (30) toinen, 1.6.2012 poika
Annamari, 06/2012 tyttö
Aliisa (28), pikkukakkonen, 18.6.2012 poika
Haaveita, 26.6.2012 tyttö
SatuSofia (47), eka, 29.6.2012 tyttö
Minni007 (48), kolmas, 31.5.2012 tyttö
Utopia(27), toinen, 4.12.2012 tyttö, rv 31+6 1,7kg
Lumeton, 5.1.2013 tyttö
Tuuttituulia
SaimiRiikka (46), 17.4.2013 poika

Taustalle siirtyneet

Dream73 (36)
Minni 73 (36) 7 vuoden yrityksen jälkeen
Lotta77 (33) adoptiolasta odottamaan
OnniUnelma76 (34) adoptiolasta odottamaan
Hillevi (40+) 7 vuoden yrityksen jälkeen
Sharlin (36) 5 vuoden yrityksen jälkeen[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
 
Viimeksi muokattu:
pakkasessa oli kaksi, molemmat heräsivät. toinen oli 7-soluinen mutta niin huonolaatuinen, ettei siirretty (2 olisi siirretty jos olisi ollut). toinen oli siirrossa 8-soluinen ja hyvälaatuinen. vähän hälläväliä olo, alkaa näköjään turtumaan näihin hoitoihin ettei osaa enää toivoa :O
 
QUOTE=johkuli;29035454]Odottelee hoitoa/luovuttajaa/pitää taukoa (ikä suluissa)

amv: toinen, 4. yritys lahja-alkioilla loppuvuodesta

johkunen (34) 2.endo-leikkaus+lahjamunasoluhoito
Burma PAS tulossa jossain vaiheessa
Iida-Karoliina (40+) PAS, Lokakuussa
Tyyne73, lokakuussa
Sufka
Plastex
Tepsuttelija
Pikkukintsu

Hoito lähestyy

Odottava73, ensimmäinen, syyskuussa
esemila
Toivokkaat, syyskuussa


Piinistelijät

Johkuli (39), 2.PAS, 2. Luovuttaja, testipäivä 11.10.2013
Rouva K33 2pas takana, testipäivä 11.10.2013

Plussanneet (sydämet nähty ultrassa )[/B

Mirkkuuusi LA 16.10.2013
Nalletyttö

Maaliin päässeet

Lutuliini, poika 1.6.2008
Bea, esikoinen tyttö 10/2008
Enkelitytön äiti, tyttö 23.1.2009
Watrossi, esikoinen poika 5.2.2009
Suzyanne, esikoinen, poika, 7.5.2009
Pihla, esikoinen tyttö 3/2009
Piri, toinen lapsi, tyttö 6.6.2009
Bardolino(30) eka, tyttö 3.11.2009
Kauniskuu (32) eka, tyttö 8.11.2009
Juuni (48) 2. lapsi tyttö 16.11.2009
Rudy, kaksostytöt 1/2010
Marru (35) esikoiskaksostytöt
Simmis (38) toinen lapsi, tyttö 1/2010
Vekara (45) eka yhteinen, peikkotyttö 2/2010
Pomppaduu (27) kakkonen, tyttö 2/2010
Nennuliini (35) eka lapsi, tyttö 3/2010
Vilhelmiina72 (37) ekat, terveet pojat 24.4.2010
Matilda (30) esikoinen, poika 7/2010
Minni007 (45) poika 12.7.2010
Discovery (40+) tyttö 9/2010
Aliisa08 (26) esikoistyttö 11.11.2010
Tuuttituulia (39), tyttö 26.11.2010
lokakuu (40+) esikoistyttö kuoli kohtuun rv 26+, Kultakutri syntyi 25.12.2010
sela 2. yhteinen, poika 3.1.2011 (1. kuollut hoitovirheeseen)
Lyyra (), 3. lahjasolulapsi haaveissa, tyttö 3/2011
Tyyne73(36) haaveissa eka, Pikku-Ukko 4.4.2011
Hathor (34), toka, pieni poika 21.4. kiireinen sektio rv.33+5
Alma (34) eka haaveissa, alkioadoptiosta poika 6/2011
Utopia(25), haaveissa eka, 18.7.2011 poitsu
amv (-76) eka, lahja-alkiohoito, tyttö 9/2011, rv 31+
Seinäkukkanen (45), eka toiveissa, 10/2011 tyttö
plastex (33) eka toiveissa, poika 1/2012
Cava (30+), esikoinen 2/2012
Katheriina, (27) 18.3.2012 poika
Elsama, 23.3.2012 tyttö
Nuppu68, eka toiveissa, 1.4.2012 tyttö
Olki, eka toiveissa, 10.4.2012 poika
Minni007 (48), kolmas, 31.5.2012 tyttö
Typyliini (30) toinen, 1.6.2012 poika
Annamari, 06/2012 tyttö
Aliisa (28), pikkukakkonen, 18.6.2012 poika
Haaveita, 26.6.2012 tyttö
SatuSofia (47), eka, 29.6.2012 tyttö
Minni007 (48), kolmas, 31.5.2012 tyttö
Utopia(27), toinen, 4.12.2012 tyttö, rv 31+6 1,7kg
Lumeton, 5.1.2013 tyttö
Tuuttituulia
SaimiRiikka (46), 17.4.2013 poika

Taustalle siirtyneet

Dream73 (36)
Minni 73 (36) 7 vuoden yrityksen jälkeen
Lotta77 (33) adoptiolasta odottamaan
OnniUnelma76 (34) adoptiolasta odottamaan
Hillevi (40+) 7 vuoden yrityksen jälkeen
Sharlin (36) 5 vuoden yrityksen jälkeen[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
 
  • Tykkää
Reactions: johkuli

Yhteistyössä