Löytyykö sinulta virallinen henkilötodistus

  • Viestiketjun aloittaja "kysyn"
  • Ensimmäinen viesti
Professional Griefer
Ei oo kun passi ja sekin meni umpeen juuri. Ei huvittais mennä ottamaan niitä passikuvia :D Enkä näytä enää yhtään samalta kuin edellisten passikuvien 17v, joten nekään ei kelpaa.
 
"nainen"
-Henkilökortti; ei, en ole keksinyt mitä sillä piätiis tehdä
-Passi: kyllä
-kuvallinen KELA-kortti: ei
-KELA-kortti: ei, en ole sillekään keksinut käyttötarkoitusta
-ajokortti: ei, ei tullut hankittua
 
"niitti"
[QUOTE="nainen";29573552]-Henkilökortti; ei, en ole keksinyt mitä sillä piätiis tehdä
-Passi: kyllä
-kuvallinen KELA-kortti: ei
-KELA-kortti: ei, en ole sillekään keksinut käyttötarkoitusta
-ajokortti: ei, ei tullut hankittua[/QUOTE]

Eikö kelakortti olisi tarpeellinen, jos täytyy aptekista hakea reseptilääkkeitä? tosin yliopiston apteekeissa sitäkään ei enää tarvitse, kun tiedot löytyvät uniikkiasiakkailta heidän koneelta.

Minulla on passi, tosin sukunimi muutti jo 2v. sitten. Ei ole tullut hankittua uutta, kun päivätyö, iltapoiskelu ja pienet laspet vievät pikkuisen aikaa..
 
Professional Griefer
On mullakin kuvallinen Kela-kortti, mutta eihän se käy todistaessa henkilöllisyyttä esim. ostoksilla tai matkustaessa? En siksi laske sitä henkilötodistukseksi.
 
jeoss
On mulla passi ja henkilökortti, mutta ovat menneet vanhaksi. En ole hankkinut uusia, koska en tarvitse. Turhaa rahastusta.

Ajokortti ja kela-kortti löytyy. Niillä pärjää.
 
"nainen"
[QUOTE="niitti";29573581]Eikö kelakortti olisi tarpeellinen, jos täytyy aptekista hakea reseptilääkkeitä? tosin yliopiston apteekeissa sitäkään ei enää tarvitse, kun tiedot löytyvät uniikkiasiakkailta heidän koneelta.
[/QUOTE]

Ei ole tarpeellinen edes apteekissa, aina antavat KELA-korvauksen, koska voivat etsiä sotun perusteella onko asiakas korvauksen piirissä.
 

Yhteistyössä